KERESÉS search-close

dávid

48 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "dávid"

Hármas összecsapás a ValóVilágban

Vasárnap megrendezték a ValóVilágok történetének első hármas összecsapását. A kiválasztott Mici Zsoltit hívta párbajra, aki Dávidot választotta a trió harmadik tagjának. Pechére. Dávid ugyanis legyőzte őket, és visszatérhetett, -immár védettséget jelző lila kendő nélkül- villatársaihoz.

Komoly fordulatokat vesz a sorozat

Fontos szerepet kap a balta, a csütörtök esti Válótársakban, azon belül is, Dávid és Tamara kapcsolatában. A Balsai Móni által alakított karakter kevés pénzt kap a férjétől, miután elköltözött Tőle, ezért elherdál egy nyolcmilliós képet, néhány százezer forintért.

Tivy szerint lehet, hogy a Föld kocka alakú

Tivy arról mesélt Zsoltiéknak, hogy régen azt hitte, a Föld kocka alakú, most azonban már tudja, hogy a Föld kör alakú.

Tivy:

Tivy és Soma kivonultak az udvarra, majd a szaunába, hogy Dávidról beszéljenek. Tivy szerint látszik a villatársukon, hogy taktikázik. Soma eltökélte, hogy ennek ellenére is megnyeri a hetet, Tivy megígérte, hogy segít neki mindenben.

Gina elzárkózik a villalakóktól?

Zsolti nem értette, hogy Gina miért pont Micit hívta vacsorázni (akivel amúgy is sokat beszél), amikor a többi lakó felé több értelme lett volna megnyílnia. Gina tagadta, hogy ez így lenne, a többiek (kezdve Dáviddal) állították, hogy nem nyit eléggé.

Krisztián most először hatódott meg a Villában!

Minden villalakó teljes eróbedobással készült Krisztián szülinapjára, mindannyian külön-külön megajándékozták az ünnepeltet. Krisztián pedig mindennek szívből örült.

Zsolti egy beöltözős öltánccal lepte meg a szülinapos Krisztiánt

Nagy nap jött el, hiszen elérkezett Krisztián születésnapja! A villalakók pedig nagyon készültek, hogy meglephessék a srácot, hiszen mindenki nagyon szereti. Zsolti egy külön kis produkcióval is készült.

Dina vajon megvárja Lórit?

A Párbaj vesztesével, Dinával a kiesése után beszélgettünk. A lány utólag úgy érzi, hogy Atit kellett volna kihívnia, és arra a kérdésre is választ adott, mi a terve Lórival.

Vajon ki, hogyan zuhanyozik a Villában?

Győzőék elgondolkodtak rajta, hogy vajon hogyan is tusolnának odabent... végül inkább arra jutottak, megnézik a villalakók tus-stratégiáját. Ki vállalja a pőreséget és ki nem?

A villalakók igazi dalos pacsirták

Ha egyszer valaki elkezd énekelni a Villában, akkor egyetlen csendes hely sem marad odabent, hiszen mindenki más is dalra fakad. Legyen szó bármilyen slágerről, odabent állandóak a koncertek.

Vajon ki lett a csábító táncok királynője?

Vivi fölényes győzelmet aratott a sziluett táncával, mögötte Dina, Evelin, Mici és Zseri jöttek - ebben a sorrendben. Azonban Krisztiánnak már a bejelentés közben feltűnt, hogy valamit elszámoltak, mivel Mici lett az utolsó, nem pedig Zseraldin.

Evelin inkább táncolt magának, mint a fiúknak

Evelin nagy sikert aratott a fiúknál, az egyetlen problémájuk az volt, hogy a lány néha megfeledkezett a vászonról, és nem előtte táncolt, így viszont elmaradt a látvány a pontozók elől.

A fiúk már a vásznat féltették Zseri táncától

A fiúk szerint Zseri túlságosan közel táncolt a paravánhoz, utána pedig még a cipőt is kénytelen volt ledobni magáról, miután picit megbotlott.

Lóri nem is lehetett volna büszkébb Dina szexi táncára

Dina eléggé meglepte a fiúkat a sziluett táncával, főleg Lórit, aki nagy izgatottan figyelte a paraván mögött táncoló Dina mozdulatait.

Mici nem vállalta be eléggé a szexi táncot

A fiúk hiányolták az igazi belevaló táncot Micitől, ugyanis sokkal nagyobb reményeket fűztek a lányhoz. A csalódottságnak meg is lett az eredménye a pontok terén.

Vivi lesokkolta a fiúkat a sziluett-táncával

A lányoknak csábító táncukkal kellett lenyűgözniük a fiúkat, persze nem csak úgy előttük: a sziluettjük volt a lényeg. Vivi kezdte a sort, és eléggé magasra tette a lécet a srácok szerint.

Kiderült, hogy Vivi az utánzás-paródiák hercegnője

A villalakóknak ki kellett figurázni a két párbajozót, Dinát és Dávidot. Vivi Dávid személyiségét öltötte magára, amivel minden társát lenyűgözte, még magát a kiszemeltet is.

