KERESÉS search-close

dulakodás

33 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "dulakodás"

Agyonlőtt egy rendőr egy földön fekvő nőt az USA-ban

Agyonlőtt egy rendőr egy földön fekvő nőt az Egyesült Államokban. Őrizetbe akarta venni az asszonyt, de ő ellenállt, és dulakodni kezdtek. Megszerezte a rendőr elektromos sokkolóját is, aki ezután lőtte le. A drámát valaki felvette mobiltelefonnal.

Dulakodás: mindenki máshogy emlékszik

Ököllel ütötte meg 71 éves aktivistájukat egy közterület-felügyelő Óbudán - ezt állítja az MSZP. Szerintük engedéllyel demonstráltak, a felügyelő viszont el akarta tőlük venni az engedélyt, és amikor ezt nem hagyták, akkor ütött. A közterület-felügyelet szerint kollégájuk törvényesen járt el, és nem ütötte meg a férfit. Azt állítják, az aktivisták léptek fel támadólag, a felügyelő csak magát védte.

Megpróbált mini tüntetést rendezni a Parlamentben

Rövid dulakodás után a parlament őreinek kellett kivezetniük egy férfit, aki egy turistacsoporttal jutott be, majd megpróbált mini tüntetést rendezni a kupolacsarnokban. Mindez még februárban történt, a 444.hu most közölte a férfi társa által készített videót. Ecsenyi Áron az RTL Híradónak arról beszélt: pártot akar alapítani és további akciókat tervez.

Megütötték a ligetvédőt

Úgy megütötte a biztonsági őr az egyik ligetvédő lányt, hogy az földre rogyott - ez látható a Mérce felvételén. Szerdán a faátültetések ellen tiltakozott a ligetvédők több csoportja, amikor dulakodás kezdődött. A lány azt mondta az RTL Híradónak, hogy enyhe agyrázkódást szenvedett. A rendőrség a Magyar Narancs szerint garázdaság és súlyos testi sértés gyanúja miatt indított nyomozást.

Ásóval támadt sógorára egy férfi

Ásóval támadt sógorára egy férfi Hajdúbagoson. Úgy tudjuk, valamin összevesztek, dulakodni kezdtek, majd a gyanúsított egy ásóval többször fejbe vágta rokonát, aki életveszélyes állapotban vittek kórházba. A támadót őrizetbe vették.

 

Felvétel a késes rablóról

Az eladó is kést ragadott Győrben egy kisbolt kirablása közben, a rabló azonban elvette tőle, miközben dulakodtak. Az eladó ezután kiszaladt, és megpróbálta a támadóra csukni a bolt ajtaját, de a férfi erősebb volt és kijutott. Azonban nem sokkal később elfogták, és előzetes letartóztatásba került.

Dulakodás az izraeli parlamentben

Tüntetés, dulakodás az izraeli parlamentben. Az amerikai alelnök beszéde közben, amikor Jeruzsálemet Izrael fővárosának nevezte, felpattantak az arab frakció tagjai, hogy tiltakozzanak. A biztonsági őrök habozás nélkül rájuk rontottak.

 

Péter: „Van egy csodás feleséged, aki mindennek ellenére téged szeret

A fiús hétvégén a két testvér között tapintható volt a feszültség. Bálint aztán egy végighorkolt éjszaka után kérdőre vonta öccsét, hogy miért alázta meg őt Zsófi előtt. Péter megpróbálta tisztázni a helyzetet, de Bálint nekiesett, és dulakodni kezdtek. 

Dulakodott, majd meghalt a biztonsági őr

Meghalt egy biztonsági őr egy miskolci szórakozóhelyen szombat hajnalban. Szemtanúk szerint a férfira két vendég támadt, akiket nem akart beengedni. Dulakodni kezdtek, a biztonsági őr rosszul lett és összeesett. Megpróbálták újraéleszteni, de hiába. Mire a mentők megérkeztek, már halott volt. A rendőrség szerint nem történt bűncselekmény.

Idős asszony kergette a betörőt

Filmbe illő üldözés Soroksáron! Egy 84 éves asszony kergetett el egy betörőt! Szombat reggel ugrott át a férfi a kerítésen, de az asszony kizavarta az udvarról. Dulakodtak, majd miután a nő megsérült, a tolvaj menekülni próbált. Egy járókelő vette üldözőbe, a szabadnapos körzeti megbízott pedig pont arra autózott, így a tolvajt hamar elkapták. A férfi ma előzetesbe került.

