KERESÉS search-close

devizahitel-károsultak

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "devizahitel-károsultak"

Mi lett a devizahiteleseknek épített ócsai házakkal?

2013-ban, amikor elképesztő mennyiségű devizahiteles volt bajban, a kormány segítségként felépített Ócsára egy lakóparknak is nevezett telepet. Azoknak, akik elvesztették az otthonukat, és nem volt hová menniük. Azóta eltelt 6 év, megnéztük, mi lett az itt élőkkel. Kiderült az is, hogy már nem az eszközkezelő, hanem az ócsai önkormányzat válogat azok között, akik itt szeretnének élni.

Bíró Ica házát elárverezték a feje fölül

A Fókusz stábja ott volt Bíró Icával, amikor devizahitel-károsultak és szimpatizánsok gyűltek össze a házában. Ica budai házát is elárverezték a feje fölül, november közepéig bármelyik percben kilakoltathatják, mégis reménykedik abban, hogy újratárgyalják az ügyét.

Tüntetők várták a kormányfőt

Ahol kellett, fogyókúrára fogták a magyar államot, de meg is erősítették, hogy az emberek érdekeit szolgálja - ezt mondta Orbán Viktor a 270. kormányablak átadásán. A szigetszentmiklósi rendezvényen tüntetők várták a miniszterelnököt. A devizahitel-károsultak az ünnepség előtt és után is füttyszóval, bekiabálásokkal jelezték, hogy nem elégedettek a kormány intézkedéseivel.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való