KERESÉS search-close

donald trump

67 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "donald trump"

Újra lecsaphatnak


2018.04.15. 18:35
Újra lecsaphatnak

Csőre töltve várja az Egyesült Államok, hogy a szíriai rezsim be mer-e vetni újabb vegyifegyvert a harcokban. Ezt Donald Trump üzente azután, hogy két szövetségesével együtt az Egyesült Államok légicsapást mért a közel-keleti országban vegyifegyvereket előállító és tároló létesítményei ellen.

 

Téli olimpia Magyarországon? - Reggeli Híradó 17-05-17

Magyarország fontolgatja, hogy Ausztriával közösen megpályázza a 2026-os téli olimpiát a Bors információi szerint. A napilap szerint itthon a jeges számokat, a gyorskorcsolyát, a műkorcsolyát és részben a jégkorongtornát rendeznék meg. / Kommandósok fogták el lopások és kifosztás kísérlet gyanúsítottjait Szarvason. / Szigorúan titkos információkat adott ki az oroszoknak az amerikai elnök - állítja a Washington Post.

Trump az interneten fenyegetőzik

Donald Trump az interneten fenyegette meg az FBI nemrég kirúgott főnökét. Az amerikai elnök azt írta: ne merészeljen róla információkat szivárogtatni a sajtónak, mert nem tudhatja, hogy Trump nem vette-e fel titokban kettejük beszélgetését. Az elnök kritikusai szerint ez nyílt zsarolás, és a maffia módszereit idézi. Célja pedig az, hogy gátolja az FBI nyomozását legközelebbi munkatársai szoros orosz kapcsolatai ügyében.

Trump: „Obama reformja halott”

Az amerikai képviselőház megszavazta az Obama-kormányzat egyik legfontosabb reformja, az Obamacare néven ismert egészségbiztosítási törvény visszavonását. A reform célja az volt, hogy a szegényebb rétegek számára is megfizethetővé váljon az egészségügyi ellátás. Trump egyik legfőbb kampányígérete volt a törvény visszavonása, de ezt nemcsak a demokraták, hanem a republikánusok között is sokan ellenezték.

Az FBI meghazudtolná Trumpot

Közben tagadja az FBI, hogy Barack Obama elnöksége alatt lehallgatták volna Donald Trumpot és kampánycsapatát. A New York Times és a Washington Post egyidejűleg írta meg, hogy a szervezet igazgatója az igazságügyi minisztériumtól kérte, cáfolja Trump vádjait. Sem az FBI, sem a minisztérium nem nyilatkozott még az ügyben, az elnök pedig egyelőre nem állt elő semmilyen bizonyítékkal, ami alátámasztaná a lehallgatást.

Trump csak megjátssza magát?

Zongorázni, vagy ha úgy tetszik, harmonikázni lehet a különbséget Trump és Obama között. Míg az utóbbi egy kommunikációs szupersztár volt, a másik inkább ámokfutásnak tűnő stratégiát követ. De vajon mennyire tudatos ez a minden eddigi normát felrúgó viselkedés, tényleg ilyen ember Trump, vagy megjátssza magát?

Fókusz 2017-02-24


szerző:
2017.02.24. 19:00
„Trump vajon mit szívott?”

Vajon mit szívott? - tette fel a kérdést a volt svéd miniszterelnök közösségi oldalán Donald Trumpról. Az amerikai elnök hétvégi floridai nagygyűlésén bevándorlókról és terrortámadásokról beszélve azt mondta, hogy megdöbbentette az, ami péntek éjjel Svédországban történt. Csakhogy a skandináv országban aznap semmilyen incidens nem volt. Miután Svédország magyarázatot követelt: Trump Twitter oldalára azt írta, hogy arról beszélt, amit egy tévéműsorban látott. A történtek után a közösségi médiát elárasztották a Trumpot kifigurázó vicces mémek.

