KERESÉS search-close

elképesztő

53 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "elképesztő"

Megmutatjuk, hogy mi van a szennyvízcsatorna labirintusában!

A Fókusz stábja a fővárosi szennyvízcsatorna hálózatban járt, ami hatezer kilométer hosszú és néhol 30 méter mélyen fekszik! A riportból az is kiderül, hogy mi lesz azzal a rengeteg dologgal, amit a wc-n, mosdókagylón, mosógépben eresztünk le magunk, vagyis a város alá!

Na, így rázza egy vérbeli robot

Ismét egy fantasztikus videóval rukkolt elő a világhírű robotikai fejlesztő, a Boston Dynamics. Négylábú szerkezetük ezúttal a tánctudását mutatta be, meglehetősen összetett és bonyolult koreográfiát adott elő az Uptown Funk című slágerre.

A legröhejesebb beszélgetések, amik a 112-es segélyvonalra érkeztek

A rendőrség nemrég publikált egy kisfilmet, amiben a 112-es segélyhívóra érkező panaszokból válogatnak. Ebben a filmben elképesztő beszélgetések hangzanak el. És ha ez nem lett volna elég, Moskovics Juditnak még több ilyet mutattak, és be is engedték abba a központba, ahol a türelmes és megértő operátorok állják a sarat. Jó szórakozást vagy jó szomorkodást, kinek hogy tetszik!

Engedély nélkül ropta Will Smith a Lánchíd tetején

Veszélyes, de elképesztő mutatvány: a világhírű színész egy igazán meglepő videóval búcsúzott Magyarországtól. Felmászott a Lánchíd tetejére - ami egyébként tilos - és nekiállt táncolni a betonpillér közepén.

Elképzelhetetlen gazdagság: ők a világ dollármilliárdosai

A Forbes amerikai kiadása 2208 dollármilliárdost számolt össze, ha összeadnánk a listán szereplők vagyonát, akkor ez 9 ezer milliárd dollár lenne, azaz 2 billiárd 291 billió 107 milliárd forint. Szinte elképzelhetetlen, hogy ez mennyi pénz lehet.

Két kórházban sem vették észre a kislány combjába fúródott ceruzát

Elképesztő történet borzolja két napja a magyar sajtót. Egy 8 éves, mindszenti kislánynak közel 1 hónapon keresztül nem vették észre az orvosok, hogy egy 5 centis ceruza van a combjába fúródva. Pedig úgy tűnik, csak egy röntgent kellett volna készíteniük...

MÁSODIK ÉLET: 160-nál aludt el a volánnál

Az autó vezetője egész egyszerűen elaludt és a sztráda melletti árokba hajtott. A felvételen jól látszik, hogy amikor nekihajt a szalagkorlátnak, körülbelül 160-nal megy. Egy 43 éves férfi vezetett, aki a gyerekeit vitte Pécs felé. A balesetben végül senki sem sérült meg.

Ismerjék meg Michael Zajkov munkásságát

Az orosz művész élethű babákat készít polimer anyagból, a folyamatot pedig rendszeresen videóra is felveszi.

 

Lélegzetelállító, vagy inkább félelmetes?

Ezek a bázisugrók nem ismernek lehetetlent és egymás után vetik magukat a mélybe. Mindezt ráadásul festői környezetben teszik, Norvégiában. A rikító ruhás madáremberek a meredek sziklafal mellett suhanva hátborzongató és egyben csodaszép látványt nyújtanak.

Karambol lett az ámokfutás vége

Brutális karambollal végződött egy autós üldözés Arizonában. Az ámokfutó sofőr a többi kocsi között szlalomozva próbált kereket oldani a rendőrök elől, és teljes sebességgel belevágódott egy szembejövő járműbe. A hatalmas ütközést hihetetlen szerencsével mindkét autó vezetője túlélte.

A második emeletbe csapódott a kocsi

Elképesztő baleset az Egyesült Államokban. Egy autó nagy sebességgel ráhajtott egy padkára, amely úgy megdobta, hogy belecsapódott egy épület második emeletébe.

Elképesztő: mozgó repülőgépbe szálltak be

Mozgó repülőgépbe szállt bele két madárember. A két francia extrém sportoló a Jungfrau egyik, 4062 méteres csúcsáról ugrott le.

