KERESÉS search-close

elfogták

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "elfogták"

16 éves fiatal szúrhatta arcon a Miskolcon megtámadott férfit

Egy 16 éves fiút gyanúsít a rendőrség azzal, hogy arcon szúrt egy 24 éves fiatalembert Miskolcon a hétvégén. Hétfőn számoltunk be arról, hogy a fiatal épp hazafelé tartott, amikor vitába keveredett egy háromfős társasággal, majd egyikük arcon szúrta. A rendőrség szerint a támadó egy taktaharkányi fiú. A rendőrök két nappal a támadás után fogták el, és őrizetbe vették. A megtámadott fiatal testvére Híradónknak azt mondta, családja örül a hírnek, megkönnyebbültek.

Orángutánt csempészett a bőröndben

Akár öt év börtönt is kaphat az az orosz férfi, aki egy elkábított orángután-bébit akart kicsempészni a bőröndjében Bali szigetéről. A reptér biztonsági kapujánál bukott le, mint mondta, házi kedvencnek akarta hazavinni a védett állatot. A kismajom, aki az egész kalandot átaludta, egészségesen megúszta a rablási kísérletet.

Elfogták a terepfutó támadóját

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint még február 22-én rátámadt egy futóra a Hármashatár-hegyen.

Prágában kapták el a  magyar bérgyilkost

A magyar rendőrség is kérni fogja annak a nemzetközileg keresett, magyar származású bérgyilkosnak a kiadatását, akit pénteken fogtak el Prágában. A férfi szerepelt a legkeresettebb magyarországi bűnözők 50-es listáján, mert azzal gyanúsítják, hogy tavaly szeptemberben agyonlőtt egy építési vállalkozót a 15. kerületben. Egy amszterdami és egy belgrádi leszámolás miatt is keresték.

Túszejtés, autós üldözés és utcai lövöldözés Budapesten

Egy rab a bíróságon megszerezte az egyik őr fegyverét, amivel túszt ejtett. Őt az épület előtt elengedte, majd egy autósra szegezte a pisztolyt, így vele menekült tovább. Újpalotáig tartott a hajsza utánuk. Közben a rendőrök rálőttek a kocsira, ezután a rab megpróbált másik autót szerezni. Annak sofőrje azonban dulakodni kezdett vele. A rabot végül meglőtték a rendőrök. A fegyveres szökevénnyel dulakodó sofőr Híradónknak elmesélte, mi történt.

Kislánya is mellette ült, amikor elgázolt egy gyalogost

Kislánya is mellette ült, amikor elgázolt egy gyalogost a Pest megyei Kemencén. Az apa a kocsi jobb hátsó részével sodorta el az idős asszonyt, aki súlyosan megsérült. A templomba tartott: át akart menni az úton, ahol nem volt zebra, ekkor érkezett a kocsi. A sofőr azonban nem állt meg segíteni, elhajtott a helyszínről. A rendőrök pár órával később elfogták.

Amint lejárt a büntetése, ismét kattant a csuklóján a bilincs

Letartóztatta a bíróság azt a férfit, akit a soroksári kocogó nő meggyilkolásával gyanúsít a rendőrség. Eddig betörések miatt volt börtönben, büntetése a napokban járt le. A nyomozók ezért őrizetbe vették és bíróságra vitték, ahonnan ismét börtönbe került. A férfi eddig nem tett vallomást, de azt tagadja, hogy bármi köze lenne Gyurik Krisztina megöléséhez, annak ellenére, hogy lebukott a DNS vizsgálaton és áldozata telefonját is megtalálták nála.

Szőnyegbe csavarva rejtegette áldozatát

Több mint egy hónapig rejtegette áldozatát egy pécsi férfi. A szomszédját ölte meg, a gyanúsítottat szombaton fogták el a rendőrök, mindent beismert. Arra azonban nem adott magyarázatot, hogy miért csavarta be egy szőnyegbe a holttestet és miért nem szólt senkinek.

Két hétig bujkált a szökött rab

Elfogták a Pest megyei nyomozók azt a férfit, aki csaknem két hete szökött meg a házi őrizetből Dunakeszin. A férfi levágta magáról a nyomkövetőt és azóta bujkált, végül Budapesten, egy XIII. kerületi lakásban találtak rá. Társaival szabadulása előtt egy videót is készített a börtönben, amit feltettek a közösségi oldalára-erről korábban beszámoltunk.

Elfogták a tűvel szurkáló férfit

Elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint injekciós tűvel szúrt meg egy nőt a budapesti egyes villamoson. Úgy tudjuk, hogy beismerő vallomást tett. Szabadlábon védekezik. A megszúrt nőt az eset óta pánikrohamok gyötrik.

Jogsi nélkül, drogosan menekült a rendőrök elől

Jogosítvány nélkül, bedrogozva menekült a rendőrök elől egy 16 éves fiú Budapesten – most emeltek vádat ellene. Az ámokfutó tavaly júniusban okozott súlyos balesetet a XVII. kerületben. Először egy légfegyverrel megfenyegette menet közben a mellette haladó autóst, aki erre rendőrt hívott.  A fiú többször is áthajtott a piroson, végül nekiütközött egy másik kocsinak, ezután fogták el.

Osztrák rendőrök fogták el

Németországba tartott, de Ausztriában elfogták azt az afgán férfit, aki a gyanú szerint egy budapesti étterem mosdójában szexre kényszerített egy nőt. A férfi után hajtóvadászatot indítottak és egymillió forintos nyomravezetői díjat ajánlottak fel, amit most visszavontak.

