KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "döntés"

A végső pillanatban Ivett magára haragudott a legjobban!

Hiába sikerült hatból négy kérdésre jó válaszokat adnia Ivettnek, a színpadon sajnos nagyon szerencsétlenül alakultak a dolgok: nulla forintot nyertek.

Váratlan fordulattal ért véget a testvérpár játéka!

Márta szinte az összes kérdésre helyes választ adott, Ági pedig bőszen dobálta a zöld labdákat. A legvégén sajnos a több mint 10 millió forintról nullára estek le a hölgyek, így Márta döbbenten vette tudomásul a játék végeredményét.

Ádám nem hitt a fülének, mikor megtudta, mennyit nyertek!

Mikor Kitti elárulta, hogy több mint 13 milliót nyertek, először nem akarta elhinni Ádám, pedig végig biztos volt magában és a párjában is. Mondhatni, a döntés pillanata mind a két felet igen megviselte.

Bettina szinte idegösszeomlást kapott a játék végén!

A testvérek még a műsor előtt eldöntötték, hogy mindenképp bátrak lesznek és kockáztatni fognak. Hiába bíztak egymásban, a döntés pillanatában már az idegösszeomlás szélén álltak.

Renáta rettenetesen megszívatta a testvérét!

Ferenc teljes bizonytalanságban hagyta el az izolációs szobát, és mire a döntés pillanatához érkeztek, azt sem tudta, fiú-e, vagy lány. Az őrjítő percekben pedig Renáta rátett még egy lapáttal, és a bátyja már szinte biztos volt abban, hogy nulla forinttal térhetnek haza.

Andi teljes bizonytalanságban hozta meg a végső döntést!

Györgyi talán még az utolsó másodpercben is abban reménykedett, hogy unokatesója végül aláírta A Fal szerződését, és nem kell nulla forinttal hazamenniük…

Hoppá! Gigi meghozta a végső döntést

A Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. február 15-ei epizódjaiból!
 

Gigi: „Akarom, szeretnénk megtartani a babádat!”

Úgy tűnik, a fiatal nő meghozta élete egyik legfontosabb döntését…

Henrietta óriási nyomás alatt volt az izolációs szobában?

Míg Gyuri a labdákat bűvölte a színpadon, addig a felesége a kapszulában próbálta kihozni magából a legjobbat. A döntés pillanatában azonban kiderült, milyen nagy nyomásnak volt kitéve Henrietta, aki azt is elárulta, hogy mindvégig a megérzéseire hallgatott.

 

Extra videó: „Nagyon-nagyon nehéz volt!”

A házaspár őszintén mesélt arról, hogyan élték meg a játékot, mit történt a színpadon, és milyen érzésekkel térnek haza.

Domonkos is elérzékenyült a döntés pillanatában!

Fanni nem hitt a szemének, mikor a végeredmény szerint több mint hétmillió forintot nyertek. De az igazi izgalom még hátra volt, ugyanis nem lehetett tudni, hogy a párja elfogadta-e a szerződést, vagy sem.

Fruzsina könnyeivel küzdve kért bocsánatot az édesanyjától!

A fiatal lány sírva mesélte el Tímeának, hogy mit élt át az izolációs szobában, miközben leginkább attól félt a legjobban, hogy szidást kap majd a rossz válaszok miatt...

Ármin végül nagyot kockáztatott!

A testvérpár nemhiába épített a bizalomra, hiszen a végső döntésnél is ez befolyásolta Ármint, aki csak arra tudott gondolni, mennyire bízik Kristófban és a köztük lévő szoros kapocsban. A bátor döntésének viszont meg is lett az eredménye...

Zsolt borított mindent, és végül meghökkentő döntést hozott!

A szerencse elpártolt a szerelmes pártól, és a végén hiába reménykedett abban Dóri, hogy nem üres kézzel mennek haza...

Könnyeivel küzdött Anita és István a nagy pillanatban!

A házaspár egyben biztos volt, bárhogy is döntsenek majd, vagy bármennyi pénzt gyűjtsenek, a szerelemük csak erősödni fog. A végén azért kiderült, hogy Anita nagyon is jól döntött.

