KERESÉS search-close

csordás ákos

81 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "csordás ákos"

Story Extra 2016-09-02


szerző:
2016.09.02. 16:55

Story Extra 2016-04-25


szerző:
2016.04.25. 16:55
Csordás Ákos imád divatbemutatózni

Az egykori X-Faktoros időről-időre megmutatja fellépő szettjeit - vagy csak azt az összeállítást, amiben aznap elindul otthonról. Lehet szó öltönyről vagy farmer-bőrdzseki kombóról, egy dolog változatlan: a képkivágás. Bár ruhái jól látszódnak, arcát egyiken sem mutatja meg.

Mostantól benevezheti ismerősét is az X-Faktorba!

Senki ne ijedjen meg, ha egyszercsak felhívják telefonon, hogy időpontot egyeztessenek Önökkel, mikor lesz az X-Faktoros meghallgatás. Merthogy lehet, hogy egy családtagjuk, a szomszédjuk, vagy az osztálytársuk nevezte be Önöket a versenybe. Egy esélyt mindenképp adjanak neki, mert úgyis járhatnak, mint Oláh Gergő. Aki egy barátjának köszönheti, hogy három évvel ezelőtt kitört a csendből.

Fókusz 2016-02-19


szerző:
2016.02.19. 18:55
CSORDÁS ÁKOS: A szobatársa nyomta meg az entert

Ákosnak nem volt elég önbizalma ahhoz, hogy jelentkezzen a tehetségkutatóba, ezért barátja nyomta meg helyette az entert. 2010-ben, először barátnője nevezte be az X-Faktorba, amit Ákos a mai napig a legnagyobb ajándékként tart számon. Ekkor a fiatal énekes kiesett a tehetségkutató Táborából. Az igazi áttörést a 2013-as válogató hozta meg a fiúnak, amit kollégiumi szobatárásának köszönhet, aki megnyomta a jelentkezéshez szükséges entert. Ezután már egyenes út vezetett a sikerhez: azóta saját dalai, videóklipjei jelentek meg.

Csordás Ákos két fekvőtámasz között is a kérdéseinkre válaszolt

A napokban Csordás Ákosra csaptunk le, a 2013-as X-Faktor felfedezettjét, aki mostanában a Rendőrtiszti Főiskola hallgatója, a konditeremben értük utol és ott szegeztük neki kérdéseinket.

Végigpartyzták a hetet az X-Faktorosok

A ma esti bulival zárul az X-Faktorosok hete a Partyzánokban. Csordás Ákos fitt bulijával nyitottuk a hetet, kedden Trap Kapitány egy űrbulival foyltatta szerdán Muri Enikő repítette el a csapatot Hawaii-ra, tegnap pedig Patocska Olivér volt egy keleti buli házigazdája. Vendégeink Trap Kapitány és Patocska Olivér voltak.

Csordás Ákost zavarba hozta a hastánc oktató

Az ételek előtt egy kis plusz program várt az X-Faktorosokra. Hastánc oktatás! Azt nehezen tudtuk eldönteni, melyik vendég mozgása volt a legszórakoztatóbb, de az tisztán látszott, hogy Ákost a végén zavarba hozta a hölgy...

Csordás Ákos - Egyetlen szó

Végre egy igazi dalpremier a Partyzánokban! Ráadásul egy olyan, amit Ákos maga írt, egy kedves barátjának segítségével. Nektek hogy tetszett?

Hány pontot szerzett Csordás Ákos?

Remek bulival indította az X-es hetet Csordás Ákos, de persze mint eddig is, az volt a kérdés, hogy vendégei hány pontra értékelik erőfeszítéseit...

Csordás Ákos - Kockahas


szerző:
2015.11.02. 17:05
Csordás Ákos - Kockahas

Mit vétettem ellened Feró? Tette fel a kérdést Ákos, mikor megkapta a választott dalát a producertől. Ehhez képest hihetetlen jó produkciót láthattunk tőle!

