KERESÉS search-close

csirke

45 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "csirke"

Sejtből növesztenek ehető húst egy laborban

Omlós, friss csirkefalatkák, amelyekhez egyetlen állatot sem kellett leölni. Egy amerikai cég nemrég állt elő a szerintük állat- és környezetbarát megoldással. A vállalkozás azt mondja: a lehető legtisztább húst képesek előállítani, mindenféle betegségektől mentesen, antibiotikum felhasználása nélkül. Mindössze egyetlen állati sejtre van szükségük, amelyből a laborban húst növesztenek.

Deutsch Anita: „Azt éreztem, hogy ezt én most feladom!”

Anita vegetáriánusként óriási küzdelmen ment keresztül, amikor az egész csirkét meg kellett kopasztania. A boncolásnál már öklendezve szenvedett...

Oki, a csirke


szerző:
2018.10.12. 23:30
Oki, a csirke

A Villa Jetije ezúttal új szerepben tündökölt, amiben Majka is nagy segítségére volt.

Ismerd meg Lórán Barnabás barátját, Fingot!

Részlet a 22. évad első részéből:

A humorista szomszédja mellett nem igazán lehet unatkozni, hiszen mindig előrukkol valami újdonsággal. Például egy „szecsuáni pöcsös kacsával”…

A teljes adást itt tudod megnézni!

#NÉZŐI: Íme, ilyen a négylábú csibe!

Egy egy hete született négylábú, kendermagos csibéről küldött felvételt Táborszki Ramon nézőnk Csurgóról. A csibe – mint írja – „teljes életet él”, kétlábú társaival nagy egyetértésben „kapirgál” az udvaron.

Jennifer Garner csirkéjét gyászolja

A színésznő régóta nagy rajongója a baromfiknak, többet is tart belőlük otthonában. A búcsúvideóból kiderül, hogy Regina tavaly júliusban született és annyira bensőséges volt a kapcsolatuk, hogy Jennifer pórázon sétáltatta és néha még fel is olvasott neki.

Jennifer Garner búcsúzik

Jennifer Garner különleges háziállatát gyászolja: elpusztult imádott csirkéje, Regina George. A baromfi nevét a Bajos Csajok című film karakteréről kapta - és nagyon jó élete volt a filmsztár mellett.

 

Anita:

Anita a parton edzett, amikor figyelmes lett két csirkére. Rögtön a nyomukba is eredt, de hamar rájött, hogy egyedül semmi esélye. Azt azonban álmában sem gondolta volna, hogy négyen is kevesek a két madár befogásához...

Kegyetlen kivégzés várt a zsákmányszerzésen nyert csirkére

Az Ibona két csirkét nyert a legutóbbi zsákmányszerzésen, akiket kezdetben házi kedvenceikként neveltek, azonban elérkezett a kivégzés napja...

Így nevelj csirkét egy lakatlan szigeten!

Klaudia és Anita kikötözték a zsákmányszerzésen nyert csirkét, hogy ne a ketrecben kelljen gubbasztania egész nap, és arról is gondoskodtak, hogy legyen mit ennie és innia.

Ferencnek már régen volt ilyen jó dolga!

Mivel a Buwaya törzs szerint Ferinek köszönhetik az eddigi győzelmeket, ezért meglepetéssel készültek neki és három választottjának: szappan, meleg víz és ínycsiklandó vacsora várt rájuk csodás környezetben!

ÁLLATI: Majom anyáskodik a csirkén

Különös kapcsolat alakult ki két állat között egy izraeli szafari parkban. Az üstökös makákó-család egyik tagja magához vett egy csirkét. A baromfi ismeretlen helyről tévedt a parkba, a makákók közé. A családból senkit nem érdekelt a csirke, egy 4 éves nőstényen kívül. Ez a nőstény valamilyen rejtélyes oknál fogva örökbefogadta. Azóta nevelgeti, óvja, és még vele is alszik.

Ha levágott csirkefejet látsz, fuss! (Mogács Dániel)

Részlet a 19. évad 4. részéből:

Nemcsak Dániel tartotta rettegésben a felnőtteket, amikor gyerek volt: ezt vissza is kapta. Különösen akkor, amikor az egyik „babysittere” halott csirkékkel riogatta a lakásában.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Levágják az összes szárnyast

Egy kilométeres körben kiirtják a szárnyasokat Kiskunmajsán. Több tízezer kacsát és csirkét semmisítenek meg a madárinfluenza miatt, még megbecsülni sem lehet a kárt. Vadmadarak terjesztik, az első fertőzött hattyút október végén találták Szegednél, azóta a betegség Békés megyében, és Bács-Kiskunban is felütötte a fejét. Nem csak a gazdák, hanem az állattelepeken dolgozók is aggódnak. Ha nincs állat, nincs munka, attól félnek, fizetés nélkül maradhatnak.