Hihetetlenül nehéz pillanatokat élt át Anita és Gyöngyi!

A testvérpár mindent feltett arra, hogy az édesanyjuk életkörülményein javítsanak, mondhatni ezért jöttek a sorsfordító game show-ba. Anita végig rettentően izgult az izolációs szobában, és próbálta a lehető legjobb döntést meghozni.

Extra videó: „Nincs bennem se harag, se semmi!”

Anita a legjobb döntést szerette volna meghozni, ami végül a legrosszabbnak bizonyult, így a testvérek sajnos nulla forinttal térhettek haza. A lányok nagyon izgultak a játék során, de egyáltalán nem csüggedtek el, és nem haragszanak egymásra. A Fókusz riportjából pedig kiderül, mit is éreztek azután, mikor kiderült Anita döntése.

Drámai pillanatok a stúdióban

Anita és Gyöngyi azért jött A Fal, a sorsfordító game show-ba, hogy az édesanyjukon segítsenek, és az esetlegesen összegyűjtött pénzzel szerették volna az asszonyt kiemelni nehéz körülményei közül.

Oslóban akar villamost vezetni A Fal játékosa

Szívmelengető és egyben szívfacsaró pillanatokat élhettek át az RTL Klub legújabb, A Fal című vetélkedőjének nézői, amikor az édesanya, Katalin aláírta az 1.290.130 forintról szóló szerződést azért, hogy a fia, Bence megtehesse első lépéseit a vágyai megvalósítása felé.

Bárhogy is döntött Kata, Bence büszke édesanyjára!

Az anya-fia páros tökéletes összhangban játszott végig, aminek meg is lett az eredménye, ugyanis több mint 10 millió forint gyűlt össze nekik. Kata azonban egyáltalán nem bízott semmit sem a véletlenre...

Extra Videó: Bence és Kata egyáltalán nem csalódottak!

Az anya-fia páros igaz nem vitte haza a többi mint 10 millió forintot, mert Kata a biztos szerződést választotta. Azért így sem távoztak üres kézzel. A ma esti Fókuszban pedig kiderül, hogyan érezte magát Kata és Bence a gigantikus Fal előtt.

Kata élete egyik legjobb döntését hozta?

A testvérpár végig megbízott egymásban, de az utolsó pillanatban Luca mégis izgult, hogy nővére talán elfogadta a szerződést.

Soros-terv: létező veszély?

Kedden 142 igen és 3 nem szavazat mellett az országgyűlés elfogadott egy határozati javaslatot, egy másik, európai parlamenti határozattal szemben, ami fideszes előterjesztők szerint a Soros-terv végrehajtásáról szól. Kis csavar a történetben, hogy a kötelező kvótákat Soros György is ellenzi. A kormány mégis arról beszél, hogy a kötelező kvótákkal az Európai Unió az úgynevezett Soros-tervet hajtja végre. Vendégek: Hollik István, KDNP-s országgyűlési képviselő, a Soros-terv elleni határozati javaslat egyik beterjesztője és Hadházy Ákos, az LMP társelnöke.

Szívszorító találkozás a ValóVilág Villájában!

Három évvel ezelőtt a valóságshow egyik játékosa, Dóri elveszítette nagymamáját. A címlaplány azonban akkor úgy döntött, folytatja a játékot, ezután a ány anyukája meglátogatta őt a villában, hogy lelki támogatást nyújtson neki a továbbiakhoz.

VV Dóri teljesítette nagymamája utolsó kívánságát!

Három évvel ezelőtt, a ValóVilág hetedik szériájában egy nagyon szomorú hírt közöltek Dórival. Meghalt a nagymamája, így eldönthette, hogy szeretné-e folytatni a játékot, vagy inkább kimegy a Villából. Mivel nagymamája azt üzente neki, hogy soha ne adja fel, ezért úgy érzi, tartozik neki annyival, hogy tiszteletben tartja a kérését.

Natasa súlyos döntést hoz édesanyjával szemben!

Emília nem akar hinni a fülének, és nem akarja elhinni lánya kérését.

