KERESÉS search-close

drog

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "drog"

5 év börtön a száguldozónak

Saját magát tartja felelősnek, hiszen a kocsiban ült a fia is – ezt mondta az utolsó szó jogán az a szegedi férfi, akit ma jogerősen 5 év börtönre ítélt a Szegedi Törvényszék. Még 2015-ben okozott halálos balesetet, autójával bedrogozva száguldozott, majd előzés után felborult és egy házfalnak csapódott Szegeden, egy 17 éves fiú szörnyethalt.

Bejutottunk a gettóba, ahol fillérekért adják-veszik a varázsdohányt

Ha van hírhedt helye Budapestnek, a Hős utcai gettó mindenképp az. Két lepusztult épület, ahol nagyban megy a drogbiznisz, és a legmocskosabb kábítószereket árulják, tulajdonképpen a rendőrök szeme láttára. Most épp azt, amit varázsdohánynak hívnak, és ami – ahogy a környéken mondják – zombit csinál a fogyasztókból. Akárki nem juthat be a gettóba, nekünk azonban sikerült rejtett kamerás felvételeket készítenünk.

Így működik a drogbiznisz a Hős utcai gettóban

Egyedülálló felvételeket láthatnak kedd este a Házon kívülben arról, hogyan működik a drogbiznisz a Hős utcai gettóban. A stáb rejtett kamerával forgatott az épületben, ahová akárki nem juthat be, mert az utcán figyelők lesnek, és jeleznek, ha valaki ismeretlen akarna bemenni a házakba.

A motort hibáztatja a csempész

Ha nem áll le a siklóernyő motorja, sosem találják meg – ezt mondta stábunknak az a pilóta, akit kábítószerbirtoklás miatt letartóztattak Szegeden. Az ügyészség szerint a férfi még múlt csütörtökön repült Szerbiából Magyarországra 18 kiló droggal, kényszerleszállás után kapták el a rendőrök.

Járványkét terjed a zombi-drog

Figyelem, megrázó képek! Épületekről ugrálnak le, nem érzik a fájdalmat és több embernek kell lefogni egy járványszerűen terjedő újfajta kábítószer használóit Nagy-Britanniában. A fogyasztót őrjöngő ámokfutóvá, vagy öntudatlan zombivá változtató drogot fillérekért meg lehet szerezni, a kórházi kezelési költségek viszont sok millió fontos plusz-terhet jelentenek az egészségügynek.

Siklóernyővel csempészett drogot

Motoros siklóernyővel akart kábítószert Magyarországra csempészni egy férfi Szerbiából. A határ közelében azonban bajba került, kényszerleszállást hajtott végre, miközben a rendőrök hőkamerán át figyelték. A szegedi pilótát kórházba vitték, majd amikor átvizsgálták a gépet és környékét, kiderült: 18 kilogramm füvet rejtett el egy sporttáskában.

Majka, Curtis és a kokain – érvek és ellenérvek

Van, aki szomorú, mert feloszlott a kedvenc együttese. Van, aki dühös, mert Majka az érintett akarata ellenére nyilvánosságra hozta, hogy Curtis a kokain rabja lett. Van, aki pedig örül, mert azt gondolja, hogy ha valaki nagyon belecsúszik a drogokba, segítségként bármi megengedett… Az ügy a zenésztársadalmat is megosztotta.

Miért drogozik sok zenész?

A siker és a túlzott elvárások miatt sok zenész, művész nyúlt már drogokhoz. Gondoljunk csak Jim Morrisonra, Jimi Hendrixre, Janis Joplinra vagy Amy Winehouse-ra… Keressük az okokat!

PUZSÉR SZÓKIMOND: A Majka-Curtis botrány

Majka és Curtis hangos szakításával került ismét rivaldafénybe a „sztárok drog-problémája” téma. Puzsér Róbert szerint a nyilvános lejáratás eszköze sosem segít. 

Karcoló: egy éjszaka, 50 áldozat

Egyetlen éjszaka alatt 50 autót karcolt össze egy részeg férfi Budapesten, most emeltek vádat ellene. Az ügyészség szerint nemcsak ivott, hanem marihuánát is fogyasztott a rongálás előtt. A rendőröknek azt mondta, annyira részeg volt, hogy nem emlékszik semmire.

„Egy függőnek kell a mélypont!”

