KERESÉS search-close

dél-pesti kórház

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "dél-pesti kórház"

A "dél-pesti kórház" címkével ellátott tartalmaknál (2) leggyakrabban használt további címkék:
Üres a kórházi osztály, nyaralnak a betegek

Üres a dél-pesti kórház egyik belgyógyászati osztálya, ezt tapasztalta Híradónk stábja, mikor szerda délelőtt ott járt. Elsőként a Hír tv számolt be arról kedden, hogy több ápoló is felmondott a belgyógyászaton, és egy áruházba mentek dolgozni. Azok közül, akik maradtak, többen azt mondták, hogy létszámhiány miatt zárták le az osztályt. A kórház szerint csak felújítást végeznek. Az egészségügyi államtitkár azt mondta, ez logikus is, hiszen a betegek nagy része ilyenkor nyaral.

Nincs elég orvos, állt a betegfelvétel is

Nincs elég orvos, van, hogy 210 órát dolgoznak havonta a nővérek, és nincs elég motiváció. Erről beszélt Híradónknak több dolgozó is a Dél-pesti kórház pszichiátriáján. Ott hat szakorvos mondott fel egyszerre még januárban. Erről elsőként a Magyar Pszichiátriai Társaság elnöke beszélt Híradónknak. Mivel az intézményben nem kaptunk forgatási engedélyt, rejtett kamerával készítettünk felvételeket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való