DRÁMAI: Szabó Simon meghozta a verseny legnehezebb döntését

Hiába volt a kékeké az öröm az első feladat után, hiszen konyhafőnöküknek kellett döntenie arról, ki legyen az az egy a csapatából, aki azonnal a döntőbe juthat. Sőt, nem ez volt az egyetlen nehéz pillanat a nagy öröm után...

Angéla megszegi nővéreinek tett fogadalmát?

Úgy tűnik, nem tartott sokáig a nagy elhatározás. Vajon mit szólnak majd a lányok nővérük húzásához?

A teljes adásért kattints IDE!

Haumann Máté megrettent a Séf ételétől?

Miután az első feladatban ő teljesített a legjobban, a színész eldönthette, hogy a galériáról nézi végig Sárközi Ákos főzését, vagy pedig beáll a pultba. Máté meglepő döntést hozott.

Döntöttek: A TAO támogatás közpénz

Ezt mondta ki szerdai ítéletében a Kúria. A legfelsőbb magyar bírói testület szerint emiatt ki kell adni, hogy kiket és mennyivel támogattak a cégek. A pert indító Transparency International jogvédő szervezet szerint ez komoly győzelem az átláthatóság ügyében. Orbán Viktor korábban azt mondta: a TAO támogatást közpénznek tartani kommunista beidegződés.

A London Kids búcsúzott az X-Faktor második élő show-jában

Gáspár Lacinak egy újabb zenekarától kellett búcsúznia, hiszen a párbaj produkciók után a zsűri 3-1 arányban úgy döntött, hogy a London Kids-nek kell hazamennie.

Robinak döntenie kell - család vagy csajozás?

Bea és 12 évvel fiatalabb barátja, Robi első közös babájukat várják. Bár a fiú folyamatosan bizonygatja, hogy érett már a gyerekneveléshez, Bea túl fiatalnak érzi őt az apasághoz. A bizonytalan nő nem csak emiatt szeretne szakítani párjával, hiszen több alkalommal is fény derült már a fiú hűtlenségére.

Kérdésekkel bombázták a két döntőst a

Mielőtt meghozta a tíztagú "zsűri" a döntést, feltehették kérdéseiket a döntősöknek, akik végre tiszta vizet önthettek a pohárba minden felmerülő konfliktussal kapcsolatban.

Drámaian és gyorsan ért véget a Holtak Párbaja

Néhány másodperc alatt eldőlt, hogy ki az a két játékos, akinek végleg el kell búcsúznia a Survivortől... Bár Istenes Bence felajánlott a két leggyengébben teljesítő szigetlakó számára egy utolsó esélyt, ezt azonban leszavazták a még bent lévő játékosok.

Szandi védettségi amulettel menekült meg a kieséstől

Szandi három szavazatot kapott a legutóbbi Törzsi Tanácson, ő azonban úgy döntött, hogy felhasználja védettségi amulettjét. Végül Szandi szavazata döntött arról, hogy kinek kell elbúcsúznia a játéktól!

˝Nem tudlak elengedni!˝

Izsó Bogi teljesen összezavarta Alexet, ugyanis kezdeti elhatározása váratlan fordulatot vett a lány produkciója hallatán. Mindezek után Szandra és Serena sorsáról is döntenie kellett.

 

Alex Annának: ˝Nekem olyan voltál, mint valami szép halál˝

A Táborban egy igazán furcsa dolgot látott meg mentora a lányban. De vajon most, hogyan ítéli meg Anna és Viola és teljesítményét a Mentorházban?

 

Kiderült, hogy Bettinek van-e helye az Élő show-ban

Alex őszintén elmondta, mit gondol a lány előadásáról: hullámzó volt a teljesítménye, a produkció pedig nem volt megkérdőjelezhetetlen.

 

Hegedűs Péter vagy Snjezana Pecija?

Gigi, Laci és Alex kezébe került Péter és Snezi sorsa. A döntés nem volt egyszerű, de végül csak az egyikőjük juthatott be az Élő show-ba.

 

Eldőlt Berta Dani sorsa!

Mentor és mentorált is elégedettlen volt a legutóbbi teljesítménnyel. Így fogadta az énekes Peti döntését…

 

Barna Martin és Bereznay Dániel nem ugyanazt a döntés kapták mentoruktól

Mind a két fiút tehetségesnek tartja Gigi, de sajnos a hatból csak három versenyzőt vihet magával az Élő show-ba, ezért így döntött most Martinnal és Danival kapcsolatban…

 

Eldőlt Nagy Krisztián sorsa!

