KERESÉS search-close

egyenlőség

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "egyenlőség"

Politikusok köszöntötték a nőket

Egyenlő munkáért egyenlő bért! - ezt követelte nőnap alkalmából tartott konferenciáján az MSZP délelőtt. Szerintük Magyarországon csak abban egyenlők a nők és a férfiak, hogy ugyanannyit kell dolgozniuk.

Közös játék az egyenlőségért!

Sajnos egyenlőre kevés  az olyan játszótér, ahol egészséges és sérült gyerekek gondtalanul tudnak együtt játszani. Vendégünk Harsányi Eszter, a Magikme ügyvezetője, aki megosztja velünk, miért is fontos, hogy ezt a problémát orvosoljuk!

Hétezren futottak színes porokban

Színes porokat szórtak magukra, így futottak ezúttal Budapesten is. A színes futás, vagyis a Color run, nem verseny, a részvétel és a vidámság, vagy, ahogy többen mondják, az őrület a lényeg. 7 ezren kipróbálták, hogy milyen ez a fajta futás. A színes por - azt mondják - teljesen ártalmatlan az egészségre.

 

Fogyatékkal élők vonultak Budapesten

Egyenlőség és akadálymentesítés. Ezért vonult fel vasárnap  több száz kerekesszékes, látássérült és fogyatékossággal élő ember Budapest belvárosában. A Rehab Critial Mass-t harmadik alkalommal rendezték meg, azért, hogy az egészséges és a sérült emberek közelebb kerüljenek egymáshoz.

Párizs, a Szabadság, Egyenlőség, Testvériség városa

A párizsi terrortámadások után miért változtatta sok ezer magyar is a francia zászló színeire a profilképét? Miért rendíti meg Európát a Párizst ért merénylet? A Szabadság, Egyenlőség, Testvériség eszméjébe vetett hitünket érte találat? A Fókusz Pluszban ismert magyarok, művészek, történészek mondják el véleményüket, és tapasztalataikat.

Nők fegyverben az Iszlám Állam ellen

Egyre több nő harcol az Iszlám Állam terrorszervezet ellen Szíriában és Irakban. Sokukat a közvetlen életveszély kényszeríti erre, de nem egy esetben a rájuk erőltetett házasság, vagy a brutális elnyomás miatt ragadnak fegyvert. Katonák között ugyanis valódi egyenlőség van a nők és férfiak között.

New York utcáit maga alá temette a cicicunami

Mintegy 300 félmeztelen nő özönlötte el Manhattan belvárosát, hogy fedetlen felsőtestükkel fejezzék ki véleményüket. A demonstrációt azért szervezték, mert korábban tiltólistára kerültek a Times Square-en dolgozó félmeztelen lányok. A felvonulók szerint a testrészek kötöttségek nélküli felfedése a szellemet is felszabadítja, és hozzá járulhat az egészséges önértékelés eléréséhez.

Hatalmas tömeg volt a Pride-on


szerző:
2015.07.11. 18:30
Hatalmas tömeg volt a Pride-on

Több ezres tömeg Budapest utcáin - a Pride résztvevői az egyenlő jogokért, toleranciáért vonulnak a Meleg Büszkeség Napján. 20 éve rendezik meg a menetet, az idein sok nemzetközi óriáscég is részt vesz, azt mondják, azért, hogy a szolidaritást, a sokszínűséget és az elfogadást hirdessék.

LMP: Egyenlő munkáért egyenlő bért

Egyenlő munkáért egyenlő bért követelt a nőknek az LMP nőnap alkalmából. Az ellenzéki párt társelnöke a Nemzetgazdasági Minisztérium épülete előtt bejelentette: országgyűlési határozati javaslatot nyújtanak be a parlamentnek a nők védelmében. A kormány képviselője eközben több bölcsődei férőhelyet ígért. Az ismert színésznő, Kovács Patrícia pedig Facebook-oldalán azt írta: nem kér a férfi politikusok által az utcán osztogatott virágokból, helyette inkább tegyenek a nőket érő erőszak ellen.

Rehab Critical Mass Budapesten


szerző:
2014.10.19. 15:36
Rehab Critical Mass Budapesten

Egyenlőség és akadálymentesítés. Ezért vonult fel több száz kerekesszékes, látássérült és fogyatékossággal élő ember az ötödik kerületben.

Az LMP a nemek egyenlőségéért tárgyalna

A párt programjában kiemelt helyen van a férfi-női viszony, civil szervezetekkel kezdenek tárgyalni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való