KERESÉS search-close

dráma

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "dráma"

Dráma: védelemből késelte halálra apját egy 13 éves kislány

Anyját és testvérét védhette az a 13 éves kislány, aki vasárnap Galgahévízen megölte apját. Úgy tudni, egy veszekedésből lett a családi dráma. Az apa előbb gyermekei anyját bántotta. 18 éves fiuk az asszonyt akarta védeni, de az apja hasba szúrta. A fiú húga ekkor ragadott kést és megszúrta apját, aki meghalt. A szomszédok az esetről még többet beszélnek: ITT!

Kozi összeomlott, fel akarta adni a versenyt

Kozi nem tudott neki kezdeni a főzésnek Bogi döntése után. Mentora, Rácz Jenő azonban nem hagyta, hogy feladja. Később azonban a séf felfedezte, hogy Bogi is rosszul viselte a saját döntését.

Dráma a konyhában: Bogi revansot vett Kozin

Miután a csapatos feladatoknál Kozi elvette Bogiék tésztáját, a lány szerette volna ezt visszaadni neki. Éppen emiatt a középdöntő kapujában a csapattársának adta a hátrányt.

„Megöllek te rohadék!” Hatalmas balhé a Drága örökösökben!

Sándor teljesen kiakad - hogy miért, és kit vádol a történtekért, az kiderül a videóból!

Zsarolás áldozata lett a Drága örökösök szereplője!

Zoli semmitől sem riad vissza, mindent bevet, hogy maga mellett tartsa Pannát... Vajon mit lép erre Kristóf?

Drámai sorsok az „Isten veled, Magyarország!” második részében!

Három új történettel folytatódott az RTL Klub legújabb doku-reality sorozata, melyben ismét sorsfordító történeteket ismerhettek meg a nézők.

Vívódó Macbeth a Szkénében

A lélek vívódása jelenik meg William Shakespeare egyik legismertebb tragédiában, a Macbethben. A királygyilkosságról szóló darabot most a budapesti Szkéné Színházban mutatták be különleges feldolgozásban. A színészeknek nemcsak a szövegükkel kellett megbirkózni, hanem a díszletek mozgatását is pontosan meg kellett tanulniuk.

Családi dráma: mindenkit meg akart ölni

Megrázó tudósítás!
Családi dráma a Veszprém megyei Káptalanfán. Volt élettársára és annak családjára támadt egy osztrák férfi csütörtökön este, több lövést is leadott. A 22 éves lány édesapja meghalt, 3 éves húga és ő életveszélyesen, édesanyja súlyosan megsérült végül a támadó magával is végzett. A lövöldözés előtt tüzet gyújtott a család otthonában. A rendőrség szerint a támadót elhagyta párja és hazaköltözött szüleihez, ő azonban utána ment.

Barátok közt: ezek voltak a legdurvább halálesetek!

Rengeteg emlékezetes és izgalmas pillanata van a sorozatnak, vagyis ki ne emlékezne Magdi anyus balesetére, Berényi András meggyilkolására, avagy Berényi Ákos zuhanására. Most összeszedtük azokat, melyekre a mai napig emlékezhetünk.

R. Kárpáti Péter: „Berényi Andrásnak csúfos halála volt!”

Hat évvel ezelőtt döntöttek úgy a Barátok közt készítői, hogy a jóságos építészmérnök karakterét kiírják a sorozatból. A színész élete akkor hatalmas fordulatot vett, és olyan mélypontra került, mint még soha.

A film, amit minden anya látni akar - Egy nap kritika

„Megnéztem az Egy napot” – meséltem múlt héten a kollégáimnak az ebédlőben. „Húú, azt én is meg akarom nézni!” -  vágta rá egyből Móni. Móni kétgyermekes anyuka, aki nemrég jött vissza a gyesről és vetette bele magát a munka és a család közötti végeláthatatlan balanszírozásba. És nem ő volt az egyetlen „anyuka-cipőben” járó ismerősöm, akinek egyből felcsillant a szeme a film hallatán. Érdekes: valahogy a legújabb szuperhősös akció –vígjátékoktól egyikőjük sem jön ennyire lázba. De vajon miért akarja mindenki mozivásznon is végignézni az életét?