Gigi biztos volt döntésében. A srác azonban sírva fakadt, amikor meghallotta mentora szavait…

 

Barbi:

Szandi óriási dilemmába került, ugyanis a szövetségesei Iliászt szerették volna kitenni a törzsből. A lány azonban nagyon jó kapcsolatot ápol a sráccal, és félő volt, ha kiáll mellette, legközelebb ő kerül a célkeresztbe.

Iliászék megelégelték Barbi kavarását

Miután Iliász és Barbi megbeszélték, hogy milyen taktika szerint haladnak tovább, a lány megosztotta tervüket Klaudiával és Benedekkel. Iliász persze egyből kiszúrta, hogy Barbara miben sántikál és ellene fordult.

Az első össznépi Törzsi Tanácsot eszeveszett taktikázás előzte meg

A Törzsi Tanácson egyedül Adri érezhette magát biztonságban, ugyanis az első egyéni védettségi játékon ő szerezte meg a védettséget jelentő nyakláncot. A többiek azonban egészen az esti kiszavazásig tervezgették, hogy ki kire szavazzon...

Egy szavazat döntött Gergő és Zoli sorsáról a Törzsi Tanácson!

A Törzsi Tanács végeredménye szemmel láthatóan megdöbbentette Klaudiát, aki azt hitte, hogy a megbeszéltek szerint mindenki Zoli nevét fogja a papírra írni. A valóság ezzel szemben egészen más volt: Zoli ugyanis eggyel kevesebb szavazatot kapott, mint Gergő.

Nóri és Zoli egykori szövetsége új tagokkal egészült ki!

Miután Nóri visszatért, és az Ibon ismét elvesztett egy védettségi játékot, újabb szövetségek alakultak. Mivel Barbara ki nem állhatja Biankát, ezért szervezkedni kezdett, és meggyőzte Zolit és Nórit is, hogy rá szavazzanak a Törzsi Tanácson.

Merkel lép kvóta-ügyben

Angela Merkel szerint nem megengedhető, hogy egy uniós tagállam kormánya ne fogadja el az Európai Bíróság ítéletét. A német kancellár egy lapinterjúban beszélt erről, és azt is elmondta, hogy októberben az Európa Tanács elé viszi az ügyet. A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára szerint a magyar kormány tudomásul veszi az Európai Bíróság döntését, hogy jogszerűen döntött az Unió 120 ezer menekült szétosztásáról a tagállamok között. Arra viszont kitérő választ adott, hogy Magyarország átveszi-e a rá jutó 1300 menekültet. Az MSZP szerint Orbán Viktor hadat üzent az Uniónak.

Tamás védettségi amulettje fejtörést okozott az Ibonban

Tomi a Törzsi Tanács napján felfedte társai előtt védettségi amulettjét, aminek a többiek egyáltalán nem örültek. Az összetartó négyes csapat ugyanis így kénytelen volt félretenni az érzelmi kötelékeket és taktikus döntést hozni...

Iliász:

Bár a többség szerint Ferinek köszönheti eddigi győzelmeit a Buwaya, Iliász csak egy szavazattal maradt le tőle. Ferenc azonban nem Iliászt vitte magával a meglepetés vacsorára, ami igencsak megviselte a srácot. Bálint végül nem hagyta szó nélkül Feri döntését, és utánajárt, vajon miért döntött így.

Barátok közt: Ez történt a 35. héten

Ágnes és Attila egyre közelebb kerülnek Lizához, de az események megdöbbentő fordulatot vesznek. Júlia meghívja magukhoz vacsorára Emíliáékat, de Attila nagyon furcsán viselkedik. Aliz és Krisztián annyira összevesznek, hogy Aliz hirtelen felindulásból meglepő döntések sorát hozzá meg. Tóbiás elszólja magát Sári előtt, ami hatással lesz a Kristóffal való kapcsolatára is. Bandi ügyében döntést hoz a bíróság. Vajon hogyan reagálnak majd az ítéletre? Nóra és Ábel újratárgyalják a kapcsolatukat. Péter döntést hoz Hannával és Natasával kapcsolatban.

