KERESÉS search-close

csocsó

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "csocsó"

Csocsó, darts, flipper: kocsmasportból világbajnokság

Sportok, amelyek vérbeli társasági szórakozásként a kocsma asztal mellől indultak, de ma már több millióan rajonganak a legjobb játékosokért. Csocsóban és dartsban a világ legjobbjai között vagyunk és a kissé elfeledett klasszikusnak, a flippernek úgy tűnik, nálunk van a legnagyobb kultusza.
 

Fókusz Plusz 2016-01-30


szerző:
2016.01.30. 18:50

Fókusz Plusz 12-05-19


szerző:
2012.05.19. 19:30
Fókusz Plusz 12-05-19

Fókusz Plusz: Mesebeli luxus - Függöny milliókért, ablakpárkány egy ház áráért. Bemutatjuk az ország legdrágább, milliárdokat érő ingatlanjait. Világverő magyarok - Csocsóban és gombfociban sincs párunk. Különös sportok, amelyekben gyűjtjük az Európa- és világbajnoki címeket.

Akik miatt sportnemzet a magyar

Zsúfolt lelátók, őrjöngő tömeg, világsztároknak járó fogadtatás – ez az, amiben nekik nincs részük sosem, pedig a világ legjobbjai. A legsikeresebb magyar sportágak, amelyek lehet, hogy furák, ám ezekekben tényleg világverők vagyunk.

A sporttáborokat élvezi a legtöbb gyerek

A választék nagy, a szülők pénztárcája dönti el, hogy ki melyik táborba megy.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való