Az USA nem cserél szövetségest

Amerika továbbra is kiáll Európa és a nyugati értékek védelme mellett - ezt az amerikai alelnök mondta a müncheni biztonságpolitikai konferencián. John McCain republikánus szenátor pedig arról beszélt, hogy Donald Trump ellentmondásos nyilatkozatai ellenére nem fog változni az amerikai külpolitika. Arra kérte hallgatóságát, hogy inkább az elnök tetteit és ne a szavait figyeljék.

Trump bajban az oroszok miatt

Válság a Fehér Házban: pár hete nevezték ki, de már le kellett mondania Donald Trump nemzetbiztonsági tanácsadójának, miután hazugságon kapták. Kiderült ugyanis, hogy már Trump hivatalba lépése előtt az Oroszország elleni amerikai szankciókról tárgyalt az orosz nagykövettel, de ezt elhallgatta az elnök előtt. A demokraták szerint az ügy komoly nemzetbiztonsági aggályokat vet fel, és az orosz szálak egészen Trumpig vezethetnek.

Az amerikai demokrácia


szerző:
2017.02.07. 19:00
Az amerikai demokrácia

Világszerte tüntetnek ellene, világcégek és világsztárok tiltakoznak és tartják nagyon távol magukat Donald Trump intézkedéseitől. Az új amerikai elnök bevándorlási rendelkezései hihetetlen tiltakozási hullámot váltottak ki. De, nem feltétlenül ezek miatt fordulhat elő, hogy a jogszabályokat felfüggesztik. Az amerikai demokrácia több szempontból is másként működik, mint például a miénk. Ott például egy kerületi, vagy állami bíró is dönthet úgy, felülbírálja az elnöki rendeletet.

„Veszélybe sodorja az országot”

"Nem hiszem el, hogy egy bíró ilyen veszélybe sodorja országunkat. Ha valami történik, akkor őt és a bírósági rendszert okolják!" - ezt üzente Twitter oldalán az amerikai elnök, aki továbbra sem bírja elviselni, hogy egy bírói döntés miatt felfüggesztették hét, többségében muzulmán lakosú ország állampolgáraira vonatkozó beutazási tilalmát. A bírói ítélet ellen hétfő estig fellebbezhet a kormányzat.

Lady Gaga beszólt Trumpnak


szerző:
2017.02.06. 18:19
Lady Gaga beszólt Trumpnak

Lady Gaga kicselezte az amerikai focidöntőt közvetítő tévétársaságot. A többszörös Grammy-díjas énekesnő az Egyesült Államok legnézettebb televíziós műsorának félidei showjában lépett fel. A Donald Trump ellen korábban többször is felszólaló Lady Gagát arra kérték, hogy ezúttal fogja vissza magát. A szupersztárnak azonban így is sikerült elrejtenie politikai üzenetet.

Fókusz 2017-01-30


szerző:
2017.01.30. 19:00

Filmesek Trump ellen


szerző:
2017.01.30. 18:45
Filmesek Trump ellen

Filmes ünnep helyett politikai tüntetés lett a színészek szakszervezetének díjkiosztója. Ashton Kutcher, Emma Stone és Denzel Washington is éles szavakkal kritizálta Donald Trump bevándorlásellenes intézkedéseit. A 160 ezer tagot számláló színészek céhének gáláján egyébként meglepetésre csak egyetlenegy díjat kapott a 14 Oscar-díjra jelölt Kaliforniai Álom.

Trump dacol a világgal


szerző:
2017.01.30. 18:42
Trump dacol a világgal

Nemzetközi botrányt okozott Donald Trump rendelete, amellyel ideiglenesen hét muszlim ország állampolgárainak megtiltotta, hogy beutazzanak az Egyesült Államokba. Rengeteg bírálatot kap bel-és külföldről egyaránt. Az Egyesült Államokban minden nagyobb reptéren tüntetnek a döntés ellen, az érintett országokon kívül sok Amerikával szövetséges ország is tiltakozását fejezte ki.

Ki lesz az igazi First Lady?