Gázpisztollyal lőtt a polgárőrre

Elfogták azt a férfit, aki gázpisztollyal sebesített meg egy polgárőrt. Nem ez az első ügye, már korábban is elítélték erőszakos bűncselekményért. Most is feltételesen volt szabadlábon.

Nagyobb baj is történhetett volna Pásztor Anna koncertjén

Pásztor Anna hétvégi koncertjén nagyobb baj is történhetett volna, de a biztonsági őrök közbeléptek és megfékezték az énekesnő zaklatóját.

 

Tragédia történhetett volna, ha nem kapják el Pásztor Anna zaklatóját

A rajongó az elején még csak levelekkel bombázta az Anna and the Barbies énekesnőjét, Pásztor Annát, de amikor a sztár egyértelműen visszautasította az udvarlásba átcsapó közeledést, fenyegetőzésbe csapott át. Azt írta, ott lesz a tömegben a koncertjén és megöli.

Annával készült beszélgetést ide kattintva nézheted meg hosszaban.

Álrendőrt kaptak el a nyomozók Budapesten

Az 51 éves férfi a gyanú szerint egy idős nőt vert át, akinek azt hazudta, hogy fia autóbalesetet szenvedett és a kórházi költségekre 250 ezer forintot kell kifizetnie. A rendőrök azonban elfogták, miután megkapta a pénzt. Kihallgatásán derült ki, hogy korábban mentősnek hazudta magát, ekkor 350 ezer forintot csalt ki egy idős asszonytól.

 

Saját feleségét késelte meg

Életveszélyesen megsérült egy kaposvári nő, miután a gyanú szerint férje többször is megszúrta csütörtök este. A rendőrök úgy vélik, az 54 éves férfi féltékenységből támadt, zsebkésével hasba és fejbe szúrta feleségét. A késelőt 10 percen belül elfogták, beismerte tettét.

Szilánkosra törte egy buszvezető karját

Szilánkosra törte egy buszvezető karját egy dühös utas Pécsett, az eset még pénteken történt. A férfi azon dühödött fel, hogy a sofőr leszállította a buszról, mert nem volt jegye. Először a sofőrfülkét ütötte meg, aztán többször a buszvezetőt is, végül pedig kicsavarta a karját. A dühös utast a rendőrök elfogták.

10 év után Dominikán fogták el a brutális férfit

A Karib-tengeri Köztársaságban akadtak a nyomára a rendőrök annak a nyíregyházi férfinak, aki a gyanú szerint 2008-ban halálra verte volt élettársát. Híradónk információi szerint múlt csütörtökön egy közúti ellenőrzésen bukott le, így fogták el végül.

 

Magyarországon élt a bandavezér

Kommandósok fogták el egy drogkereskedő banda Budapesten élő vezérét, akinek a hálózata Kolumbiából csempészett drogot Svájcba. A banda futárokat használt, akik lenyelték a kokainos zacskókat, így jutottak át a reptéri ellenőrzésen. Ugyanebben az ügyben Zürich környékén hét embert vettek őrizetbe. A Magyarországon élő bandavezért hamarosan átadhatják a svájci hatóságoknak.

 

Tagad a zagyvarékasi gyilkosság gyanúsítottja

Ügyvédje a Híradónak azt mondta: a férfi nem ismeri be, hogy ő ölte meg az idős asszonyt. A bíróság viszont letartóztatta. A nő holtteste a házában feküdt, egy ételfutár találta meg hétfőn. A feltételezett gyilkost másnap fogták el a rendőrök.

 

Kimenőn ölhette meg a barátnőjét

Szökött rab gyilkolhatott a Szabolcs megyei Nagyecseden. Úgy tudjuk, cipőfűzőjével fojtotta meg 19 éves élettársát. A férfi korábban csalás miatt került rács mögé. Két napja azonban kimenőt kapott a börtönből, hogy meglátogassa haldokló édesapját. Elment szerelméhez is, akivel valószínűleg összeveszett, ezután végezhetett a lánnyal.

 

Vége a medve országjárásának

Az medve még május 23-án indult el a szlovák-magyar határ környékéről, és csaknem 350 kilométert tett meg. Kisebb pánik tört ki mindenütt, ahol felbukkant. Az állat most a Szegedi Vadasparkban van, hétfőn döntenek arról, hogy hova kerül.

 

Lecsaptak a drogkereskedőkre

Marihuána, különböző fehér porok és pszichoaktív szerek. Szinte mindenféle kábítószert árult az a pesterzsébeti pár, akiket a napokban kaptak el a budapesti nyomozók. Éppen akkor csaptak le rájuk, amikor két férfi drogot vett tőlük. A házban 400 ezer forint készpénzt találtak. Lefoglalták az összes kábítószert és mindkettejüket őrizetbe vették.

 

Fegyház a zálogházi rablónak

Több év fegyházat kaptak a zálogházi rablók. Két éve több mint hétmillió forint értékű arany ékszert zsákmányoltak a Somogy megyei Marcaliban.

Nyugdíjas csempészte a drogot

Nyugdíjas drogfutárt fogtak el a rendőrök Budapesten. A 74 éves török férfinál több mint egy kiló kokaint találtak.

Csak mosolygott a gyújtogató

Csak mosolygott, pedig 17 évesen börtönbe került - előzetes letartóztatásba helyezte szerdán a kecskeméti bíróság a bajai gyújtogatót! Két autó teljesen kiégett, egy megrongálódott, amikor vasárnap hajnalban egy 17 éves bajai fiú gyújtogatni kezdett a városban. A rendőrök gyorsan elfogták, előzetes letartóztatásba került. Több millió forintos kárt okozott.