Az Ibon dilemmája: rántott hús vagy előny a védettségi játékon?

Istenes Bence döntés elé állította az Ibon tagjait. Mivel ők veszítették el a legutóbbi védettségi játékot, ezért választhattak, hogy a következő védettségi játék leírását vagy rántott húst kérnek.

Konyhafőnök: Indul az hobbiszakácsok harca!

Három évvel ezelőtt több ezer jelentkezőből végül csak a legjobb 30 önjelölt hobbiszakács mutathatta meg főzőtudományát és bizonyíthatta, hogy a zsűri kemény kritikájától sem riadt meg.

Szavazzatok! Tóbiás vajon nagy hibát követett el?

Sári előtt már nem titok többé, hogy Kristóf és Aliz kapcsolata hazugságra épült…

Előző rész (2017. augusztus 25.)

Piros váratlan állásajánlatot kap a Rózsa bisztróban. Aliz dühében meggondolatlan döntést hoz. Nóra hozzálát a tárgyalási stratégiája kidolgozásához. Attila rájön, Ludwig hol tartja fogva Lizát.

Barátok közt: Ez történt a 34. héten

Hanna döntést hoz Ágnes kérésével kapcsolatban, és talán egy másik rejtélyre is fény derülhet. Judit és Miklós mégiscsak találkoznak, és nagyon jól érzik magukat egészen addig, amíg sokkoló dolog nem történik Judittal. Rudi randira hívja Natasát, de a randi helyszínén Péternek köszönhetően kellemetlen meglepetés éri. Bözsi elhatározza, hogy megtanul vezetni, a gyakorlás során több oktatót is „elfogyaszt”. Tóbiás jó hírt kap Kristóftól, de ezt a jó hír nem biztos, hogy mindenki számára jót jelent. Nóra új stratégiát dolgoz ki Bandi perével kapcsolatban.

Kíra kimagyarázza eltűnését, és kibékül Bécyvel

Milán egy játszótérre viszi Kírát, ahol újra lefekszik vele. Milán már azt hiszi, a lány őt választotta, de a lány végül elhagyja, és visszamenekül Bécy karjaiba.

Következő rész (2017. augusztus 25.)

Piros váratlan állásajánlatot kap a Rózsa bisztróban. Aliz dühében meggondolatlan döntést hoz. Nóra hozzálát a tárgyalási stratégiája kidolgozásához. Attila rájön, Ludwig hol tartja fogva Lizát.

Barátok közt: Ez történt a 33. héten

Bandi súlyos állapotba kerül a történtek után, majd döntést hoz ügyvédjével kapcsolatban is. Félix és Emília kapcsolata ismét fordulatot vesz Emília készülő könyve miatt. Krisztián és Tóbiás tovább színlelnek Sári előtt. A kérdés csak az, hogy mennyire sikeresen teszik mindezt. Ludwig rájön, hogy mit tett Ágnes és változtat a tervén. Úgy tűnik, Natasa és Rudi megtetszettek egymásnak. László minden áron el akarja titkolni Gizella elől, hogy Piros a házban dolgozik. Hanna szinte csak rossz híreket kap.

A közkedvelt énekes feladja karrierjét?

Három évvel ezelőtt robbant a hír, hogy a híres ByTheWay zenekar egyik énekese, Patocska Olivér kiszáll a formációból. A Fókusznak adott interjújában a fiatal srác elmesélte, külön utakon szeretné folytatni a zenélést.

Őrület: VV Zsófika főzni tanul

Három éve, pontosan ezen a napon történt, hogy az ex-villalakó fontos döntést hozott, azaz ráébredt, hogy meg akar tanulni főzni. Egyik első kísérleténél a Reflektor stábja is jelen volt, a bevásárlástól a terítésig végigkövethettük az eseményeket.

