KERESÉS search-close

döntő

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "döntő"

A konyhafőnök: Ákos vagy Patrik lesz a befutó?

Mi kell ahhoz, hogy valaki tökéletes konyhafőnök legyen? Több héten át tartó fegyelem a pult mögött, tuti receptek kisujjból és kiskanálból. Valamint kreatív tálalási ötletek, hogy még véletlenül se tudjanak belekötni a séfek és még az utolsó zellerszál is a megfelelő helyen hajoljon! Na de ki képes erre? Nézd meg az esélylatolgatásról készült videónkat is: ITT!

Ma este már csak hárman küzdenek meg a Konyhafőnökben

Ma este már csak hárman küzdenek meg a Konyhafőnökben, a döntősöknek pedig nem egyedül, hanem a családtagok segítségével kell megbirkózniuk az akadályokkal. Hogy hátráltatni vagy inkább segíteni fogják a döntős versenyzőket a családtagok a Konyhafőnökben, az ma este a Fókusz után kiderül.

Ketrecbe zárt béka egy kis vérrel? Rácz Jenő főzött!

A pirosak mentora különleges étellel készült a versenyzőknek, a csavar sem maradt el: végig diktálta a döntősöknek a lépéseket. Vajon bírták Jenő fénysebességét?

Játékból készült a telefonos videó, bekerült a Cannes-i fesztivál döntőjébe

13 éves pécsi fiú kisfilmje a Cannes-i fesztivál döntőjében. Százados Ábel szerint csak játékból készült a telefonos videó, amikor unokatestvéreivel unatkoztak egy családi szülinapon. A "Soha" című, alig egyperces drámai videót nagybátyja nevezte be a Telefonfilmes Fesztiválra. Múlt héten derült ki, hogy beválasztották a döntőbe.

Rácz Jenő ezerrel készül a Bocude d’Or döntőre!

A Konyhafőnök séfje arra edzi a kínai csapatot, hogy a csúcs gasztronómia egyik legnagyobb versenyén győzedelmeskedjenek.

Ismét egy olimpiai bajnok a Konyhafőnök VIP döntőjében!

Kiderül, hogy Risztov Éva úszhat-e az örömkönnyekben is a Konyhafőnök VIP döntője után vagy ellenfele, Király Peti örülhet jobban. Peti csütörtökön kislánya segítségével főzött, Évinek az édesanyja segített döntőbe jutni.  

A Konyhafőnök VIP dobogósai a szeretteikkel főznek!

Peller Mariann, Risztov Évi és Király Peti lettek a gasztro reality legjobb három versenyzője. A Finálé előtt ráadásul kapnak egy kis erősítést is.

Risztov Évi: „Nem másokkal foglalkozom, hanem magammal!”

Zé felmérte egy kicsit a terepet, és megkérdezte a versenyzőktől, hogy szerintük ki megy haza a top 4-ből. Évi válasza rádöbbentette valamire a zsűrit!

Utolsó hajrájához érkezett A Konyhafőnök VIP – A séfek csatája!

Több hetes küzdelem után 40 hírességből már csak hatan maradtak versenyben – ők ma mind magukra ölthetik a hőn áhított séfkabátot. Sokan a verseny indulásakor ezt a momentumot tűzték ki célul, s most gyermeki örömmel lelkesednek érte.

Vajon ki lesz a 2018-as X-Faktor győztese?

Leültünk most, az X-Faktor fináléba jutott versenyzőkkel és felelevenítettük velük az elmúlt hónapok legfontosabb állomásait és történéseit. Következzen a top 3 útja a döntőig, avagy hogyan jutott el a győzelem kapujába: Tamáska Gabriella, az USNK és a Stolen Beat.

Ki jut egyenes ágon a döntőbe? Évi vagy Csocsesz?

A legjobban teljesítő csapat tagjai közül egy valaki már csütörtökön bejuthatott a döntőbe. Azonban a fordulat ezután jött: nekik kellett eldönteniük, ki legyen az.

Ez történt a Survivor Fináléja után a kulisszák mögött!