A hírek szerint Donald Trump mellett nem a felesége, hanem az egyre népszerűbb lánya, Ivanka Trump lesz az igazi First Lady. Az elnök első házasságából született lányának már két gyermeke van, sikeres üzletasszony, remek karrierrel – tíz éve ügyvezető alelnöke apja céghálózatának. Ráadásul a divat terén is jeleskedik, saját márkájú ruháival és cipőivel is jelen van a piacon. Közösségi oldalát majd’ négymillióan követik, és sokkal többen szimpatizálnak vele, mint a „hivatalos” First Lady-vel, Melania Trump-al.  

 

Fókusz 2017-01-23


szerző:
2017.01.23. 19:00
Trump alternatív valósága

Donald Trump tanácsadója szerint, ha főnöke állításai nem felelnek meg a valóságnak, azok nem hazugságok, hanem alternatív tények. Ezt többek között arra szánta magyarázatként, hogy Trump szerint az ő beiktatásán többen voltak, mint nyolc éve Obamáén - dacára annak, hogy minden felvétel ennek az ellenkezőjét mutatja.

Orbán: Nagy változást hoz Trump

Hatalmas változást hoz Donald Trump elnöksége a világpolitikában - erről beszélt Orbán Viktor egy konferencián. A miniszterelnök szerint az új amerikai elnök legfontosabb kijelentése az volt, hogy minden nemzetnek joga van ahhoz, hogy saját magát tegye az első helyre. Ez a mondat Orbán Viktor szerint korábban nem hangozhatott volna el, és azt jelenti, hogy minden országnak joga van ahhoz, hogy a kormányzati döntéseknél csak a saját hazája érdekeit vegye figyelembe.

Trump globális össztűz alatt

Filmsztárok és milliók Donald Trump ellen. Világszerte tömegek vonultak az utcára az új amerikai elnököt bírálva, helyeként hevesen támadva. A Nők Menete elnevezésű akciónak, amit eredetileg a női jogok védelmében szervezték, az volt a mottója, hogy Trump veszélyt jelent a demokráciára.

Trump: Erős kezdés


szerző:
2017.01.21. 18:39
Trump: Erős kezdés

Már az első elnöki napján látványosan szakított az Obama-korszakkal Donald Trump. Miután beiktatták, első dolga az volt, hogy rendelettel elkezdje lebontani az előző kormány egészségügyi reformját. Ezután azonnali hatállyal kirúgta elődje összes nagykövetét, a Fehér Ház honlapjáról pedig eltüntették a polgárjogokkal, a bevándorlással és a szexuális kisebbségek védelmével foglalkozó tartalmakat.

Inkorrekt polkorrekt?


szerző:
2017.01.20. 00:45
Inkorrekt polkorrekt?

A brit uniós népszavazás, majd még inkább az amerikai elnökválasztás után magyarországi elemzések is bizonygatják, hogy a Brexit illetve Donald Trump választási győzelme azt igazolja, hogy a liberális demokráciák közéletében és nyilvánosságában kitüntető szerepet kapott politikai korrektség elbukott. Merthogy oly sok minden és főleg mindenki másra nem figyelt esetünkben a brit és az amerikai politika és média.

Még a mosdóba is testőrök kísérik az elnökcsemetéket

Elnökök, királyok, uralkodók gyermekei. Az egész világ kitüntetett figyelmét élvezik, életük a kamerák előtt zajlik. A sajtó minden rezdülésüket követi, még azt is, ha valamelyikük néhány centimétert nő. De tényleg irigylésre méltó az életük? Van igazi gyermekkoruk, és sétálhatnak egyedül az utcán, vagy akár elmehetnek „ottalvós” buliba?

Michael Flatley állítólag ott lesz Trump beiktatásán

Amerikában az új elnök megválasztása óta szinte minden sztár elmondta már véleményét Trumppal kapcsolatban. A beiktatási ünnepséget magyar idő szerint éjjel tartják, és Trump kampánycsapata már hetek óta dolgozott azon, hogy találjanak sztárfellépőt az eseményre – sikertelenül. Volt, aki udvariasan, volt, aki nevetve és gúnyosan utasította vissza a felkérést. Többek között Elton John, Céline Dion, Moby, Andrea Bocelli és a Kiss tagjai mondtak nemet. A legfrissebb hír, hogy Michael Flatley, az ír sztepptáncos vállalta hosszas gondolkodás után a felkérést.