Barátok közt: Ez történt a 31. héten

Ágnes mindent megtesz, és minden áldozatot meghoz, hogy a dolgok ne forduljanak még rosszabbra. Vilmost olyanok sértik vérig, akikről sosem gondolta volna. Natasa és Peti megállapodnak a kapcsolatukat illetően. Hanna szörnyű hírt közöl Ottóval, majd nem mindennapi titkos akcióba kezdenek. Piros bajba kerül a bisztróban. Emília döntést hoz Félixszel kapcsolatban. Sári meglepő hírrel állít be Kristófékhoz.

Következő rész (2017. július 27.)

Attila és Péter elfogadják Júlia döntéshozó szerepét. Emília és Natasa egy lépéssel közelebb kerülnek a béküléshez. Ágnes halálos csapdát állít Ludwignak. Ádám megzsarolja Tóbiást Aliz és Kristóf érdekházasságával.

Következő rész (2017. július 26.)

Vajon mibe keveredik Natasa Félixet követve? Ádám megismerkedik a Tóbiásékra veszélyt jelentő Sárival. Júlia magyarázkodni kényszerül döntései miatt. Milán hogyan békíti ki végül Lucát?

Tisztogatás vagy szakmai döntés az igazgatóváltás?

Hiába tiltakoztak a szülők - az a pályázó lesz a fővárosi Szabó Lőrinc Általános Iskola és Gimnázium igazgatója, akit sem a tanárok, sem a szülők nem támogattak. Szeptembertől így a ferencvárosi fideszes alpolgármester tanácsadója, Tóth Mátyásné Zuggó Tünde irányíthatja egy évig a budai, kéttannyelvű intézményt. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma szerint mindig az intézmények működését szem előtt tartva, szakmai alapon döntenek - az MSZP oktatáspolitikusa szerint viszont felmerülhet, hogy politikai tisztogatás zajlik az iskolákban.

Gréti maga ellen fordítja Danit?

Az előző esti vitájuk után Dani nagy nehezen tudta csak kiengesztelni Grétit, de a lány továbbra is azt érezte, hogy Dani titkol előle valamit...

Natasát még ilyen helyzetben sosem láttátok!

A fiatal lány csak jót akart, cserébe hatalmas kalamajkát okozott…

Előző rész (2017. július 12.)

Ágnes úgy dönt, felveszi a harcot Ludwig ellen. Gizella és Stella elutaznak Londonba. Tóbiás elhatározza, hogy elárulja Attilának, hogy Ludwig él, és a házban van. Nóra úgy dönt, hogy ő idézteti be Vilmost a bíróságra.

Aurelio:

Aurelio és Dominika nagyon jól érezték magukat az Anikó #show-ban. Au bevallotta, hogy izgult a felvétel előtt, de nagyon jól érezte magát a vadonatúj talk show-ban. Dominika megmutatta Aurelios tetoválását, a lány pedig bevallotta, hogy titkon remélte, hogy szerelme egyszer meghozza ezt a döntést.

Barátok közt: Ez történt a 27. héten

Júlia döntést hoz a titkári állással kapcsolatban. Úgy tűnik, Alizék tervei az elképzelések szerint alakulnak. Hanna megtudja, hogy mi történt Péter és Natasa között. Ágnes rejtélyes üzeneteket kap. Ábel megdöbbentő dolgot tesz, aminek Vilmos az alanya. László kapcsolata Pirossal meglehetősen hullámzó, és ez sokszor komoly vitákba csap. Nóra nem akar azokkal az eszközökkel élni, amiket Miklós használni akar a Bandi ügyben. Bandi kényes titkot tud meg, ami komoly családi problémát okozhat.

Előző rész (2017. július 03.)

Vajon beválik Attila Júlia titkáraként? Kristóf ultimátumot ad Ludwignak. Natasa váratlan döntésre szánja el magát Péterrel kapcsolatban. Ágnesen újra eluralkodik a rettegés.

Következő rész (2017. július 03.)

Vajon beválik Attila Júlia titkáraként? Kristóf ultimátumot ad Ludwignak. Natasa váratlan döntésre szánja el magát Péterrel kapcsolatban. Ágnesen újra eluralkodik a rettegés.

Előző rész (2017. június 23.)

Aliz és Kristóf kimondja végre egymásnak a "boldogító" igent. Hanna sorsfordító elhatározásra jut a Péterrel való kapcsolatát illetően. Gizella és László végül mégis elmennek Aliz és Kristóf esküvőjére. A Berényi Ásványvízüzem megnyitója botrányba fullad.

