KERESÉS search-close

elkergette

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "elkergette"

Idős asszony kergette a betörőt

Filmbe illő üldözés Soroksáron! Egy 84 éves asszony kergetett el egy betörőt! Szombat reggel ugrott át a férfi a kerítésen, de az asszony kizavarta az udvarról. Dulakodtak, majd miután a nő megsérült, a tolvaj menekülni próbált. Egy járókelő vette üldözőbe, a szabadnapos körzeti megbízott pedig pont arra autózott, így a tolvajt hamar elkapták. A férfi ma előzetesbe került.

Papucsával kergetett el egy négyméteres krokodilt

Megdöbbentő videó kering az interneten, amelyben egy nő lazán, a papucsával kerget el egy négyméteres krokodilt. A videót Ausztráliában, egy nemzeti parkban rögzítették, ahol kb. 120 krokodil él. A felvételen jól látszik, hogy a hölgyet nem érdekli az, hogy az életét kockáztatja – kutyájával együtt a rettegett ragadozóktól hemzsegő vízhez megy, és amikor az egyik méretes állat megközelíti, teljes nyugalommal, a papucsával hadonászva ijeszti el a támadni készülő példányt.

Medvéket kergetett el a kiskutya


szerző:
2015.10.04. 18:52
Medvéket kergetett el a kiskutya

Hősként ünnepelnek egy kiskutyát az Egyesült Államokban. A házikedvenc két medvét üldözött el egy lakóház udvaráról. A jelenetet egy biztonsági kamera is felvette.

Elkergette a rablót az eladónő


szerző:
2015.03.03. 18:50
Elkergette a rablót az eladónő

Emberére talált az a fegyveres rabló, aki egy élelmiszerboltot akart kifosztani az Egyesült Államokban. Az alig 21 éves eladónő nemcsak a támadó pisztolyát vette el, de meg is verekedett a férfival. A harcias amazon még akkor sem hagyta annyiban a dolgot, amikor a legyőzött rabló már menekülőre fogta.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való