Egyre többen elhatárolódnak Trumptól

Hiába közeledik a törvényesen megválasztott amerikai elnök beiktatásának napja, napról napra nő azok száma, akik elhatárolódnak tőle.

Fókusz 2017-01-16


szerző:
2017.01.16. 19:00
Trump-dosszié: Bujkál a kém

Elmenekült otthonról, és bujkál az az egykori brit kém, aki állítólag összeállította a Donald Trump orosz kapcsolatairól és zsarolhatóságáról szóló, csütörtökön nyilvánosságra került dossziét. A leendő elnök hazugságnak nevezte a dokumentum állításait, miszerint évek óta összejátszott az orosz kormányzattal, illetve, hogy zsarolható egy Moszkvában róla készített szexvideóval. Trump sajtótájékoztatóján egyébként összebalhézott a dossziéról elsőként beszámoló CNN híretelevízióval.

Szexbotrányba keveredett az amerikai elnök

Az egyik amerikai erotikus férfimagazin egymillió dollárt ajánlott fel azért az állítólagos videóért, amelyen egy titkos dokumentum állítása szerint Donald Trump látható egy szentpétervári perverz szexuális bulin. Ha létezik ilyen videó, amiről létezik titkos dokumentum, akkor szakértőnk szerint az a legnagyobb kérdés, hogy hogyan szivároghat ki egy ilyen titkos információ és miért? A megválasztott amerikai elnök még közvetlenül adásunk előtt is a legfrissebb kínos ügyekre reagált első sajtótájékoztatóján.

 

Fókusz 2017-01-11


szerző:
2017.01.11. 18:55
Élesen kritizálta Meryl Streep Donald Trumpot

Élesen kritizálta Meryl Streep a vasárnap esti Aranyglóbusz gálán a leendő amerikai elnököt. Amire meg is érkezett Trump válasza: túlértékelt színésznőnek, Hillary Clinton csicskásának nevezte a háromszoros Oscar-díjas színésznőt. A filmes díjátadón sokan mások is élcelődtek Trumpon, amúgy rekordmennyiségű arany földgömböt gyűjtött be a Kaliforniai álom című musical.

Tiltakozás a beiktatáson


szerző:
2017.01.04. 18:40
Tiltakozás a beiktatáson

Részt vesz Donald Trump elnöki beiktatásán a Clinton házaspár, vagyis a választáson legyőzött Hillary Clinton végignézi ellenfele diadalát. A még élő elnökök közül csak az idősebb Bush nem lesz ott a január 20-i ceremónián, amelyre azonban nehezen találtak fellépőket a szervezők. Sok világsztár ugyanis tiltakozásul Trump politikája ellen, nemet mondott a felkérésre. Vannak, akik pedig polgári engedetlenségi akciót terveznek.

Tényleg manipulálták az amerikai elnökválasztást?

Donald Trump nevetségesnek nevezte a vádakat, melyek szerint az orosz kormánynak dolgozó hackerek segíthették a megválasztását. Ha a CIA bizonyítani tudná, hogy mindez igaz, akkor annak milyen következményei lehetnek? A kibertámadásokat általában tagadni szokták, és ha jól csinálják, bizonyítani is nagyon nehéz. De, ha mégis, akkor Donald Trump mégsem lehetne elnök?

Axl Rose kicsit túlzásba esett

Egy Guns N' Roses koncerten mindig óriási a hangulat, a hétvégén viszont Axl Rose kicsit túlzásba esett. Mexikóban lépett fel, és a buli csúcspontján egy, az új amerikai elnököt ábrázoló papírmasé figurát emeltetett középre. A frontember azt kérte  a közönségtől, fejezzék ki érzéseiket az idegengyűlölő Trumppal szemben.

A populizmus Európája jön?

