KERESÉS search-close

egyetemisták

28 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "egyetemisták"

Sűrített levegővel hajtott autók álltak rajthoz Egerben

Az úgynevezett pneumobilok bajnokságát 12. alkalommal rendezték meg. Az autókat nagyrészt egyetemisták tervezték és építették.

Amigók, akik tartósan beteg gyerekeknek segítenek

Fábián Sára 9 éves korában egy évet töltött kórházban, aztán elhatározta, hogy ha nagy lesz, tartósan beteg gyerekeken szeretne majd segíteni. Orvos nem lett, létrehozta viszont az Amigos, vagyis barátok a gyermekekért alapítványt. Fiatal egyetemisták járnak be kórházakba, hogy játsszanak és tanuljanak, pontosabban játszva tanuljanak a hosszú időn át kórházban lévő gyerekekkel, akik nagyon könnyen elveszítik a motivációjukat. Tavaly az RTL Híradó nézői őket választották az év embereinek.

Egyetemisták versenyfutása az albérletekért

Akár 150.000 forintot is kérhetnek havonta egy egyszobás lakásért a fővárosban. Hol és mennyiért lakhat egy fiatal, ha tanulni akar?

Óriási meglepetést okozott Bon Jovi

Óriási meglepetésre Bon Jovi köszöntötte a végzősöket a Fairleigh Dickinson Egyetem amerikai diplomaosztóján pont egy évvel ezelőtt, aki ha már odavetődött, hát el is énekelt egy dalt. A diákok egészen addig nem hittek a szemüknek, míg véget nem ért a váratlan előadás.

Roham az albérletekért

Megindult a roham az albérletekért a felvételi ponthatárok kihirdetése után. Sok lakástulajdonos kivárt, egy hét alatt 5-6 százalékkal több kiadó lakás jelent meg a piacon. Az árak is emelkedtek, Budapesten átlagosan 150 ezer forintért lehet lakást bérelni, de a többi egyetemi városban is drágult a lakásbérlés. A roham az ingatlanosok tapasztalatai szerint augusztus végéig tart, akkortól kicsivel lejjebb mennek a bérleti díjak.

Magyar találmány segíthet a vakoknak

Látássérültek teszteltek egy olyan olvasó eszközt, amellyel a vakok hagyományos könyvet vagy hivatalos iratot is el tudnak olvasni. A program a nyomtatott betűket Braille írássá alakítja, így a szöveg azonnal olvashatóvá válik. Az alkalmazást magyar egyetemisták fejlesztették.

A templomnál nem segíthetnek

Segíteni akartak, mégis vita lett a vége a "Szabadfogas" mozgalomnak Pécsen, aminek az a lényege, hogy bárki elvihet magának adomány-kabátot, ha fázik. Az aktivisták egy belvárosi templom kerítésére tették az adományokat, de szerintük az Irgalmas Rend dolgozója levette a hirdető táblát, így jelezve, hogy ne oda akasszák a kabátokat. Az egyetemisták másik helyet kerestek, mert továbbra is segíteni akarnak. Az Irgalmas Rend közleményben tagadta a tiltást.

RTL II: Kiderültek a felvételi ponthatárok

A felsőoktatási felvételi ponthatárok 20 órakor kerültek fel az internetre. Az ország több nagyvárosában is tartottak pontváró rendezvényeket. Kiderült, hogy idén az ELTE biológia-fizika tanár szakára kellett a legtöbb pont, 480 az 500-ból. A felvételizők kétharmadát felvették valamelyik egyetemre. A legtöbb diákot az ELTE-re vették fel. A legmagasabb átlagpontszám pedig a Budapesti Műszaki Egyetemen kellett a bejutáshoz.

Fluor Tomi a zsűriben – Szexi egyetemisták viadala

Három évvel ezelőtt történt, hogy a Fókusz stábját hajtotta a kíváncsiság, és elhatározták, kinyomozzák, hogy mit is takar az egyetemisták szépségversenye. Kiderült, a hetedik éve rendezik meg ezt a megmérettetést, ahol a kocka has és a hosszú comb elengedhetetlen feltétel.

Szűcs Gabi és Zséda barátságukról mesél

Segítünk az egyetemistáknak, hogy a következő szemesztert albérletben vagy saját lakásban érdemesebb-e kezdeni. A vasárnapi görög népszavazás után kapcsoljuk Fokasz Nikoszt Athénból. A Fortepan vezetője fényképeket mutat majd az évtizedekkel ezelőtti Budapestről. Szűcs Gabi és Zséda pedig évtizedes barátságukról mesél hétfőn reggel.