 

Elfogták a csengeri asszonyt


szerző:
2018.04.29. 18:15
Elfogták a csengeri asszonyt

Elfogták Svájcban azt a csengeri asszonyt, aki egy közjegyzői okirat szerint Kósa Lajosra bízta volna mesés örökségét. A csalással gyanúsított nő nemcsak Kósa Lajosra bízott volna pénzt, hanem a miniszter édesanyjának is ajándékozott volna 800 millió forintot.

 

40 év után fogták el Amerika egyik legkeresettebb sorozatgyilkosát

A most 72 éves egykori rendőr a gyanú szerint legalább 12 nőt megölt és 45-öt megerőszakolt 1976 és 86 között. A Kaliforniát éveken keresztül rettegésben tartó kegyetlen bűnözőt egy DNS-minta alapján sikerült megtalálni.

Elgázolta a kisfiút, az édesanyját, majd továbbhajtott

Életveszélyes állapotban került kórházba az a négyéves kisfiú, akit anyjával együtt elgázolt egy nő Nagykanizsán. Az autó vezetője az ütközés után elhajtott a helyszínről és hazament. A rendőrök hajnalban fogták el. A kisfiú és édesanyja egy zebrán ment át, amikor az autós odaért. Fékezett ugyan, de nem állt meg. Információink szerint két gyereke is vele volt a kocsiban, tanúi lehettek a gázolásnak.

Elfogták a dabasi gyilkosság gyanúsítottját

A rendőrök szerint egy helyi férfi ölhetett meg egy idős asszonyt. Az RTL Híradónak nyilatkozott az áldozat szomszédja, akinek az udvarából a gyanúsított átmászhatott az idős nő kertjébe.

Négy embert leszúrtak Bécsben

Fél órán belül négy embert is megkéselt szerda este egy 23 éves afgán férfi Bécs belvárosában. Először egy háromfős családot, majd egy fiatal férfit szurkált össze. Mindannyiukat súlyosan megsebesítette, egyikőjük, egy 67 éves családapa továbbra is életveszélyben van. A támadót elfogták, tettét rossz közérzetével és kábítószerfüggőségével magyarázta.

 

Prostituáltakat futtattak a Nógrád megyei Rákóczibányán

Prostituáltakat futtattak a Nógrád megyei Rákóczibányán – vádat emeltek egy pár ellen. Közel fél éven át üzemeltették a bordélyházat a szlovák határ melletti településen. Az itt dolgozó nők, a pénzük felét le kellett adják a férfinak, akinek élettársa is prostituált volt.

 

BÖRTÖN: Elfogták az ámokfutó fiatalt

A tettest helyi idő szerint délután négy óra körül letartóztatták az iskolától nem messze lévő lakásában. Ellenállást nem tanúsított, de egyelőre nem tudni, mi vitte rá az ámokfutásra.

Elfogtak két reptéri tolvajt

Elfogtak két reptéri rakodómunkást, a gyanú szerint ők lophattak Babos Tímea bőröndjéből. A reptéren azóta nem dolgozhatnak, a belépőjüket is elvették. A reptéren fokozott ellenőrzés van, miután az elmúlt hetekben több bőröndöt is kifosztottak. Minden poggyászrakodásnál rendőrök vigyáznak az utasok értékeire.

 

36 milliót loptak egy házból

36 milliót loptak egy debreceni családi házból. A háromfős banda két tagját már elfogták, harmadik társukat még körözik. A gyanú szerint az ablakon át juthattak be a házba, ahonnan ellopták a széfet.

Így fogták el a menekülő autóst

Kilométereken át menekült a rendőrök elől egy férfi. A X. kerületben akarták igazoltatni, de nem állt meg. Végül Vecsés határában lesodródott az útról, ekkor sikerült elfogni. Kiderült, hogy a férfi kábítószert fogyasztott, mielőtt kocsiba ült, ezért nem állt meg a járőröknek.

 

Kábítószert találtak a cserbenhagyó gázoló vérében

A sofőrt egy napon belül elfogták. A rendőröknek azt mondta, észrevette, hogy elütött valakit, de mikor meglátta az élettelenek tűnő testet, pánikba esett és továbbhajtott. Később egy másik kocsival visszament a faluba, és látta a helyszínelő rendőröket, de szólni akkor sem mert.

A gázoló megállás nélkül hajtott tovább

Egy fél szemére vak, hazafelé gyalogló férfit gázoltak halálra szerdán este a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sajóvámoson. A gázoló megállás nélkül hajtott tovább. A férfire háromnegyedórával később találtak rá a zuhogó esőben, már nem tudtak segíteni rajta. A gázolót a rendőrség egy nap alatt elfogta.

Elkaphatták a népligeti gyilkost

A fővárosi parkban tavaly októberben bukkant egy félmeztelen nő holttestére egy kutyasétáltató. A rendőrök emberölés miatt nyomoztak, ötmillió forint nyomravezetői díjat is felajánlottak.

Elfogták a cserbenhagyót

Egy másik megyében fogták el a cserbenhagyót – a zalaegerszegi férfi elgázolt a zebrán egy idős házaspárt Sárváron szerdán este. Segítségnyújtás nélkül továbbhajtott, pedig életveszélyes sérüléseik voltak. A rendőrök egy nappal később Zalaegerszegen találták meg.

Három embert agyonlőtt a boltban

Hajtóvadászat Amerikában egy többszörös gyilkos után. A kasszánál fegyvert rántott, majd tüzet nyitott a sorban állókra. Hogy miért kezdett lövöldözni, még nem tudni, mert eltűnt, mire a rendőrök kiértek. A biztonsági kamerák felvételei és szemtanúk beszámolói alapján végül elfogták a gyanúsítottat.