Csordás Ákossal indult az X-es Partyzánok!

Ezen a héten öt X-Faktoros szállta meg a Partyzánokat! Különleges helyszínek, furcsa kaják, extra segítő, és igazi dalpremierek! Az első házigazda Csordás Ákos!

Csordás Ákos


szerző:
2015.11.02. 16:05
X-Faktorosok hete a Partyzánokban

A héten ismerős arcokkal találkozhatunk a Partyzánokban, ugyanis elérkezett az X-Faktorosok hete, ami azt jelenti, hogy minden este egy-egy korábbi versenyző tart majd bulit, a héten elsőként Csordás Ákos, és persze Nagy Feró, a műsor állandó „beszóló-embere” az X-eseket sem kíméli majd!

Az X-Faktorosok is megküzdenek a hét partyarca címért

Az X-Faktor öt felfedezettje, Muri Enikő, Csordás Ákos, Batánovics Lili, Patocska Olivér és Trap Kapitány küzd meg egymással az RTLII Partyzánok című zenés realityjének utolsó hetében. Az énekesek igazán mindent beleadtak, ahogy az már a forgatás első napjaiban kiderült.

Reflektor 2015-10-30


szerző:
2015.10.31. 01:25
Egykori X-Faktorosok bizonyítanak a Partyzánokban!

Újra együtt a nagy X-Faktor csapat! Hétfőtől az RTLII házibuli showjának utolsó felvonásában ismerős arcok jönnek össze. A Partyzánok következő hetében lesz trópusi aloha buli, horror ház és egy igazán exkluzív helyszín is.

Fókusz 2015-10-30


szerző:
2015.10.30. 17:25
Ismerős arcok a Partyzánokban!

Újra együtt a nagy X-Faktor csapat! Hétfőtől az RTLII házibuli showjának utolsó felvonásában ismerős arcok jönnek össze. A Partyzánok következő hetében lesz trópusi aloha buli, horror ház és egy igazán exkluzív helyszín is.

Amit megtehetsz 20 évesen, de 30 évesen már nem

Buliból menni suliba vagy dolgozni, egy csomó felesleges kacatra elverni a pénzt, elhagyni mobilt vagy pénztárcát, őszintén megmondani a véleményünket a főnöknek..csak egy pár dolog, amit huszonéves fejjel megtörténik az emberrel, mondhatnánk az is fiatalság..bolondság..aztán később már mindenki csak nevet magán, hogy mi mindent megengedett magának. Hogy vannak ezzel a sztárok? Vendégünk volt Boros Lajos, Molnár Andi, Müller Attila és Csordás Ákos.
 

Csók az első randin?


szerző:
2015.10.15. 09:05
Csók az első randin?

Szabad-e a csók az első randin, vagy akár még több, vagy sem? Van erre bármilyen szabály? A kapcsolatok esetében az egyik legfontosabb momentum, az időzítés, mert egy elhamarkodott döntés bizony a kapcsolat végéhez vezethet, éppúgy, mint egy olyan, amit halogatunk. Hogy van ezzel Boros Lajos, Antal Timi és Csordás Ákos?
 

Mire vágyik egy férfi a párkapcsolatban?

Mire vágyik egy férfi a párkapcsolatban? A nagy kérdés, amit bizony nem egyszerű megfejteni. Pláne, ha mást gondol erről a nő és mást igényel a pasi. Sztárvendégeinkkel próbálunk meg rájönni arra, mire is van szükségük a férfiaknak

Csordás Ákos szakított a barátnőjével

Az X-Faktor felfedezettje öt hónapig alkotott egy párt a szerelmével, néhány héttel ezelőtt azonban véget ért a kapcsolatuk. Ákos nem tagadja, megviselte a szakítás, de nincs ideje szomorkodni, mert ki sem látszik a munkából.