Szabályoznák a gólyatáborok szervezését

Kiszolgáltatott helyzetben vannak a lányok a főiskolák és egyetemek gólyatáboraiban - ezt az oktatási jogok biztosa mondta. Az ombudsman azután indított vizsgálatot, hogy kiderült, több gólyatáborban is történt nemi erőszak.

Telefonos applikáció szex előtt


szerző:
2014.10.01. 18:16
Telefonos applikáció szex előtt

A szexet engedélyező, vagy éppen elutasító mobil-alkalmazást fejlesztettek, hogy el lehessen kerülni a nemi erőszak-pereket.
 

Fókusz 13-11-19


szerző:
2013.11.19. 20:00
Fókusz 13-11-19

Fókusz: Botrányos vagy szexi? - Falatnyi ruhák, amik már tényleg semmit sem takarnak. Hírességekkel elemeztük az elmúlt hetek legfelkavaróbb kollekcióit. Izmos nagypapik - 65 évesen ért fel a csúcsra. Feri bácsi most lányával lépett fel, egy különleges produkcióval. Pénz beszél - Mennyiből él egy diák, aki albérletben vagy kollégiumban lakik?

Házon kívül 12-12-19


szerző:
2012.12.19. 23:10
Házon kívül 12-12-19

Házon kívül: Rezsicsökkentés - Meglesz-e a beígért 10 százalék januártól? Dühös diákok - Szembementek a kormánnyal és nem akarnak megállni. Az adomány útja - Hogy jut el a csomagunk a rászorulókhoz?

Dühös diákok, szemtelen válaszok a kormánynak

Fiatalok, akik fellázadtak a változtatások ellen, és nem fogadják el a magyarázatot.

19-én újabb ülősztrájk várható

A HÖOK levélben fordul a kormány tagjaihoz választ várva arra, hogy egyetértenek-e az államilag támogatott keretszámok csökkentésével.

A tüntetések napja volt a csütörtök is

Több nagyvárosban is folytatódtak csütörtökön a felsőoktatás átalakítása elleni demonstrációk, a tiltakozáshoz középiskolások is csatlakoztak.

Orbán megoldását ígér a hét végéig

Orbán Viktor miniszterelnök azt mondta csütörtökön Brüsszelben újságíróknak, hogy a hét végéig megoldják a felsőoktatási reform ügyét.

Átadták követeléseiket a szegedi hallgatók

Átadták követeléseiket a felsőoktatás tervezett átalakítása miatt tiltakozó hallgatók a Csongrád megyei kormányhivatalban kedden.

Nem kérnek a felsőoktatási törvényből a pécsi diákok

Csütörtök este több mint 200 egyetemista tüntetett a készülő új felsőoktatási törvény ellen Pécsett.

A brit gólyák bajban vannak a konyhában

Gyakorlatiasságból bukásra áll az egyetemet kezdő diákok nagy része Nagy-Britanniában, jó páran még tojást sem főztek soha életükben.

Rockzenekarról neveztek el buszjáratot

Egy pécsi rockzenekarról, a 30Y-ról neveztek el egy új buszjáratot Pécsett.

Mobiljuk mentette meg a hajótörött diákokat

A túravezető nélkül evező egyetemisták faágnak ütköztek a Rábán, a tíz kenuból hét felborult.

Gatyában és bikiniben domborítottak

A legszexibb lányok és a legsármosabb srácok bármelyik pillanatban megélhetnének saját arcukból, testükből is, de ők mégis diplomájukkal szeretnének érvényesülni. A Főiskolák Szépe választáson ismerőssel is találkoztunk.

Demonstráltak az egyetemisták


szerző:
2011.06.17. 11:45
Demonstráltak az egyetemisták

Azt szeretnék elérni, hogy a kormány a felsőoktatásban érintetteket is vonja be a készülő átalakítások kidolgozásába.

A Republic újhangzással árasztja el Szolnokot

A 20 éves zenekar július 14-én, csütörtök este vonósnégyessel áll a szolnoki nagyszínpadra.

Palackpostát indítottak fiatalok a Parlamenthez

A győri egyetemisták azt kérik, az Országgyűlés hozza létre a „Magyarország Egyetemi Fővárosa” címet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való