KERESÉS search-close

elment

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "elment"

Fókusz 2017-01-05


szerző:
2017.01.05. 18:55

Anett emlékére


szerző:
2016.10.03. 17:50
Anett emlékére

Hétfőn lett volna negyvenegy éves kolléganőnk, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött, élni és tenni akarása mindannyiunk előtt példa volt. Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.

A zenésztársadalom David Bowie-tól búcsúzik

Másfél éve küzdött rákbetegségével az angol énekes, magyar idő szerint hétfő reggel hunyt el családja körében. Az átváltozóművész karrierje során egybeolvasztotta a kortárs zenét és egyéni látásmódját, amivel az egész zeneiparra hatással volt. Műveit a pop, a glamrock, később a jazz egyaránt jellemezte.

Rejtély, hogy mit akart a terhes anya

Nem tudni, miért ment el otthonról és most miért ment haza.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való