KERESÉS search-close

elütötték

29 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "elütötték"

Életveszélyben az elütött férfi

Betört a feje, életveszélyesen megsérült egy gyalogos, akit Makón gázoltak el. Információink szerint a férfi szabálytalanul ment át az úton. Egy korábbi, nagykanizsai gázolás ügyét pedig most zárta le a rendőrség. Vádemelést javasolnak egy 19 éves fiatalember ellen, aki tavaly karácsonykor a zebrán ütött el egy nagymamát és unokáját.

Felvételen: elütötték a kislányt, túlélte

Egészen hihetetlen az a felvétel, ahol egy kislány játszik az udvaron, majd amikor menne be a házba, a semmiből felbukkan egy autó és teljes sebességgel elüti a gyereket. A baleset Amerikában történt néhány nappal ezelőtt. A 9 éves LaDerihanna Holmes csodával határos módon túlélte a balesetet.

 Meghalt a zebrán elütött a nő, sokan a közvilágítást okolják

Meghalt a kórházban az a 67 éves nő, akit kedd este ütött el egy kisbusz Pécsen. Az asszony a zebrán kelt át, amikor elgázolták. Azt, hogy pontosan mi okozta a balesetet, még vizsgálják. A kereszteződés világítására már évekkel ezelőtt is panaszkodtak a környéken élők, szerintük az Elios Zrt. által felszerelt új lámpák nem adnak elég fényt.

Kislányokat fogdosott, menekülés közben gázolták el

Kislányokat fogdosott az utcán az a fiatal fiú, akit tavaly áprilisban gázoltak el Szombathelyen. Ez most derült ki, amikor szeméremsértés miatt vádat emeltek ellene. Azért menekült, mert előtte a vád szerint két kiskorú lányt molesztált Szombathely központjában. Az egyiknek a ruhája alá is benyúlt. Az ügyészség próbára bocsátaná a fiút.

 

A csapat motorja volt a győri kézis fiú

„Tudom, hogy vigyáz ránk fentről” - ezt mondta híradónknak a január elsején tragikus balesetben elhunyt győri kézilabdázó egyik csapattársa. Barátai még mindig alig akarják elhinni, hogy nem látják többé. Varga Dominikot, a győri ETO-SZESE utánpótlás csapatának játékosát január elsején, Szlovákiában gázolták halálra, miközben az úton sétált.

Nem volt kivilágítva a kerékpáros, halálra gázolták

Halálra gázoltak egy kerékpárost a Bács-Kiskun megyei Helvéciánál. Egy 48 éves férfi, világítás nélkül próbált átmenni az úton, egy autós azonban nem vette észre és elütötte. A férfi a helyszínen meghalt.

Megúszta az ütközést, majd elgázolta egy autós

Az ütközést karcolások nélkül megúszta, majd egy autós elgázolta az út szélén álló sofőrt, aki súlyosan megsérült. A baleset szombaton este történt Baja közelében, ahol egy menetrend szerinti busz, kocsi és egy traktor ütközött. Sok baleset volt az utakon. Velence közelében fának csapódott egy autó, a 23 éves sofőr a helyszínen meghalt.

Cserbenhagyta az elgázolt férfit

Elgázolta egy terepjáró, majd egy busz is áthajtott rajta. A helyszínen meghalt az a férfi, aki péntek este akart átszaladni az úton Kecskemét belvárosában. A gázoló az ütközés után nem állt meg segíteni, elmenekült a helyszínről.

GYÁSZOLÓ APA: Mikor felvettem, tudtam, hogy nagy a baj

Egy 19 hónapos kisfiú halt meg Kisberényben, miután elütötte egy postás kocsi. A tragikus baleset csütörtökön délelőtt történt a Somogy megyei faluban. A család gazdálkodásból él, szegényes körülmények között laknak. Egyelőre azt sem tudják, hogy miből fogják eltemetni a fiúkat.