Egy függőnek kell a mélypont, és ez minél rosszabb, annál jobb. Ezt mondta az RTL Híradónak egy drogfüggőkkel foglalkozó szakértő. Szerinte érthető, hogy Majka nyilvánosan beszél korábbi zenésztársa drogproblémáiról, de nem biztos, hogy helyes döntés volt. Az egykori valóságshow-sztár egy koncerten rúgta ki közös bandájukból Curtis-t, annak kokainfüggősége miatt.

CURTIS-ÜGY: „Élete végéig drogfüggő lesz, de nem kell használnia!”

Majka egy koncerten rúgta ki közös bandájukból Curtis-t, azaz Széki Attilát annak kokainfüggősége miatt. Vajon helyes döntés volt? Az RTL Híradó Bajzáth Sándor, addiktológiai konzultánst kérdezte –többek között-  arról, hogy mit kell csinálni, akkor ha szerettünk a drog csapdájába esik.

VARÁZSDOHÁNYOSOK: „Nincs olyan, aki ne mutogatná magát!”

Egyre elkeserítőbb a helyzet Kőbánya-alsón, ugyanis a közeli Hős utcai gettóból ide menekülnek a kábítószerfogyasztók a rendőrök elől. A rejtett kamerával készített felvételeken jól látszik, hogy a peronon is embertelenek a körülmények, a közelben egy öntudatlan kábítószeres fekszik.

Videóban tálal ki Majka!

Az elmúlt évek legnagyobb botránya zajlik a magyar zenei életben. Majka elmondja, pontosan miért szakított Curtissel. Annyi biztos, hogy a kábítószer karriereket, barátságokat és életeket tehet tönkre…

Meglepő nyíltsággal beszélt Majka, miért bomlott fel zenekaruk

A drog miatt szakítottak - meglepő nyíltsággal beszélt Majka, azaz Majoros Péter arról, miért bomlott fel zenekaruk, a Majka és Curtis. Az egykori valósóságshow szereplő és az egykori focista még 2011-ben állt össze, az egyik legsikeresebb előadók lettek Magyarországon. Majka most arról beszélt évekig próbálták titkolni, hogy Curtis-nek, azaz Széki Attilának komoly drogproblémái vannak.

Teának álcázták a drogot

Zöld teának álcázva hozták Kenyából a drogot Budapestre, amit Londonban akartak árulni. Az ügyészség egy nigériai férfi és egy brit nő ellen emelt vádat, mert egy Afrikában honos, növény kábító hatású levelével kereskedtek.

118 kiló drogot találtak a Mexikó és USA közötti drogalagútnál

Metamfetamin, kokain, heroin és fentanil is volt a drogalagútban.

A hátsó ülésen körözött utas, a csomagtartóban pedig drog volt

A hátsó ülésen körözött utas, a csomagtartóban pedig drog volt egy budapesti taxiban. Úgy derült ki, hogy a rendőrök igazoltatták. A taxi utasát azért keresték, mert nem fizetett be egy jogerősen kiszabott pénzbüntetést. A csomagtartó kárpitja mögött pedig 600 gramm amfetamin találtak. A taxist őrizetbe vették.

Albérletben készítette a drogot

Letartóztatták a kőbányai drogkészítőt. A gyanú szerint a férfi egy albérletben rendezte be a droglabort, ott főzte és csomagolta a kábítószert. A nyomozók szombaton csaptak le rá, a lakásban több mint három kiló kokaint is találtak. A férfi különböző vegyszerekkel próbálta meg erősíteni a kokain hatását. Úgy tudjuk ezeket egyelőre szakértők vizsgálják, hogy kiderüljön, miket is kevert össze.

 

Itt az újabb fejlemény Demi Lovatóról!

A drog-túladagolással kórházba szállított énekesnő már túl van az életveszélyen, sőt, üzent is rajongóinak. Most pedig az is kiderült, mi lesz a sorsa az őszi turnéjának.

Kórházba szállították a Jóbarátok sztárját!

A színész már a sorozat forgatása alatt is drog- és alkoholproblémákkal küzdött...

Kamionban csempészték a drogot

Spanyolországból csempészett drogot Magyarországra a gyanú szerint két férfi. A kábítószert egyikük elrejtette a rakomány között, majd pár nappal később Miskolcon egy társával várta a kamiont. A rendőrök akkor csaptak le rájuk, amikor kivették a kokaint és hasist rejtő táskát.