Mentordráma a fiúk székesfeladata miatt

Kurokava Takayuki megosztotta a mentorokat. Gigi ragaszkodott hozzá, amivel Laci egyáltalán nem tudott egyet érteni. Ráadásul a 25 éven felüliek mentora olyan énekest állított fel, akit Laci mindvégig támogatott.

Nézd meg a produkciót!

Nem várt fordulat az X-Faktorban: Így állt össze Gáspár Laci csapata!

Gáspár Laci egyszerűen nem tudott dönteni arról, hogy kinek a helyére üljön le utolsó versenyzője. Ezért párbajt hirdetett, de ez sem hozta meg a várt eredményt, így újabb váratlan fordulattal kellett szembesülniük a lányoknak.

Nézd meg a produkciókat!

Ez a lány itt volt eddig? - Drámai székfoglalók

Miután elfogytak a székek, Arany Timi olyat énekelt, hogy nem is volt kérdés a sorsa. Ráadásul többek között Urbanovics Vivien és Tasi Dominika is csak ezután érkezett.

Mi lesz a végleges felállás? Íme!

Nézd meg a produkciókat!

Darab a civil kurázsiról


szerző:
2018.10.30. 18:47
Darab a civil kurázsiról

Valós történetet dolgoz fel a Diplomácia című dráma, amelyben a svéd konzul meggyőzi Hitler helytartóját, hogy nem szabad lerombolnia Párizst. A Rózsavölgyi Szalon új előadásában a diplomatát Alföldi Róbert alakítja, aki szerint a darab a civil kurázsiról szól.

X-Faktor: izgalmas pillanatok, és drámai jelenetek!

A helycserés válogatás nagyon idegtépő volt az X-Faktor táborban két évvel ezelőtt. Az utolsó pillanatban is volt, akinek fel kellett állni a biztosnak érzett helyről. Sőt egyikük már másodszor került ilyen helyzetbe, így ki is akadt mindenki: Gáspár Laci, a lány szülei, az énekes, és a többi mentor is.

Az X-Faktor: dráma, és ami mögötte van!

Az X-Faktor készítői egy évvel ezelőtt jelentették be, hogy Nagy Krisztián feladta a versenyt. Hogy miért érezte úgy a fiatal férfi, hogy túl nagy falat neki az X-Faktor, azt ő maga mondta el a Fókusz kamerájának.

Joe sírva búcsúzott el Orsitól

Miután Orsi úgy döntött, hogy elhagyja édesanyjával Budapestet, megható búcsút vett Joe-tól és az albérlet lakóitól…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Ismét egy megható történet az X-Faktor színpadán!

József megható története a mentorok és sok néző szemébe is könnyeket csalt két évvel ezelőtt az X-Faktorban, amikor felesége és kislánya visszaszerzéséért énekelt. A férfi még akkor szeretett bele Eszterbe, amikor mostohatestvérek lettek, a lánnyal azóta elválaszthatatlan lelki társak. Miért kellett mégis megküzdeniük egymásért? Erre voltunk kíváncsiak, amikor útnak indultunk, de akkor még nem tudtuk, hogy Sümegen vagy Jobbágyiban találunk rájuk.

HÍRADÓ ARCHÍV: A beszláni túszdráma

Fegyveresek foglalták el az észak-oszétiai Beszlán iskoláját 2004. szeptemberében. Túszul ejtették az évnyitóra érkezett szülőket, gyerekeket, tanárokat.

Hihetetlen, de igaz: Jim Carry újra a régi!

