KERESÉS search-close

elfogatóparancs

28 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "elfogatóparancs"

El akarják fogatni Gruevszkit

Elfogatóparancs kiadását kéri Észak-Macedónia az Interpoltól Nikola Gruevszki ellen - közölte az állami hírügynökség. A volt macedón kormányfő novemberben kért és kapott menekültstátuszt Magyarországon, miután magyar diplomaták segítségével Budapestre érkezett. Gruevszki börtönre ítélték hazájában korrupciós bűncselekmények miatt, de még több eljárás is folyamatban van ellene. 

Vita a Hernádi Zsolt ellen kiadott elfogatóparancsról

A magyar hatóságoknak kell dönteni a Hernádi Zsolt ellen kiadott elfogatóparancsról, az nem a MOL-ra tartozik - közölte az olajvállalat kommunikációs vezetője az RTL Híradó kérdésére. Az Európai Bíróság a napokban úgy döntött: minden uniós tagállamnak vizsgálnia kell, ha egy állampolgára ellen egy másik ország elfogatóparancsot ad ki.

 

Donald Trump korábbi nemzetbiztonsági tanácsadóját körözi a magyar rendőrség

Lőszerrel vagy lőfegyverrel visszaélés miatt körözi a magyar rendőrség Gorka Sebestyént, Donald Trump korábbi nemzetbiztonsági tanácsadóját. Az elfogatóparancs már akkor is érvényben volt, amikor Szijjártó Péter külügyminiszter tavaly Washingtonban tárgyalt Gorka Sebestyénnel. A tárca szerint azonban a miniszternek nem dolga, hogy a rendőrség honlapját böngéssze mielőtt magas rangú fehér házi tisztségviselőkkel tárgyal. Gorka Sebestyén tagadja, hogy bármilyen bűncselekményt is elkövetett.

Európai elfogatóparancs a leváltott katalán elnök ellen

Európai elfogatóparancsot adtak ki a spanyol hatóságok a Belgiumba menekült, leváltott katalán elnök ellen. Eközben folytatódnak a Katalán függetlenségpárti tüntetések: a demonstrálók azt követelik: engedjék szabadon a bebörtönzött politikusokat.

Nem kerülhette el a börtönt

Nem akart börtönbe menni, inkább a román határ mellé költözött.11 elfogatóparancs volt a nagykanizsai férfi ellen, aki fogta a családját és 450 km-rel odébb telepedett le, de a gyulai rendőrök hamar megtalálták. Kedden kommandósok mentek érte. Mivel nem önszántából ment be a börtönbe, újabb eljárás indul ellene.

350 ezer forintos hotelszámla maradt a rabló után

350 ezer forintos hotelszámlát hagyott maga után az ékszerbolti rabló. A Blikk írt hétfőn arról, hogy egy fiatalember és barátnője egy hónapot töltöttek egy budai hotelben. Az utolsó napon kiraboltak egy második kerületi ékszerboltot, majd a szállodából fizetés nélkül távoztak. Úgy tudjuk: a rabló bérelt kocsit használt, és azt sem fizették ki. A 26 éves Cseh Marcell ellen nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki.

 

Még keresik a szökött rabot

Még mindig nem találják az egri szökött rabot. A kábítószer birtoklással vádolt férfi hétfőn tűnt el Egerben, amikor lakóhelyéről a bírósági tárgyalására kellett volna mennie. A rendőrség szerint a lábán lévő nyomkövetőt az egyik utcában levette, majd eltűnt. A férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki.

Fókusz 2016-07-01


szerző:
2016.07.01. 18:55
Halálra verte a barátját

Halálra verte barátját egy román férfi Kiskőrösön. A holttestet egy farakás alá ásta el. A 35 éves gyanúsítottat még keresi a rendőrség, elfogatóparancsot adtak ki ellene.

 

Kisbabát tartó nőt késelt meg


szerző:
2016.01.16. 18:07
Kisbabát tartó nőt késelt meg

Úgy késelte meg az utcán élettársát egy férfi, hogy a nő közben 8 hónapos babájukat tartotta a kezében. A kicsi leesett a földre, de nem sérült meg. A Heves megyei Gyöngyösorosziban történt ez. A helyiek szerint a pár gyakran használt kábítószereket, így meglehet, hogy egy adag drogon vesztek össze. A megszúrt nőt kórházban ápolják, élettársát pedig még keresik a rendőrök - országos elfogatóparancsot adtak ki ellene.

Anyja mellől vitt el a kisfiút


szerző:
2015.12.12. 18:12
Anyja mellől vitt el a kisfiút

Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki egy francia férfi ellen, aki Szombathelyen, kedden, az utcán vitte el anyja mellől közös gyereküket, miután többször is megütötte és gázspay-vel lefújta az asszonyt. Ezután SMS-t írt arról, hogy Franciaországba vitte a kisfiút. A férfit nem gyermekrablásért, hanem súlyos testi sértés miatt körözik.