NAGY FOGÁS Kamionnal hozták a drogot Miskolcra

Spanyolországból csempészett drogot Magyarországra a gyanú szerint két férfi. A kábítószert egyikük elrejtette a rakomány között, majd pár nappal később Miskolcon egy társával várta a kamiont. A rendőrök akkor csaptak le rájuk, amikor kivették a kokaint és hasist rejtő táskát. A drog értéke körülbelül hatmillió forint.

Demi Lovato a józanságára és gyógyulására fog koncentrálni

Demi Lovato több mint egy héttel azután, hogy túladagolás miatt kórházba került, újra életjelet adott magáról. Egy Instagram posztban osztott meg egy rövid közleményt az állapotáról. A 25 éves énekesnőnek nem először gyűlt meg a baja függőségével, amit mindig is vállalt a nyilvánosság előtt.

Demi Lovato jobban van, rajongóinak üzent!

Az énekesnő egy szívszorító bejegyzésben köszönte meg a rengeteg támogatást, amit az elmúlt napokban kapott.

Romlott az állapota Demi Lovatónak?

Az énekesnőt több mint egy hete szállították kórházba kábítószer-túladagolás gyanújával. A hírek szerint azóta sincs jó állapotban.

Túl van az életveszélyen Demi Lovato!

Az amerikai énekesnőre eszméletlenül találtak rá Los Angeles-i otthonában: az első hírek szerint heroin-túladagolás miatt.

Lebuktak a drogterjesztők

Kokaint és marihuánát terjesztett az a hattagú banda, akiket nemrég fogott el összehangolt akcióban a rendőrség és a terrorelhárítás. Budapesten, valamint Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok megyében árulták a kábítószert.

Álrendőrök jártak a drogdílernél

Álrendőrök tartottak házkutatást Budapesten egy kábítószer kereskedőnél, hogy így jussanak a droghoz, csakhogy az igazi rendőrök félbeszakították akciójukat. Erre jutott a most lezárult nyomozás, amely tavaly nyáron kezdődött. Az igazi rendőrök így öt embert buktattak le, és eljutottak ahhoz a házhoz is, ahol a kendert termesztették.

28 kiló fű volt két családi házban

28 kiló marihuánát találtak a rendőrök két családi házban Nógrád nevű kistelepülésen. A növények cserepekben álltak fóliasátor alatt, volt köztük 11, de 16 kilós növény is. Ezen kívül találtak még gyanús tablettákat és fehér port is. Ketten őrizetben vannak.

5 dolog, amit biztosan nem tudtál Zac Efronról!

A jóképű színész filmje ma este érkezik az RTL Klub-ra, de addig is itt van néhány érdekesség róla!

Kokainnal jöttek a vb-kupák


szerző:
2018.06.23. 18:35
Kokainnal jöttek a vb-kupák

Argentínába már megérkezett a focivébé győzelmi kupája - méghozzá kokainnal tele. A dogcsempész banda trófea másolatait a rendőrség leplezte le egy razzia során.

Titkok és balhé – mi történt a balatonfüredi iskolában?

Tagadja a balatonfüredi gimnázium igazgatónője, hogy több tucat diákot rúgott volna ki az iskolaév vége előtt pár héttel. A rendőrség kábítószer birtoklás és kereskedelem miatt nyomoz, balatonfüredi középiskolások otthonaiban tartottak házkutatást.

Drog és 15 millió volt a dílereknél

Amfetaminnal és marihuánával kereskedett az a társaság, melynek tagjait a napokban fogták el Budapesten. A rendőrök az egész hálózatot felszámolták. 12 embert kaptak el.

22 kiló marihuánát árult


szerző:
2018.06.07. 18:35
22 kiló marihuánát árult

Több mint 22 kiló marihuánát akart eladni magyar megrendelőinek az a koszovói férfi, aki ellen a napokban emeltek vádat. Kiderült, hogy a drogkereskedő nem ismeretlen a rendőrök előtt.

A fagyasztóban is drog volt

Csaknem 80 millió forintot ér a lefoglalt kábítószer, 30 ezer adagot találtak a rendőrök egy bűnbandánál. A hatfős csapatra múlt csütörtökön csaptak le, most tették közzé az elfogásról készült felvételeket. Négy gyanúsítottat a fővárosban, kettőt Debrecenben kaptak el.

Lecsaptak a drogkereskedőkre

Marihuána, különböző fehér porok és pszichoaktív szerek. Szinte mindenféle kábítószert árult az a pesterzsébeti pár, akiket a napokban kaptak el a budapesti nyomozók. Éppen akkor csaptak le rájuk, amikor két férfi drogot vett tőlük. A házban 400 ezer forint készpénzt találtak. Lefoglalták az összes kábítószert és mindkettejüket őrizetbe vették.