A világ egyik legnépszerűbb filmsztárja nehéz időszakon van túl, volt barátnője 2015-ös öngyilkossága miatt gyakorlatilag évekre eltűnt a nyilvánosság elől. A híres színész viszont egy évvel ezelőtt tűnt fel újra a Velencei Filmfesztiválon, egy dokumentumfilm premierjén. Tökéletesen kiszolgálta a fotósokat – előbb megvillantotta korábban is sokat szerepeltetett hátsóját, majd le is ült a fényképészek mellé – bátran állíthattuk tehát róla, hogy továbbra is rendkívül kamera érzékeny.

Rékasi Károly nagy bejelentést tett!

Pont egy évvel ezelőtt számoltunk be a hírről, hogy véget ért Rékasi Károly kényszer száműzetése. A színész 2015-ben egy súlyos motorbaleset után, azaz két év után térhetett a Barátok köztbe és a színpadra is. Arról mesélt a Fókusznak, hogy élte meg a felépülést, és a baleset utáni időszakot.

 

Vivi:

Vasvári Vivien teljesen kiakadt Fecsóra, amikor párja neveletlennek nevezte a kislányát, Arianát. Konfliktusuk odáig fajult, hogy Vivi kijelentette: ha választania kell Fecsó és a gyerekei között, ő gondolkodás nélkül a kicsiket választja.

Zokogásban tört ki Sánta Laci felesége

A nagysikerű reality új évadában ezúttal kilenc pár költözik össze, hogy a Sebestyén Balázs által vezényelt, hetekig tartó küzdelem végére eldöntsék: ki lesz az idei év Nyerő Párosa? A győzelem titka ugyanaz, mint a jó párkapcsolaté: csak az nyerhet, aki ismeri a társát, bízik a döntéseiben, jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban.

Eredetileg így néztek volna ki a Hang nélkül szörnyei

Aki még nem látta az utóbbi idők egyik legjobb családi horrorfilmjét, gyorsan pótolja, mindenki más pedig kattintson!

Végre itt van a drámai „romkom”, amire vártunk?

Nagyon úgy tűnik, hogy idén novemberben több könnyes-szerelmes alkotás is vár ránk – igen, a Csillag születikre is utalunk. Ebbe a sorba áll most be Olivia Wilde és Oscar Isaac közös mozija is. Sírós love story érkezik…

Berényi Attila: „Ennek a házasságnak vége!”

Miután Juli bevallotta a férjének, hogy igazából kibe is szerelmes, azóta Attila az okokat és a válaszokat keresi.

Szulejmán: Hatice drámai pillanata!

Bizonyára mindenki emlékszik még Hürrem egyik igen erős ellenfelére, Szulejmán testvérére, Haticére. A fiatal szultána fülig szerelmes volt Ibrahim pasába, és nem bírta volna elviselni, ha valami bántódása esik férjének. Az egyik alkalommal mikor a pasának nyoma veszik, Hatice biztos benne, hogy Ibrahim meghalt, és szinte teljesen elszállt a a szultánából az élet. Megrázó pillanatot élhettek ét a nézők!

Szomorú titok: az ismert magyar zenekar koncertjén halt meg egy fiú!

Egy titokzatos dal, melyet 36 éve játszik a Karthago zenekar, egy fiú emlékére készült, aki a zenekar koncertjén halt meg. Sokan eddig úgy tudták, agyontaposta a tömeg. De mi történt pontosan? És ki volt ő valójában? Egy évvel ezelőtt utánajárt a Fókusz stábja!

Caramel megrázó hírt jelentett be

Megrázó hírt közölt kedd délután Molnár Ferenc Caramel rajongóival. Az énekes és felesége a közösségi média oldalukon jelentették be, hogy kislányuk Szofi leukémiás.

Barátok közt: tűz, könnyek, tragédia a ma esti részben!

Hihetetlen izgalmakra számíthatnak a sorozat rajongói, és ezt nemcsak mondjuk, hanem mutatjuk is!

Drámai feszültség A Konyhafőnökben

A Konyhafőnök versenyzői egyre kevésbé bírják az óriási nyomást és feszültséget. Ebből mutat egy kis ízelítőt a Fókusz stábja!