Reflektor 2015-09-09


szerző:
2015.09.10. 01:45
Reflektor 2015-09-09

Szabó Zsófi rajongásig imádja a testvérét Szabó Zsófi öccse, Gyula évekig külföldön dolgozott, így csak akkor látta a családját, amikor egy-egy napra hazautazott. Zsófi legnagyobb örömére azonban Gyula nemrég hazaköltözött, így a két testvért végre semmi sem választhatja el. Csordás Ákos szakított a barátnőjével Az X-Faktor felfedezettje öt hónapig alkotott egy párt a szerelmével, néhány héttel ezelőtt azonban véget ért a kapcsolatuk. Ákos nem tagadja, megviselte a szakítás, de nincs ideje szomorkodni, mert ki sem látszik a munkából. 

Csordás Ákos 20 kilóval könnyebb

Csordás Ákosra szinte rá sem ismerni, ugyani több,mint húsz kilótól szabadult meg, nem kevés lemondás és még több testmozgás árán. Jobban érzi magát, mint valaha és természetesen a csajok is bomlanak utána. Minek köszönhető ez a hatalmas átalakulás?

Hasonlóság kell a szerelemhez vagy az ellentétek vonzzák egymást?

Sokak szerint, jó ha az ember párja mást, mint ő, míg mások pont azt gondolják, hogy mindig mindenről ugyanakkor ugyanazt kell gondolni. Vajon mi a hosszú kapcsolat titka, erre kerestük a választ Horányi Julival, Karczagi Dalmával és Csordás Ákossal. 

Ki a Konyhafőnök Vajda Pierre-éknél?

Ellátogatott hozzánk a Konyhafőnök egyik zsűritagja, Vajda Pierre feleségével, akik elárulták, hogy ki hordja otthon a kötényt. Továbbá vendégünk volt Geszti Péter és Kowalsky, akik közös nyári terveikről beszéltek. Az X-Faktor sztárjait, Csordás Ákost és Borbély Ricsit, valamint Voksán Virágot pedig arról a bizonyos első csókról faggattuk. S, hogy milyen témák voltak még, az tovább olvasva kiderül! 

Sztárok meséltek arról a bizonyos első csókról

Az első csók sok ember számára felejthetetlen élmény még akkor is, ha maga a kapcsolat nem volt túl hosszú életű: Voksán Virágot, Borbély Ricsit és Csordás Ákost faggattuk első csókjaikról.

Baukó Évát rajongója zaklatja!

A csütörtöki 8:08-ban Baukó Éva zaklatójáról mesélt, Csordás Ákos és Rácz Gergő pedig azt is elárulta, hogy ők milyen trükköket vetnek be a csajozás során. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül.

Csordás Ákos szerint tavasszal könnyebb az ismerkedés

A tavasz nem csak a romantikus lelkületűek számára a szerelem évszaka, hanem általában mindenkire - legyen az férfi vagy nő - hatással van. Csordás Ákos és Rácz Gergő azt is elárulta, hogy ők hogyan készülnek a csajozásra.

Pataki Ági az 50 legbefolyásosabb nő között!

De mit is jelent pontosan a befolyás, és mi ma a siker mércéje? Erről beszélgetünk vele a következő 8:08-ban. No meg itt lesz velünk Csordás Ákos, és bemutatjuk az idei napszemüveg trendeket is.

Havazin 15-02-14


szerző:
2015.02.14. 13:10
Havazin 15-02-14

Havazin: Csordás Ákos ex-faktorost a Havazin műsorvezetője, Gyenesei Leila olyan kalandoknak vetette alá a Kékesen, melyek után csak annyit mondott az énekes: ez volt az utóbbi egy év legjobb napja! Beszámolunk az Alpesisí Világbajnokságon született újabb magyar rekordról, mely Miklós Edit nevéhez fűződik. Ott voltunk a síző rajtjánál is, ahol a készülődés és a rajt mindent pillanatát rögzítette kameránk.

Csordás Ákosban megvan a Sí-Faktor

A Havazin műsorvezetője, Gyenesei Leila a Kékesen az énekest olyan kalandoknak vetette alá, melyek után csak annyit mondott: ez volt az utóbbi egy év legjobb napja!

