KERESÉS search-close

eleni kounalakis

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "eleni kounalakis"

Csak a kiírandó pályázatokról és nem a kivitelezőkről döntöttek a szerdai megbeszéleseken- ezt Németh Lászlóné volt fejlesztési miniszter mondta az RTL Híradónak. A korábbi tárcavezető a volt amerikai nagykövet könyvében leírtakra reagálta, miszerint Némethné arról beszélt neki: Orbán Viktorral hetente egyeztettek a középítési projketek nyerteseiről. Az Együtt szerint tisztán kell látni, ezért kikérik az érinett időszak döntéselőkészítő anyagait.

Orbán: "Ez így törvényes"


szerző:
2015.05.17. 18:28
Orbán:

Hatalommal való visszaélés miatt feljelenti Orbán Viktort a Demokratikus Koalíció. A párt azután döntött így, hogy a volt amerikai nagykövet magyarországi éveiről is szóló könyve megjelent. Eleni Kounalakis a többi között azt írja: Németh Lászlóné, akkori fejlesztési miniszter azt mondta neki, hogy minden héten egyezetett Orbán Viktorral a középítkezési projektek listájáról és a pályázatok nyerteseiről. Orbán Viktor a híradónak azt mondta: ez teljesen természetes és ma is így van.

Feljelenti Orbán Viktort a Demokratikus Koalíció

A párt azután döntött így, hogy a volt amerikai nagykövet magyarországi éveiről is szóló könyve megjelent. Eleni Kounalakis a többi között azt írja: Németh Lászlóné, akkori fejlesztési miniszter azt mondta neki, hogy minden héten egyezetett Orbán Viktorral a középítkezési projektek listájáról és a pályázatok nyerteseiről. Orbán Viktor a híradónak azt mondta: ez teljesen természetes és ma is így van.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való