Bolynál fogták el a pakisztáni bérgyilkost

Magyarországon fogták el a pakisztáni mészárost. A férfit bérgyilkosság miatt körözte az Interpol. Pakisztánban hetven ember megölésével gyanúsítják.

Ketamint árult a lebukott díler

Épp egy vevőjét szolgálta ki szerda este egy 31 éves üllői férfi, amikor lecsaptak rá a kommandósok. Szokott helyén, egy benzinkút parkolójában kapták el a drogdílert, akinél a házkutatáson több mint 5 millió forint értékű kábító hatású szert találtak.

 

Ismerőse dobhatta fel a rabot

Két nappal elfogása után kihallgatták azt a rabot, aki múlt héten kedden szökött meg a győri bíróság udvaráról. Vallomást nem tett, ügyvédjének azonban azt mondta, hogy szerinte az őt bujtató ismerőse dobta fel, így jutottak a nyomára. Arról, hogy hogyan tudott kibújni a bilincsből, nem beszélt. A szökés miatt 20 napot fogdában kell töltenie.

Kétgyerekes anya a gyilkosság áldozata

Egy kétgyerekes anya a brutális nagykanizsai gyilkosság áldozata. A rendőrség szerint barátja, egy 39 éves férfi késelte meg a nőt csütörtökön, még a helyszínen elfogták. A gyilkosság a nyílt utcán történt. Az áldozatra mécsesekkel és virágokkal emlékeztek a helyiek. A gyanúsított közben előzetes letartóztatásba került.

Brutális sorozatgyilkost fogtak


szerző:
2017.07.25. 18:18
Brutális sorozatgyilkost fogtak

Szlovákia legbrutálisabb sorozatgyilkosát foghatták el a rendőrök. A 38 éves férfi első áldozata egykori élettársa volt, akivel Csehországban élt.

Elfogták a brutális késelőt

Elfogták a tiszalöki brutális késelőt. A harminckét éves férfi a gyanú szerint múlt héten támadt volt élettársára, és annak három gyerekére. A férfi a kihallgatáson mindent beismert, azt mondta szerelmes a nő tizenöt éves lányába, azt akarta elérni, hogy volt élettársa áldását adja a kapcsolatukra. A támadó négy napig bujkált, végül anyja házában fogták el.

 

A kerítésen átmászva menekült a pécsi gyújtogató

A kerítésen átmászva menekült a pécsi gyújtogató, de már nem jutott messzire, az arra járó rendőrök szinte azonnal elfogták. A gyanú szerint hétfőn egy 59 éves nő miatt gyulladt ki egy Pécs melletti fogadó. A rendőrök akkor figyeltek fel az asszonyra, amikor épp a kerítésen mászott át. Igazoltatták, közben a járőröknek mindent beismert. Furcsán viselkedett, ezért kórházba vitték. Állapotáról egyelőre nincs információ. Az épület életveszélyessé vált. A rendőrség rongálás miatt nyomoz.

Haza akart menni a kórházból a szökött tolókocsis rab

Csak haza akart menni - ezt mondta kihallgatásán az a rabnő, aki szerdán szökött meg egy kórházból egy kerekesszékkel. A 43 éves nőt a Semmelweis Egyetem klinikáján kezelték. Úgy tudták, nem tud járni, ezért csak naponta kétszer ellenőrizték a börtönőrök. Szerdán a reggeli vizit után tűnt el. Másnap a Keleti pályaudvaron, egy vonaton ült. Ott ismerte fel az egyik utas. Most újra börtönben van, és a szökés miatt eljárás indult ellene.

Keréklopásra szakosodtak a tolvajok

Hogy legyen mit enni a családnak - a tolvaj szerint ezért lopta el autók kerekeit, amiket több tízezer forintért adott el. Társa is volt, mindkettejüket Ajkán fogták el a rendőrök. Több városban, például Sopronban és Győrben is loptak. A leszerelt kerekek helyére téglákat tettek.

Rendőr diák segített egy gyilkosság felderítésében

Még csak tanulja a szakmát, de máris segített egy gyilkosság felderítésében egy rendőr diák. A 39 éves férfi olyan információkat adott leendő kollégáinak, amik alapján pár óra alatt elfogták az áprilisi, balatonföldvári gyilkosság gyanúsítottját. Az áldozat a balatoni éjszakai élet egyik ismert alakja volt. A rendőrtanuló kitüntetést kapott.

Lecsaptak a diplomás gengszterre

Elfogták a Köpcös néven elhíresült mexikói drogbáró utódját. Az alvilágban jogi végzettsége miatt csak Diplomásként ismert gengszter korábban annak a börtönnek a parancsnoka volt, ahol a Köpcös raboskodott. Ott döntött úgy, hogy életpályát vált, és miután segített a foglyának megszökni, beállt hozzá alvezérnek. Most volt emberei csaptak le rá.

Elrabolták, hogy kirabolják

Akár 15 év börtönt is kaphat az a férfi, aki a rendőrség szerint társaival együtt még 2009-ben elrabolta egy ismerősét Budapesten. Elvették a mobilját, a pénzét és a lakáskulcsát, majd megkötözték, és Dunakeszinél kirakták az autójukból. A banda két tagját már korábban elfogták, harmadik társuk ellen most emeltek vádat. Ő éveken át Skóciában bujkált, tavaly októberben fogták el.