Szexting és bizalom


szerző:
2015.01.28. 10:00
Szexting és bizalom

Az egyikről Kállai-Kiss Zsófival és Csordás Ákossal, a másikról pedig Szabó Zsófival beszélgettünk. Szóba került még Miklós Edit sikere, és még sok más érdekes téma is a szerdai 8:08-ban. Hogy melyek, az tovább olvasva kiderül!

Szextinggel feldobhatjuk a párkapcsolatot?

Pikáns képek és üzenetek a párunknak: ez a szexting! Hogy Csordás Ákos és Kállai-Kiss Zsófi próbálkozott-e már ezzel a módszerrel, most kiderítettük!

Mitől vonzó a nő?


szerző:
2015.01.12. 10:00
Mitől vonzó a nő?

Választ kaptunk az örök kérdésre, és még sok más téma is szóba került a hétfői 8:08-ban. Frontérzékenység, gyereknevelés, és az igazi forró csoki. S hogy mik voltak még, tovább olvasva kiderül!

Mitől szexi egy nő?


szerző:
2015.01.12. 08:55
Mitől szexi egy nő?

Csordás Ákos, Lehoczky Gyuri és Gyurcsík Tibi árulta el, hogy mi az ő gyengéjük, ha a gyengébbik nemről van szó!

Vajon mit nézünk meg először a másikon?

Valaki a másik cipőjét, van, aki a kezét lesi meg elsőként, de egy biztos, először mindig a külső benyomás dönt arról, hogy valaki szimpatikus, vagy éppen nem az.  Csobot Adélt, Lolát és Csordás Ákost kifaggattuk, hogy ők mit néznek meg először egy nőn és egy férfin!
 

Kifutóra léptek az X-Faktor sztárjai

Kedd este divatshow-nak adott otthon az egyik budapesti szórakozóhely: az X-Faktor sztárjai és világklasszis magyar sportolók vonultak végig a kifutón. Az alkalmi modellek között Csordás Ákos is ott volt, aki mint kiderült, újra a szingli pasik táborát erősíti.

Sztárok a párkapcsolati krízisekről

Erdőhegyi Brigitta, Josh és Csordás Ákos mesélt a szerelem során felmerülő problémák helyes kezeléséről, és saját tapasztalataikat is megosztották műsorvezetőinkkel. Szerintük elengedhetetlen a kommunikáció a két fél között, hisz csak így lehet megoldást találni a gondokra.

Reflektor 14-07-03


szerző:
2014.07.04. 00:20
Reflektor 14-07-03

Reflektor: Csordás Ákost megigézte egy szép női szempár, Gerard Depardieu pedig nem hazudtolja meg önmagát.

Csordás Ákost megigézte egy szép női szempár

Az X-Faktor felfedezettje ugyan csak márciusban vetett véget ötéves kapcsolatának, pár hete mégis hagyta elcsavarni a fejét.

Ada személyi edző lesz, Csordás Ákos vendéglátózik

Ada, a Reflektor műsorvezetője fontosnak tartja, hogy a tévézés mellett egy másik szakmája is legyen. Csordás Ákos szintén nem az a láblógatós fajta, így munkát vállalt egy vendéglátóhelyen. Hogy miért fontos az, hogy egyszerre több lábon is álljunk arról Adát és Csordás Ákost kérdeztük.

Fókusz Plusz 14-06-07


szerző:
2014.06.07. 19:30
Fókusz Plusz 14-06-07

Fókusz Plusz: Slágergyárosok - Tomboló közönség, hatalmas rajongótábor. A mulatós és a popzene legnépszerűbb előadói vallanak sikerük titkáról. Skótok a skótok? - Precízek a németek vagy sznobok a franciák? Nálunk élő külföldieket kérdeztünk arról, mi igaz a róluk szóló sztereotípiákról.

