KERESÉS search-close

dallista

23 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "dallista"

Nézd meg az ötödik Élő show dallistáját!

Íme az ötödik Élő show-ban elhangzott dalok listája!

Nézd meg a harmadik Élő show dallistáját!

Íme a harmadik Élő show-n felcsendülő dalok listája!

Nézd meg a második Élő show dallistáját!

A nyolc versenyző a második Élő show-ra is teljes erőbedobással készült, hiszen az este végén ketten is elbúcsúztak a műsortól.

Nézd meg az első Élő show dallistáját!

Az X-Faktor első Élő showjában minden versenyző egy olyan dalt adott elő, ami a legjobban kifejezi, amiben a leginkább megtudja mutatni, ki is ő valójában.

Nézd meg, milyen dalokat énekeltek a versenyzők a 7. élő showban!

A finalisták a hetedik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek (ráadásul duett produkciókkal is), hiszen az este végén kiderül, ki nyeri a 2017-es X-Faktort.

Nézd meg, milyen dalokat énekeltek a versenyzők a 6. élő showban!

Az X-Faktor énekesei a hatodik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek (ráadásul mindenki két dallal), hiszen az este végén ma is búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

Nézd meg az ötödik élő show dallistáját!

Az X-Faktor énekesei az ötödik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek (ráadásul mindenki két dallal), hiszen az este végén ma is búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

Nézd meg, milyen dalokat énekeltek a versenyzők a 4. élő showban!

Az X-Faktor énekesei a negyedik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén ismét búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. Ráadásul ezúttal nem csak szólóban énekeltek, a második produkciójuk egy duett volt! Íme a negyedik élő show-ban elhangzott dalok listája!

Nézd meg a harmadik élő show dallistáját!

Az X-Faktor harmadik élő showjában minden versenyző egy olyan dalt adott elő, ami a legjobban kifejezi, amiben a leginkább megtudja mutatni, ki is ő valójában.

Nézd meg, milyen dalokat énekeltek a versenyzők a 2. élő showban!

Az X-Faktor énekesei a második élő showra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén kettejüktől ma is búcsút kell vennie a közönségnek. De most jöjjenek is a produkciók!

Nézd meg az első élő show dallistáját!

Az X-Faktor első Élő Showjában minden versenyző egy olyan dalt adott elő, ami a legjobban kifejezi, amiben a leginkább megtudja mutatni, ki is ő valójában.

Íme a 6. élő show-ban elhangzott dalok listája

Az X-Faktor hatodik élő show-jában már csak négyen állnak színpadra: az énekesek két dallal készültek a ma estére.

Nézd meg az X-Faktor 3. Élő Show-jának dalait!

A harmadik élő show tematikájának is a műsor egyik mentora adta a témáját, ami nem más, mint a pörgős buli slágerek! A The Biebers Pont most című száma is erről szól, ha hív a város, akkor bizony menni kell a partiba.

Kíváncsi vagy, milyen dalokat énekeltek az X-Faktor versenyzői?

Ez vagyok én! Ez volt az X-Faktor első élő show-jának tematikája: bemutatkozott a 12 döntős egy-egy olyan dallal, amiben igazán meg tudták mutatni a személyiségüket. Miket énekeltek? Összegyűjtöttük!

Milyen zenék szóltak a hatodik adásban?

A Kicsi Óriások 6. adásában a gyerekek a tanáraikkal is színpadra léptek, ráadásul a csapatok végre közösen is felléptek a Kicsi Óriásokban! Az adás végén pedig eldőlt: a Fenegyerekek lett a legjobb csapat!

Milyen zenék szóltak az ötödik adásban?

A Kicsi Óriások 5. adásában már a csapatkapitány is beszálltak a pontgyűjtésbe, hiszen ők is színpadra álltak a gyerekekkel, sőt Palya Bea és a ByTheWay is ellátogattak a műsorba. Minden előadásnak megvolt a maga zenéje, most összegyűjtöttük nektek mindegyiket!

Milyen zenék szóltak a negyedik adásban? Segítünk!

A Kicsi Óriások 4. adásában a gyerekek ismét a csapataiknak gyűjtötték a pontokat az egyéni és az extra produkcióikkal egyaránt, az adás végén azonban búcsúznunk kellett a Vagányoktól. Minden előadásnak megvolt a maga zenéje, most összegyűjtöttük nektek mindegyiket!

Milyen zenék szóltak a harmadik adásban? Segítünk!

A Kicsi Óriások adásában a gyerekek a csapataiknak gyűjtöttek pontokat az egyéni produkcióikkal, az adás végén azonban búcsúznunk kellett a Torpedóktól. Minden előadásnak megvolt a maga zenéje, most összegyűjtöttük nektek mindegyiket!

Milyen zenék szóltak a második adásban? Segítünk!

A Kicsi Óriások adásában a gyerekek már a csapataiknak gyűjtöttek pontokat az egyéni produkcióikkal. Persze, minden előadásnak megvolt a maga zenéje, most összegyűjtöttük nektek mindegyiket!

Kíváncsi vagy, milyen zenék szóltak az első adásban? Segítünk!

A Kicsi Óriások szombati adásában a gyerekek különböző kategóriákban párbajokkal jutottak be a csapataikba. Persze, minden produkciónak megvolt a maga zenéje, most összegyűjtöttük nektek mindegyiket!

Tetszik a  Válótársak zenéje, de nem jut eszedbe a dal címe? Itt a válasz!

Biztos már előfordult veled is, mikor kedvenc sorozatodat nézted, és beleszerettél az egyik dalba, viszont nem találtad sehol, és szinte felrobbantál a dühtől?!?  Ezért hoztuk létre nektek a Válótársak zenelistáját, amit folyamatosan bővítünk majd.

A kilencedik élő show dallistája

Nem ugrik be, mit énekeltek a versenyzők az X-Faktorban? Itt megtudod!

Az első élő show dallistája

Nem ugrik be, mit énekeltek a versenyzők az X-Faktorban? Itt megtudod!
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való