KERESÉS search-close

darab

39 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "darab"

Új szerepben próbálta ki magát a Reggeli műsorvezetője!

Lakatos Márk híres divattervezőként ismerhettük meg, közben az RTL Klub Reggeli műsorának házigazdája lett, emellett sikeres stylist, és a napokban pedig egy új területen csillogtatta meg tehetségét.

Már készül az új Sugarloaf album!

Az apaság kitárgyalása mellett Simon és Szabi is meséltek egy kicsit az új terveikről. Új darabok, új zenék!

A Madách Színház színpadán a Shakespeare szerelmesei!

Shakespeare életművéért a magyar színházi élet jelentős szereplői egyszerűen rajonganak, akik mindannyian a Szerelmünk, Shakespeare Fesztiválon léptek fel a Madách Színház által rendezett rendezvénysorozaton, melyet pont egy évvel ezelőtt mutattunk be a Fókuszban.

Törőcsik Mari hallatja hangját

Törőcsik Mari egyelőre személyesen nem, de a technika segítségével, hangjával visszatér a színpadra. Két fiatal kollégája, Vecsei H. Miklós és Ifj. Vidnyánszky Attila kérte fel a különleges részvételre Faulkner: Míg fekszem kiterítve című darabjában.

 

Gálvölgyi János saját életét állította színpadra

Még sosem készült ennyire premierre - ezt mondta a most 70. születésnapját Gálvölgyi János az RTL Híradónak. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színészművész ugyanis a saját életét állította színpadra. A születésnapi előadáson családtagok, színésztársak és barátok töltötték meg a nézőteret.

 

Családi történetek közelről

A Babérkoszorú-díjas Tóth Krisztina író első színdarabját mutatta be a Rózsavölgyi Szalon. A Pokemon go című darab egy olyan család életét mutatja be, ahol az apa a virtuális valóságba menekül, az anya pedig kétségbeesetten próbálja a valóságban megoldani a problémákat.

Loveshake - egy szerelem története

Nem mindennapi produkcióban láthatjuk Szabó Győzőt és Rezes Juditot. A házaspár saját kapcsolatukat dolgozta fel a Loveshake című darabban, melyben kendőzetlen őszinteséggel mutatják meg kapcsolatuk nehézségeit és örömteli pillanatait.

Szente Vajk élő adásban kérte fel a főszerepre Peller Annát!

100. előadását ünnepli Szente Vajk első rendezése, az 1x3 néha 4! A rendező azonban egy egészen más téma miatt érkezett a Reggelibe: bejelentette, hogy Peller Annát választotta a nyáron bemutatandó Apáca show főszerepére, amiről Anna is csak most értesült!

POLYÁK LILLA: Van, hogy 6 órán keresztül jelmezben kell lennie

A Szépség és a Szörnyeteg című musical több mint húsz éve hódít világszerte a színpadon és filmvásznon egyaránt. A Budapesti Operettszínház előadását itthon és külföldön 12 év alatt közel 1 millió néző látta.

A teljes adást itt nézheti meg!

HOMONNAY ZSOLT: 6 ember segíti az átváltozását

A Szépség és a Szörnyeteg című musical több mint húsz éve hódít világszerte a színpadon és filmvásznon egyaránt. A Budapesti Operettszínház előadását itthon és külföldön 12 év alatt közel 1 millió néző látta.

A teljes adást itt nézheti meg!

Világsiker magyar színpadon

Világsiker premierjével a színpadon ünnepelte születésnapját Udvaros Dorottya. A Pulitzer– és Tony-díjas drámát, a Kételyt mutatták be pénteken este Balatonföldváron, ősztől pedig Budapesten is láthatják. A darab több mint ötszázszor ment a Broadway-n, filmváltozatát pedig 5 Oscar-díjra is jelölték.

Szabó Gyözőt igazi hazugságvizsgálatnak vetettük alá

Az igazat, csakis az igazat! A Kellemes húsvéti ünnepeket című darabban mindegyik szerepelő folyton hazudni kényszerül. Szabó Győzőt most arra köteleztük, hogy az igazat mondja el a Story Extrának. Ráadásul nem is akárki volt a kikérdező tiszt.

Kameránk előtt változott át Kern András

Kern András egy elképesztő smink segítségével pillanatok alatt alakult át nagymamává. Egy regény olvasása közben tetszett meg neki a figura. Annyira, hogy színpadra is állították. Ott voltunk az öltözőben, a döbbenetes változás hátteréről a színészlegenda mesélt nekünk.