 

EZ CSAK ILLÚZIÓ: Saját teste a festővászon

Optikai illúzióvá változtatja saját magát és ezzel elképeszti az internet világát egy szerb testfestő művész. Mirjana Kika Milosevics egyik felvételét, amelyen hajfonattá alakítja testét már több mint öt millióan nézték meg a Youtube-on.

Lenyűgöző: a csodaszarvast álmodták újra

Látványos maszkok, mértani pontossággal festett minták és látványos színpadi show – erről szólt a Testfestő világbajnokság. A Klagenfurtban megrendezett versenyen Vadócz Edina és Lengyel Gergő képviselték Magyarországot egy nem mindennapi alkotással – a csodaszarvast álmodták újra.

A teljes adást ITT nézheti meg!

LIMBO: A Sziget Fesztiválon láttuk a világhírű showt!

A Magic Mirror az a sátor a Szigeten, ahol az igazi varázslat történik! "Őrült ritmusok, hajmeresztő trükkök, kabaré, cirkusz és akrobatika egyesül ebben a szexi és provokatív előadásban, ami világszerte nézők ezreit nyűgözte már le." - írja a Sziget a programajánlójában, és ehhez nem is lehet mást hozzátenni. Talán csak annyit, hogy szemünk-szánk tátva maradt!

TOMORROWLAND: Egy buli, ahol elszáll az agyad

A fesztiválra érkezett tömeg türelmetlenül várta, hogy bejusson a buli helyszínére.  Amikor a biztonsági őrök kinyitották a kapukat, több ezren özönlöttek be a Brüsszeltől félórányi autóútra lévő közparkba, amely a Tomorrowland idejére egy mesevilággá alakult át. 16 színpadon szólt a zene, több mint 1000 fellépővel, köztük a legnépszerűbb dj-kkel.

A teljes adást ITT nézheti meg!

A világ egyik legnehezebb rally versenye

A Selyemút Rally sok tekintetben egyedülálló az autós terepversenyek mezőnyében. A többszáz méter magas homokdűnék se akármilyen látványt nyújtanak, ahogy autók és kamionok szelnek át rajtuk, de most valami egészen különlegeset is adott ez a verseny.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Először indult és negyedik lett a világ egyik legveszélyesebb futóversenyén

Negyedik lett Lubics Szilvi a világ egyik legnagyobb és legveszélyesebb futóversenyen, a Badwateren! A futamot Kalifornia és Nevada állam határán húzódó Halálvölgyében rendezték, ahol akár 45 fokos hőséggel is meg kellett küzdenie, sőt a vízről is neki kellett gondoskodnia, ugyanis nem voltak frissítőállomások. A 40 éves háromgyerekes fogorvosnő korábban is számos versenyen bizonyított, és már háromszor nyert a Spartathlonon.

Ide kattintva, megézheti a teljes adást!

 

Medencében táncoló, pörgő-forgó gorilla

Elképesztő felvételt készített az egyik amerikai állatkert. Medencében táncoló, pörgő-forgó gorillájuk, Zola két nap alatt meghódította az internetet. Az egyszemélyes medencés party már csak azért is meglepő, mert az emberszabású majmok nem különösebben szeretik a vizet.

 

HIGGYEN A SZEMÉNEK: Nézze meg a tajvani életet

Samodai Zsófi 9 éve él Taipeiben. Második mesterszakát végzi jelenleg a helyi egyetemen, ahol azt mondja, sokkal keményebb követelmények vannak, mint Magyarországon. Zsófi szerint hiába a Tajvant is elérő globalizáció, egy nyugati embernek elsőre minden teljesen szokatlannak és furcsának tűnhet. Kezdve az angol wc hiányától, néhány ázsiai ételig. Mégis a helyiek szinte mindent megtesznek, hogy a nyugati ideálra hasonlítsanak.

Omladozó falak, működésképtelen WC

Egy valaha szebb napokat látott sarokkanapé a sümegi általános iskola lány öltözőjének dísze. Szekrények nincsenek, ezért ide dobják le utcai ruhájukat a diákok. A fiú öltöző falán pedig egy hatalmas lyuk tátong, itt sem sokkal jobbak a körülmények. A piszoárokból hiányzik a vízvezeték. A mosdókagyló viszont a biztonság kedvéért két csapot is kapott. Több szülőt is felháborítottak ezek a körülmények.