A Survivor Fináléján az online stáb kamerái tovább forogtak, így meglesheted, mi történt a kulisszák mögött, miután Dávid megnyerte a 2018-as túlélő show-t!

Ki lesz a túlélők túlélője: Fanni vagy Dávid?

Elképesztő küzdelmek útján - és árán - jutott a Survivor döntőjében Fanni és Dávid. Vajon, ki lesz a túlélők túlélője?

Ki nyerheti meg a Survivort 2018-ban?

Péntek este kiderül kié lesz a túlélő cím és ki viszi haza a 20 millió forintot a Survivor nyerteseként. A Story Extra stábja összegyűjtötte, milyen nehéz utat járt be a két finalista, Dávid és Fanni.

Istenes Bence szmokingban vezette a német döntőt

Bencét a német X-Faktor vezetésére pár hónapja kérték fel, azóta pedig már a döntőre is sor került. Bence szorgalmasan osztotta meg a szetteket - a hétvégi végső összecsapáson alkalomhoz illően szmokingot választott. Jó döntés! 

Vajon ki jut a döntőbe a Szenzációs Négyesben?

Már csak a húszasok és a harmincasok küzdenek meg egymással a Szenzációs Négyesben. A Fókusz riportere az esélyeket latolgatta a játékosokkal.

Fecsó: „Most már nem lehet azt mondani, hogy nem vagyunk Nyerő Páros!”

A 2018-as év Nyerő Párosa közvetlenül a finálé után adott exkluzív interjút, melyben elmondják, hogyan érintette őket a győzelem és hogyan emlékeznek vissza az elmúlt hetekre.

Kovács Dóri: „Felülmúltuk önmagunkat!”

Kovács Dóri és Tokár Tomi a Nyerő Páros fináléja után meséltek élményeikről és az utolsó megmérettetésről, ami során ismét bebizonyították, hogy igazi harcosok.

Sánta Laciék szavazata döntötte el, hogy ki a 2018-as év Nyerő Párosa!

A korábban kiesett párok szavazatai alapján dőlt el, hogy Gáspár Laciék vagy Vasvári Viviék nyerik a 2018-as Nyerő Párost.

Viviék nem győztek hálálkodni Gáspár Laciéknak a győzelmükért

Vivi és Fecsó szerint Gáspár Laciék nagyban hozzájárultak a győzelmükhöz, Lacit azonban váratlanul érte az utolsó szavazat, vagyis Sánta Laciék döntése.

Vajon ki lesz a Nyerő Páros?

Ma este eldől, hogy melyik sztárpár a legnyerőbb. Már csak Tokár Tomiék, Luxus Viviék és Gáspár Laciék küzdenek a győzelemért. Megmutatjuk a második évad legjobb pillanatait.

Egy ponton múlt, hogy melyik pár jutott biztosan a döntőbe!

Az utolsó állomáson sátorállítás várt a párokra. Miután mindenki végzett a feladattal, Balázs összegezte a párok egész napi teljesítményét, és kihirdette, hogy melyikük került biztosan a döntőbe.

Ki melyik párral szeretne a döntőbe jutni?

A párok a napot esélylatolgatással indították: vajon kinek milyen felállás lenne a legkedvezőbb a döntőben?

Gáspár Laci veszélyes párosnak tartja Ádámot és Bernit

Laci a legutóbbi kiszavazás során elmondta, hogy Nikivel Viviéket tartják a legnagyobb vetélytársuknak. A hallottak után Berni kiakadt Lacira, azonban az énekes elárulta, hogy ugyanúgy veszélyes párosnak tartja Ádámot és Bernit is.

Foci-vb: így ünnepeltek Zágrábban, Párizsban és Budapesten

Vasárnap lezárult a foci-vb 2018-as döntője. Franciaországban több tízezer ember vonult az utcára a győzelem napján, míg a vesztes horvátok is úgy ünnepeltek Zágrábban, mintha övék lenne a siker.

