KERESÉS search-close

duci

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "duci"

Rúdtánc duciknak


szerző:
2017.10.18. 18:50
Rúdtánc duciknak

Ausztráliában rúdra pattannak a teltkarcsú nők is. Sydney egyik elővárosában egyre több duci hölgy dönt úgy: rúdtáncolni fog. Azt mondják: nem csak fogyni tudnak így, hanem az önbizalmuk is nő. Sokan korábban rossz ötletnek tartották, hogy rúdtáncoljanak. Aztán indult egy csoport, és azóta több tucat eddig szégyenlős nő pörög a rúdon.

Az X-Faktor mentora büszkén vállalja régi önmagát!

Már nem titok, hogy Gáspár Laci, Puskás Peti és ByeAlex mellett Radics Gigi erősíti a 2017-es X-Faktor mentorcsapatát. Az énekesnő a minap gyereknap alkalmából különleges képet osztott meg követőivel.

Bence:

Reni elsőre felismerte a szűrőkanalat, ami szerinte olyan, mint egy lepkefogó háló. Már csak másfél perc volt vissza a főzésből, amikor Erzsi észrevette, hogy a gombócok teljesen nyersek, Bence pedig gyorsan megmagyarázta, miért nem sültek át.

Minden testmozgás alapja a bemelegítés. Ezt biztosan Mici is tudja, hiszen mi más magyarázat lenne ezekre a mozdulatokra?

Szépségverseny, ahol egyáltalán nem baj, ha a jelölt túlsúlyos

Van egy szépségverseny, ahol plusz pont járhat az extrém narancsbőrért, és egyáltalán nem baj, ha a jelölt túlsúlyos. A teltkarcsú hölgyek ezúttal fürdőruhában is megmutatták alakjukat. Volt köztük bokszoló, focista, és bolti eladó is és mind azt mondják, önbizalom növekedést és nagyobb elfogadottságot remélnek ettől a versenytől.

Fókusz 2016-04-19


szerző:
2016.04.19. 17:25
Molnár Anikó büszkén vállalja a testét

Az ex villalakó állítása szerint ő az akiről a súlya miatt cikkeztek a legtöbbet. Persze valahol érthető, hiszen sokan nem szívesen beszélnek a testük változásáról. Anikó viszont mindig őszintén mesélt arról, hogy őt bizony még a levegő is hizlalja. És bár tavaly még duci modell karrierje kezdett szárnyalni, fél év alatt jelentős, mintegy 17 kiló feleslegtől szabadult meg.

Nők, akiket a túlsúlyuk semmiben sem akadályoz

Sokan a jógára, mint egyfajta tornázásra gondolnak, egy olyan testmozgásra, amelytől lefogynak, esetleg szép hajlékonyak lesznek. A jóga mindennapos gyakorlása javítja az egészséget, jó közérzetet teremt, mentális megtisztulást hoz és az életminőség javulását eredményezheti – legalábbis ezt állítják a művelői.

Nagydarab mackóból sikeres adonisz

Péter nemcsak zsírpárnáitól szabadult meg, hanem kőkemény izmokat is épített. Hogyan sikerült neki?

Hihetetlen: Duciból Adonisz


szerző:
2013.03.05. 19:00
Hihetetlen: Duciból Adonisz

Sem plasztikai beavatkozás, sem különleges fogyiszer: Szkíta Zoltán másfél év alatt teljes átalakuláson ment keresztül. A korábban 128 kg-os fiú jogosan lehet büszke a testére, hiszen ma már 90 kiló színtiszta izom.

Magas koleszterinszinttel jár a torz testkép?

„Fontos az embereket ráébreszteni arra, hogy hamis testképet látnak, ha ez bizonyítható, mert ezzel súlyos szövődményeket lehet megelőzni”

Fókusz 10-08-06


szerző:
2010.08.06. 20:45
Fókusz 10-08-06

Fókusz: Fordulat a Lázár-botrányban! Megszólalt az Alsóörsön lelőtt rendőr édesanyja. Botrány az Alterego Fesztivál körül. Exkluzív interjú a Varázslótanonc sztárjaival. Bevállalós, duci modellek a kifutón.

Fókusz Plusz 10-04-17


szerző:
2010.04.17. 19:30
Szinte mindent megmutattak a duci indulók

Aki 80 kilónál többet nyomott, jelentkezhetett, hátha őt látja a zsűri a legszebb magyar duci nőnek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való