Csempészcigit engedett át két vámos

Több mint 1,2 milliárd forint értékű csempészcigit engedett át két vámos Röszkén, ezt gyanítja az ügyészség. Mindkettőjüket kommandósok fogták el két nappal ezelőtt, csütörtökön pedig előzetesbe kerültek. A nyomozók egy tavaly lebukott szállítmány miatt jutottak el hozzájuk. A vámosok időközben leszereltek, de 15 évet is kaphatnak, ha bűnösnek találják őket.

Beismerő vallomás tett


szerző:
2017.03.24. 18:05
Beismerő vallomás tett

Csaknem egy év után elfogták a túronyi rablógyilkosság gyanúsítottját. A baranyai faluban tavaly májusban megöltek egy nyolcvan éves német nyugdíjast, aki évek óta ott lakott. Egy huszonhat éves helybeli férfit gyanúsítanak a gyilkossággal, aki mindent beismert, délután már előzetes letartóztatásba is került. Apja Híradónknak azt mondta, még mindig nem tért magához a történtektől.

Minden mozdulatát felvették

Nem tudta kinyitni, ezért hazavitte, szétverte, majd a kertben elásta a kasszát az a negyvenöt éves férfi, aki még múlt szerdán tört be egy hajdúböszörményi étterembe. Nemcsak pénzt, több kiló fagyasztott húst és süteményt is zsákmányolt. Felkészült volt. Kesztyűt vett fel, lábára pedig szatyrot húzott, hogy ne hagyjon nyomokat. Ennek ellenére a rendőrök már másnap elfogták, mivel az étterem biztonsági kamerái minden mozdulatát felvették.

Buli helyett rabolni mentek


szerző:
2017.03.14. 18:08
Buli helyett rabolni mentek

Tíz perc alatt kétszer is rabolt a gyanú szerint az a társaság, amelynek tagjait szombat éjjel fogták el a rendőrök. A banda miatt lezárták a Margitszigetet, csak így tudták elkapni őket. Áldozataikat megverték, majd elvették tőlük a pénzüket és az értékeiket, ezután elmenekültek. Információink szerint az egyik áldozatukat úgy megverték, hogy eltört az állkapcsa is. A bíróság hétfőn döntött előzetes letartóztatásukról.

Luxusban éltek a drogkereskedők

Az utóbbi évek egyik legnagyobb kábítószer-kereskedő bandáját fogták el a rendőrök. A szervezet tagjai kevesebb, mint három hónap alatt csaknem négyszáz millió forintnyi drogot adtak el az országban. Mintegy harminc ezer darab extasit, több kilónyi kokaint értékesíthettek.

TEK: Ilyen amikor, akcióba lépnek

Két budapesti férfi 2015. szeptember 17-e és 2017. január 31-e között Budapest V. kerületében három autót nyitott ki egy elektronikus „blokkoló” eszköz segítségével. Az elkövetők a gépjárművekből pénztárcát, táblagépet, kamerát, fényképezőgépet és műszaki cikkeket loptak, amelyeket később a jordán férfinak eladtak.

13 éves kislányt erőszakolt meg

Egy tizenhárom éves kislányt erőszakolt meg a gyanú szerint Hamburgban az az iraki férfi, akit a kiskunhalasi menekülttáborban fogtak el a rendőrök. Hamis nevet adott meg, de az ujjlenyomata  lebuktatta. Most kiadatási őrizetben van, a német rendőrök egy héten belül visszavihetik Hamburgba, ott állítják bíróság elé. Megrázó történet következik.

180 milliót csalt ki


szerző:
2017.02.11. 18:00
180 milliót csalt ki

Több mint száznyolcvan milliót tett zsebre egy csaló, aki az életbiztosításokkal trükközött. Százötvenhat embert vert át, a napokban emelt ellene vádat az ügyészség. A módszere az volt, hogy a nyomtatványokat saját maga töltötte ki, majd felvette a szerződések után járó jutalékokat. Miután kiderült az átverés megszökött, egy éven át Franciaországban bujkált, ott fogták el a rendőrök.

Beismerték, hogy ők verték meg

Mindent beismertek. Elfogta a rendőrség azt a párost, akik a gyanú szerint tavaly szeptemberben úgy megvertek egy ötvennégy éves pécsi férfit, hogy a kórházban belehalt sérüléseibe. Az áldozat élettársát azóta körözte a rendőrség. Kedden délelőtt elkapták, és kiderült, hogy nem egyedül verhette meg a férfit. Társával együtt halált okozó testi sértés miatt kell felelniük.

Elfogták az isztambuli merénylőt

Elfogták a szilveszteri isztambuli tömeggyilkost. A 35 éves üzbég férfi egy iraki barátjánál bujkált Isztambul külvárosában. Vele együtt még négy embert letartóztattak. A nagyváros kormányzója azt mondta: a férfi bevallotta tettét, ujjlenyomata pedig megegyezik azzal, amit a Reina klubban, a vérengzés helyszínén találtak. A merénylő, aki a hatóságok szerint Afganisztánban kapott katonai kiképzést, 39 embert ölt meg a szórakozóhelyen, szilveszter éjjelén.

Elfogták Kim Kardashian kirablóit

Hivatalosan is megerősítették a hírt, hogy hétfőn elfogtak és letartóztattak tizenhat embert, akiket azzal gyanúsítanak, hogy részt vettek Kim Kardashian kirablásában tavaly októberben, Párizsban. Összesen tízmillió dollár értékben loptak el tőle ékszereket, ez körülbelül három milliárd forintnak felel meg. Az elkövetők rendőrnek öltöztek, majd bejutottak a házba, megkötözték a celebnőt és a fürdőszobába zárták addig, amíg el nem menekültek a helyszínről, biciklivel.