Civil rendőrök a tüntetők ellen

Civil ruhás rendőrök állták el a CEU-mellett tüntetők útját kedd este a Parlamentnél. Az épületet rendőrsorfal védte, eléjük álltak fel a kigyúrt férfiak, akiken nem volt semmilyen azonosító, egyikük dulakodásba is keveredett a tiltakozókkal, kollégája fogta vissza. A rendőrség szerint jogszerűen, szakszerűen és arányosan jártak el. A Társaság a Szabadságjogokért jogásza szerint viszont ez nem igaz. Az Együtt a Belügyminisztertől kéri az ügy kivizsgálását. Lázár János azt ígérte: kivizsgálják az esetet.

Aggódtak, hogy megfullad

Földre teperték és még rá is feküdtek a biztonsági őrök egy férfira - aki állítólag jegyellenőr és részeg is volt. Az esetről járókelők készítettek felvételt a Határ úti metrómegállónál, melyet először a Blikk hozott nyilvánosságra. Ezen hallható, hogy az arra járók aggódnak, meg ne fojtsák a földön fekvő férfit. A szemtanúk még ma is azt mondták Híradónknak, hogy sokkoló volt látni az őrök akcióját. Hogy pontosan mi történt, arra a Budapesti Közlekedési Központtól vártunk választ, ám eddig hiába.

Eljárás a dulakodók ellen

Garázdaság miatt négy ember ellen indult eljárás, miután a Kossuth téri állami ünnepségen több sípot fújó embert is megütöttek. Az ünneplők újságírókat is megrángattak. A Fidesz frakcióvezetője a Parlamentben arra utalt, hogy a sípolók nem az 56-os hősökkel, hanem az ÁVH-val értenek egyet. A sípolást szervező Együtt azt közölte: akciójukat ők kifejezetten Orbán Viktornak szánták.

TÜNTETÉS: Dulakodás és füttykoncert az ünnepség közben

Már a miniszterelnök beszéde előtt is dulakodtak az ünneplők és a tüntetők a Kossuth téren. Többször is a biztonsági emberek avatkoztak közbe, és választották szét a verekedőket. Véres arccal fújta a sípot Ungváry Krisztián történész. Őt úgy arcon vágták, hogy felszakadt a szemöldöke.

Elvette a menekült a rendőr pisztolyát

Elvette a rendőr fegyverét és harapott is. Harminc napra előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság hétfő délután azt az afgán menekültet, aki még pénteken dulakodás közben megszerezte egy rendőr fegyverét Szegeden, majd a mellkasához emelte. Három rendőr csavarta ki a kezéből a pisztolyt, amit az összebilincselt kezeivel nem tudott csőre tölteni. Az ügyészség azt is vizsgálja, hogyan tudta elvenni a rendőröktől a fegyvert így a férfi.

Késsel a kezében ment a trafikba

Kést szorított a trafikosnő barátjának a torkához, majd dulakodás közben a kezeit is megvágta az a rabló, akit most fogtak el Szegeden. A támadás egy hónapja történt. A trafik tulajdonosa szerint az eladónőnek szerencséje volt, hogy barátja várt rá az éjféli zárás előtt, és így közbe tudott lépni. Az elfogott férfi beismerte a támadást, de azt állította, nem rabolni ment.

Erőszak áldozata lett Lindsay Lohan

Semmi jele nem volt korábban annak a szörnyűségnek, ami az amerikai színész-énekesnővel történt a hétvégén. A jegyben járó Lohan londoni szomszédjai éjjel riasztották a hatóságokat. A sztár házából sikoltozás és dulakodás hallatszott: Lohan állítólag kiabálva kért segítséget. Attól rettegett,  hogy meg fogja fojtani őt vőlegénye, Igor Tarabasov. A szomszédok azonnal hívták a rendőrséget, akik rájuk törték a bejárati ajtót. A rendőrség kiérkezésekor viszont már senki nem volt a házban, és később sem tartóztattak le senkit. Hogy pontosan mi történt, egyelőre nem derült ki.

