KERESÉS search-close

előkészítő

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "előkészítő"

Nagyon cuki az iskolás György herceg!

Egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy a 4 éves trónörökös kissé megszeppenve ugyan, de megkezdte előkészítő tanulmányait a Thomas’s Battersea nevű intézményben, ahol majdnem 6 millió forintba kerül egy tanév. A kisherceget csak édesapja, Vilmos herceg tudta elkísérni a nagy napra, a várandós Katalin hercegnét sajnos reggeli rosszullétek gyötörték.

Mégsem lesz 9 évfolyamos iskola?

Egyelőre nem lesz 9 évfolyamos általános iskola. Bár korábban az oktatási államtitkár egy úgynevezett iskolaelőkészítő évfolyamról beszélt, amit 2019-re be is vezethetnek, Rétvári Bence parlamenti államtitkár szerint senki nem tudja megmondani, mikortól léphet életbe a 9. évfolyam. Kovács Zoltán, kormányszóvivő azt mondta, a kabinet nem is döntött még róla. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete szerint a kormány meghátrált az eredeti tervtől. 

Minden ragadt a kosztól


szerző:
2016.05.12. 18:05
Minden ragadt a kosztól

Barna trutyi csöpögött a hűtőből az alapanyagokra, egy légtérben volt a mosdó és az előkészítő, és minden ragadt a kosztól. Ezeket a szabálytalanságokat találták egy budapesti pékségben az élelmiszerbiztonsági hivatal munkatársai. A hatóság azonnal bezáratta a látványpékséget, több mint 150 kiló terméket vontak ki a forgalomból.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való