 

350 forintból főztek ebédet

3 fogásos menüt kellett főzniük a közétkeztetési szakácsverseny döntőseinek. Még, ha kevésnek is tűnik a valamivel több mint 300 forintos összeg, naponta fejenként ennyiből gazdálkodhatnak azok a szakácsok, akik iskoláknak, szociális otthonoknak főznek.

Az Atlético a bajnok!


szerző:
2018.05.17. 15:26
Az Atlético a bajnok!

Megvan az UEFA Európa Liga 2017/18-as szezonjának győztese: az Atlético Madrid 3-0-ra nyert az Olympique de Marseille ellen a lyoni döntőben.

Ma minden eldől!


szerző:
2018.05.16. 16:46
Ma minden eldől!

A kétszeres UEFA Európa Liga-győztes Atlético Madrid vagy az 1999-es és 2004-es szezon másodikja hódítja el idén a trófeát? Ma este kiderül az RTLII-n! 

Mi dönthet a Marseille-Atlético döntőben?

A 2017/18-as szezon a csúcspontjához érkezett; az Olympique de Marseille az Atlético Madrid együttesével találkozik az UEFA Európa Liga döntőjében. Vajon a lyoni „hazai pálya” segíthet ellensúlyozni a papíron meglévő háromszoros különbséget? Vajon a madridi csapat 2010 és 2012 után újra a csúcsra ér? Vagy a franciák az UEFA Bajnokok Ligája után behúzzák az EL-t is?

Francia-spanyol döntő az UEFA Európa Ligában

Az Atlético Madrid jutott be az UEFA Európa Liga fináléjába, miután hazai pályán 1-0-ra jobbnak bizonyult az Arsenalnál. A spanyolok a döntőben a Marseille-lel csapnak majd össze.

Főzz te is együtt a Séffel! Felkészültél?

Az első feladatban óriási lécet kellett megugrania a versenyzőknek: a Séffel főztek, ráadásul szimultán. Miközben a Séf haladt az étele elemeivel és magyarázott, a döntősöknek minden mozdulatát gyorsan követnie kellett.

Bulikázás az őltözőben! Így lazulnak a döntősök!

A versenyzők néha szeretnek egy kis zenével lazítani a főzések előtt. Ilyenkor együtt rappelnek, táncolnak és énekelnek az öltözőben. Vigyázat, őrületes bulihangulatod lesz tőle neked is!

A Séf aggódott Soviért...

Sovi egyre idegesebb lett a második feladatban, hiszen semmiképp sem szeretett volna kiesni a versenyből. Azonban a régi kapkodás és a bizonytalanság úgy tűnt, az útjába állnak. A Séf aggódva nézte végig, miket is készít a pultjában.

Emerencia tányérja kevés lehet a zsűrinek?

Emerencia sosem dolgozott még fürjjel, ráadásul nem állt össze a fejében a kész koncepció a tányérjáról. Erre Zé és a Séf is figyelmeztették, hiszen úgy látták: túl kevés elemmel készül az első feladatban.

Sovinál minden romokban hevert?

Amikor a Séf odament Sovihoz, hogy megnézze, hogyan is halad, megijedt: a mártás furcsa ízű volt és a kacsamáj is túlsült... Sovinak nagyon gyorsan ki kellett találnia egy B tervet.

A versenyzők megkapták a séfkabátjaikat!

Nagy utat tettek meg eddig, a Séf pedig elérkezettnek látta az időt arra, hogy mindenkinek odaadja a kiérdemelt séfkabátját. Ráadásul még egy-két tanáccsal és kedves gondolattal is készült a top 6-nak.

Emerencia felfedte a titkos kabala hangfaluk titkát!

Rengeteg kihívással kellett megküzdenie az eddigi úton, éppen ezért is örül annyira annak, hogy bejutott a döntőbe. A nagy hajtás és az állandó versenyzés mellett, azért kialakult egy-két vicces, sőt hangos rituáléjuk a társaival...

A top 6 volt Sovi legnagyobb álma!