 

Plüssállatba rejtették a kábítószert

Plüssállatba rejtették a kábítószert. Debrecenben tartottak házkutatást a rendőrök, akik végül egy plüss pingvin belsejébe rejtve találták meg, amit kerestek

Bartha Zsolt: „Szeretnék mindent jóvátenni!”

Tóbiás az egyedüli támasza Zsoltnak, aki ennek ellenére csúnyán becsapta…

A nagymamától az unokáig mindenki benne volt a drogbizniszben

A család minden tagja részt vett a kábítószer termesztésében illetve kereskedelmében annál a niklai családnál, amely ellen most emelt vádat az ügyészség. Egy férfi és élettársa közösen termesztették a vadkendert, a nő fiai árulták a drogot, a bevételt pedig a nagymama tartotta nyilván és kezelte. Ha a bíróság bűnösnek találja őket, fejenként akár 20 év börtönt is kaphatnak.

Nyomozóknak kínált drogot a díler

Rendőröknek akart eladni kábítószert egy díler Budapesten. Azonnal elfogták. Ráadásul át is akarta verni őket. Kokain helyett ártalmatlan fehér port árult. A férfi ellen most emelt vádat az ügyészség.

Razzia buktatta le a drogozókat

Razzia egy budapesti szórakozóhelyen: tucatnyi drogfogyasztót fogtak el a rendőrök szombat hajnalban. Fülest kaptak, hogy az Akácfa utcai klubban kábítószert árulnak.

 

Bedrogozhatta öt hónapos gyerekét

Kábítószer túladagolásban halt meg egy csecsemő, mert az anyja amfetamint adhatott be neki. A kisbaba halálát oxigénhiány és fulladás okozta.

Macskaalomban és macskaeledelben rejtették el a drogot

A két férfi a napokban bukott le Budapesten az 50 millió forint értékű kábítószerrel. Egyikük ellen úgy tudni, hogy korábban is folyt eljárás hasonló ügyben. Most, amikor elkapták, nyomkövető volt rajta, mert egy előző eset miatt nem hagyhatta el lakhelyét.

Háború a nevelőapával


szerző:
2018.03.20. 18:00
Háború a nevelőapával

Dani és az édesanya, Erika között sosem volt igazi anya-fia kapcsolat, ráadásul a fiú úgy érzi, hogy ebben nevelőapja, Zsolt is nagyban közrejátszik. A család most Anikó segítségét kéri, hogy végre-valahára rendezzék viszonyukat.

Drogteszt a stúdióban


szerző:
2018.03.16. 18:00
Drogteszt a stúdióban

Éva a 18 éves fiáért, Milánért aggódik, hiszen attól tart, hogy az iskolakerülése miatt egykönnyen rossz útra tévedhet. A kétségbeesett anyuka válaszokat szeretne kapni, és még egy drogtesztet is hozott a fiának…

Bia eltűnt, majd közölte végleges döntését...

Márk csak a hűlt helyét találta Biancának, Noéminek és Dundinak, amikor hazaért. De később a drogfüggő anyuka elárulta neki, hogy mit tervez, ami mindenki életére hatással lesz.

A teljes adásért kattints IDE!

Bréking: a brit rab 40 napja nem volt vécén!

Már 40 napja hiába várják, hogy székletet ürítsen egy brit rab. Vajon milyen egészségügyi következményekkel fog járni Lemarr Chambers döntése? Dr. Balaicza Erika belgyógyász válaszolt.

János feladta magát a rendőrségen

Miután János tudomást szerzett róla, hogy az édesanyja súlyos beteg, a rendőrségre sietett, hogy kiszabadítsa őt. Karola és Hajnal azonban nem gondolták, hogy bármire képes a srác...

A teljes adásért kattints IDE!

Bianka kómába esett


szerző:
2018.03.02. 16:00
Bianka kómába esett

Miután összeesett a fellépésen, kórházba szállították az eszméletlen Biankát. Márk a kórházban várakozott, hogy beszélhessen az orvosokkal, és kiderítse, mi történt a lánnyal. Az orvosok azonban nem sok jó hírrel tudtak szolgálni...