Csomagtartóban vitték a borjakat

Autó csomagtartójába nyomorítva szállítottak két borjút az M7-es autópályán - számolt be róla a Bors. A hihetetlen látványról egy másik kocsi vezetője készített videókat, amelyeket elküldött szerkesztőségünknek. Az állatvédők szerint az ilyen szállítás nem csak szabálytalan, de nagyon veszélyes is. Ugyanis, ha megriadnak az utastérben álló állatok, akár súlyos baleset is lehet a vége.

HÁTBORZONGATÓ: Ilyen egy lavina testközelből

Nem mindennapi felvételeket rögzített fejkamerájával egy férfi Kanadában. Tom Oye lábai alatt snowboardozás közben indult meg a lavina. Életét a pár héttel korábbi születésnapjára kapott ajándék, egy lavinahátizsák mentette meg.

Ellopta a rászorulók ajándékát

Egy kisegyház prédikátora lophatott el több mint 100 doboz karácsonyi ajándékot a szerbiai Zomborban. A csomagok eredetileg Németországból érkeztek, de a szerb rászoruló gyermekekhez már nem jutottak el. Az adventista egyház szerint felfoghatatlan, hogy valaki egy jótékonysági akcióval él vissza. A rendőrség vizsgálati fogságba helyezte az 51 éves férfit.

Napokig hevert a holttest a kórház mosdójában

Napokig hevert észrevétlenül egy holttest a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet kilencedik emeleti mosdójában – írta meg a Blikk.

Story Extra 2016-10-21


szerző:
2016.10.21. 16:55
MEGDÖBBENTŐ: A központi műtő liftjében szállítják a sittet

Továbbra is romokban hever a magyar egészségügy. Ezúttal az egri Markhot Ferenc Kórház körülményeire panaszkodik a betegektől kezdve az ápolókon keresztül az orvosokig mindenki. Rejtett kamerával jutottunk be a megyeszékhely kórházába, és amit ott tapasztaltunk, az megdöbbentő volt.

Tyúktojás nagyságú jégeső Szabolcsban

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét óriási jégeső verte el. A legnagyobb jégverést a Három Határ Hírei portál szerint 6.00 és 6.30 között a határ menti települések kapták. A természet "adományairól" nézőink küldtek be képeket Méhtelekről, Rozsályról, Jánkmajtisról.

Ennek a nőnek terhesen is kockahasa van!

A 31 éves fitneszmodell és Miss Fitness Universe győztes Stacie Venagro a terhessége ellenére sem mondott le az állandó testedzésről, és sikerült megőriznie a jól látható izmokat a hasán. Kattintson, és mutatjuk a szokatlan pocakot!

85 millióan a hó fogságában


szerző:
2016.01.24. 18:17
85 millióan a hó fogságában

Bárkit letartóztathatnak New Yorkban, aki az utcán marad a kijárási tilalom ellenére. Ezt az RTL Híradó New York-i tudósítója mondta a hóviharban állva. Az Egyesült Államok észak-keleti partvidékére lecsapó havazás miatt már 85 millió embernek tanácsolják, hogy ne mozduljon ki otthonából. Sokszázezren vannak áram nélkül, több mint hétezer repülőjáratot töröltek, az utakon pedig néhol 10 órás a torlódás.

Bérleti díjat kérnek az életveszélyes lakásért

Önkényesen költözött egy üres önkormányzati lakásba egy pécsi család. Másfél évig voltak hajléktalanok, azt mondják, nem volt más választásuk. Azt, hogy beköltöztek, be is jelentették a hivatalban, erre kikapcsolták náluk a villanyt és a vizet. A lakás ráadásul életveszélyes. A lakbért ennek ellenére beszedik tőlük, és a kilakoltatás fenyegeti őket.

Összegyűjtöttük 2015 legjobb

Az adásaink végén látható, általunk csak a „nap felvételének” nevezett rovat jellemzően négy kategóriából áll. Aranyos, cuki állatok furcsa cselekedetei, hihetetlen emberi teljesítmények, különleges légi jelenségek és pandák.