A hullámvasút, ami az eddigi főzéseit jellemezte, és a hátrányok állandó leküzdése elrepítette Sovit a séfkabátig. Kicsit végigvettük vele a top 6-os erőviszonyokat és a finálés álmait is.

Vajon kik lehetnek Dóra legnagyobb kabalái?

Sosem indul el otthonról kislánya és a férje biztató szavai nélkül, olyan rituálé ez, ami nélkül sosem indul el reggel. Dóri nemcsak a szívének legkedvesebb versenytársairól, de a séfkabátról és magáról a döntőről is mesélt.

Máté: „Itt mindenki úgy gondol a kajára, mint magára az életre!”

Máté sokkal magabiztosabbnak és összeszedettebbnek érzi magát a séfkabátban, de abban is biztos, hogy egyik versenytársával sem lesz egyszerű a döntő, hiszen itt már mindenki nagyon erős. Vajon az általában nyugodt Máté mivel készül a főzések előtt? Elárulta!

Tomi a séfkabát mellett Máté barátságának örül a legjobban

Óriási összetartás és összhang szövődött a két fiú között, így a nagy versenyzésben tényleg jóbarátok lettek. A séfkabát megszerzése és persze a végső győzelem Tomi célja, de a kulisszák mögötti kis családot is ugyanúgy megbecsüli.

Máté:

Az összeomlás szélére kerültek A Konyhafőnök versenyzői. Az óriási nyomás, a feszültség, az egyre keményebb feladatok, na és persze a karnyújtásnyira lévő döntő mindenki idegrendszerét megviseli. Mátéét is.

Zsófinak meg kellett hoznia a nagy döntést!

A győztes sárga csapat konyhafőnökeként Zsófi kiválaszthatott egy embert a csapatából, aki egyeneságon a döntőbe jut. Sokáig gondolkodott, látszott rajta, hogy nehéz döntést kell meghoznia: végül magát küldte tovább.

RTLII Híradó 2018-01-26


szerző:
2018.01.26. 21:30
Óriási baki a szépségverseny döntőjén!

Két évvel ezelőtt óriási botrány volt a Miss Universe szépségverseny világdöntőjén: a műsorvezető rossz győztest hirdetett ki. A kolumbiai lányt percekig ünnepelték, majd a műsorvezető újra színpadra ment, így végül a lány kénytelen volt átadni a koronát a tényleges győztesnek, a Fülöp-szigeteki versenyzőnek.

Nézd vissza a 2014-es X-Faktor döntőseinek közös produkcióját!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon lépett színpadra a tehetségkutató négy döntőse, akik egy igen ütős közös produkcióval készültek az estére. Tóth Andi, Horányi Juli, Nagy Richárd és Le Quang Huy – Benji egy Marron 5 számmal lepték meg a közönséget és a nézőket.

Emlékeztek még? Toronymagasan nyert a Dirty Led Light Crew!

Két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon volt a Hungary’s Got Talent döntője, melyre egy ország volt kíváncsi. Mikor ott jártunk, az eredményhirdetés után a győztesek még mindig sokkos állapotban voltak, amikor találkoztunk velük percekkel a döntő után. Azt elárulták, hogy szerintük az égiek keze is benne volt a mai eredményben. Persze azért a nézőknek is jutott egy adag hála és szeretet!

Ez történt az X-Faktor színfalai mögött

Már mindenki tudja, hogy mi történt az X-Faktor döntőjében, de vajon mi történhetett a kulisszák mögött? A Story Extra stábja ezt is megmutatja!

Ricco&Claudia lett a 2017-es X-Faktor győztese

Döntöttek a nézők: Ricco és Claudia az idei X-Faktor győztese, akik egy luxusutazás és az egy éven át havi egymillió forintnyi készpénznyeremény mellett további 10 millió forinttal lettek gazdagabbak: ezt az összeget zenei karrierjük beindítására fordíthatják. De itt nem ér véget az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató műsora, hiszen jövőre is lesz X-Faktor! 

Fókusz Plusz 2017-11-25


szerző:
2017.11.25. 18:50
A Konyhafőnök alatt kivel lettél jóban?