Ez a történet a Brexit-bombával kezdődik 2016 nyarán. Folytatódik Donald Trump váratlan győzelmével az amerikai elnökválasztáson novemberben. A brit kilépés folyamatáról az unió fél évvel később sem tud semmit, igaz, a britek sem. Donald Trump elnöksége majdnem két hónap múlva kezdődik, egyelőre csak néhány leendő kinevezettje ismert. De: ez a történet azzal folytatódik, hogy a következő 9 hónapban az Európai Unió 6 alapító tagja közül négyben is lesznek választások, s e négy ország közül három történetesen a britek nélküli unió legerősebb 3 gazdasága. A Brexit és Donald Trump lehetséges hatása Európára.

Donald Trump kezdi felülírni választási ígéreteit

Azt szokták mondani, hogy a papír mindent elbír. Hát még a pusztába kiáltott szó. A milliárdosból lett elnök, Donald Trump nagyon ráérezhetett erre. Populista beszédei és radikális ígéretei meghozták neki a nem várt győzelmet. Most viszont, hogy már tudja, ő lesz az Egyesült Államok 45. elnöke, úgy tűnik, finomodnak a szavai. Csak nehogy ez is egy újabb trükk legyen.

Fókusz 2016-11-23


szerző:
2016.11.23. 18:55
Trump volt a téma a díjkiosztón

A zene ünnepére készültek, ám a politika áthúzta a tervet. Az idei amerikai zenei díjkiosztón több művész is inkább Donald Trumpra, illetve a megválasztott elnök politikájára tett megjegyzéseket. Sok sztár úgy tűnik két hét elteltével sem békélt meg azzal, hogy Trump lesz az Egyesült Államok következő elnöke.

Beolvastak Trumpéknak


szerző:
2016.11.20. 18:25
Beolvastak Trumpéknak

Botrány a Broadway-n, New Yorkban! A legsikeresebb musical hétvégi előadásának végén a vezető színész a leendő kormányt bíráló beszédet intézett a megválasztott republikánus alelnökhöz, aki a nézőtéren ült. Az elhangzottakat tapsvihar fogadta. A leendő elnök, Donald Trump dühödten reagált, az interneten bocsánatkérést követel a színháztól.

Trump korszakváltást ígér

"Donald Trump megválasztása katasztrófa a bolygó jövőjére nézve" - ezt mondják a környezetvédelmi szakemberek. A megválasztott amerikai elnök ugyanis kiemelt fontosságúnak tekinti az Obama által elfogadott klímavédelmi szabályozások felszámolását. Másik fő céljának a bevándorlás visszaszorítását tartja. Trump a szenátus republikánus képviselőinek vezetőivel való találkozása után fejtette ki, mire szeretne összpontosítani.

Trump: Működött a kémia Obamával

Kiválóan működött a kémia Obamával - így értékelte Donald Trump első találkozóját a leköszönő elnökkel. A tíz percesre tervezett, végül másfél óráig tartó megbeszélést Obama is kiváló hangulatúnak nevezte. Michelle Obama ezalatt Melania Trumpot vezette körbe leendő otthonában. Közben a világsajtó azt találgatja, hogy Trump népes családjából kik költöznek majd a Fehér Házba.

Nem egységesek a sztárok

Van, aki áldásnak tartja - mint Angelina Jolie apja, Jon Voight -, a nagy többség azonban katasztrófának látja - mint Robert de Niro - az amerikai szórakoztatóiparban, és annak központjában, Hollywoodban Donald Trump elnökké választását. Ez azt is jelzi, hogy nem egységes a zenei és a filmes világ, holott a keddi választásokon tökéletesen bejött a papírforma, és Hillary Clinton nagy győzelmet aratott Kaliforniában. Mindez persze kevés volt a végső sikeréhez.

