KERESÉS search-close

egészséges életmód

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "egészséges életmód"

Miért hatástalan a legtöbb fogyókúra?

A fogyókúrás szakértő szerint a hosszútávú fogyás legfontosabb feltétele az, hogy ne projektként tekintsünk rá, hanem váltsunk életmódot. Hiszen ahhoz, hogy a ledobott súly ne szaladjon vissza, arra van szükség, hogy a fogyókúránkra szakítsunk időt, áldozzunk pénzt és az sem árt, ha lelkileg is jó formában vagyunk. De a „szerencsétlen” genetikával és a hízékonyságra való hajlammal takarózni a szakértő szerint nem érdemes.
A Peller testvérek és Nyári Dis is elmondta nekünk, hogy mi a módszerük az egészséges életmód megtartásához.

Rengeteg az elhízott gyerek

Megduplázódott az elhízott gyerekek száma az elmúlt 20 évben. A felnőttek 65%-a is súlyproblémákkal küzd. A szakértő szerint a leggyakoribb probléma, hogy a szülők már az egy éves gyerekeknek is ugyanazt az ételt adják, amit maguknak főznek.

A 20 éves Zabkásakirálynő 15 kilót fogyott kedvenc ételével

Gökler Kriszti 17 éves korában döntötte el, hogy leszámol a plusz kilókkal. A fiatal lány fél év alatt 15 kilót adott le, és egészséges életmódjának hála ma már az egész világon ismerik a Zabkásakirálynőt.

Nem kell lemondanunk az édességről?

Sokan gondolkodnak manapság az életmódváltáson, Valkó Eszter pedig ebben is szeretne segíteni. Utánajárt, hogy ehet-e édességet az, aki egészségesen szeretne élni.

Mindenkinek követnie kellene valamilyen diétát?

Egyre többen erősitik a tudatosan táplálkozók táborát. De mit is jelent ez pontosan, és kik segíthetnek nekünk ebben?

Story Extra 2017-02-07


szerző:
2017.02.07. 17:25

Dia jógázik, úszik, fut


szerző:
2017.01.06. 17:25
Dia jógázik, úszik, fut

Megvan a folytonosság! Nyári Dia egész évben az egészséges életmódot követte. 2016 utolsó napjaiban is jógázott még egyet, aztán az újévet egy hatalmas úszással kezdte. Azt korábban is tudtuk, hogy nagyon szeret futni, de eddig titkolta, hogy ilyen sokféleképpen tartja formában magát. Igazán büszke lehet magára

TÖBB DIPLOMÁS ERŐEMELŐ: Sokan kidobónak nézik az egyetemi tanárt

Dr. Budai Balázs tizenkét éve erőemelő. A konditeremben sokan kidobónak nézik, és nagyon meglepődnek, amikor kiderül edzőtársukról, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen intézetvezető egyetemi docense, oktatási dékánhelyettes. Balázs jól bírja a "kettős életet", egyedül abban különbözik edzőtársaitól, hogy ő már nem diétázik, ugyanis a docens szerint a szénhidrát-megvonás elveszi a szellemi kapacitást.

A színész életmódváltáson ment keresztül!

A Barátok közt sztárja úgy döntött, változásra van szüksége, így komoly döntésre szánta el magát! Miről is van szó? Mutatjuk!

A legújabb találmány fogyni vágyóknak

Az aktív testmozgás fontos része az egészséges életmódnak. Íme egy új találmány, mely nemcsak a fogyásban, de az állóképesség javításában is segít!

Hogyan segíthet rajtunk a Föld mágneses energiája?

Ha valaki életmódváltást szeretne, nem biztos, hogy elég a sport és a az egészséges étkezés. Fontos odafigyelni a megfelelő és stresszmentes pihenésre is. Ebben segít a mágnesterápia!

Vízi jóga az egészségért

Az egészséges életmód és az élvezet igen is jól megférnek egymás mellett. A jóga különösen megfelelő arra, hogy testünk és lelkünk is egyensúlyba kerüljön, főleg ha a csodamozdulatokat vízben végezzük.

Íme a karcsúság titka Kővágó Henrietta, fitneszbajnoktól!

Magyarország Európa legkövérebb országaihoz tartozik. Sajnos a munka mellett sokunknak nincs ideje fitneszterembe járni. Szerencsére van megoldás! Itt a vibrációs technológia, amihez ki sem kell mozdulnunk otthonról.

Nyári Dia meglepő titkot árult el

A Barátok közt sztárja elárulta titkát: ráfeküdt a flowra, rendszeresen edz, egészségesen táplálkozik, és szebb, mint valaha. Na, de az örök kérdés, mit és hogyan?

ValóVilág 6 14-04-08


szerző:
2014.04.08. 23:00
ValóVilág 6 14-04-08

ValóVilág 6: Kemény napok várnak a villalakókra: ez a hét az egészséges életmód jegyében telik a Villában, amelynek keretében kezdetét vette a Villa Olimpia.

Eliza Dushku soha nem eszik húst

A színésznő 2011-ben tért át a vegetáriánus életmódra, és azóta egyszer sem evett húst.

Reflektor 13-05-29


szerző:
2013.05.29. 23:35
Reflektor 13-05-29

Reflektor: Dér Heniék már a családalapításon gondolkodnak. Szabó Győző új életet kezdett.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való