Félelem a szextől? Ez az új romantikus dráma bizony erről szól!

Saoirse Ronan egyre intenzívebben szárnyal a filmvásznakon a 2015-ös Brooklyn óta, erre pedig csak rápakolt az idei Lady Bird sikere. Most egy új romantikus filmet készített, aminek eléggé meglepő a témája.

Szerelem és dráma a ValóVilágban!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon egy váratlan fordulat borzolta a kedélyeket a Villában. A szerelmét, Edinát a múlt héten kiejtő Laci ismét kendőt kapott. Ő viszont az egyik legkarakteresebb társát hívta ki. Edina akkor már egyáltalán nem volt biztos benne, hogy jól tette, pedig korábban még ő javasolta ezt a fiúnak, csakhogy rájött, kintről nézve ez a játék egészen más.

Anikó Show 74. rész


szerző:
2018.02.16. 17:00
Anikó Show 74. rész

Te vagy a példaképem!

Anikó Show 66. rész


szerző:
2018.02.15. 17:00
Autólopás miatt vesztette el lányát

Dráma a tárgyalóteremben: sírva fakadt az az anya, akinek a lánya egy autólopás miatt halt meg Gödöllőn. A 24 éves nő meg akarta akadályozni, hogy elvigyék a kocsiját, belekapaszkodott, de az egy árokban borult és agyonnyomta. 

Anikó Show 52. rész


szerző:
2018.02.01. 17:00
Anikó Show 52. rész

Változol vagy költözöl!

Anikó Show 46. rész


szerző:
2018.01.31. 17:00
Anikó Show 46. rész

Szeretnék megbízni benned!

Anikó Show 48. rész


szerző:
2018.01.30. 17:00
Anikó Show 48. rész

Válassz! Ő vagy én!

Megkaptuk az idei év legfájdalmasabb romantikus filmjét!

Pontosabban az előzetesét. A sírós, szerelmes drámák mindig a szívünk közepébe találnak, most sem volt ez másképp Alicia Vikander és James McAvoy közös filmjével, a Submergence-szel.

Anikó Show 47. rész


szerző:
2018.01.29. 17:00
Anikó Show 47. rész

Én diktálom a divatot!

Anikó Show 33. rész


szerző:
2018.01.26. 17:00
Anikó Show 33. rész

Imádom a hobbimat!

Lilu: „Képtelenség feldolgozni egy-egy megrázó történetet”

A műsorvezető elárulta, hogy az elmúlt években mennyit változott a doku-reality sorozatnak köszönhetően, és mi a legnehezebb a forgatások alatt.

Anikó Show 31. rész


szerző:
2018.01.25. 17:00
Anikó Show 31. rész

Őrülten rajongok érted!

Anikó Show 16. rész


szerző:
2018.01.24. 17:00
Anikó Show 16. rész

Miért tetted ezt velem?!

Lélekjelenlét: ők a krízis pszichológusok!

Sürgősségi lélekellátás, katasztrófa pszichológia tulajdonképpen 2001. szeptember 11-e óta létezik. A speciálisan képzett, komoly elméleti tudással és érett önismerettel bíró szakemberek váratlan drámai események helyszínein segítenek. De biztosan van-e lélekjelenléte annak, aki elméletben minden helyzetre talál megoldást? Hogyan működik a krízis pszichológia, hogyan és miben segítenek a súlyosan traumatizált érintetteknek, erről számoltunk be 2017-ben, ezen a napon.

Anikó Show 28. rész


szerző:
2018.01.23. 17:00
Anikó Show 28. rész

Beteges gyűjtögető vagyok!

Anikó Show 36. rész


szerző:
2018.01.22. 17:00
Anikó Show 36. rész

Ne mondd meg, hogy mit csináljak!

Anikó Show 29. rész


szerző:
2018.01.19. 17:00
Anikó Show 29. rész

Nem tudlak elfelejteni téged

Anikó Show 24. rész


szerző:
2018.01.18. 17:00
Anikó Show 24. rész

Anorexiás vagyok!

