KERESÉS search-close

döbbenetes

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "döbbenetes"

Kártyavárként omlott össze a lakóház

Isztambulban egy négyszintes lakóház szinte kártyavárként omlott össze, mert a szokatlan, tartós esőzések miatt a rengeteg csapadék kimosta a ház alól a talajt.

Cigiző ovisok? Sajnos igen!

Megdöbbentő számokat hallhatnak arról, mikor kezdenek dohányozni a gyerekek. Szinte felfoghatatlan, de 100 magyar óvoda közül 12-ben találtak olyat, ahol a kicsik már legalább egyszer kipróbálták a cigarettázást.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Hamvai P.G. 60 kilótól szabadult meg

Egészen egyszerű motivációja volt az egyik legismertebb hazai dj-nek, hogy drasztikusan lefogyjon. Hamvai P.G. 60 kilótól szabadult meg azért, mert szeretné még 20-30 év múlva is látni a gyerekeit. Úgy érezte 148 kilósan erre nem sok esélye lenne. Most, hogy 88 kiló, boldog viszont van, hogy nem ismerik meg.

 

Fejfájással ment orvoshoz, kiderült, hogy galandféreg van az agyában

Az utóbbi napokban, hetekben több döbbenetes esetről is lehetett olvasni, amiben galandféreg, vagy más hasonló élősködő okozta több ember halálát, ugyanis későn vették észre az orvosok, például egy kolumbiai férfi esetében, akinél a tüdődaganat az ott élő parazitában fejlődött ki, de olyan is volt ,akinek fél órán múlt az élete, ugyanis a szűnni nem akaró fejfájás okára találtak rá az utolsó pillanatban: egy galandféregre az agyában. Keveset tudunk róluk, nagyon nehéz felismerni a jelenlétüket, viszont bárki beviheti a szervezetébe…Az eset kapcsán dr. Szlávik János infektológussal beszélgetünk.

53 méterről talált a kapuba a fiatal hokis

Többen is megosztották a videót, amin egy fiatal jégkorongos srác a pálya egyik feléről elüti a korongot és az beakad az ellenfél kapujába. A nem mindennapi lövést aztán felkapták az internetezők, és Szécsi Partrikból, az Erzsébeti Farkasok játékosából, igazi sztár lett.

Rendezett otthont talált a szolgálat

Rendezett otthon, patinás rend és tisztaság – ezt írta a gyermekjóléti szolgálat munkatársa, amikor ellátogatott ahhoz a családhoz, akik másfél éven keresztül fogva tartották kislányukat egy cellának átalakított spájzban. A családsegítő akkor azért járt náluk, mert az édesanya ki akarta venni gyermekét az iskolából, hogy maga taníthassa. A kislányt már akkor gyakran bezárva tartották.

TANYAVILÁG: Meg lehet élni 27 000 Ft-ból?

Megmutatjuk milyen az élet a tanyán, meg lehet-e élni 27 000 Ft-ból? Az alábbi videón megdöbbentő életkörülményeket láthatnak.

Egy 100 kilós fogyás döbbenetes története

Egy fiatal, vadóc hölgy hihetetlen átalakulása, aki volt már 160, de 47 kiló is, és közben megvívta saját magával az ezzel járó valamennyi testi és lelki csatát is.

Barabás Éva döbbenetes fotói

A műsorvezető megörökítette azt a pillanatot, amikor az egyik villanyoszlop megdőlt, és majdnem az útra zuhant.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való