KERESÉS search-close

dalok

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "dalok"

Dalok, amiket össze-vissza énekel mindenki

Mit szólnak a zenészek, énekesek ahhoz, amikor a rajongók félrehallják, átköltik dalaikat és valami teljesen szürreális sül ki ebből. Viccesnek találják vagy inkább megsértődnek rajta? Megkérdeztük!

KISS TIBI: „A Most múlik pontosan volt már esküvőn is, temetésen is”

Kiss Tibit egyáltalán nem zavarja, ha dalait sokan, sokféleképpen értelmezik. A többértelműségnek köszönhetően a Most múlik pontosant esküvőn és temetésen is előszeretettel játszották vagy játsszák a mai napig. Szerinte a legfontosabb az, hogy mindenkinek adjon hozzá valamit az életéhez a dal.

GESZTI PÉTER: „Meglepődtünk, amikor skinheadek buliztak a Zúg a Volágára”

Geszti Péter próbálja úgy írni a dalait, hogy azoknak több jelentése legyen. Sokan mondják is neki, hogy még utólag is felfedeznek benne újabb tartalmakat, ami még sokszor neki is újdonság. De még így is akad olyan szituáció, ami képes meglepni.

Hunor és Roli romantikus slágercsokra

A fiúk már többször bebizonyították, hogy rendkívüli énekhangjuk segítségével mélyről jövő és őszinte üzeneteket tudnak átadni. Így tettek most is mindenki nagy örömére.

Nézd meg az ötödik Élő show dallistáját!

Íme az ötödik Élő show-ban elhangzott dalok listája!

Nézd meg a második Élő show dallistáját!

A nyolc versenyző a második Élő show-ra is teljes erőbedobással készült, hiszen az este végén ketten is elbúcsúztak a műsortól.

Nézd meg az első Élő show dallistáját!

Az X-Faktor első Élő showjában minden versenyző egy olyan dalt adott elő, ami a legjobban kifejezi, amiben a leginkább megtudja mutatni, ki is ő valójában.

Quimby-dalokat festettek meg fiatal képzőművészek

Quimby-dalokat festettek meg fiatal képzőművészek. A különleges tárlat célja az, hogy a nagyothallók számára is élvezhetővé tegyék az együttes által teremtett világot. A kiállított képekre licitálni is lehet, a befolyt pénzből egy hallássérülteket segítő alapítványt támogatnak. A képeket a Budapest Park állította ki, ezekre szeptember 7-ig, a Quimby koncertjéig lehet licitálni.

Balesetet szenvedett az MDC énekese

A vlogkészítés nagyon jó dolog, de úgy látszik, néha veszélyeket is rejt. Valószínűleg így gondolja az MDC énekese is, aki sosem gondolta volna, hogy egyszer „örömében éri a baleset”! Bátori Miklós és Kiss Dániel meséltek egy kicsit az esetről és közelgő dalaikról is.

Mennyit keresnek a magyar énekesek?

Csaknem kétmillió forintot kell fizetnie annak, aki az Irigy Hónaljmirigyre kíváncsi. De mi a helyzet Majkával, Rúzsa Magdival vagy akár Bereczki Zoltánnal?

Mata Ricsi összegyűjtötte kedvenc dalait!

Az X-Faktor második helyezettje egy évvel ezelőtt nagy kedvenceit egy csokorba gyűjtötte, hogy egykori mentorával, Puskás Petivel saját stílusában dolgozzák fel azokat.

Story Extra 2018-01-18


szerző:
2018.01.18. 16:15
TOP 8 – Ezekért a filmes himnuszokért őrültünk meg tavaly!

Imádjuk a filmzenéket, beszéljünk akár a zeneszerzők score-jairól vagy az ügyesen összeválogatott soundtrackekről. Hihetetlenül sokat képesek hozzátenni egy-egy film hangulatához. Most összegyűjtöttük azt a 8 dalt, ami mindent vitt a mozivásznakon.

A királynő visszatért

 A Queen legendás dalaiból készült musical, amit Brian May álmodott színpadra.

 

Nézd meg, milyen dalokat énekeltek a versenyzők a 7. élő showban!

A finalisták a hetedik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek (ráadásul duett produkciókkal is), hiszen az este végén kiderül, ki nyeri a 2017-es X-Faktort.