 Zoltán 10 éve várt erre a pillanatra

Zoltán évek óta nem látta a húgát, Évát, így azért érkezett, hogy újra felvegyék a kapcsolatot. A fiú 9 évesen lett drogfüggő, később pedig zűrös ügyekbe keveredett, ami miatt nevelőintézetbe került. A két testvér ezért távolodott el egymástól, ráadásul a nevelőszülők eltiltották Évát a bátyjától.

Kokain a nagykövetségen


szerző:
2018.02.24. 18:15
Kokain a nagykövetségen

Krimibe illő történet és leleplezés Oroszország argentínai nagykövetségén. A dél-amerikai országból, átszámítva 15 milliárd forint értékű kokaint próbált egy bűnbanda Oroszországon keresztül Európába csempészni. Benne volt a követség egyik alkalmazottja is. Csakhogy gyanúsak lettek az egyik melléképületben elhelyezett bőröndök. Ekkor kezdődött a nyomozás, amely több mint egy év után most zárult le.

Fagyasztóba rejtette a drogot

Fagyasztóban, húsok alatt tárolta a drogot! Letöltendő börtönt kér az ügyészség arra a pécsi dílerre, akinél még tavaly májusban tartottak razziát a rendőrök. A kutya majdnem két kiló amfetamin pasztát, 300 gramm marihuánát és különféle tablettákat szimatolt ki.

Jogsi nélkül, lopott autóval

Jogosítvány nélkül vezetett egy lopott autót az a férfi, akit két napja fogtak el a rendőrök egy közúti ellenőrzésen, Budapesten. Ráadásul a kocsiban drogot is találtak. Kiderült, hogy az autót két hete lopták el a belvárosban, kamera rögzítette, ahogy elviszik.

 

Bianca saját lányától lop, hogy drogot vegyen

Próbált hitelre vásárolni, de nem sikerült. Ekkor jutott eszébe a gyors megoldás - Noémi jelentős zsebpénzt gyűjtött össze Márk jóvoltából, ami most pont kapóra jön Bianca szórakozásához...

A teljes adásért kattints IDE!

Legális fű: álom vagy rémálom?

A marihuána felszabadításának ügyét pártolók és ellenzők is szenvedélyesek. A kérdés: legyen-e törvényesen engedélyezett legalább az orvosi marihuána Magyarországon? Miért igen, miért nem?

Bianca Szilvia asztaláról szívta fel a kokaint

A kényeztető kezelés után Bianca úgy érezte, kellene még valami, amivel feldobhatná a napját. Ehhez pedig megtalálta a megfelelő eszközt és helyszínt - legalábbis azt hitte...

A teljes adásért kattints IDE!

Most már biztos: a Harry Potter sztárja drogkereskedő lett!

A mexikói határon bukott le a világhírű színész, miközben kokaint próbált átcsempészni Mexikóba. Na de ne essen kétségbe senki, természetesen csak a filmvásznon!

Evelin a múltja elől menekülve hagyta ott új munkahelyét

Reggel Niki ki tudott békülni Lalival, miután előző nap véletlenül tönkretette a ruháját. Később Evelin randira ment a bár szakácsával, Tomival és rájött, hogy a fiú kábítószerezik. Evelin ettől megrémült, hogy visszaeshet, sutba dobta az állást és megkérte Nikit, hogy együtt keressenek új helyet. Niki először vonakodott, mert ebben a bárban tényleg jól keres, ám végül a barátságuk kedvéért megtette ezt a szívességet Evelinnek.

Joe Orsinak: „Örülök, hogy kiálltál anyukád mellett…”

Tamara kételkedett Teó apai képességéiben. Evelin kellemetlen felismerésbe ütközött egy randin. Orsi verekedésbe keveredett.

Nagytételben termesztették a marihuánát

Kétszázmillió forintnyi marihuánát próbált meg eladni a gyanú szerint a feketepiacon az a társaság, amelynek tagjai ellen a napokban zárta le a nyomozást a rendőrség. Az öttagú banda egy elhagyatott baromfitelepen alakított ki egy csaknem ezer növényből álló marihuánaültetvényt.

 

Anya és fia újra egymásra találnak?

A korábban züllött életet élő 19 éves Norbi az édesanyjától, Mónikától szeretne bocsánatot kérni a múltban elkövetett hibáiért. A fiú azzal a fogadalommal jött, hogy innentol kezdve minden más lesz!

Drog: egymilliárdos rekordfogás

Egymilliárd forint a feketepiaci értéke annak a kábítószer szállítmánynak, amely két nappal ezelőtt bukott le kora reggel a röszkei autópálya határátkelőhelyen.