Pihent agyú találmányok, amelyeket a Star Wars ihletett

Használd az Erőt! Ez áll a WC deszkán. Ki az apád? felirat egy bögrén és Állj a sötét oldalra, nekünk van sütink, hirdeti a turmixgép. Sózzunk rohamosztagossal, süssünk ki egy toastot Darth Vader fejében vagy világítsunk a sötét oldalon. Pihent agyú találmányok a világ Star Wars rajongói gyűjteményéből.

Túlsúlyos anyukából, dögös fitneszmodell!

Koncz Brigitta majdnem testsúlya felét faragta le azért, hogy fitneszmodell lehessen. A 39 éves édesanya alatt közel 100 kilót mutatott a mérleg, amikor eldöntötte, lead pár kilót. Elhatározása olyan jól sikerült, hogy végül a fitnesz világbajnokságon találta magát.

Gyomorforgató dolgok fogadták a NÉBIH szakembereit egy vágóhídon

Elképesztő látvány fogadta a NÉBIH ellenőreit egy Pest megyei vágóhíd ellenőrzésekor. Az üzemben a padozatot, a falakat és a berendezési tárgyakat alvadt vér, kosz és húscafatok borították, míg a vágást eldugult kézmosó és nem működő késfertőtlenítő mellett végeztek. A bezárásról a NÉBIH vezetőjét, Dr. Helik Ferencet kérdeztük.

A csőd előtt vette ki a pénzét, beperelték

Két millió forintot követel vissza egy 77 éves asszonytól a Quaestor felszámolója. Az idős nő ügyvédje szerint azért, mert gyanúsnak tartják, hogy épp a brókercég bedőlésének napján vette ki a pénzét. Az asszony állítja, az egészből semmit nem ért. Az Együtt szerint égbekiáltó igazságtalanság, hogy egy kisbefektetőt meghurcolnak, míg a 3,8 milliárd forintot ugyanaznap visszakapó Külügyminisztériumot nem. A minisztérium szerint ők biztonságos állampapírban tartották a cégnél a pénzüket.

Hazánkba látogatott a Nitro Circus fenegyereke

Fürdőkád, roller vagy három ember egy crossmotoron. A lényeg, hogy repüljön. A hétvégén Budapestre jött a világ legőrültebb motorshow-ja a Nitro Circus! Az elképesztő mutatványok mellett, a magyar közönség először találkozhatott a sportág világsztárjával! Kilyén Tamás riportja.

Gyerekek, akik már iskolás koruk előtt kipróbálták a dohányzást

Ez a 8 éves indonéz kisfiú óvodás kora óta cigizik, most minden nap 2 dobozzal szív el. Ez a Kazahsztánban élő 5 éves kisfiú egy éve szokott rá a bagózásra. Neki 1 doboz a napi adagja. Ilyen sokkoló felvételek akár Magyarországon is készülhettek volna. A szakemberek szerint ugyanis nálunk is vannak olyan kisgyerekek, akik már kipróbálták a dohányzást ovis korban. Jász Zoltán riportja.

Cigiző és alkoholizáló ovisok: Mi a helyzet nálunk?

Ez a 8 éves indonéz kisfiú óvodás kora óta cigizik, most minden nap 2 dobozzal szív el. Ez a Kazahsztánban élő 5 éves kisfiú egy éve szokott rá a bagózásra. Neki 1 doboz a napi adagja. Ilyen sokkoló felvételek akár Magyarországon is készülhettek volna. A szakemberek szerint ugyanis nálunk is vannak olyan kisgyerekek, akik már kipróbálták a dohányzást ovis korban. Jász Zoltán riportja.
 

Freestyle: Hajmeresztő mutatványok, elképesztő trükkök

Repültek már fürdőkáddal, kiszuperált fotellal, motorosszánnal, golfkocsival, hintalóval vagy egy talicskával? Inkább ne is tegyék, életveszélyes. Dőljenek most hátra a kanapén és csodálkozzanak rá a világ leghíresebb és legőrültebb freestyle motorosaira és kerékpárosaira, akik nemsokára Budapestet kápráztatják majd el többek között ezekkel a nem hétköznapi trükkökkel. Hubai Antal riportja.

Nyálkás lepényhal és romlott, büdös hús a hűtőben

A romlott hús láttán Gordon úgy dönt: azonnali hatállyal be kell zárnia a Leone's-nak!

Pákósítás, avagy Pákó klasszikusokat énekel

Lapite úr személyes kedvenceit választotta ki és dolgozta át saját szájíze szerint. Stábunk pedig meglátogatta a dalok eredeti előadóit és kikérte véleményüket. Czakó József riportja.