Kihez kerültek közel a verseny során a Konyhafőnök versenyzői?

Story Extra 2017-11-24


szerző:
2017.11.24. 15:40
Radics Gigiék ezerrel készülnek az X-Faktor döntőjére!

Hétvégén jön az X-Faktor döntője, és kiderül, ki lesz a győztes. Gigi azonban nem csak mentoráltjáért, Gulyás Rolandért izgul, hamarosan nagykoncertet is ad. Hogyan készül ennyi mindenre egyszerre? Erről mesélt Annáéknak.

Nézd meg a 26. napon készült ételeket!

Az első feladatban kiderült, hogyan is szereti a Séf elkészíteni a burgonyát: a döntősöknek szimultán kellett vele főzniük. A második feladatban már az őzpisztoly volt a főszereplő, ebből kellett főételt alkotniuk a versenyzőknek.

Lakatos Márk odavan a szexi séfkabátjaikért

A divatszakmában is örökérvényű darabok a military-s, egyenruhákat idéző ruhák, persze, a séfkabátnak magában hordozza a felelősséget is. Márk a versenyben próbál mindent megtenni a győzelemért.

Szabados Ági nehezen mutatja ki az érzelmeit

Persze, ez a mai kóstoláson megdőlt, hiszen könnyek között hallgatta Rozina szavait. Ráadásul alig hitte el, hogy ő kapta a döntő első előnyét. Hogy milyen volt séfkabátban főzni? Nemcsak erről, de a legerősebb versenytársairól is mesélt.

Horváth Éva álma valóra vált

Éva már az első évad döntőjét látva sajnálta, hogy ő nem jutott el a séfkabátig, pont ezért is volt számára óriási megtiszteltetés, hogy a második évadban elérte a vágyát. Persze, nem ez volt az egyetlen célja.

Anger Zsolték receptekkel szivatják egymást a kulisszák mögött

Zsolt szíve feldobogott, amikor megkapták a séfkabátot, hiszen már Nagy Ervintől is irigyelte. Persze a főzésen túl, a társaság miatt is imád a Konyhafőnök VIP része lenni. A kulisszák mögötti életük is eléggé kalandos, és mondjuk ki: gasztro-központú.

Bundy Gergő: „Lefőzök mindenkit!”

Gergő lenyugodott, amint magára húzhatta a séfkabátot, hiszen úgy érzi, ezen a ponton már egyáltalán nem ciki kiesni a versenyből. Ráadásul most már el is hiszi magáról, hogy tud főzni! Hogy kit tart a legnagyobb ellenfelének? Elmesélte!

X-Faktor: összeállt a döntős trió

Összeállt a 2017-es X-Faktor döntő triója. Megmutatjuk, hogy a korábbi szavazásoknál miként teljesített a top három versenyző. És beleshetnek Gáspár Laci produkciójának kulisszatitkaiba is.

A Konyhafőnök VIP a döntőhöz ért

Séfkabát orvosi céllal. A Konyhafőnök VIP a döntőhöz ért. A versenyzők már séfkabátban feszíthetnek, ami valakinek még a tartásán is javított! De mire jó még ez a ruhadarab?

 

Konyhafőnök VIP: egyre nagyobb a tét

Anger Zsolt, Bundy Gergő, Dobó Ági, Lakatos Márk és Szabados Ági. Ők öten már biztosan ott vannak A konyhafőnök VIP célegyenesében. De még van egy kiadó hely…

Konyhafőnök VIP: érkezik a döntő hét

Öt sztár hamarosan séfkabátot kap. Jön a döntő hét a Konyhafőnök VIP-ben! Arra senki sem számított, hogy még valaki csatlakozik hozzájuk. Ráadásul nem is akárki! Az első évadból tér vissza öt híresség, akik közül egy valakinek lehetősége lesz arra, hogy megkavarja a mártást.

Még négyen csatlakoztak Szabados Ágihoz a döntőben!