MSZP-s politikust vettek őrizetbe

Őrizetbe vett egy budapesti ügyvédet a nyomozó ügyészség zsarolás és más bűncselekmények miatt. A férfi a III. kerületi önkormányzat egyik szocialista képviselője, akinek párttagságát az eset miatt felfüggesztette az MSZP. A gyanú szerint egy örökölt lakás felét próbálta megszerezni egyik ügyfelétől, akinek hatmillió forintot ígért az üzletért. Végül nem kapta meg a pénzt, és jelezte a hatóságoknak, hogy mire kényszerítették. Ezután fogták el az ügyvédet, akinél drogot is találtak.

6 év után találkoztak a fivérek

Zoltán évek óta nem látta testvérét, Tamást, akivel a drog-és alkoholproblémák miatt több alkalommal is komoly összetűzésbe került. Bár nagy ritkán beszélnek egymással telefonon, 6 éve egyszer sem találkoztak személyesen.

Érkezik már a gólya?


szerző:
2017.12.05. 18:00
Érkezik már a gólya?

Dani nem nézi valami jó szemmel a barátja, Zsolti kapcsolatát, akire Tündike egyre rosszabb hatással van. Az alkohol és a drogok mellett valószínűleg a lány már gyereket is vár, de ebben még egyikük sem biztos…

Norbi: „Sosem adsz rendes választ”

Norbi ma sem tudja feldolgozni a keserű tényt, hogy gyerekként édesanyja lemondott róla egy idegen férfi miatt. A fiatal fiú 13 évesen került állami gondozásba, és volt időszak, mikor drogokhoz és alkoholhoz nyúlt. Most elérkezett az idő, hogy számon kérje anyukáját.

Meghökkentő dolgot találtak rendőrök

Meghökkentő dolgot találtak rendőrök egy kábítószeres razzián, Argentina fővárosban.

 

Barátok közt: bizony a drog rossz!

Hat évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon a Mátyás király tér Vandája egy átmúlatott éjszakaz után arra ébredt, hogy nem a saját ágyában van. Kiderült, hogy Szabi segített a szőke lánynak, aki előző éjszaka csúnyán szétcsapta magát. A legrosszabb még ekkor hátra volt, ugyanis Vanda táskájában a fiú talált egy kis drogot.

Kábítószerkoktéllal ölte meg barátját

Az ügyészség szerint a vádlott és ismerőse a Hős utcában vásároltak pszichoaktív drogokat, amelyeket több másikkal összekevertek. A férfi a barátja nyakába szúrta a fecskendőt, áldozata azonnal rosszul lett és pár perc után meghalt. A feltételezett gyilkos szintén rosszul lett, menekülni próbált, de a rendőrök még a környéken elfogták.

160 milliós heroinszállítmány

Az elmúlt 10 év legnagyobb heroin szállítmányát találták meg a rendőrök a napokban a tompai határátkelőnél. A csaknem 11 kiló drogot két albán férfi próbálta Magyarországra csempészni. A rendőröknek feltűnt, hogy nagyon idegesek, ezért félreállították őket. Ha ezt a mennyiséget eladják, azzal akár félmilliárd forintot kereshettek volna.

Szükségállapot a drogok miatt

Közegészségügyi szükségállapotot hirdetett ki Donald Trump az Egyesült Államokban. Az elnök szerint a rendkivüli intézkedést az indokolja, hogy a tömeges drogfüggőség mostanra túljutott egy kritikus szinten, mivel az újfajta drogok naponta több mint 140 amerikai halálát okozzák.

Demi Lovato: „mindenhol kokainoztam”

Az énekesnő döbbenetes vallomást tett.

Ketamint árult a lebukott díler

Épp egy vevőjét szolgálta ki szerda este egy 31 éves üllői férfi, amikor lecsaptak rá a kommandósok. Szokott helyén, egy benzinkút parkolójában kapták el a drogdílert, akinél a házkutatáson több mint 5 millió forint értékű kábító hatású szert találtak.

 

Segítség, a kisöcsém rossz útra tévedt!

Erika és Zoli végső kétségbeesésükben fordultak Anikóhoz, ugyanis kisöccsük, Krisztián teljesen kifordult önmagából az utóbbi időben. A drogok és a rossz baráti társaság komoly hatással bír Krisztián életére, melyet a két idősebb testvér már nem hagyhatott szó nélkül. Vajon Krisztián képes lesz megváltozni a családjáért?