Nézd meg, milyen dalokat énekeltek a versenyzők a 6. élő showban!

Az X-Faktor énekesei a hatodik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek (ráadásul mindenki két dallal), hiszen az este végén ma is búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

Nézd meg az ötödik élő show dallistáját!

Az X-Faktor énekesei az ötödik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek (ráadásul mindenki két dallal), hiszen az este végén ma is búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

Nézd meg, milyen dalokat énekeltek a versenyzők a 4. élő showban!

Az X-Faktor énekesei a negyedik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén ismét búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. Ráadásul ezúttal nem csak szólóban énekeltek, a második produkciójuk egy duett volt! Íme a negyedik élő show-ban elhangzott dalok listája!

Nézd meg a harmadik élő show dallistáját!

Az X-Faktor harmadik élő showjában minden versenyző egy olyan dalt adott elő, ami a legjobban kifejezi, amiben a leginkább megtudja mutatni, ki is ő valójában.

Nézd meg, milyen dalokat énekeltek a versenyzők a 2. élő showban!

Az X-Faktor énekesei a második élő showra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén kettejüktől ma is búcsút kell vennie a közönségnek. De most jöjjenek is a produkciók!

Geszti Peti elárulta: így születnek a slágerek

A zenész öt évvel ezelőtt mesélt arról, hogy szerinte az ihlet jöhet fürdőkádban, biciklin, vagy rémálmok közepette is, a lényeg, hogy ott, abban a pillanatban le kell jegyezni az ötletet. Peti elmondása alapján sok hazai és világsztár magának írja a dalokat.

Nézd meg az első élő show dallistáját!

Az X-Faktor első Élő Showjában minden versenyző egy olyan dalt adott elő, ami a legjobban kifejezi, amiben a leginkább megtudja mutatni, ki is ő valójában.

Koncert egy doktornő verseiből

Gyógyítás kívül-belül. Egy belgyógyász doktornő verseiből állítottak össze estet ismert művészek. A verskoncertet egyszer már bemutatták, ám most olyan dalokat is előadnak, amelyek olyanok, mint a szerelem: van, amikor édes, van, amikor keserű.

Az X-Faktor mentorai nagy munkába kezdtek

A 2016-os X-Faktor mentorai, Puskás Peti és ByeAlex nem tétlenkednek az új évben, és gőzerővel dolgoznak új dalaikon.

Az X-Faktor énekese nagy dobásra készül

Vince Aliz Liza a negyedik élő show-ból sajnos már nem juthatott tovább, de már akkor is úgy gondolta a fiatal lány, hogy nem fog bánkódni emiatt. Azóta sem tétlenkedik, kiderült, hogy egy igen különleges dologra szánta rá magát.

A 4. Élő Show-ban elhangzott dalok listája

Még mindig rólad írok dalt! A negyedik élő show-ban a versenyzők az egyéni produkcióikban olyan múzsák előtt tisztelegtek, akik vagy amik megihlették a dalokat. Összegyűjtöttük nektek, hogy milyen dalokat hallhattunk az X-Faktor 12. adásában!

Pillants be az X-Faktor titkaiba! VIDEÓ!

Hétről hétre nyomon követhetjük az X-Faktor énekeseit, akik minden adásban a szemünk előtt válnak sztárrá. Nem is gondolnánk, de a színpad másik oldalán rengetegen dolgoznak szívvel-lélekkel azon, hogy minden rendben menjem. A Fókusz kamerái két évvel ezelőtt szépen körbejárták a kulisszát és megismerhettük a stábnak azt a részét, akit eddig nem ismertünk.

Miért esnek ki a csapatok az élő showból?

ByeAlexet sokkolta, hogy újabb csapatát veszítette el az X-Faktorban. Így most ő az a mentor, akinek a harmadik élő showra egyetlen még talpon lévő versenyzőjével, bandájával csodát kell tenni, hogy ezer százalékig továbbjuthassanak. Szombaton minden a szerelemről szólt a műsorban!

Ezeket a dalokat énekelték a döntősök a 2. Élő Show-ban!