Csordás Ákos öt év után újra szingli

A szakítás óta sokan próbálnak közel kerülni hozzá, de mint mondja, még nem nyitott egy új kapcsolatra. Ákos őszintén mesélt riporterünknek a szakítás okairól és arról, mi igaz abból a pletykából, miszerint Tóth Gabi az oka a szakításnak.

Reflektor 14-04-10


szerző:
2014.04.11. 01:15
Reflektor 14-04-10

Reflektor: Csordás Ákos öt év után újra szingli. VV Ági Londonban futott be karriert.

Reflektor 14-03-11


szerző:
2014.03.12. 00:50
Reflektor 14-03-11

Reflektor: Csordás Ákos sportban is megméretteti magát. Dombovári Vanda a legjobb barátjáról nevezte el a kisfiát.

Csordás Ákos pultosnak állt

Az X-Faktor fiatal felfedezettje a verseny előtt is csaposként dolgozott és most, sikerei mellett is fontosnak tartja, hogy két lábbal a földön maradjon. Az iskola és a zenei karrier építése mellett hétköznaponként ezért újra sört csapol, ráadásul így a rajongóival is közvetlenebb viszonyt tud kialakítani.

Reflektor 14-01-30


szerző:
2014.01.31. 00:00
Reflektor 14-01-30

Reflektor: Weisz Fanni lesz Magyarország arca Milánóban. A gyermekkora óta hallássérült modell, Weisz Fanni már lázasan készül a jövő évi milánói világkiállításra. Az X-Faktor sztárjai a focipályán is összemérték a tudásukat. A 2013-as széria felfedezettjei úgy gondolták, hogy a színpad után a futballpályán is versenyre kelnek egymással.

Fókusz 14-01-28


szerző:
2014.01.28. 19:55
Fókusz 14-01-28

Fókusz: Tökéletes testek - Világsztárok előtt már vetkőztek. Most mi szedtük le a ruhát férfi szupermodelljeinkről. A rettegés foka - Akkor csapott le a hóvihar, amikor riporterünkkel turnébuszba szálltak az X-Faktor nagyágyúi. Sosem felejtik - Tíz éve halt meg Fehér Miklós. Eddig nem látott videofelvételek egykori világklasszis focistánkról.

Egy jéghideg, mégis szenzációs este X-útinaplója

Hatalmas üdvrivalgás fogadta az X-Faktor ötös fogatát Harkányban. Nem csak azért, mert a show óta most léptek először közösen színpadra, hanem mert az idei tél első hóesős hétvégéjén a közönség és a versenyzők is megszenvedték, mire idáig eljutottak.

8:08 – Minden reggel 14-01-17

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Reflektor 14-01-08


szerző:
2014.01.08. 23:50
Reflektor 14-01-08

Reflektor: Lakótársak lettek az x-faktoros fiúk. Kibékült a ValóVilág 5 két fúriája.

Fókusz 14-01-03


szerző:
2014.01.03. 19:50
Fókusz 14-01-03

Fókusz: Különös szilveszter - Amíg mi buliztunk, az x-faktorosok bejárták az országot. Volt, akit az autópályán ért az éjfél. A nagy átverés? - Miklós esküvője csak színjáték? Ott voltunk a Barátok közt forgatásán. Ki a bűnös? - Halálra vert fiú, vonat alá zuhant lány. Kik és miért akarják eltussolni a bűncselekményeket?

Összebútoroztak az X-Faktor sztárjai

Csordás Ákos és Feng Ya Ou Ferenc összeköltöztek. Hogy milyen az együttlakás, és milyen rigolyáik vannak a fiúknak, arról őket kérdeztük.

8:08 – Minden reggel 14-01-03

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Fókusz 14-01-02


szerző:
2014.01.02. 19:50
Fókusz 14-01-02

Fókusz: Micsoda buli - Repülő zongora, egyszerre ötszáz művész a színpadon. Ilyen volt Mága Zoltán újévi koncertje. Nem iszom, lefogyok! - Az új év legszürreálisabb fogadalmai Lalitól a ByTheWay-en át Mihalik Enikőig. A gumigyilkos - Magyar fiú lett Európa driftkirálya. A füstölve kanyarodás életveszélyes fogásai.