Liget-ügy: a Belügyminisztérium nem vizsgálódik

Nem indít vizsgálatot a Belügyminisztérium a ligetvédőket bántalmazó biztonságiakkal szemben, hiába kéri több ellenzéki párt is. Ezt a tárca válaszolta az RTL Híradónak. A minisztériumtól az Együtt és a Demokratikus Koalíció is vizsgálatot követel. A Városligeti Ingatlanfejlesztő Zrt hétfőn a biztonsági őrökkel szerződő alvállalkozóval elemezte a dulakodásról készült felvételeket, de hogy mire jutottak, arról nem akartak nyilatkozni. Közben a civilek ajándékokat vittek a ligetben birtokvédelmi eljárást elrendelő VIII. kerületi jegyzőnek. Meglepetéseiket a portás vette át.

Konyhakéssel szurkált, hét évet kapott

Dühében kaszabolt, nem pedig szándékosan szúrt. Ezt mondta szerdán a bíróságon az a férfi, aki két évvel ezelőtt három embert megsebesített egy konyhakéssel egy győri kocsmában. A támadó többször is visszatért aznap a kocsmába, a szemüvegét kereste, amit egy dulakodás közben vesztett el. Harmadik alkalommal két konyhakést is vitt magával és részegen két vendéget és a felszolgálót is megszurkálta. A bíróság szerdán jogerősen 7 év börtönre ítélte.

Videó a fiatal nők belvárosi verekedéséről

Összeverekedett két fiatal nő Budapest belvárosban. A nyílt utcán estek egymásnak, a táskájukkal ütötték egymást, majd a földön folytatták a dulakodást - erről egy arrajáró felvételt is készített. A videón látni, hogy az őket körbevevő férfiak egy része nemhogy szétválasztaná őket, hanem hangosan drukkol nekik. Az általunk megkérdezett ügyvéd szerint, ami a felvételen látható, garázdaságnak minősülhet.

Előzetes: Összeverekedett két fiatal nő Budapest belvárosban

A nyílt utcán estek egymásnak, a táskájukkal ütötték egymást, majd a földön folytatták a dulakodást - erről egy arrajáró felvételt is készített. A szokatlan belvárosi verekedés képei hat órakor az RTL Híradóban.

Őrjöngött két nő a HÉV-en


szerző:
2015.06.20. 18:05
Őrjöngött két nő a HÉV-en

Őrjöngő nő támadt egy férfinak a szentendrei HÉV-en. Az esetet az egyik szemtanú videóra vette. A felvételen az látható, hogy a nő és társa először ordibál az utasokkal, majd egyikük megtámad egy férfit az Aquincumi megállóban álló szerelvényen. Üti-rúgja és végül a pulóverét is elszakítja. A két nőt még a megállóban elkapták. Hogy mi volt a dulakodás oka, még vizsgálják.

Előzetes: Balhé a szentendrei HÉV-en

Két nő üvöltözött a járaton, majd több utasra is rátámadtak, egy férfi pulóverét eltépték a dulakodásban. A balhét videóra vette az egyik utas. A felvételeket mutatjuk 6-kor az RTL Híradóban.

Elévült Strauss-Kahn korábbi zaklatási ügye

Tristane Banon zaklatása túl régen történt ahhoz, hogy vádat emeljenek az IMF-vezér ellen.

Dulakodtak a keményvonalasok és a katonák

Az egyiptomi katonák dulakodtak több tucatnyi tüntetővel a kairói Tahrír-téren vasárnap.

Diákok dulakodtak a tanárral


szerző:
2010.11.23. 19:08
Diákok dulakodtak a tanárral

A pécsi középiskola diákjai késtek az óráról, és mikor egy tanár elcsípte őket, lökdösni kezdték.

Késelés a körúton


szerző:
2010.11.11. 21:05
El akarták páholni rokonuk fociedzőjét

A két férfi a Honvéd meccse után rontott rá a csapattal beszélgető edzőre.

Politikai „kezes-lábos” Etyeken

Megütötte az etyeki polgármestert az egyik önkormányzati képviselő.

Dulakodás a mentőben?


szerző:
2010.09.09. 15:10
Dulakodás a mentőben?

Felfüggesztettek egy mentőst, akit azzal vádolnak, hogy megütött és fojtogatott egy sérült lányt.

Vegyi anyagot locsolt a lakókra, agyonverték

A védőruhás férfi és az ottlakók között verekedés tört ki, a támadó végül belehalt sérüléseibe.

Tojások és füstbombák a parlamentben

A képviselők egy ukrajnai kikötő Oroszországnak való bérbeadásáról vitatkoztak.

Dulakodás az okt. 23-i megemlékezésen

Gárdistákat igazoltattak a rendőrök a Jobbik rendezvényén Debrecenben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való