A menekültek között jöhetett a főszervező

A párizsi merényletek kitervelésével gyanúsított férfi is a menekültekkel együtt érkezhetett vissza Európába – erről beszélt a francia belügyminiszter. A férfi ellen hiába volt nemzetközi elfogatóparancs, az európai hatóságok egészen addig nem tudták hogy újra Európában van, amíg a merényletek után három nappal egy nem európai titkosszolgálat nem szólt nekik. Orbán Viktor szerint ez is csak azt mutatja, hogy az európai vezetőknek nem szabadott volna ellenőrizetlenül beengedniük a menekülteket. Az Együtt viszont arra emlékeztet, hogy Magyarország is regisztráció nélkül szállította a menekültek tömegeit Ausztriába.

Kommandósok vitték el a késes támadót

Kommandósok vitték el azt a csépi férfit, akit régóta kerestek fegyveresen elkövetett garázdaság miatt. Elfogatóparancs volt ellene, úgy tudjuk, azért mert két éve leszúrta egy ismerőse kutyáját.

Feladta magát a lövöldöző


szerző:
2015.07.13. 18:15
Feladta magát a lövöldöző

Feladta magát a váci úti lövöldözés részvevője, az a törökszentmiklósi férfi, aki ellen hétfő délelőtt országos elfogatóparancsot adtak ki.

Előzetes: Bandika újra itthon


szerző:
2015.06.30. 17:00
Előzetes: Bandika újra itthon

A Dominikára szöktetett 7 éves kisfiúval kedd délelőtt szállt le édesanyja a Liszt Ferenc reptéren. 2 év után egy dominikai gyermekotthonból kapta vissza kisfiát a külügyminisztérium segítségével. Azután került oda, hogy az Interpol 1 hónappal ezelőtt rátalált apjával együtt. A férfi ellen most is elfogatóparancs van érvényben, de a 2 ország között nincs kiadatás.

Feladta magát a feltételezett gyilkos

A 19 évvel ezelőtti, Csapiban történt gyilkosság egyik gyanúsítottja ellen néhány napja adott ki elfogatóparancsot a rendőrség. A fotója megjelent a sajtóban, ő pedig feladta magát a pécsi rendőrségen. A most 38 éves férfi még tinédzser volt, amikor a gyanú szerint a Zala megyei Csapiban segített megölni és kirabolni a falu egyik lakóját. A feltételezett gyilkost a múlt héten fogták el.

Egy édesapa szívszorító kálváriája kislányáért

Több mint két éve nem látta kislányát, a most három éves gyerek meg sem ismerné az apukáját. A férfi minden vágya, hogy gondoskodó, szerető szülőként részt vegyen a pici életében, de jelen pillanatban azt sem lehet tudni, hogy a kislány és anyukája hol él. Hiába ítélte a bíróság a felügyeleti jogot az apának, ha anya és gyermeke úgy eltűnt, mintha soha nem is lett volna.
 

Egy édesapa harca  saját kislányáért

Több mint két éve nem látta kislányát, a most három éves gyerek meg sem ismerné az apukáját. A férfi minden vágya, hogy gondoskodó, szerető szülőként részt vegyen a pici életében, de jelen pillanatban azt sem lehet tudni, hogy a kislány és anyukája hol él. Hiába ítélte a bíróság a felügyeleti jogot az apának, ha anya és gyermeke úgy eltűnt, mintha soha nem is lett volna.


 

Előzetes: Nemzetközi elfogatóparancs a lövöldöző ellen

Egy székesfehérvári férfit gyanúsítanak azzal, hogy társával csaknem 500 millió forintot rabolt el két kínai kereskedőtől több mint egy hete. Áldozataikat megkötözték, ám ők kiszabadították magukat, és autójukkal kirablóik után eredtek. Üldözés közben lövések is dördültek, a támadók elmenekültek. Részletek hatkor a Híradóban!

Megvan a csepeli gyilkosságok egyik elkövetője?

Ujjlenyomat alapján sikerült azonosítani azt a férfit, akit a csepeli gyilkosságsorozat egyik elkövetőjének vélnek

Elfogatóparancsot adtak ki Kadhafi ellen

A líbiai vezért emberiesség ellenes bűncselekményekkel vádolják.

Kadhafi és fia letartóztatását kérik

Elfogatóparancs kiadását kezdeményezte Moamer Kadhafi illetve fia és az észak-afrikai ország hírszerzésének főnöke ellen a Nemzetközi Büntetőbíróság ügyésze.

Őrizetben a volt horvát kormányfő

Ivo Sanadert Salzburg közelében fogták el. Megvonták tőle parlamenti képviselői mentelmi jogát is.

Vizsgálat a seregvezér eltűnése miatt

A bíróság szerint körülbelül 36 órán át őrizetlen volt Magyar Róbert.

BKV: kirúgják az informatikai igazgatót is

Európai elfogatóparancs kibocsátását is kezdeményezték ellene.

Toplistás bűnözőn kattant a bilincs

A férfit fogolyszökés, sikkasztás, közokirat-hamisítás és csalás miatt keresték.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való