Fókusz 2016-11-11


szerző:
2016.11.11. 17:25

Story Extra 2016-11-11


szerző:
2016.11.11. 16:55
MESÉBŐL VALÓSÁG: Véletlenül bejött a Simpsons családnak

Amit most látnak, az a legendás rajzfilm-sorozat, a Simpsons család egyik 2000-es epizódja Donald Trumppal. Ugyanez a jelenet 2015-ben a valóságban megismétlődött. Az animációs sikerszéria alkotói persze nem látnokok, annak idején csak viccelődtek Trump esetleges elnökségével, és véletlenül bejött nekik, aminek nem örülnek.

Nők segítették Trumpot

Az elemzők szerint a fehér amerikaiak segítették hatalomra Donald Trumpot - vagy egy női támogatói csoport is, amelyet egy magyar származású nő alapított. A „Nők Trumpért” szószólója azt mondta az RTL Híradónak, hogy személyesen ismeri a 70 éves leendő elnököt. Az sem zavarja, hogy Trump jónéhány megnyilvánulása sértő a nőkre nézve.

Tiszta lapban bízik a kormány

Az Egyesült Államok kiszakította magát az ideológiák és a politikai korrektség fogságából - így értékelte Donald Trump megválasztását Orbán Viktor. Lázár János miniszter már arról beszélt, azt remélik az új elnöktől, hogy tiszta lapot nyithatnak a magyar-amerikai politikai kapcsolatokban. Az elmúlt években az amerikai kormány sokat bírálta Magyarországot a korrupció és a demokrácia leépítése miatt. Az Együtt szerint Orbán Viktor annak örül, hogy egy újabb populistát választottak vezetőnek a világon.

EXKLUZÍV: Felvételek a Trump-tüntetésekről!

Nem az én elnököm! Ezek voltak a legfinomabb szavak, amiket a tüntetők a tábláikra írtak Los Angeles-ben. Több ezren -főleg fiatalok- vonultak utcára, hogy tiltakozzanak Donald Trump elnökké választása ellen.

Tüntetések Trump ellen

„Nem az én elnököm” - ilyen és ehhez hasonló jelszavakat skandálva vonult több ezer ember az Egyesült Államok nagyvárosaiban, hogy Donald Trump elnökké választása ellen tüntessenek. A legtöbben azt mondják, nemcsak magukért, hanem a kisebbségekért, a nőkért és a melegekért is kiállnak. A Los Angeles-i demonstráción ott volt kollégánk, D. Tóth András is.

Szomszédból a Fehér Házba

Minden idők egyik legszebb First Lady-je költözhet be a Fehér Házba januárban. Melania Trump egy álmos jugoszláv településről indult, és Milánón, Párizson át vezetett az útja az Egyesült Államokba, majd aztán Trump karjaiba. Lassan 12 éve házasok. Saját magát is bevándorlónak tartja Melania, de olyannak, aki betartja a törvényeket. Ő a második First Lady, aki nem az Egyesült Államokban született.

Döbbenet Kaliforniában


szerző:
2016.11.09. 18:05
Döbbenet Kaliforniában

Tudósítónk, D. Tóth András Los Angelesben figyelte a választásokat, ami demokrata fellegvárnak számít. Olyan választókkal találkozott, akiket megdöbbentett az eredmény.

Kívülállása tette nyertessé

Semmilyen botrány nem tépázta meg, kívülállóként indult, és sikeresen szólította meg a fehér amerikai munkásosztályt - így foglalják össze az elemzők, mi vezetett Donald Trump váratlan győzelméhez. A milliárdos vállalkozó győzelmének kulcsa, hogy tarolt, az Egyesült Államok észak-keleti részén lévő, úgynevezett rozsdaállamokban, ahol leginkább megszenvedték az emberek a munkahelyek elvesztését.

Trump feleségének szülőfalujából jelentkezünk

Melania Trump szülővárosába, a Magyarországtól két órányira fekvő Sevnicából jelentkeztek kollégáink. Borsodi Zoltán számol be arról, hogy mit tapasztalnak a szlovéniai kisvárosban, hogyan hatott a településre az amerikai elnökválasztás eredménye.