Gréti:

Mikor Bécy egy új menő fotóst hoz a klubba, ráadásul Grétit megteszi asszisztensévé, a lány rájön, hogy tulajdonképpen semmi nem tartja Budapesten. Bécy iránt érzett haragja és a Dani iránt érzett szerelme által megmondja Daninak, hogy szeretne elmenni vele Hawaii-ra.

Szavazzatok! Jól döntött Berényi Miklós?

Bandi megtudta az igazságot, hogy apja halála nem véletlen volt, és a szörnyű tragédiáért bizony Berényi Miklós a felelős.

Barátok közt: Ez történt a 23. héten

Júlia Miklós tudta nélkül hoz meg egy lényeges döntést, ami nem várt következményekkel jár. Brigitta kegyetlen terve úgy tűnik, hogy sikeres lehet. Gigi szörnyű dolgot tesz a kicsi Bencével. Kristóf hibát követ el Tóbiással kapcsolatban. Emília és Félix kapcsolata nem úgy alakul, ahogy azt eltervezték. Bandi bíróságon való szereplése nem a várakozásoknak megfelelően alakul. Péter újabb inspirációt kap a filmjéhez.

Barátok közt: Ez történt a 20. héten

Nóra megdöbben, amikor megtudja, hogy kicsoda valójában az a férfi, aki meglehetősen szimpatikussá vált a számára. Gigi új módszert keres arra, hogy megpróbálja összeugrasztani Zsófit és Ádámot. Péter közel kerül ahhoz, hogy hibát kövessen el Hannával kapcsolatban. Aliz és Krisztián komolyan gondolják a házasságot. Kristóf a harc mellett dönt az örökségével kapcsolatban. Félix végre döntést hoz Emíliával kapcsolatban. Rudi rájön, hogy elégedetlen az életével.

Előző rész (2017. május 18.)

Roland továbbra is mindent megpróbál, hogy Danit elválassza Grétitől. Emmánál betelik a pohár és súlyos elhatározásra jut.

Barátok közt: Ez történt a 19. héten

Péter hirtelen megváltoztatja dokumentumfilmjének témáját. Júlia kinyomozza, mit tett Bandi, ráadásul Bandi a KisSzékben is egyre inkább felhívja magára a figyelmet. Ágnes titokzatos küldeményeket kap, amik halálra rémítik. Krisztián döntést hoz Alizzal kapcsolatban, majd nem várt fejleményekkel találja magát szembe. Félix kénytelen elhalasztani terveinek megvalósítását. Zsófi galéria megnyitója nem úgy alakul, ahogy azt elképzelte.

Doma:

Adrienn férjének gondolatait folyamatosan a házasságuk körül forog, hiszen az utóbbi időben minden szabad percét ez töltötte ki. Rettenetesen érzi magát amiatt, hogy ennyire nem sikerül a kapcsolatuk érzelmi oldalát rendbe rakni, ezért felhívta feleségét.

Lilian anyukája:

Mivel Lilian úgy érezte, hogy össze van zavarodva, kikérte édesanyja véleményét Balázzsal és a házasságukkal kapcsolatban. Vajon a feleség megfogadja anyukája szavait a válással kapcsolatban?

Kinga:

Robi egy holdutazásnak élte meg a házasságát Kingával. A fiatal feleség  pedig már előre elárulta, hogy milyen döntésre számíthat tőlük Soós István, a műsor tanácsadó szakpszichológusa.

Házasság vagy válás? Így döntött Kinga és Robi...

Robi eleinte nem tudta eldönteni, hogy az eszére vagy a szívére hallgasson, Kinga pedig esélyre vágyik. 

Házasság vagy válás? Így döntött Adrienn és Doma...

Domában letisztázódtak az érlemek, ugyanis sokat agyalt a döntésén, ami megfogalmazódott benne. Adrienn viszont az utolsó pillanatig halogatta elhatározását.

Házasság vagy válás? Így döntött Lilian és Balázs...