Elfogták az újbudai rablókat

A társaság még vasárnap egy buliból hazafelé tartó férfit megvert, majd a pénzét és a telefonját is ellopták. Az egyik ház biztonsági kamerája azonban rögzítette, ahogy elmenekülnek. A rendőrök a képek segítségével tudták azonosítani a rablókat, két férfit és egy nőt.

Két ember gyilkolhatott


szerző:
2016.12.20. 18:17
Két ember gyilkolhatott

Nagyon segítőkész és barátságos. Ezt mondta egykori kertszomszédja az RTL Híradónak a Sopronban egy hete meggyilkolt férfiról. A rendőrség hétfőn lakóhelyükön, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Arlón fogta el a két férfit, akiket az emberöléssel gyanúsítanak. Egyelőre nem tudni, hogy miért gyilkolhattak.

Nem a támadót fogták el?

Valószínűleg mégsem a kamionos támadót fogták el - jelentette be a berlini rendőrség vezetője. Eredetileg egy 23 éves pakisztáni menedékkérőt gyanúsítottak a merénylettel, mert egy szemtanú azt állította, látta őt kiugrani a kamionból és elfutni. A férfi kezdettől tagadta bűnösségét, feltehetőleg tévedésből kezdték el követni a támadás utáni kavarodásban.

3 év, 2 millió forint


szerző:
2016.12.15. 18:03
3 év, 2 millió forint

Trükkös módon buktatták le a rendőrök, ezt is neki kell állnia. A tetemes bűnügyi költséget is ki kell fizetnie az ékszertolvajnak, akit 3 év 3 hónapra ítéltek. Ő és társai, még februárban, egy autó és acélsodrony segítségével kitépték a Csepel Plaza oldalát, így jutottak be az ékszerboltba. A háromfős banda két tagját azonnal elfogták, harmadik társuk azonban elmenekült. Őt úgy buktatták le, hogy egy színlelt közúti ellenőrzésen szondát fújattak vele, így szerezték meg a DNS-ét, ami alapján azonosították. A vizsgálat több mint kétmillió forintba került, ezt is neki kell kifizetnie.

Csaknem egy év után bukott le

Csaknem egy év után elfogták a rendőrök a harmadik csepeli ékszerboltrablót. A háromfős társaság február végén filmbe illő módon fosztotta ki az ékszerüzletet a Csepel Plázában. Kitépték az épület üveg homlokzatát. Több mint 21 milliónyi ékszert zsákmányoltak, de menekülés közben felborultak kocsijukkal. Két tolvajt azonnal elfogtak a rendőrök, őket már el is ítélték.

Videóra vették az autófeltörőket

Autófeltörőket értek tetten a II. kerületi rendőrök! Egy parkolóban két férfira figyeltek fel, akik egy kisteherautó ajtaját próbálták kinyitni. A nyomozók felvették, ahogy az egyikük feltöri a zárat, társa pedig bemászik a fülkébe, majd ellop egy mozgáskorlátozott igazolványt. Már őrizetben vannak, akár évekre börtönbe kerülhetnek.

Halálra gázolta, majd elhajtott

Halálra gázolt egy idős férfit, majd elmenekült a helyszínről az a nő, akit több órás hajsza után fogtak el a nyomozók hétfőn Zuglóban. A 25 éves gyanúsított meg sem állt a balesetnél, hanem elhajtott, az autót pedig pár utcával arrébb lezárta egy parkolóban. Innen gyalog indult tovább, végül a rendőrök a környéken elkapták. Egyelőre nem tett vallomást, az ügyészség kezdeményezi előzetes letartóztatását.

Tinédzserek támadtak rá


szerző:
2016.11.06. 18:15
Tinédzserek támadtak rá

Leütöttek, majd kiraboltak egy férfit Csornán. Az egykori önkormányzati képviselőtől a pénztárcáját vitte el két fiatalkorú támadó. A férfi a fején olyan súlyosan megsérült, hogy kórházba került. A rendőrök a napokban fogták el a két fiatalt. Kiderült, hogy már több rablást is elkövettek.

 

Fiatalok raboltak Egerben

Még most is keresik azt a tizenhét éves hajdúsámsoni fiút, aki a gyanú szerint tizenöt éves barátjával megvert és kirabolt egy egri férfit. A helyi vasútállomás mellett, egy bicikliúton támadtak rá néhány nappal ezelőtt. A mobiltelefonját vették el tőle. Egyiküket a támadás után nem sokkal, még a pályaudvaron elfogták.

DNS alapján fogták el a körúti robbantót

Nem bérgyilkos, nem külföldi nem volt rendőr vagy volt katona… A terrorelhárítók elfogták a körúti robbantót. A gyanúsított nem tett vallomást, viszont panasszal élt a gyanúsítás és az őrizetbe vétel ellen is. Az ügyészség kezdeményezte előzetes letartóztatását. A 10 millió forintos nyomravezető díj sorsa is kiderült.

Elkapták a kutyatolvajt


szerző:
2016.10.16. 18:20
Elkapták a kutyatolvajt

Kameránk előtt találtak meg egy kutyát, és bilincselték meg a rendőrök azt a férfit, aki ellophatta. Zorall, a mosonmagyaróvári polgárőrök kedvence vasárnap reggel tűnt el az egyesület telephelyéről. Délelőtt mindenki az állatot kereste. Kiderült, hogy ugyanaz a bolgár férfi vitte el, aki néhány nappal ezelőtt is. Ellene másodjára is eljárást indítottak lopás miatt.