Drog, pénz, lebukás a Barátok köztben

Míg Géza azt hitte, nagyon jó úton halad, és a drogosztásban nincsen semmi veszély és félni valója, ahhoz képest az egyik alkalommal valaki felvételeket készített róla. Öt éve, pontosan ezen a napon Géza lebukott.

Harmincszor erősebb, mint a fű

Akár harmincszor erősebb a hatása, mint egy marihuánás cigarettának - ezt mondta Zacher Gábor a budapesti tömeges rosszulléteket okozó kábítószerről. Volt olyan nap, hogy a fővárosban a Stadionok metrómegállótól huszonhat rángatózó, öntudatlan embert is kórházba kellett vinni. Emiatt már ötvenkét ember ellen nyomoznak és egy kábítószer terjesztőt még keresnek!

Drogbiznisz a Mátyás király téren!

Öt évvel ezelőtt Kertész Géza és Bartha Zsolt volt a Mátyás király tért két rosszfiúja. Ahogy az általában lenni szokott, egyszerre két nagyágyú nem fért el egymás mellett, így az egyik adandó alkalommal Géza úgy döntött, átveszi a drogbizniszt Zsolt tudta nélkül.

Drog és nyomor: halálos elegy

Nyomor, kilátástalanság, drog. Nagy néha szembejön egy villamoson, akkor bekerül a média egy részébe, így észrevesszük. Utána mintha elfelejtenénk. Budapest, Hős utca.

200 milliós drogfogás


szerző:
2017.09.24. 18:25
200 milliós drogfogás

200 milliós drogfogás, Budapesten! Kábítószer kereskedőkre csapott le a rendőrség: 81 kiló drogot foglaltak le egy négyfős bandától. Ebből a mennyiségből akár nyolcvanezer adagot is készíthettek volna. Egyelőre vizsgálják, hogy a drogot kiknek adhatták el.
 

Rendőrök razziáztak Kareszék hajóján

Karesz megelégelte, hogy Mesi folyamatosan Gergővel tölti az idejét, hogy felkészülhessenek a rendőrségi előkészítőre, ezért bulit szervezett, ahol mindenáron megakarta mutatni a rendőrnek, hogy Mesi az övé. Gergő heccelésével odáig ment, hogy egy kamu füves cigit szívtak el a hajón, mire a rendőr kihívta kollegáit. Ezután Gergő négyszemközt bevallotta Mesinek, hogy többet érez iránta barátságnál, de a lány elutasította, mondván ő Kareszt szereti.

Sokkoló: dizájnerdrog hatása alatt voltak a villamosmegállóban a fiatalok

Földön vonagló, ordító fiatalok látszanak azon a videón, amit az 1-es villamos Kőbányai megállójában készített valaki Budapesten. A fiatalokhoz a járókelők hívtak mentőt, akik három embert kórházba akartak vinni, de ők nem kértek a segítségből. Az RTL Híradó által megkérdezett addiktológus szerint a tünetek dizájnerdrog-túladagolásra utalnak. Az 1-es villamos vonalán az elmúlt hetekben többször tűntek fel zavart fiatalok.

Dani Evelinnek: „Tiszta szívből gyűlöllek…”

Miután Dani megtudja, hogy Evelin és Roland lefeküdtek, végleg összetörik. Evi feladja magát a rendőrségen, hogy felmentse Danit, és megpróbálja megmagyarázni neki, mit miért tett, de a fiú durván elküldi őt.

Rendőröknek akart drogot eladni

Rendőröknek kínált eladásra drogot egy férfi Budapesten. A bulinegyedben lépett oda a két civil ruhás nyomozóhoz, és angolul kezdte ajánlgatni a nála lévő kábítószert. A rendőrök azonnal elfogták a férfit. Fehér por és növényi törmelék volt nála. Marcaliban pedig egy buszmegállóban csaptak le két drogkereskedőre. Tablettákat, port és zselés anyagokat találtak náluk.

Dani Evelinnek: „Köztünk soha többet nem lesz semmi…”

Evelin többször is megpróbált bocsánatot kérni Danitól, de a fiú hallani sem akart róla. Az elutasítást csak tetézte, hogy Evi és lakótársai ultimátumot kaptak a kiköltözésre, ezért úgy döntöttek közösen lerészegednek.

Dani Evelinnek: „Látni sem bírlak”

Dani végül rájön, hogy barátnője rejtette el nála a drogot, aminek következtében azonnal szakít vele. Evelin zokogva próbálja megbeszélni barátjával a történteket, de minden hiába.