Anikó Show 23. rész


szerző:
2018.01.17. 17:00
Anikó Show 23. rész

Tisztázzuk le a kapcsolatunkat!

Anikó Show 22. rész


szerző:
2018.01.16. 18:00
Anikó Show 22. rész

Leküzdöm a fóbiám!

Anikó Show 21. rész


szerző:
2018.01.15. 17:00
Anikó Show 21. rész

Zaklatnak a neten!

Anikó Show 12. rész


szerző:
2018.01.12. 17:00
Anikó Show 12. rész

Változz meg, különben vége!

Anikó Show 9. rész


szerző:
2018.01.11. 17:00
Anikó Show 9. rész

Szerelem első látásra!

Anikó Show 6. rész


szerző:
2018.01.10. 17:00
Anikó Show 6. rész

Szerelmes vagyok egy valóságshow hősbe!

Anikó Show 5. rész


szerző:
2018.01.09. 17:00
Anikó Show 5. rész

Fogadj el így, vagy hagyj békén!

Anikó Show 1. rész


szerző:
2018.01.08. 17:00
Anikó Show 1. rész

A kedvedért sem változom!

Anikó Show 61. rész


szerző:
2018.01.05. 17:00
Anikó Show 61. rész

Rajongok érted!

Anikó Show 83. rész


szerző:
2018.01.04. 17:00
Anikó Show 83. rész

Tragédia változtatta meg az életemet!

Egy újabb súlyos tragédia történt a Berényi családban!

Öt évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon nyomozók csöngettek be az özvegy Berényi Júliához. A fiatal nő teljesen összetörve nyitott ajtót, ugyanis előtte nem sokkal történt a tragédia, András lezuhant egy tetőről és azonnal meghalt. A rendőrök viszont egy újabb ténnyel álltak elő, kiderült, András halála nem véletlen baleset volt.

Anikó Show 3. rész


szerző:
2018.01.03. 17:00
Anikó Show 3. rész

Youtube sztár vagyok!

Anikó Show 71. rész


szerző:
2018.01.02. 17:00
Anikó Show 71. rész

Se veled, se nélküled!

Anikó Show 64. rész


szerző:
2018.01.01. 17:00
Anikó Show 64. rész

Tehetségkutató az Anikó Show-ban!

Anikó Show 43. rész


szerző:
2017.12.29. 17:00
Anikó Show 43. rész

Kis kedvencem az életem!

Anikó Show 7. rész


szerző:
2017.12.28. 17:00
Anikó Show 7. rész

Ha nem fogysz le, elhagylak!

Anikó Show 81. rész


szerző:
2017.12.27. 17:00
Anikó Show 81. rész

Pöttöm Love

Anikó Show 125. rész


szerző:
2017.12.26. 17:00
Anikó Show 125. rész

Itt a karácsony, szent a béke!

Anikó Show 124. rész


szerző:
2017.12.25. 17:00
Anikó Show 124. rész

Téged kértelek karácsonyra!

Anikó Show 54. rész


szerző:
2017.12.22. 17:00
Anikó Show 54. rész

Kapcsolatom van egy másik világgal!

Anikó Show 67. rész


szerző:
2017.12.21. 17:00

Anikó Show 123. rész


szerző:
2017.12.20. 17:00
Anikó Show 123. rész

Jöttem, látlak, hazaviszlek!

Anikó Show 122. rész


szerző:
2017.12.19. 17:00
Anikó Show 122. rész

Te vagy a végzetem!

Anikó Show 121. rész


szerző:
2017.12.18. 17:00
Anikó Show 121. rész

Már nem az vagy, akit megismertem!

Anikó Show 120. rész


szerző:
2017.12.15. 17:00
Anikó Show 120. rész

Csak rajtad múlik, hogy együtt vagy külön!