A sztárok karácsonyi kulisszatitkai

A fehér karácsony idén elmaradt. Az ajándékok viszont rendre megérkeztek és sztárjaink a Fókusz kedvéért vállalkoztak arra, hogy szenteste is bekapcsolják kamerájukat és beavassanak minket karácsonyi titkaikba.

Fókusz 13-12-10


szerző:
2013.12.10. 20:00
Fókusz 13-12-10

Fókusz: Királyi fogadtatás - Kiesése után Csordás Ákos első útja édesanyjához vezetett. A kórházban azonnal megállt az élet. A végzet asszonya? - Először és utoljára a Fókuszban beszél válásáról Gregor Bernadett volt férje. Kilenc hihetetlen év története. A Hooligans bűvöletében - Megtaláltuk a zenekar legfiatalabb és legidősebb rajongóját.

Váratlan X-fordulat, ami sokakat felkavart

Csordás Ákos kiesével most már bizonyossá vált, hogy az idei Finálé több szempontból is különleges lesz, hiszen nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy megtippeljük, hogy az előző évektől eltérően, vagy egy énekesnő, vagy egy csapat nyeri meg idén az X-Faktort.

Fókusz 13-12-09


szerző:
2013.12.09. 20:00
Fókusz 13-12-09

Fókusz: Mi az igazság? - Az X-Faktor után a Barátok közt csapatát is otthagyja? Bozsek Márk a Fókuszban mesél súlyos dilemmáiról. Váratlan fejlemény - Csordás Ákos kiesése után elszabadultak az indulatok! Történelmi finálé, Istenes Bence lélegzetelállító spárgájával. A végső üzenet - Miután két vállra fektették az országot, Balázs és Jani könnyes búcsút vesz ellenfeleitől.

X-Faktor: A pillanat, ami mindenkit szíven ütött

Csordás Ákos kiesését nemcsak Csordás Ákos, de ellenfele, Krasznai Tünde is nehezen tudta feldolgozni. Rögtön az élő adás után elszabadultak az indulatok. Emellett persze a titkokra is fény derült, például Istenes Bence spárgájára!

Csordás Ákos búcsúzott az X-Faktortól

Ákos sajnálja, hogy egy héttel a verseny vége előtt esett ki, mert szeretett volna az elejétől a végéig részt venni benne. Azonban nem csügged, számára így is hatalmas élmény volt ez a verseny, és örül a 17 új barátnak, akiket itt szerzett.

Tippverseny X-módra: kik a sztárok kedvencei?

Danics Dóra, Krasznai Tünde, a ByTheWay és Csordás Ákos: az X-Faktor négy muskétása, akik közül csak hárman jutnak majd tovább a finálé hétvégéjére. De vajon kiért dobog a hírességek szíve? Ördög Nóra, Keresztes Ildikó, Nagy Feró és a Hooligans is elárulta, kinek drukkol.

Reflektor 13-12-02


szerző:
2013.12.03. 01:25
Reflektor 13-12-02

Reflektor: Drámai pillanatok az X-Faktorban. Balázs és Jani kiteregeti a szennyest.

Fókusz 13-12-02


szerző:
2013.12.02. 19:55
Fókusz 13-12-02

Fókusz: Férfias könnyek - Az igazi dráma a színfalak mögött. Hogyan viselte a testvérpárbajt Tóth Gabi? Halálos iramban - A szenvedélyük lett a végzetük. Kik azok a sztárok, akiknek a nyomába lépett Paul Walker? Kíméletlenül - Az ovisok a mentorokat, Erdei Zsolt pedig Sebestyén Balázst osztotta ki egy-egy jól irányzott pofonnal.