Elfogták a robbantásra készülő szírt

Saját honfitársa buktatta le azt a robbantásra készülő szír férfit, akit két napig üldöztek a rendőrök Németországban. A 22 éves Dzsaber al-Bakr a feltételezések szerint az egyik berlini repülőtéren akart terrorakciót végrehajtani. A titkosszolgálat jelzése alapján tartottak nála razziát.

Részegen okozott életveszélyes sérülést

Késsel életveszélyesen megsebesítette egyik ismerősét egy férfi péntek éjszaka Budapesten a X. kerületben. Részegek voltak, hazafelé tartottak a kocsmából, amikor egyikük többször is szúrt. A késelő magára hagyta áldozatát, a járókelők értesítették a mentőket, még mindig intenzív osztályon kezelik. A támadó hazasétált, két órával a támadás után otthonában fogták el a rendőrök.

Milliókat lophattak az idős férfitól

3 és fél millió forintot loptak el két nap alatt egy szegedi férfitól, két nő már előzetesbe is került. A vasárnapi népszavazásra hivatkozva jutottak be áldozatukhoz, később már eltartási szerződést kínáltak neki. Visszajártak hozzá, mert egyre többet akartak. Ez lett a vesztük, az idős embernek végül gyanúsak lettek.

15 éve élt hamis papírokkal Magyarországon

Szinte minden irata hamis volt - hat álnevet használt és 15 éve élt hamis papírokkal Magyarországon egy lengyel férfi. A napokban fogták el a rendőrök Budapesten. Nem csak a saját iratai, kocsijának papírja, és az autó rendszáma is hamis volt. Lengyelországban és itthon is régóta keresték. 15 évvel ezelőtt fegyveres rablás miatt ítélték el Magyarországon, azóta sem ülte le a büntetését.

 

Elfogták a fegyveres trafikrablót

Elfogták a csepeli trafikrablót. Fél év alatt négy dohányboltba ment be: mindenhol pisztolyt fogott az eladóra, majd elvitte a kasszában lévő pénzt. Volt, ahol az eladó sokkot kapott. Úgy tudjuk, hogy a rablót más bűncselekmények miatt már elítélték, ezért kihallgatása után azonnal börtönbe csukták.

Menekültnek adta ki magát a rabló

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki fényes nappal rabolt ki egy idős nőt még a múlt héten a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Alattyánon. A rabló álszakállt és fekete női parókát viselt, így próbálta magát felismerhetetlenné tenni, és azt mondta a nőnek, hogy menekült és ezért van szüksége a pénzre, értékekre. Kiderült, hogy ebből semmi sem igaz, a nyomozók egy helyi férfit gyanúsítanak a rablással, akit hétfőn délelőtt kommandósok kaptak el a faluban.

Román orvos lőhetett rá a szülőkre

Kolozsváron fogták el a nyíregyházi gyilkosság gyanúsítottját. Egy Magyarországon élő román orvosról van szó. Híradónk úgy tudja, hogy a lelőtt asszony korábban együtt élt a férfival, de szakítottak, majd 7 éves ikergyermekeivel együtt visszaköltözött a férjéhez. Az orvos azonban nem tudta feldolgozni a szakítást. Végül ez vezethetett odáig, hogy a gyanú szerint szerda délután elment a család otthonába és a gyerekek szeme láttára rálőtt a szülőkre. A nő azonnal meghalt, a férfit életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

10 évet kaphat a terroristák toborzója

Tíz év börtönt kaphat az Iszlám Állam első számú nagy-britanniai toborzója. A szélsőséges hitszónokot már évek óta figyelték a hatóságok, több tüntetést is szervezett, amelyeken az iszlám törvénykezés bevezetését követelte. Több száz brit fiatal radikálissá válásáért tartják felelősnek, akik Szíriában csatlakoztak az Iszlám Államhoz.

Ütköztek a lopott kocsival, ami kigyulladt

Porrá égett a lopott autó. Egy szombathelyi strand parkolójából vitte el csütörtökön két fiú, miután a kulcsát elvették egy őrizetlenül hagyott táskából. A kocsival elhajtottak, felvették egy barátjukat, majd ámokfutásba kezdtek. A szomszéd faluban azonban villanyoszlopnak ütköztek és a kocsi kigyulladt. Még időben kiszálltak, így nem lett bajuk. A rendőrök elfogták őket.

Megverte a várandós élettársát

Kritikus az állapota annak az asszonynak, akit a gyanú szerint élettársa vert meg Pécsen. A férfi a rendőrök szerint napokon át verhette a nőt, akit végül életveszélyes állapotban vittek kórházba szerdán. Támadóját hajnalban fogták el a rendőrök, azóta őrizetben van. A rokonok szerint a nő várandós és a férfi nem először bántotta.

50 milliót akartak a zsarolók

Megzsarolták az egyik debreceni közintézmény vezetőit. A gyanú szerint két férfi 50 millió forintot követelt, azt mondták, ha nem fizetnek, a családjukat is megölik. Azt nem közölték, hogy melyik intézményről van szó. A rendőrök heteken át figyelték a két férfit, azt gyanították, egyiküknél fegyver is van. Már őrizetben vannak.

Kétszer is meglopták a részeg turistát

Pár perc alatt kétszer is megloptak egy részeg turistát zsebtolvajok Budapest belvárosában. Először három nő szólította le a férfit, majd a pénztárcáját vették ki a hátizsákjából. Még el sem tűnt a banda a környékről, amikor egy másik zsebes a turista telefonjait lopta el. A rendőrök a térfigyelő kamrák segítségével látták a történteket, így néhány perc alatt sikerült elfogni a tolvajokat.

