KERESÉS search-close

egyenruhások

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "egyenruhások"

Pályaelhagyó rendőrök, határőrök, börtönőrök

Egykor arra esküdtek fel, hogy a hazát szolgálják és a biztonságunkat védjék. Azt gondolták, innen mennek majd nyugdíjba, de a körülmények mégis közbe szóltak… Nemrég a Házon kívül mutatott be olyan rendőröket, akik másodállást vállalnak, azért, hogy meg tudjanak élni. Hogyan tartsuk meg egyenruhásainkat – erre is kerestük a választ.

Egyenruhások vertek menekülteket?

Kutyákkal kergették, megbilincselték, megverték Magyarországon azokat a menekülteket, akik a kerítés ellenére átjöttek az ország területére. Ezt írja jelentésében a neves nemzetközi emberi jogi szervezet a Human Rights Watch. A Helsinki Bizottsághoz is érkeztek ilyen panaszok. Szerintük az utóbbi hetekben a magyar kormány tolerálja a bántalmazást a menekültekkel szemben. A belügyminiszter Híradónknak azt mondta: visszautasítja, hogy rendőrök menekülteket vertek volna meg.

Újratöltve az iskola rendőre


szerző:
2009.09.01. 12:12
Újratöltve az iskola rendőre

A program egy éve indult, azóta az iskolák közelében nem történt gyermekeket érintő közlekedési baleset és súlyosabb bűncselekmény.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való