Anikó Show 119. rész


szerző:
2017.12.14. 17:00
Anikó Show 119. rész

Mondd, miért alakult így?

Anikó Show 117. rész


szerző:
2017.12.12. 17:00
Anikó Show 117. rész

Itt az idő a változásra!

Anikó Show 116. rész


szerző:
2017.12.11. 17:00
Anikó Show 116. rész

Jöjj vissza hozzám!

Anikó Show 115. rész


szerző:
2017.12.08. 17:00
Anikó Show 115. rész

Kellesz nekem!

Anikó Show 114. rész


szerző:
2017.12.07. 17:00
Anikó Show 114. rész

Itt a vége, fogd fel végre!

Anikó Show 113. rész


szerző:
2017.12.06. 17:00
Anikó Show 113. rész

Ezt hozta a Mikulás!

Anikó Show 112. rész


szerző:
2017.12.05. 17:00
Anikó Show 112. rész

Most megtudod, hogy mit gondolok rólad

Anikó Show 111. rész


szerző:
2017.12.04. 17:00
Anikó Show 111. rész

Anya, te vagy az oka mindennek!

Micsoda? Éjjel-Nappal Budapest Szandikát feljelentették?

Négy évvel ezelőtt egy igen megrázó riportot készített a Fókusz a híres sorozat egyik szereplőjével, aki a szörnyű kutyatámadás óta először szólalt meg.

Anikó Show 110. rész


szerző:
2017.12.01. 17:00
Anikó Show 110. rész

Elegem van belőled!

Anikó Show 109. rész


szerző:
2017.11.30. 17:00
Anikó Show 109. rész

Fogadd el, hogy meleg vagyok!

Anikó Show 108. rész


szerző:
2017.11.29. 17:00
Anikó Show 108. rész

Hiányzol az életemből!

Anikó Show 107. rész


szerző:
2017.11.28. 17:00
Anikó Show 107. rész

Fogadj el így, vagy többet nem látsz

Anikó Show 106. rész


szerző:
2017.11.27. 17:00
Anikó Show 106. rész

Veled teljes a családom

Ez történt a Costa Concordia utolsó óráján - videó!

Öt évvel ezelőtt a Fókusz megszerezte azt az eddig sehol be nem mutatott videót, melyet egy menekülő orosz turista készített a Costa Concodia fedélzetén. A megrázó képsorokon az egyetlen magyar áldozat látható, ahogy az utasoknak segít.

Anikó Show 105. rész


szerző:
2017.11.24. 17:00
Anikó Show 105. rész

Beleszerettem a hangodba!

Anikó Show 104. rész


szerző:
2017.11.23. 17:00
Anikó Show 104. rész

Unalmas a kapcsolatunk!

Anikó Show 103. rész


szerző:
2017.11.22. 17:00
Anikó Show 103. rész

Mindent megteszek, hogy az enyém legyél!

Anikó Show 102. rész


szerző:
2017.11.21. 17:00
Anikó Show 102. rész

Se veled, se nélküled!

Anikó Show 101. rész


szerző:
2017.11.20. 17:00
Anikó Show 101. rész

Ma megtudod az igazságot!

Anikó Show 100. rész


szerző:
2017.11.17. 17:00
Anikó Show 100. rész

Ma megtudod az igazságot!

Anikó Show 99. rész


szerző:
2017.11.16. 17:00
Anikó Show 99. rész

Pöttöm Love!

Kék csapat: „Simon a legjobb szívű szörnyeteg a világon!”

Drámai fordulaton mentek át a kék csapat tagjai, kifejezetten a konyhafőnökük, Simon. Két irtózatosan nehéz döntést is meg kellett hoznia, ő pedig feláldozta magát a csapatáért: mindenkit felküldött a galériára, ő pedig lent maradt. Erről a hihetetlen döntéséről kérdeztük a csapatát: Ákost, Ágit és Zsoltot.

Anikó Show 98. rész


szerző:
2017.11.15. 17:00
Anikó Show 98. rész

Hárman párban!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való