Idős emberre támadt a villamoson

Elfogták a villamoson verekedő férfit. Csütörtök éjszaka egy idős embert vert meg Budapesten. Az esetről amatőr felvétel készült. Ezen látszik, hogy a támadó kiabál és többször megüti védtelen áldozatát. Úgy tudjuk, hogy elismerte a bűncselekményt, de arra hivatkozott, hogy az idős férfi provokálta őt. Figyelem, megrázó felvételek következnek.

Egy nap után elfogták a szökött férfit

Rokonai házában, a padláson bujkált az a férfi, aki szerdán szökött meg a mátészalkai bíróságról. A börtönből hozták ki, ahol lopás és hamis tanúskodás miatt 2 éves büntetését töltötte. Szerdán csalás miatt kellett volna újra a bíróság elé állnia, de nem várta meg a tárgyalást, hanem megszökött. Egy földszinti ablakon mászott ki. Egy nappal később fogták el.

Az ablakon mászott ki a rab, elfogták

Az ablakon mászott ki, így szökött meg egy fogoly a mátészalkai bíróságról. Lopás és hamis tanúskodás miatt volt börtönben, csalások miatt pedig folyamatban van egy ügye. Ennek a tárgyalására vitték ki a börtönből, a férfi azonban úgy döntött nem megy vissza. Az első lehetőséget kihasználta, összebilincselt kezekkel, észrevétlenül kimászott egy földszinti ablakon, majd elszaladt. Egy nap alatt elfogták.

Ellátást sem akart a részeg autós

Fejre állt a kocsijával egy részeg autós Szombathelyen, péntek este. A baleset után egy laposüveget szorongatott, és azt sem akarta megengedni, hogy az orvosok ellássák. Alkoholt találtak a rendőrök egy másik baleset helyszínén is. Bükön egy autós úgy neki tolatott egy villanyoszlopnak, hogy kidőlt. A kocsi hátsó ülése és csomagtartója tele volt vodkával. Az osztrák sofőr a baleset után egyszerűen hazasétált, de a rendőrök elfogták.

Két szatírt is fogtak a Margitszigeten

Egy nap alatt két szatírt is elkaptak a Margitszigeten. Mindkét férfit gyorsított eljárásban állították bíróság elé. Egyiküket, aki önkielégítést végzett a kocogók szeme láttára, 90 nap elzárásra ítélte a bíróság, valamint egy évre kitiltották a szigetről. Egy másik férfi viszont megúszta két év próbára bocsátással, ő két napozó nőt bámult, miközben szintén önkielégítést végzett egy fa mellett.

Szíven szúrta, meghalt az ismerőse

Szíven szúrta nőismerősét egy férfi hétfőn délután Szolnokon. Az 52 éves nő információink szerint italozni ment át a férfihoz, de valamin összevesztek, ezért támadt rá a gyanúsított, aki többször is megkéselte. A mentők 40 percen át küzdöttek a nő életéért, de nem sikerült megmenteniük. A gyanúsítottat három óra alatt elfogták a rendőrök, nem messze a gyilkosság helyszínétől.

Pszichiátrián kezelték a gyújtogatót

Évek óta pszichiátriai kezelés alatt áll a budaörsi gyújtogató. Ügyvédje azt mondja, a 22 éves férfi megkönnyebbült, miután elfogták. A munkahelyén szerették, elégedettek voltak vele. Úgy tudjuk, érettségi után többször is jelentkezett rendőrnek, de a pszichológiai vizsgálatok eredménye miatt nem vették fel.

Hősök: vásárlók fogták el a trafikrablót

Akciófilmbe illő jelenet Mezőberényben! Járókelők fogtak el egy rablót. Szombat reggel egy 26 éves férfi a helyi dohányboltot próbálta meg kirabolni. Miután a zsebében a zsákmányával elszaladt, az eladó segítséget kért az éppen akkor érkező két vásárlótól. Ők azonnal a rabló után eredtek, és fogva tartották, amíg megérkeztek a rendőrök. Mindezt maguk mesélték el stábunknak. A trafikostól ajándékot is kaptak hősies tettükért.

Segítséget kért a tarfikostól, majd kirabolta

Rosszullétet színlelt, majd kirabolta a dohányboltot egy férfi Debrecenben. Kért egy pohár vizet az eladónőtől, majd amikor megkapta, hirtelen kést rántott, és a pénzt követelte. Ezután taxival menekült el, amit valószínűleg a zsákmányolt pénzből akart kifizetni. Útja viszont nem tartott sokáig, mert a rendőrök egy órán belül elfogták.

„Megviseltek a történtek, de már jobban vagyok”

Örülök, hogy elkapták, megviseltek a történtek, de már sokkal jobban vagyok. Ezt mondta az RTL Híradónak az a 12 éves kislány, akire szatír támadt Pécsen. A rendőrök elfogták a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy az iskolásnak mutogatta magát egy ház liftjében. Beismerő vallomást tett, jelenleg is őrizetben van.

Szemetesbe rejtette a holttestet

Agyonverte ismerősét, majd egy kukába rejtette a holttestet az a férfi, akit csütörtökön fogtak el a budapesti rendőrök. A gyanú szerint a 45 éves román férfi italozni ment át barátjához még hétfőn, valamin összevesztek és a gyanúsított agyonverte ismerősét, aztán egy kerti szemetesbe rakta a holttestet. A nyomozók napokon át helyszíneltek, és csütörtökön meglátták az utcában a gyanúsítottat, akit azonnal el is fogtak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való