Megvennéd Dinát vagy Dávidot?

Zsolti és Krisztián lettek a kiválasztottak, akik eladhatták a párbajozókat egy képzeletbeli tévés műsor keretein belül. Mindenki megírta a saját kis szövegét, sőt Dinát még babának is kisminkelték.

Dina már a sáskák látványától elsírta volna magát

A végső versenyfeladat már nagy kihívás elé állította Dinát és Dávidot: sáskákat kellett elcsócsálniuk vacsi gyanánt. Miközben Dávid elrejtette magában a pánikot, Dina teljesen kiborult... már a látványtól is.

Mennyi ruhadarab fér egyetlen emberre?

A körverseny következő része még inkább a fókuszba helyezte a párbajozókat, ugyanis az volt a feladat, hogy a csapataik minél több ruhát húzzanak rájuk. A végén már mozdulni is alig tudtak Dináék.

Durrantak a lufik, Zsolti pedig mindenki mögé odapattant

Dina és Dávid csapatai körversenyeken próbálták meg legyőzni egymást, aminek az első állomása a lufi durrantás volt. Persze, ez könnyű feladat is lehet, azonban a villalakóknak test a test ellen kellett kipukkasztaniuk a színes gömböket.

Zsolti lett a Villa brandmestere!

Miután új szót tanulhattunk Tivytől - hierchia -, kiderült: Zsolti lesz a villamester. Nem volt nagy az öröm, inkább csak a káröröm, Zsolti ki is fejtette miért. Ez a fogalom valójában a Villa csicskáját takarja.

A villalakók szexi naptárfotózást tartottak!

Mindenki megadta a módját, hogy a legjobb formáját hozza a fotókon. A párok egy-egy hónaphoz készítettek kis családjukról képeket: volt, aki szexire, mások szerelmesek csókolózosra vették a figurát.

Ki nem kel korán, feszkót lel

Miután egész éjszaka egyedül kellett vigyáznia a síró babára, Evelin kiakadt Dávidra. Először csak a többieknek panaszkodott párjára, azonban nem kellett hozzá sok idő, hogy egymásnak essenek.

Édes éjjel: a villalakók álomba ringatták a babáikat

Mindegyik pár cuki altatót írt a saját babájának: volt, aki szívet melengető sorokat, más pedig vicces teremtéstörténetet kreált a kicsi álomba ringatásához.

Pasik kontra csajok: így buliztak az apák!

Miután a nézők a fiúknak adták meg a jogot, hogy egy estét a babák nélkül töltsenek, az apukák elmerültek a férfias kalandokban és nassolva figyelték a meccset.

Jövő-rajzok: így képzelik el a babák életét a szülők

Mindegyik párosnak utaznia kellett egyet gondolatban és el kellett képzelniük: vajon mi lesz a babájukkal, ha felnő. Tersmészetesen mindenki más-más életet és jövőképet álmodott meg a gyermekének.

Egy közös gyerekdallal ringatóztak a villalakók

Az újdonsült szülők egy gyerekdallal is megismerkedhettek, miközben mindenki a saját babáját ringatgatta. Vajon villalakó együttes alakul ezután?

Milyen volt a babázó villalakók éjszakája? Könnyes!

Síró gyerekhangok, gügyögés és még több sírás zengte be a villalakók éjszakáját. Volt, aki békésen továbbaludt, azonban a legtöbben fáradtan megküzdöttek a szülői feladatokkal.

Pucéran rohangáltak a Villában a fiúk

Lóri buliján az összes ruhadarabjuktól megszabadultak a fiúk, és pucéran ugrottak seggest a medencébe. Ati azonban nem érte be ennyivel, tovább folytatta ámokfutását a Villában.

Dina féltékennyé tette Lórit

Dina egy üveg bor elfogyasztása után próbált Dávid közelébe férkőzni, amit Lóri nem vett jó néven. A lány állítása szerint csak taktikázik, és így próbál meg segíteni Lórinak, aki féltékeny tekintettel vizslatta a Dáviddal hetyegő lányt.

A villalakók egyöntetűen kimondták kit támogatnak

A Kihívás után már biztos volt, hogy kik mennek párbajozni, a villalakók pedig döntöttek, hogy Viki vagy Lóri mögé állnak az összecsapásban. A lakók többsége ugyanazt az embert választotta.

Egy kicsit felkavarodtak az érzések a Kihívás után

Miután Viki meghozta a döntését, és Lórira tette a kék kendőt, mindenki elmerült a jövő latolgatásban.

Soma nem bírta a viccelődést, és eltört nála a mécses

A tojás háború után Zsolti egy kicsit piszkálódott Somával az udvaron, azonban a srác teljesen kikészült Zsolti meleg poénjaitól, és miután földhöz csapta az ásványvizét, zokogva vonult be a hálóba. A villalakók alig tudták megnyugtatni a felzaklatott fiút.