A csípős-combos feladatokat követően a zsűrinek igazán nehéz döntést kellett meghoznia: most dőlt el, kik csatlakozhatnak a Híradós műsorvezetőhöz a döntőben. Két versenyzőtől azonban búcsúzniuk kellett.

Fókusz 2017-10-30


szerző:
2017.10.30. 17:20
Survivor a két döntős szemével

A Survivor augusztus 28-án indult el az RTL Klubon. Feri és Iliász 43 napot töltöttek a Fülöp-szigeteken. Most őszintén meséltek a verseny utáni életükről és az első pillanatokról, mikor hazaértek!

Kérdésekkel bombázták a két döntőst a

Mielőtt meghozta a tíztagú "zsűri" a döntést, feltehették kérdéseiket a döntősöknek, akik végre tiszta vizet önthettek a pohárba minden felmerülő konfliktussal kapcsolatban.

A 2017-es Survivor győztese: Iliász

Ha kíváncsi vagy, hogy ki kire szavazott a Végső Törzsi Tanácson, és mit szólt Iliász, amikor megtudta, hogy övé a "2017-es Survivor győztese" cím és a 20 millió forint, nézd meg a videót!

Survivor döntő: Ma este kiderül, ki nyeri meg a kőkemény túlélő show-t!

44 napon keresztül szenvedtek és éheztek. Megküzdöttek egymással és a természet erőivel. Ma este a show véget ér, és kiderül, ki nyeri meg a húszmillió forintot! Ám a Survivor még az utolsó napokban is bebizonyítja, hogy egy kőkemény túlélő show.

A teljes adást ITT nézheti meg!

 

Eldőlt, hogy ki térhet vissza a döntőbe a Holtak Szigetéről!

Lezajlott a Holtak utolsó párbaja! A küzdőtéren mindenki párbajozott mindenkivel, végül pedig a két legtöbb pontot összegyűjtő játékos csapott össze. Aki ezt a fordulót is megnyerte, visszatérhetett a legjobbak közé, és újra versenybe szállhat a 20 milliós fődíjért!

Ők a Konyhafőnök Junior legjobbjai: íme a top 6!

Hanna, Anita, Anna, Zalu, Áron és Bence! Ők a Konyhafőnök Junior második szériájának döntősei! Vajon mit szóltak, amikor kiderült, ők hatan küzdhetnek a győzelemért? Nyugi, nem álltunk meg itt, még a Finálén is elmerengtünk a gyerekekkel.

Irány a Konyhafőnök Junior döntője!

Két nehéz feladatban kellett bizonyítania a versenyzőknek, hogy bejuthassanak a Konyhafőnök Junior döntőjébe. A főzések és a kóstolások után jöhetett a döntés és az eredményhirdetés.

Eldőlt, hárman már be is jutottak a döntőbe!

A legjobban teljesítő csapat tagjai automatikusan bejutottak a döntőbe. Vajon a sárgák, a zöldek vagy a kékek gyűjtötték össze a legtöbb fakanalat?

Házon kívül 2017-09-13


szerző:
2017.09.13. 23:45
Magyar rendőrnő a legerősebb

A világ legerősebb, egyben legfittebb rendőrnője lett egy szolnoki helyszínelő, akit egyedüli külföldiként hívtak meg egy amerikai, úgynevezett crossfit világverseny döntőjére, amelyen rendőr- és tűzoltónők vettek részt. Egy ilyen versenyen két napon át egyebek mellett súlyemelésben, evezésben, húzódzkodásban, biciklizésben mérik össze erejüket a résztvevők – esetenként hatkilós golyóálló mellényben. A magyar versenyző azt mondja: nem az erőpróba viselte meg igazán, hanem a légkondicionálás.

DÖNTŐ ELŐTT: Így értékelte a tegnapi meccset Hosnyánszky Norbert

Tegnap óriási csatában, 7:5-re nyerte meg a magyar vízilabda válogatott a görögök elleni meccset, így a mieink játszhatják a döntőt holnap este a horvátokkal. Hosnyánszky Norbert csavargóljának is nagy szerepe volt ebben az eredményben.