Induljon a te napod is az éneklő Jake Gyllenhaal-lal!

Az elmúlt hónapok most már komolyan csakis a musical-ekről szólnak, kár lenne ellenkezni! Most Gyllenhaal is beállt a sorba, és egy Cary Fukunaga rendezésében készült videóban bizonyította: benne is ott rejlik egy Ryan Gosling.

Lányával játszik Tordai Teri

Évek óta tervezték a közös előadást, mert mindenképpen szerettek volna még együtt játszani. Tordai Teri és lánya, Horváth Lili anyát és lányát alakítják egy családtörténetben, amelyben bátran vállalták saját kapcsolatukat is.

Színpadon az Életrevalók

Világsiker a színpadon! Az Életrevalók című filmből készült adaptációt mutatják be hamarosan a Játékszínben. A szereplők szeretnék, ha a darab hasonlóan a filmhez, összehozna más környezetből érkező embereket.

Don Juan a Pestiben


szerző:
2016.11.02. 19:00
Don Juan a Pestiben

Volt tanítványaival együtt szerepel Hegedűs D. Géza a Don Juan legújabb átdolgozásában. A Pesti Színházban a színikritikusok szerint a legígéretesebb pályakezdőnek választott rendező, Kovács D. Dániel állítja színpadra a darabot, amelyet már több mint 350 éve játszanak a színházak világszerte.

Medence is lett a színpadon

Medencét építettek a színpadra a Pál utcai fiúk legdrámaibb jelenetéhez. A legújabb Dés-Geszti zenés darabban Áts Feri tényleg megfürdeti Nemecsek Ernőt. A Nemecseket alakító Vecsei Miklós szerint viszont a szerep nem fizikailag kihívás, hanem lelkileg.

Börtönszínház: amikor a csaló és a tolvaj együtt lép színpadra

Amatőr színészeket nem szoktunk bemutatni a Házon kívülben, a következő riport ebből a szempontból mindenképp különleges lesz. A színészek élettörténete nagyon eltérő, de egy közös mindenképp van bennük: most épp a pálhalmai börtönben ülnek. A daraboknak és Moskovics Judit riportjának egyik szereplője egy többgyerekes családanya, aki egy nagy cég vezető beosztású munkatársa volt. A másik pedig egy programozó, aki gazdasági bűncselekmények miatt került börtönbe.

Gálvölgyi hamarosan visszatér!

Ahogy mi is beszámoltunk róla, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznek két héttel ezelőtt mindkét veséje leállt, és azonnal kórházba kellett szállítani. Gálvölgyi állapota olyan súlyos volt, hogy még lánya esküvőjén sem tudott részt venni. Szerencsére azonban nagyon gyorsan javul az egészsége: a színész maga üzente, hogy soron következő előadását semmi pénzért nem mondja le, azaz két hét múlva Tihanyban már színpadra lép a Legyen a feleségem! című darabban.

Hogyan birkózott meg a harisnyanadrággal Nagy Sanyi?

Nővé váltak: megmutatjuk hogyan birkózott meg a harisnyanadrággal, és milyen hölgy lett végül Nagy Sanyiból! De nem csak ő váltott nemet, Szente Vajk is átalakult, így egyből be is indult a versenyzés köztük, hogy a végén kiből lett jobb nő! Felhőtlen szórakozást ígér a Primadonnák, melyet Szirtes Tamás rendez.

Trapéznadrág és beatzene

Trapéznadrág és beatzene, álruha és gengszterek és persze a szerelem – ilyen is lehet egy klasszikus, ha a 60-as években és Angliában játszódik. Goldoni Két úr szolgája című műve fordításnak indult, egy új darab lett belőle, ami már a Broadway-t is megjárta. Ráadásul a szereplők olyan fiatalok, hogy a 60-as éveket csak a filmekből és a képekről ismerik.

Bevállalta! – Gubás Gabi levetkőzött

A gyönyörű színésznő hat évvel ezelőtt vágott bele élete egyik legnagyobb kalandjába, mindezt egy színdarabkedvéért tette. A választás Gabi kezében volt, és úgy döntött, meglépi, amit meg kell.

Bepillantanál Harry Potter jövőjébe? Most megteheted!

Egy picit elkalandozunk a filmek világától, de tényleg csak egy leheletnyit: Angliában hamarosan színpadra viszik a híres varázslótanonc életét, amely felnőtt koráról és gyermekeiről szól majd. És végre megkaptuk az első képeket a szereplőkről!