Melania Trump az USA first ladyje

Melania Trump lesz az Egyesült Államok második first ladyje, aki külföldön született. A világszép egykori szlovén modell édesapja sofőr, anyja ruhatervező. Melánia építészmérnöki tanulmányait hagyta félbe a modellkarrierért. Férje, egyetlenegyszer járt Szlovéniában az akkor még menyasszonya szüleivel vacsorázott, aztán állítólag meg akarta venni az éttermet.

Donald John Trump az USA 45. elnöke

Az Egyesült Államok negyvenötödik elnökének apai nagyapja egy német kisvárosból vándorolt ki Amerikába, hogy megvalósítsa álmát, aranyásó volt. Trump apja igazi két kezi melósból lett ingatlankereskedő, ezt a bizniszt virágoztatta fel a család legrosszabb gyereke, akinek tizenhárom éves korában iskolát is kellett váltania. A milliárdos Donald Trumpot felhőkarcolójáról, szépségversenyeiről és filmszerepeiről már mindenki ismerte Amerikában, amikor bejelentette, hogy indul az elnökválasztáson.

DONALD TRUMP:

Donald Trump 2003-ban nyilatkozott a Fókusz Pluszban. Akkor a világ egyik leggazdagabb embereként szerepelt és láthattuk a milliomosoknak fenntartott luxusklubját Floridában. Sőt magángépét is megmutatta, ahol még az övcsatok is aranyból készültek. 

Trump győztes bevonulása


szerző:
2016.11.09. 13:14
Trump győztes bevonulása

A győztes Donald Trumpot, az Egyesült Államok újonnan választott elnökét, alelnöke hívta színpadra. Trump népes családja kíséretében, teátrálisan vonult választói elé.

Kik az amerikai elnökjelöltek?

Profi politikus vagy az üzletember? Hillary Clinton lehet az Egyesült Államok első női elnöke. Ő két ciklust teljesített végig a Fehér házban, már ismeri a járást férje az egykori elnök Bill Clinton mellett, aztán Barack Obama külügyminisztereként tevékenykedett. Itt van viszont az ellenfél, az iparmágnás, az ingatlan mogul Donald Trump, aki őt ismeri, azt mondja, hogy soha nem adja fel.

Fókusz 2016-11-03


szerző:
2016.11.03. 17:25
Minden idők legdurvább amerikai elnökválasztási kampánya

Magyar idő szerint csütörtök hajnalban rendezték a harmadik, utolsó elnökjelölti vitát Amerikában. 19 nap múlva új elnök lesz, noha csak januárban lép hivatalba. Kőkemény kampány volt és lesz is még. A jelöltek kölcsönösen kétségbe vonják egymás alkalmasságát. Ugyanakkor ez a két idős ember másfél évig járta a kontinensnyi országot, hatalmas gépezeteket irányított, emberek ezreivel fogott kezet, emberek millióinak udvarolt és közben szavakkal kitartóan ütötte egymást.

Aurelio is Trumpot támogatja?

Még mindig van világsztár, aki Donald Trumpot támogatja. Annak ellenére, hogy szinte az egész sztárvilág beállt már Hillary Clinton mögé. Mike Tyson és Brithney Spears viszont továbbra is a nőgyűlölő és rasszista kiszólásairól elhíresült, botrányhős milliárdosban hisznek. És most már Aurelio is, aki tőlünk tudta meg, hogy Donald Trump egyáltalán létezik.

Fókusz 2016-08-25


szerző:
2016.08.25. 18:55
Orosz hackerekhez fordult Trump

Orosz segítségét kért kampányához Donald Trump. Az amerikai elnökválasztás republikánus jelöltje orosz hackereket buzdított arra: hozzanak nyilvánosságra ellenfele, a demokrata Hillary Clinton számára kínos e-maileket. Egyre több jel mutat arra, hogy a demokrata párt levelezését oroszok törték fel, és hozták nyilvánosságra. Trump Oroszország felé fordulását sokan újabb bizonyítéknak tekintik arra, hogy a milliárdos elnökjelöltet egyre jobban befolyásolják Putyin elnök emberei.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való