Karnyújtásnyira a döntő a vízliabdásoknak

Már csak egy karnyújtásnyira van a világbajnoki döntő férfi pólósainknak. Tegnap este fantasztikus játékkal 14–5-re verték az oroszokat, gyakorlatilag már az első negyedben eldöntötték a mecset. Holnap a görögökkel csapnak össze. A szövetségi kapitány szerint képesek legyőzni őket, de biztosan kemény meccs lesz, viszont ha úgy játszanak, mint tegnap, akkor már biztosan érmes a válogatott.

Nagy csalódáson van túl a VV játékosa

Két évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy a ValóVilág Edináját kizárták az Erdély arca elnevezésű szépségverseny indulói közül, mert a szervezők szerint a lány nem felelt meg a feltételeknek. A fiatal lány pedig elmesélte, mennyire csalódott volt a történtek miatt.

Gyász a városban és a focipályán

Gyászszünettel indult az Európa Liga döntője szerda este Stockholmban a manchesteri merénylet miatt. A fekete karszalaggal pályára lépő United végül 2:0-ra legyőzte az Ajaxot, a csapat győzelmét az áldozatoknak ajánlotta. Csütörtökön Manchesterben is megemlékezést tartottak, a királynő is a városba látogatott. A helyszínen lévő tudósítónknak a merénylet egy túlélője mondta el, mit élt át hétfőn este.

KOVÁCS KATI:

Kovács Kati kicsit csalódottan távozik a Konyhafőnik VIP konyhájából, hiszen csak egy hajszálnyi választotta el attól, hogy ő vigye haza a főnyereményt.

Figyeltél a Konyhafőnök VIP döntője alatt? Teszteld!

Véget ért a Konyhafőnök VIP, amelynek utolsó eredményhirdetésén Gáspár Bea örülhetett a legjobban, ugyanis megnyerte a versenyt! Az izgalmaknak azonban itt nincs vége! Teszteld a tudásod! Szemfüles voltál? Láttál minden részt? Akkor tudnod kell a válaszokat!

András szomorúan búcsúzott vetélytársától, Győzőtől!

Már csak András és Győző maradtak az eredményhirdetésen, amikor eldőlt: a műsorvezető mehet tovább. András nem tudott boldogan a galériára sétálni, hiszen elvesztette a nagy barátját és riválisát, Győzőt.

Bea régen munkaruházati boltból akart séfkabátot szerezni

Bea álomként éli meg, hogy ott lehet a döntőben és végre az egyik nagy vágya is valóra vált: séfkabátot kapott. Szerinte mágikus ereje is lehet az uniformisnak, hiszen még sosem érezte ennyire jól magát a konyhában.

Anna: „Az újjászületést éltem át a séfkabátban”

Óvodásokat meghazudtoló poénok, jó hangulat és könnyes nevetések: a kulisszák mögött egy igazi csapat alakult ki a döntő hétre. Anna nemcsak erről, de a séfkabát-bakiról és a fiúk mentő-taperolásáról is mesélt.

Ervin a stressztől és a tervektől csak tehetségtelennek érzi magát

A színész nem akar a győzelemre és fődíjra gondolni, mert azzal elveszíti a kreativitását! Inkább lazán áll a feladatokhoz, élvezve a jó hangulatot és a gyerekként megélt rosszalkodásokat.

Győző: „Hálás vagyok mindenért”

A jó hangulat és a nagy nevetések, nem pedig az egymás torkának esés jellemzi a döntősöket, és Győző szerint ez a legjobb az egészben. Noha, ekkor még nem tudta, hogy ő távozik először a döntőből, már itt kijelentette: fura lesz, ha nem lesz többé verseny.

Kati: „Az van a fejemben, hogy de jó lenne dobogóra felkerülni”

Kati igazi megtiszteltetésnek élte meg, hogy séfkabátot kaptak, és szép lassan elkezdett álmodozni a dobogós céljairól is. Hogy kik kerültek hozzá a legközelebb? Ervin és Steve. Pont ezért is tündérmesének élte volna meg, ha mindhárman döntősök lettek volna.