Elütötték a vándorló magyart

Halálra gázolta egy autó Franciaországban a 14 éve ökrös szekéren vándorló magyart, Gecse Balázs Gergőt. A 32 éves férfit egy 90 éves sofőr ütötte el, aki azt állítja, hogy elvakította őt a nap. A fiatalember érettségi után mehetett volna egyetemre, de ő inkább a vándorlást választotta. Azt mondta, hogy számára ez jelenti a szabadságot.

Baleset érte azt a kerékpárost, aki hét olimpiára is eltekert

Cseuz László egy magyarországi túrán volt, amikor egy motoros elgázolta Székesfehérváron. A 74 éves sportolót súlyos sérülésekkel vitték kórházba. Egyelőre nem tudni, hogy mikor ülhet újra nyeregbe, de a 2020-as tokiói olimpiát nem akarja kihagyni. A péceliek egy nap alatt összegyűjtötték a pénzt új biciklijére.

Meghalt a zebrán elgázolt nő

A statisztikák szerint egyre több a gyalogosgázolás Magyarországon. Idén az első félévben 440 embert ütöttek el zebrán.

4 éves fiút ütöttek el, meghalt

Egy négyéves kisfiút ütött el egy autó tegnap délután Csepelen. A gyerek kirántotta a kezét az édesanyjáéból, így került az autó alá. A fiút azonnal felkapta az anyja és a közeli orvosi rendelőbe rohant vele. Így sem tudták megmenteni az életét.

Autó elé fordult a biciklijével

Tizennégy éves vakációzó fiút ütöttek el tegnap Csongrádon. A gyerek biciklijével balra akart kanyarodni, de valószínűleg nem nézett körül alaposan. Az autó elé fordult, zúzódásokkal vitték kórházba a mentők. A rendőrség statitsztikái szerint a gyermekeket érintő balesetek egyharmada a nyári szünet alatt történik.

Halálos gázolás ötsávos úton

Egy gyalogos meghalt, egy másik életveszélyesen megsérült, amikor elütötte őket egy kocsi Békéscsabánál. A két asszony a telkére tartott, egy ötsávos úton akart átmenni, mindössze 50 méterre egy felüljárótól. 

Ezúttal tényleg elgázolták

Tavaly csak füllentette, hogy elütötték, most viszont tényleg elgázolták és sérüléseibe bele is halt. A 48 éves Vas megyei férfi tavaly elesett a biciklijével, azután mondta azt mindenkinek, hogy elgázolták, pedig csak részeg volt. Hétfőn viszont valóban elütötték Rum határában.

 

Furgon ütötte el a 13 éves fiút

Életveszélyesen megsérült egy 13 éves gyerek, amikor egy furgon elütötte Budapesten, hétfőn kora este. Úgy tudjuk: a fiú át akart szaladni a forgalmas Váci úton, a sofőr pedig már hiába fékezett. A zebra 20 méterre van a baleset helyszínétől.

 

Menekülő bankrablót ütött el egy kisteherautó

Kőbányán ment be az egyik pénzintézetbe, fegyvert rántott és pénzt követelt. Miután megkapta, kiment a fiókból, de éppen arra járt két rendőr, akikre ráfogta fegyverét. Hátrálni kezdett, lelépett az úttestre, ekkor ütötte el a kisteherautó.

Elütötték a világhírű énekest!

A baleset érinteni fogja a zenész fellépéseit is, de egyelőre nem árultak el további részleteket...

Zebrán gázolták el, három hónapos kisfiával

Súlyos sérülésekkel vitték kórházba azt a nőt, akit csecsemőjével együtt gázoltak el szerdán kora délután Budapesten. Az 31 éves anya három hónapos kisfiával ment át a zebrán, amikor egy kanyarodó kocsi elütötte. Az autót egy 63 éves budapesti nő vezette. A kereszteződésben úgynevezett telezöld van. Vagyis a kanyarodó autóknak és a gyalogosoknak is egyszerre van szabad útja. A környékben több iskola és óvoda is van. A szülők azt mondták ma Híradónknak, hogy aláírást fognak gyűjteni, hogy a hatóságok tegyék biztonságosabbá a kereszteződést.