Fókusz 13-11-28


szerző:
2013.11.28. 20:00
Fókusz 13-11-28

Fókusz: Kegyetlen tempó - Van, aki egy hétig magolja a szöveget, másnak 15 perc is elég. Az x-faktorosok memóriaháborúja. Megmentette az életét - Szabó Ádám saját koncertje után újraélesztett egy férfit. Együtt látogattuk meg a családot. Megszólal az éveken át bántalmazott gyerekek iskolatársa. Ki mit látott Szigetszentmiklóson?

Csordás Ákos veszélyes sportot űz

Az X-Faktor versenyzője imád crossmotorozni, bár most persze a verseny mellett nincs sok ideje a hobbijára. Videónkból kiderül, hogy hogyan jött ez a félelmetes sport, és mit szól hozzá a családja.

8:08 – Minden reggel 13-11-21

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

After X 13-11-16


szerző:
2013.11.16. 23:00
After X 13-11-16

After X, 19. adás: Magyar dalok, hangszerek és Istenes Bence teste! Sok minden előkerült a mostani adásban, de főként a hibátlan reakcióktól ámultak el a mentorok, akik mindent bevetnek már, hogy versenyzőjük továbbjusson, hiszen egyre nagyobb a tét. A Fat Phoenix pedig újabb ígéretet tett: sérült verébbé válnak!

Reflektor 13-11-04


szerző:
2013.11.05. 01:10
Reflektor 13-11-04

Reflektor: Megmutatták kabaláikat az X-Faktor versenyzői. Balázs és Jani mindent bevall.

Megmutatták kabaláikat a X-ek


szerző:
2013.11.05. 01:05
Megmutatták kabaláikat a X-ek

Riporterünk a szombati élő show előtt bekukkantott a kulisszák mögé, hogy meglesse, ki hogyan készül a produkciójára.

Fókusz 13-11-04


szerző:
2013.11.04. 19:45
Fókusz 13-11-04

Fókusz: A döbbenet pillanata - Amire senki sem számított, a ByTheWay esett ki az X-Faktorból. Vajon mi történhetett? Romantikus kerék-páros - Zita és Árpád nászútja két és fél éve tart. Mézesheteik alatt megkerülik a Földet. Sírás lett a vége - Balázs és Jani nem csak a határaikat feszegetik, hanem vendégeik idegein is táncolnak.

Az X-Faktor történetének legdrámaibb fordulata

Bár a közönségtalálkozójukat a nagy tömeg miatt félbe kellett szakítaniuk, vasárnap este mégis a ByTheWay esett ki az X-Faktorból. Hogy kerültek a nagyágyúk a szakadék szélére?

X-Faktorosok kabalái


szerző:
2013.10.31. 12:48
X-Faktorosok kabalái

Csordás Ákos nem lép színpadra mentorától kapott karkötője nélkül, Péterffy Lili pedig Róbert nevű mackóját ölelgeti az élő adás előtt, amit ő is szintúgy mentorától kapott. A Fat Phoenix-es fiúknak nincsen kabalájuk, hanem az egyik barátjuk jelenléte hoz nekik szerencsét.

After X 13-10-12


szerző:
2013.10.12. 23:30
After X 13-10-12

After X, 9. adás: Az After X adásában megtudtuk többek között, hogy hogyan vélekedtek a Mentorok mentoráltajik produkciójáról. Mivel haragította magára Tóth Marci Mentorát, Gabit, illetve Krasznai Tünde mit érzett mikor színpadra lépett, kinek énekelte dalát Danics Dóra és Szabó Ádám hogyan viselte a közös munkát egykori kedvesével.

Fókusz 13-09-24


szerző:
2013.09.24. 19:45
Fókusz 13-09-24

Fókusz: Egyszer nem sikerült, most ismét megpróbálták. Dóra és Ákos felszántották az X-Faktor színpadát. Seherezádé leelőzte Paris Hiltont. A legerotikusabb dj-k nemzetközi ranglistáján a ValóVilág bombázója harmadik lett. Csak a szerelem számít vagy a pénz sem mindegy? Ismert magyar hölgyek arról, hogyan választanak párt maguknak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való