András: „Nem a másikat akarjuk kivégezni”

Amikor főzés van, akkor mindenki nagyot akar villantani, azonban a jó hangulat sokkal fontosabb, így egyáltalán nem arról van szó, hogy egymást akarnák lenyomni. András szerint a legrosszabb, hogy mindig el kell búcsúzni valakitől.

Íme, a Konyhafőnök VIP legjobb hat versenyzője!

Rengeteg küzdelem, kihívás, sokkoló alapanyag és jó hangulatú főzés után végre eldőlt, hogy kik azok a versenyzők, akik a döntőben küzdhetnek és menetelhetnek tovább a győzelemig.

Eldőlt, kik küzdhetnek tovább a Konyhafőnök VIP döntőjében!

A zöld csapat tagjai – Anna, András és Győző –, valamint az első feladat legjobbja – Kati – már a galérián várták, hogy ki lesz az a két versenyző, akikkel együtt a top 6-ban versenyezhetnek tovább!

Kati káposztával főzte be magát a döntőbe!

Az első feladatban a zsűri úgy látta, hogy Kati alkotta meg a legjobb káposztás főételt, ezért a sportoló lehetett a leghamarabb boldog: már egy főzéssel bizonyított, hogy továbbjuthasson!

Exkluzív interjúk a Super Bowl győztes csapat játékosaival

A magyar amerikai foci válogatott irányítója, Bencsics Márk és a Sport Tv kommentátora Faragó Richard a helyszínről tudósította végig az eseményeket. Még a legendás amerikai sportcsatorna az ESPN is írt egy cikket arról milyen nagy szó, hogy magyar nyelven közvetítik a döntőt. Ráadásul az elképesztő szurkolói hangulaton túl, a mérkőzés előtt a bajnokcsapat játékosait is kérdezhették.

Az X-Faktor döntőse drasztikus lépésre szánta el magát – INTERJÚ!

A tehetségkutató egyik legnagyobb egyénisége nem volt könnyű helyzetben, ugyanis az élet választás elé állította. Gorbunov Dmitrij fájó szívvel, de végleg elhagyta szegedi otthonát.

Mata Ricsi bemutatta legfiatalabb rajongóját!

A 2016-os X-Faktor második helyezettje, Mata Ricsi tündéri videót osztott meg egyik rajongójáról, aki teljesen odáig van Ricsiért.

Mata Ricsi elárulta legféltettebb titkát!

Még mindig kiráz minket a hideg, ha a döntés pillanatára gondolunk. Mikor kimondták Opitz Barbi nevét az egyik szemünk nevetett, a másik sírt. Na, de ne szomorkodjunk, ugyanis a 2016-os X-Faktor második helyezettje szépen szövögeti újévi terveit.

Így telt az X-Faktor győztesének első napja!

Két évvel ezelőtt Magyarország egyik legnagyobb tehetségkutatóját Tóth Andi nyerte meg. A fiatal lány egyszerűen nem tudta felfogni a csodálatos eseményt, ami vele történt. Az énekesnő számára a tündérmese másnap ott folytatódott, ahol a győzelem estéjén véget ért, csak egy kicsit fáradtabb volt a mese főhőse. A Fókusz végigkövette az X-Faktor győztesének első napját, ami kifejezetten mozgalmasra sikerült.

Nézz be az X-Faktor kulisszatitkaiba: így örült a verseny nyertese!

Pontosan két éve már annak, hogy a 2014-es tehetségkutatót Tóth Andi nyerte meg. A lány akkor még csak 15 éves volt. A fiatal énekesnő szinte zokogott az izgalomtól a színpadon, amikor Istenes Bence kimondta a nevét. A családtagjaival is madarat lehetett fogatni. Párbaj nélkül menetelt végig, ahogy például Oláh Gergő, vagy Danics Dóra is.

Fókusz 2016-12-20


szerző:
2016.12.20. 19:00
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való