Lilian azzal indokolta döntését, hogy ő nagyon vad és tüzes. Balázs pedig beismerte, hogy próbált adni és adni, de a a visszajelzés nem olyan volt, mint amire számított...

Balázs bevallotta, hogy nem volt könnyű meghozni a döntést

A férj elmesélte, hogyan fogalmazódott meg benne az elhatározás, amit Soós István előtt mondott ki feleségének.

Robi nem engedi el Kinga kezét?

Robi őszintén mesélt érzéseiről és terveiről a döntés után.

A holnapi adásban (05.12.): A DÖNTÉS

Ne felejtsd el, pénteken kiderül, hogy együtt maradnak-e a házasok! Mutatjuk, mi vár rád a holnapi adásban, de addig is IDE kattintva visszanézheted a második adás emlékezetes jeleneteit!

Következő rész (2017. május 09.)

Vajon hogy reagál Júlia, amikor megtudja Bandi titkát? Vajon milyen szándékkal költözik be Félix Emíliához? Vajon Aliz és Kristóf megerősítik a döntésüket a házasságukkal kapcsolatban? Ágnes nem tud szabadulni a gondolattól, hogy Ludwig küldte a kottát.

Paula és Tamás úgy döntenek, hogy összeköltöznek

Miután Roland újra megzavarja Paula és Tomi romantikus randiját, Tamás feldobja, hogy Paula és ő keressenek maguknak külön lakást. Bár először nem ért egyet Tomi ötletével, este azzal lepi meg a srácot, hogy már megnézett pár albérletet.

Előző rész (2017. április 20.)

Vajon hogy fogadja Stella, hogy Piros aznap szabadul? Ágnes úgy dönt, hogy új életet kezd. Emíliát sokkolja Félix vallomása. Tóbiás elkezd gyanakodni Gigire.

Evelin belátja, hogy az egész élete romokban hever

Evelin a többiek puszta gyűlöletével találja szemben magát, ami elől elmenekül. Miközben Gréti este Daninál talál vigaszt, addig Evelin kénytelen belátni, hogy el kell hagynia Budapestet.

 

Berényi Attila: „Túl kicsi vagy, hogy ujjat húzz Miklóssal!”

Julinak egyelőre nem sikerül úgy teljesítenie az üzleti életben, mint ahogy azt szeretné. A dologról legfőképp Miki tehet, akire már lassan megint mindenki haragszik.

Sári:

Sári ráébred, hogy milyen erősek az érzelmei a fiú iránt. Patrik döntés elé állítja: vele tart-e a nagy utazásra, avagy sem? Sári végül hosszas vívódás után igent mond az őrült ötletre.

Sári nehéz döntést hoz Patrikkal kapcsolatban

Margó és Kareszék rájönnek, hogy Sári Patrikkal töltötte a hétvégét. Sári fájó szívvel zárja ki Patrikot az életéből, azt mondva, hogy most nyugodt, szolid, rendezett életre vágyik.

Kristóf: „Mit képzelsz te magadról?”

Az ex-tűzoltó apja most túl messzire ment, és már nemcsak a fia életébe akar beleszólni, hanem Tóbiáséba is. A következmények pedig magukért beszélnek!

Következő rész (2017. március 13.)

Hogyan érez Miklós a váratlan vendég felbukkanásával kapcsolatban? Vajon hogy sikerül Hanna búcsúbulija? Tóbiás nem ért egyet Kristóf döntésével. Vajon sikerül Bözsi terve?

Van, amit másképp csinálnál?

Képzeljék el, hogy van egy időgépük, amivel vissza tudnak menni a múltba és meg tudják változtatni az akkor hozott döntéseiket. Van, amit másképp csinálnának?

Előző rész (2017. március 03.)

Hogyan boldogul Zsófi a Gigi-problémával? Nóra megbékél Vilmosék döntésével. Milán bajba keveri Ottót. Hanna egy, a korábbinál is érdekesebb hírt kap.

Dani rájön, hogy Evelin az, akire szüksége van!

Evelint reggel óriási meglepetés érte, ugyanis Dani az albérlet ajtaja előtt várta őt. Bár Evelin először nagyon visszautasítóan viselkedett vele, és nem akart békülni, Dani nem adta fel ilyen könnyen...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!