Két autós is elgázolta, meghalt

Két autó is elütött egy biciklist késő este a Pest megyei Szigetszentmiklósnál. Esélye sem volt, hogy túlélje a balesetet. Az út szélén tolta a biciklijét, amikor egy érkező autó elgázolta. Átrepült a szemközti sávba, ahol egy másik kocsi is elütötte. Az áldozat a kocsi alá szorult. Úgy tudjuk, volt rajta láthatósági mellény, és a biciklijén is volt fényvisszaverő prizma.

Kamera rögzítette a gázolást

Nem haragszik a sofőrre, aki elgázolta, de soha nem felejti el a fájdalmakat – ezt mondta az RTL Híradónak az az egyetemista lány, akit egy héttel ezelőtt ütöttek el Nyíregyházán. Barátnőjével egy zebrán ment át, amikor egy fekete autó szinte fékezés nélkül elgázolta. A balesetet felvette egy biztonsági kamera – a felvételt a Blikk tette közzé. A lány csodával határos módon csak zúzódásokat szenvedett, a 88 éves sofőr ellen eljárás indult.

TRAGIKUS: 20 métert repült egy biciklis

Fékezés nélkül ütött el egy furgon Kecskemét mellett egy kerékpárost. A férfi éppen át akart kelni az úton, hogy a kerékpárúton hazatekerjen, mikor elütötték. A furgon egy út melletti ház kerítésébe csapódott, kiütötte a gázórát és egy oszlopot is. A sofőr szinte sérülés nélkül megúszta, a biciklis életveszélyes állapotban van.

Elgázolták a megszökött lovat

Lovat gázolt egy mikrobusz Kiskunfélegyházán. Az állat egy másik lóval együtt az elkerülő út melletti tanyáról szökött el. Az ütközéstől olyan súlyosan megsérült, hogy az állatorvosnak a helyszínen el kellett altatnia. A mikrobuszban utazóknak az ijedtségen kívül nem lett baja.

Lemondtak az orvosok az elütött lányról

Minden nap a lányánál van a kórházban az az asszony, akinek gyerekét február elején ütötte el egy autós a Pest megyei Szigethalmon. Azóta kómában van, az orvosok szerint kevés az esélye a gyógyulására. A baleset után mozgalom indult a Pest megyei településen. Azt szeretnék elérni, hogy zebra épüljön a helyi buszpályaudvarhoz. Erre azonban egyelőre kevés az esély. 

Zebrán gázolták el a babakocsis anyukát

Egy nyolc hónapos csecsemőt és édesanyját ütötték el délután Budapesten. A baleset a XIII. kerületben, a Váci út többsávos szakaszán történt, egy gyalogátkelőnél. Úgy tudjuk, hogy a csecsemő és édesanyja könnyebben megsérült, de kivizsgálásra kórházba szállították őket.

Feladta magát a sofőr, aki elütötte a sportolót

Feladta magát a rendőrségen az az autós, aki csütörtökön edzés közben elütötte a 10-es úton Benkó Barbara hegyi kerékpáros válogatottat, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.  A férfit a jövő héten hallgatják meg a nyomozók, és utána döntenek, hogy eljárást indítanak-e ellene. Benkó Barbara, aki három nappal a baleset után ma már rajthoz állt egy versenyen azt mondta, hogy nem haragszik a sofőrre.

Busz mögül lépett ki a kislány, elütötték

Métereket repült az a 13 éves kislány, akit hétfőn gázolt el egy autó Pécsen. Ezt egy szemtanú mondta az RTL Híradónak. A gyerek túlélte az ütközést, de súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Az RTL Híradó úgy tudja, a kislány a busz takarásából lépett az autó elé, ezért történhetett a baleset.

Botjával támadt az autósra a dédnagyapa

Elütöttek egy kislányt, akinek dédnagyapja ezután beverte az autós szélvédőjét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való