A medencébe ugrani művészien is lehet, de ki benne a legjobb?

A villalakók felbátorodtak a jóidő miatt, és műugró versenyt tartottak. Mindenki más technikára esküdött, de Vivi volt a leglátványosabb, hiszen ő már a medencén kívül megkezdte a pózolást, a vízbe érve pedig a fehér fürdőruci is teljesen átalakult.

Vajon ki a legpazarlóbb villalakó?

A Villában elszabadultak a rendelések, miután a villalakók egy kicsit elszámolták magukat, hogy mennyi ételre-italra is lenne szükségük. Érkezett is a levél: el kellett dönteniük, hogy melyikük hibájából történt ez. Össze is ültek a nagy megbeszéléshez a játékosok.

Zseraldinnak ki kellett állnia a furcsa képek útvesztőjét!

Izgalmas feladat várt rá: a társai képeiből készült montázsokról kellett megmondania, vajon kiknek az arcából született meg az új kép. Nemcsak Zseraldin, az összes villalakó hatalmasakat nevetett a fotók láttán.

Volt valami Dina és Lóri között éjszaka? Mindenkit ez érdekelt!

Miután kiválasztgatták, hogy ki kivel aludjon együtt, Dina és Lóri egy ágyba kerültek. Másnap reggel Dinát rögtön kérdésekkel fogadták Dávidék a konyhában: volt pusziszkodás éjszaka? Dina ezután Lórinak is elmesélte, hogy a többiek róluk susognak...

Vajon egy este Mici hány emberbe köthet bele?

Ez volt a reggel kérdése. Miután Mici felébredt, körbement a Villában, hogy kiderítse, vajon kikkel balhézott össze előző este. Vikire még emlékezett, de a többiekre nem. A vicceskedő Dávid és Evelyn segítettek neki a visszaemlékezésben.

Evelin:

A villalakóknak ki kellett választania, hogy ki, kivel szeretne aludni. Ez se ment könnyedén: Evelin hiába választotta Dávidot, látta a fiún, hogy valami baja van. Csak hosszú kérdezgetés után jutottak el az igazságig, miszerint Dávid fél együtt aludni Evelinnel, ezért inkább belement, hogy helyette a számára semleges Lórival alszik. Evelinnek se kellett több, kiosztta Dávidot!

Tivy: „Szökik a Villa, itt a Való Villa, benne van a 13 trilla killa...”

Krisztián és Tivy megírták a ValóVilág powered by Big Brother első Villa rapjét, amiben minden villalakóról eltoltak néhány sort. Hallgasd meg a két fenegyerek pusztító irományát!

A közös nagy kajálás alatt az egész társaság témája még mindig a Mici-Soma ellentét volt. A fiú kijelentette, hogy békíthetlen, és csak egy párbajon hajlandó pontot rakni a veszekedés végére. A közös étkezés után azonban úgy tűnt, mégis sikerült megbeszélniük a dolgokat.

A Soma-Mici háborút végül már Dávid sem bírta idegekkel

Az előző esti buli veszekedése Mici és Soma között másnap reggel tovább folytatódott. Az adok-kapokból végül nem az "ellenfeleknek", hanem Dávidnak lett elege. Az asztalra csapva parancsolt a többiekre, hogy fejezzék be.

Ha buli van, akkor a legtöbbször elkerülhetetlenek a veszekedések. Dina és Dávid is komoly vitába mélyedtek, miután a lány Dávid arcába vágta, hogy egy kétszínű embernek tartja. Persze, erre Dávidnak is megvolt a válasza.

Dina féltékeny Evelinre?

Evelin és Dina finoman szólva ki nem állhatják egymást. Ellenségeskedésük valószínűleg a féltékenységen alapszik, ugyanis Dina nem nézte jó szemmel, hogy Evelin közeli kapcsolatba került Dáviddal.

Ropi-challenge villamódra

Dávid vállalkozott a kihívásra, ami arról szólt, meg tud-e enni egymás után, gyorsan 15 szál sós pálcikát. Evelin és Mici drukkolt neki, ám a szájszárasság győzött.

Kórházban lenni olyan, mint két háztartást vinni egy keresetből

A mindennapi túlélésért küzd egy budapesti fiú. Édesanyjával él egy rossz állapotú, fűtés nélküli lakásban, de ott is csak szívességből maradhatnak - legfeljebb néhány hétig. Az asszony egyelőre nem tudja, hogy innen hová költöznek majd.

Felfedezték Amerikában az Éjjel-Nappal Budapest Dávidját

A jóképű gitáros mostantól zenész karrierjét a tengerentúlon folytathatja. De mi lesz a sorozattal, ha ő Amerikába költözik, hogy beteljesítse álmát? Dávid már azelőtt turnézott szerte a világban - nem is akármilyen bandával -, hogy az Éjjel-Nappal Budapestben szerepet kapott. Most valószínűleg kollégái mellett sok néző is fájó szívvel kíván neki sok szerencsét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való