A szeretet él! A versenyzők olyan érzelmes dalokat adtak elő, amik a szerelem, a barátság és az összetartozás jegyében íródtak. Összegyűjtöttük nektek, hogy milyen dalokat hallhattunk az X-Faktor második élő show-jában!

Sokat készülnek, de némi szórakozásra is marad idejük az X-Faktor versenyzőinek!

A két évvel ezelőtti tehetségkutató is jobbnál jobb énekeseket gyűjtött össze. Az élő show-ra bizony mindig készülniük kellett, ami azt jelentette, hogy vagy táncpróbán voltak, vagy énekórán. Szerencsére a zsűri szíve megesett az énekeseken, így némi szórakozásra is maradt idő.

Milyen zenék szóltak a hatodik adásban?

A Kicsi Óriások 6. adásában a gyerekek a tanáraikkal is színpadra léptek, ráadásul a csapatok végre közösen is felléptek a Kicsi Óriásokban! Az adás végén pedig eldőlt: a Fenegyerekek lett a legjobb csapat!

Milyen zenék szóltak a negyedik adásban? Segítünk!

A Kicsi Óriások 4. adásában a gyerekek ismét a csapataiknak gyűjtötték a pontokat az egyéni és az extra produkcióikkal egyaránt, az adás végén azonban búcsúznunk kellett a Vagányoktól. Minden előadásnak megvolt a maga zenéje, most összegyűjtöttük nektek mindegyiket!

Elegük lett saját slágerükből

Jöjjenek azok a megaslágerek, amiket mi akár évtized múltán is szenvedéllyel énekelünk, előadóik viszont azt kívánják, bár soha ne léptek volna velük színpadra. Az Omega például a Petróleumlámpától mászik falra, és máris mutatjuk melyik Tankcsapda dal miatt telefonált Lukács Laci az egyik rádióba.

Balázs Pali egyedi ajándékkal lepte meg rajongóit

Az énekesért és dalaiért már húsz éve nők ezrei rajonganak szerte az országban. Ami nem is csoda, hiszen Pali mindent elkövet, hogy kapcsolata minél személyesebb legyen a közönséggel. Most is egy különlegességgel szeretett volna kedveskedni a romantikus szívek kedvelőinek.

Filmnézés közben kaptuk el Oláh Gergőt

A váratlanul vágatlanul elől még egy moziban sem lehet biztonságban senki. Oláh Gergő még így is készségesen válaszolt minden kérdésünkre. Még kanalat is ragadott, hogy egy kis akusztikus zenéléssel fokozza a hangulatot.

Egész estés nagy koncerttel lép fel Kulka János

A prózai színésztől nem szokatlan, hogy énekel, most azonban olyan dalokkal készül, amelyek róla árulkodnak. A személyes hangvételű koncerten új zenekar kíséri majd, és lesznek olyan dalok, amelyeket még sosem hallhatott a közönség Kulka Jánostól.

Megjelent Meryem Uzerli nővérének kislemeze

Canan Uzerli négy számból álló albumát az énekesnő hivatalos oldalán hallgathatod meg, ha pedig elnyerte tetszésedet, töltsd le ingyen a dalokat.

S. Nagy István dalait az utókor is dúdolja

Szinte lehetetlen kiválasztani néhány igazán nagy kedvencet szerzeményeiből, mivel szinte minden dala sláger lett. Hogy mi a titka ezeknek a daloknak, és miért szereti a fiatalabb generáció, arra Csongrádi Katával és Varga Viktorral kerestük a választ.

S.Nagy István dalait a mai fiatalok is dúdolják

Dolgozna a gyerek nyáron, hagyjuk vagy tiltsuk, és hogyan rendelkezik erről a törvény? S. Nagy István dalait még a mai fiatalok is dúdolják.  Vajon miért? Csongrádi Katával és Varga Viktorral próbáljuk megfejteni, és azt is megtudhatjuk, hogy mit kezdhetünk megunt ruhadarabjainkkal.

Párbaj-para után jöhetett az énekes kiteljesedés

Nagy ellentétek mellett nehéz a választás, a villalakóknak mégis döntenie kellett, ki mögé állnak majd a Párbajon. A nehéz választásokat a lila kendő-búcsúztatása is beárnyékolta kicsit, de ami ezután következett, mindenkit feldobott: kezdetét vette a Zenehét!
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való