Az idei év egyik legjobban várt zenés előadása

Tóth Andi és Solti Ádám, az X-Faktor két felfedezettje fontos szerepet kapott, az idei év egyik legjobban várt zenés előadásában: A nyomorultakban, a Madách Színházban. A 17 éves Tóth Andit, aki megnyerte 2014-s X-Faktort, Szirtes Tamás rendező hosszan méltatta a bemutatót követően, azzal, hogy igazi színpadi őstehetség. Andi hihetetlenül boldog, hogy ebben a világszínvonalú produkcióban szerepelhet.
 

Május elején új színdarabot mutatnak be Budapesten

A Pillanatkép című darabban olyan sztárok lépnek színpadra, mint Pokorny Lia, Seress Zoltán, vagy épp Földes Eszter. Premier előtt nézzük meg, hogy mit gondolnak hírességeink a darabról, egymásról, és a XXI. század aktuális problémáiról.

Börtönben tartották a 100. előadást

Börtönben tartotta 100. előadását Pogány Judit és a Pinceszínház. A Kossuth-díjas színésznő 8 éve játssza azt a darabot, amelyben egy halálraítélt édesanyját alakítja. Az előadás sokkoló: az anya próbálja megérteni, miért vált gyilkossá a fia. A tököli börtönben 100 elítélt nézte meg a darabot.

Alföldi Róbertet meglepték a mentoráltjai

Az X-Faktor mentora, Alföldi Róbert a mai napig nyomon követi egykori mentoráltjai sorsát, igaz, feszített munkatempója miatt csak nagyon ritkán tud velük találkozni. A fiúk ezért úgy döntöttek, nem várnak tovább, és a színházban lepték meg mentorukat, aki éppen a legújabb bemutatójára készült.

Janza Kata szárnyai alá vette Gubik Petrát

A két színésznő több darabban is együtt játszik, de mint mondják, ők nemcsak kollégák, hanem barátok is, sőt, Kata szinte lányaként tekint Petrára.

Színdarabban a Republic?

Új oldaláról mutatkozik be a Republic: a Hattyúdal című darabban működnek közre a József Attila Színházban. A zenekar tagjai a színészeket fogják kísérni, és izgatottan várják, hogy a dalaik színházi kereteken belül keljenek életre.

A műhold 24 darabja csapódott be


szerző:
2011.09.24. 18:09
A műhold 24 darabja csapódott be

A NASA 6 tonnás szerkezetének darabjai Kanada felett szóródtak szét.

Nincs Úri muri Stohl nélkül


szerző:
2011.09.08. 18:05
Nincs Úri muri Stohl nélkül

Összesen nyolc darabban ugrik be Stohl helyére valaki. Az Úri muri című előadást pedig egyelőre nem tűzik műsorra.

Törőcsik Marié az első életműdíj

A Színházi Kritikusok Céhe nyilvánosságra hozta a Színikritikusok Díjára jelöltek listáját.

Fél Kettő 11-03-28


szerző:
2011.03.28. 14:15
Fél Kettő 11-03-28

Fél Kettő: A Lajos meg a Károly - Egy darab döntésekről és felelősségről, vendégünk Székhelyi József. Beavatás - Mit gondolt Szepes Mária a lélekvándorlásról? Vendégünk Müller Péter. Atomenergia - Mennyire biztonságosak a hazai és a környező országok erőművei?

Belerendezték a darabba a jeltolmácsot

Jelnyelvi tolmács is szerepel szerdán a Pánik című darabban a fővárosi Nemzeti Színházban.

„Bábeli zavar” Shakespeare körül

Különböző nyelveken állítják színpadra Shakespeare darabjait Londonban a 2012-es olimpia alkalmából.

Vívódik a matek tanár - debütál az Aranysárkány

Kosztolányi Dezső művét a budapesti Karinthy Színházban mutatják be, Vidovszky György rendezésében.

A Híradó csapata különleges napot szervezett

Holló Márta, Boros Kriszta és Szellő István is ott volt egy színházi előadáson, melyet karácsonyi ajándékba kapott a stáb.

Reggeli 10-11-03


szerző:
2010.11.03. 09:05
Reggeli 10-11-03

Remek színészek társaságában telt a mai Reggeli: Stohl Andrást és Szabó Győzőt legújabb szerepükről, Kern Andrást viszont lemezéről kérdeztük.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való