Műlábbal futott a maratonon


szerző:
2015.04.22. 18:50
Műlábbal futott a maratonon

Elképesztő teljesítmények a bostoni maratonon, amelyen két évvel ezelőtt merénylők robbantottak. Egy 27 éves nő akkor olyan súlyosan megsérült, hogy amputálták az egyik lábát, de így is elindult a futóversenyen. Egy ritka izombetegségben szenvedő férfi pedig több mint 20 óra alatt teljesítette a távot, ezrek követték útját, amíg utolsóként átszakította a célszalagot.

Megerőszakolta és teherbe ejtette nevelt lányát

Megerőszakolta nevelt lányát egy férfi Kisteleken. Az esett még 2013 áprilisában történt. Az akkor 15 éves lány teherbe esett az aktus után és tavaly januárban egészséges gyermeket szült. A történtekről azonban most beszélt először nyilvánosan.

Mumifikálódott patkány a gyárban

Mumifikálódott patkány, emberre is veszélyes rágcsálóirtószer, elképesztő por és kosz. Kőkorszaki körülményeket találtak a Nemzeti Élelmiszerbiztonsági Hivatal ellenőrei egy tolnai üzemben ahol paleo és bio készítményeket, és különféle liszteket gyártottak, mindenféle engedély nélkül. A hivatal honlapján közzé teszik, hogy az üzletek polcaira milyen csomagolásban kerültek ki ezek, a normál esetben egészséges táplálkozáshoz illő termékek.

GYOMORFORGATÓ: Patkány a biotermékek között

Mumifikálódott, kiszáradt patkány a földön, emberre is veszélyes rágcsálóirtószer majdnem minden sarokban és patkány vagy egér rágta lyuk a dobozokon. Ilyen körülmények között készültek az egészséges táplálkozás híveinek szánt paleo és biotermékek.

Bevásárlókocsiban tolják a beteg gyerekeket

Bevásárlókocsikban szállítják az 5 évnél fiatalabb gyerekeket a szegedi gyermekklinikán. A fém kosarakat csaknem két évtizede használják beteghordó-ágyként, mivel nincs pénzük speciális szállítóeszközre. A beteghordóvá alakított bevásárlókocsi fotója felkerült az internetre. Ezután egy egészségügyi eszközöket forgalmazó cég segítséget ajánlott a klinikának.

Több száz szarvast vett videóra az autós

Elképesztő felvételek Somogy megyéből. Hatalmas szarvas csapatot vett videóra egy autós Lábod határában. Perceken keresztül több száz állat igyekezett át az úton. Szakemberek szerint a videó valóban szenzációs, de természetellenes, ami a felvételen látszik. A szarvasokat valószínűleg illegális agancsgyűjtők űzték az autósok elé.

Cigánygyilkosságra buzdított a jobbikos politikus

Cigányok meggyilkolására buzdít Kötél János, a Jobbik mezőtúri önkormányzati képviselő-jelöltje a Facebookon. Mezőtúron vasárnap tartottak időközi választást, mert az ősszel holtverseny alakult ki a fideszes és a jobbikos jelölt között.

Halottnak hitte orvosa, hullaházban ébredt

A hullaházban ébredt egy 91 éves asszony, miután a háziorvosa halottnak nyilvánította. Az orvos szerint az idős nő semmilyen életjelet nem adott, nem volt pulzusa, légzése, vagy reflexei. Az egyébként teljesen egészséges néni ismét otthon van, orvosa ellen viszont eljárás indult.


 

Tökéletes hang: elképesztő koncertet adott Veca

Janicsák Veca talán csak egyetlen pillanatra keseredett el, amikor idő előtt távozott a tavalyi X-Faktorból. Azóta aprólékos munkával építi karrierjét, amelynek eddigi csúcspontját múlt vasárnap több ezren láthatták.

Elképesztő koncerttel indított a Gringó Sztár

Az X-Faktor mentorának nagy visszatérését természetesen a többi mentor nézte a legkritikusabb szemmel. Nagy Feró nem is mérte bőkezűen dicséretét, amikor Geszti Péterék Siófokon felforrósították a kánikula miatt amúgy is gőzölgő homokot.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való