Nagyon veszélyes drogot árult

Megint drogkereskedőkre csaptak le a rendőrök Budapesten! A kommandósok lakásukra mentek értük ahol kétszázezer forint készpénzt és a kábítószer csomagolásához és adagolásához szükséges eszközöket is találtak. Ezzel egyidőben két másik férfit is elkaptak. Ők Szegedről hoztak 10 kiló marihuánát a fővárosba. Náluk – a 15 millió forint értékű drog mellett - kétmillió forint készpénz is volt.

Csabi: „Már nem érzem azt, hogy a barátom”

Csabi aggódik barátja kaszinófüggősége miatt: állítása szerint Zoli „az utolsó öt forintját is elkölti”. Úgy érzi, tönkrement a barátságuk, és mindent megtenne azért, hogy jó útra terelje őt.

A Hős utcában úgy tűnik, semmi sem változik

Tovább tart a razzia a Hős utcában, Kőbánya hírhedt környékén több embert is előállítottak, most áramlopás miatt. A Fókuszban évtizede követjük Budapest neuralgikus pontjának életét, úgy tűnik, semmi sem változik. A szeméthegy közepén virágzik a drogkereskedelem, az utóbbi napokban az állandó járőrözésbe 23 körözött személy futott bele. Miközben a környéket egyszerű földi halandó inkább nagy ívben elkerüli.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Bori Evelinnek:

Miután Bori véletlenül fültanúja volt Evelin és Roland beszélgetésének, megpróbálta elmondani Daninak, hogy igazából a barátnője csempészett drogot a kabátzsebébe.

Evelin: „Tönkretettem a szerelmem álmait”

Evelint borzasztó lelkiismeret-furdalás gyötri, amiért drogot csempészett Dani cuccai közé. Amikor azonban Roland már épp megnyugtatná őt, hogy nála biztonságban van a titka, Bori bekavar a képbe.

Semmire sem emlékezett a drogtól

Nem emlékszik semmire, annyi drog, alkohol és gyógyszer volt benne. Ezt mondta az a férfi a bíróságon, aki két hajléktalant támadott meg pár száz forintért tavaly májusban Budapesten. Egyik áldozatának a fogait ütötte ki, a másikat életveszélyesem megszúrta egy késsel. Az esetet térfigyelő kamerák rögzítették.

Az utcán csaptak le a dílerekre

Mint egy akciófilmben - a nyílt utcán csaptak le a dílerekre a fegyveres nyomozók. A VIII. kerületben egy trafik előtt ütöttek rajta egy társaságon, mert azt gyanították, hogy hónapok óta drogot árulnak. Egy másik bandát is elfogtak, ennek egyik tagját már napok óta figyelték. Egy teremgarázsban csaptak le rá, miután leparkolt hófehér terepjárójával. A kocsijában drogot találtak, a lakásán a házkutatáskor pedig sok pénzt.

Félnek az emberek, mert mindennapos a randalírozás

Bárcsak soha nem mennének el Budapest legveszélyesebb utcájából a rendőrök – ezt mondta több lakó is az RTL Híradónak a fővárosi Hős utca környékén, ahol mindennapos a randalírozás: az ott élőket rettegésben tartják a dílerek és a drog fogyasztók. Most mindenütt rendőrök vannak és térfigyelő kamerát is felszereltek.

Fókusz 2017-08-22


szerző:
2017.08.22. 19:00
2-3 nappal a baleset előtt fogyaszthatta a kokaint

2-3 nappal a baleset előtt fogyaszthatta a kokaint a Dózsa György úti baleset gyanúsítottja – ez derül ki a nemrég elkészített orvosszakértői jelentésből. Úgy tudjuk, csak a vizeletében tudták kimutatni a drogot, a véréből már kiürült, így ez nem befolyásolta a vezetésben. A férfit hétfőn helyezték házi őrizetbe, nyomkövetőt azonban nem kell viselnie. Ügyvédje azt mondta, hogy ügyfele beismerte felelősségét és részletes vallomást is tett.

Ostorral ütötte az autókat

Ostorral támadt autókra egy dühöngő férfi Mosonmagyaróváron. Először nekiment egy kocsinak az autójával, aztán kiszállt, elővett egy karikásostort, és azzal kezdte ütni a többi járművet. Rátámadt egy sofőrre is, aki megpróbálta megállítani. Végül rendőrök fékezték meg, kiderült, hogy bedrogozva kezdett ámokfutásba.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!