KERESÉS search-close

elgázolta

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "elgázolta"

Kislánya is mellette ült, amikor elgázolt egy gyalogost

Kislánya is mellette ült, amikor elgázolt egy gyalogost a Pest megyei Kemencén. Az apa a kocsi jobb hátsó részével sodorta el az idős asszonyt, aki súlyosan megsérült. A templomba tartott: át akart menni az úton, ahol nem volt zebra, ekkor érkezett a kocsi. A sofőr azonban nem állt meg segíteni, elhajtott a helyszínről. A rendőrök pár órával később elfogták.

Csúsznak az utak, sok a baleset

Gérce térségében frontálisan ütközött össze két autó. Egy 19 éves fiatal meghalt, hárman életveszélyesen megsérültek. Budapesten pedig délután egy gyalogost gázoltak halálra egy zebrán.

Szarvassal ütközött egy motoros

Szarvassal ütközött egy motoros hétfőn a 8-as főúton Vas megyében, súlyos sérülésekkel vitték kórházba. Július elején szintén szarvas okozott balesetet Zalában. Ott az állat éjszaka, hirtelen ugrott az útra ugyancsak egy motoros elé, aki a helyszínen meghalt.

Marhák közé hajtott a vonat

Marhák közé hajtott a vonat Csongrád és Gátér között péntek reggel. Az állatok átszakították a villanypásztort és a sínekre szöktek, ekkor történt a baleset. A vonat hiába fékezett és kürtölt, három állatot elsodort, négy pedig a kerekei alá szorult. A vonaton négyen utaztak, az egyik férfi azt mondja, a hatalmas fékezésre ébredt. A látvány rémisztő volt, de az utasok közül senkinek nem esett baja. A marhapásztor ellen büntetőeljárás indult.

 

Nem látta, elgázolta a biciklist

Sötét ruhában, világítás nélkül biciklizett az úton az a férfi, akit szerdán este ütött el egy autós Csongrádon. Életveszélyes koponyasérülésekkel szállították kórházba. A gázoló azt mondta: semmit sem látott a kerékpárosból, esélye sem volt elkerülni az ütközést.

Vonat alá esett, de túlélte

Elgázolta egy vonat, de csodával határos módon túlélte. A 28 éves férfi tiltott helyen akart átmenni a síneken. Feltehetően részeg volt és megbotlott. Megpróbált felállni, de már csak azt látta, hogy jön a vonat. A mozdonyvezető fékezett, de nem tudott időben megállni, elsodorta a férfit, aki a szerelvény alá szorult. Végig magánál volt, a szomszédok húzták ki a vonat alól.

Bámészkodók között kapták el a gázolót

Visszament a helyszínre és elvegyült a bámészkodók között a szentendrei gázoló, aki egy babakocsit toló asszonyt ütött el még csütörtök este. A rendőrök a személyleírás alapján a nézelődök között felismerték, így fogták el a 29 éves férfit. A 2 hónapos gyerek könnyebben, édesanyja viszont súlyosan megsérült. A baleset után az autós segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. Az ütközés ereje akkora volt, hogy a babakocsit, benne a gyerekkel 17 méterre a baleset helyszínétől találták meg. A férfi már előzetesben van, valószínűleg részeg volt.

Átment a sínen, elgázolta a villamos

Túl van az életveszélyen az a 39 éves férfi, akit még hétfőn ütött el egy miskolci villamos. Az életét csak a szerelvény elején lévő biztonsági berendezés mentette meg, az nem engedte, hogy a kerekek alá kerüljön. Az állapota még mindig súlyos, egyelőre a rendőrök sem tudták kihallgatni.

Fókusz 2016-05-11


szerző:
2016.05.11. 17:25

Nem vette észre a gyereket


szerző:
2016.03.18. 18:25
Nem vette észre a gyereket

Újabb döbbenetes balesetet rögzített egy térfigyelő kamera Kínában. Autó hajtott át egy buszmegállóban hagyott kisfiún Csiangsan városában. Szinte, hihetetlen, de a gyerek csak kisebb sérüléseket szenvedett. Pár napja mutattunk be egy hasonló esetet. Mindkét sofőr azzal védekezett, hogy nem vették észre a gyerekeket.

Tragédiák tolatás közben, megelőzhető lenne?

Tolatás közben a házuk mellett gázolta el saját kisfiát egy apuka. A kisgyerek nem élte túl a balesetet. Nem ez az elő ilyen tragédia. A vezetéstechnikai szakértők számára már külön kategória a ház körüli autóbalesetek köre. Mutatjuk miért nem látjuk, amit látnunk kellene. A tolatási térben holttérben elgázolható, akár asztal méretű tárgyak láthatatlanságát is modellezzük riportunkban.

Tolató teherautó gázolta halálra

Idős asszonyt gázolt halálra egy teherautó Nagymágocson. Az autó egy ház udvarából tolatott ki, nem vette észre a járdán a gyalogost és magával sodorta. A jármű több méteren keresztül vonszolta maga alatt az asszonyt, akin már a helikopterrel érkező mentősök sem tudtak segíteni.

Elütötte a HÉV a hároméves kisfiút

A gyerek az alig egy évvel idősebb testvérével játszott a sínek mellett, Csepelen. A szerelvényen egy mentős is utazott, ő kezdte meg a gyerek ellátását, akit súlyos koponyasérülésekkel szállítottak kórházba.

Zebrán gázoltak el egy kisfiút


szerző:
2015.03.17. 18:01
Zebrán gázoltak el egy kisfiút

Az iskolától néhány méterre a zebrán gázoltak el reggel egy 11 éves fiút. A gázoló, egy 22 éves csepregi nő, nem állt meg segíteni, hanem elhajtott a helyszínről. A szombathelyi rendőrök azonban rövid idő alatt megtaláltak. Az elgázolt fiú nincs életveszélyben, de kórházban ápolják.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való