 

A sárga csapat bressey csirkevariációi

A zsűri megdicsérte az ötletes rétesüket, jó lett benne a gesztenye. Azonban Rozinának nem tetszett, hogy alufóliában sült húst kell ennie.

Zseri és Dávid között kiütközött az ellentét

Dávdinak nem mennek olyan jól a gyakorlatok, mint Zserinek, és ez egy kisebb vitát szül köztük. Mici és Krisztián ezzel ellentétben remekül szórakoznak a csirkékkel a paraván mögött...

Dávid megfenyegette Kázmért

Krisztián és Mici mindent megtettek annak érdekében, hogy Kázmér is megtanuljon lépcsőzni. Mivel a szép szó nem hatott a jószágra, Dávid egy új módszerrel próbálkozott...

Mici és Krisz csirke idomárok lettek!

Miciék először egy ügyes uszkárral gyakorolták az utasításokat, utána jött a meglepetés: két csirke. Ezt követően kezdődhetett a gyakorlás!

A séf tintahal tintás csirke receptje

A második feladatban a séf ismét referencia ételt, egy izgalmas túrógombócos csirkét készített, amit a versenyzőknek is el kellett készíteniük.

A főétel megalázó vereséget szenvedett!

Csirke sztroganoff-módra pirított galuskával. Ezt tálalták a vendégek elé, azonban a főzés közepén jött a hír, hogy az étteremben panaszkodnak: túl sós az étel. Mindenki tagadott, ennek meg is lett a böjtje az eredményhirdetésnél.

Hiába a családi kapocs, a csapatmunka így se volt meg

A főétel serpenyőben sült csirke volt kucsmagomba mártással. Avendégeknek azonban majdnem másfél órát kellett várnia az ételre, ami ráadásul még az ízeket is elkerülte...

Egy csirkének nem az a dolga, hogy ússzon! Csínján a szósszal!

A főételt nevezhetnénk viszonylag egyszerűnek is, hiszen lényegében sült csirke volt krumplipürével. Azonban nem mindegy, hogy milyen az a csirke, és hogyan készítjük el a burgonyát. Sőt, még egy kávészínű kucsmagombás szósszal is nyakon öntötték az egészet.

Szárnyas molesztálta a vetésben megfáradt legényeket

Sany, Gergő és Gábor épp kukoricát vetettek, a tyúkól egyik megátalkodott lakója azonban megtorpedózta a munkafolyamatot.

Illetéktelen behatolás a Farmon!


szerző:
2016.04.10. 16:46
Illetéktelen behatolás a Farmon!

A baromfiudvar egyik lakója expedícióra indult a ház belsejébe, ahová szokványos esetben maximum kondérban juthatna el, utána pedig megismerkedett a borjúval is.

Senki sem bánik olyan gavallér módon a tyúkokkal, mint Attila

A szabad szájú Attila a felkelő nap fényénél vette észre az arra kolbászoló csirkét, akin szerinte látszódott, hogy el van kámpicsorodva. A saját magával is szívesen szóba elegyedő Heti gazda rögtön meg is találta a megoldást a tyúk mélabújára.

Attila gavallérként bánik a csirkékkel

A teraszon találkozott össze az arra kolbászoló madárral, aki picit fáradtnak tűnt, ezért Attila megkínálta a saját kávéjából.

Kiürült a kamra, a farmerek éheznek


szerző:
2016.03.28. 19:55
Kiürült a kamra, a farmerek éheznek

Heni és Attila felmérték a kamra helyzetét, és kiderült, hogy szinte semmi sem maradt benne. Ezek után jött a taktikázás: kecskét vagy inkább csirkét vágjanak?

Laura olyat látott, amit korábban soha

Mindenki kivette a részét a feladatból, hiszen tudatosult bennük, hogy csak akkor ehetnek, ha megdolhoznak érte. Laura önként jelentkezett a tollszedésre, bár akkor még lehet, hogy nem tudta, mire is vállalkozik....

Menci séfkabátban álltak neki a csirkének a junior séfek

Megkapták séfkabátjaikat a junior szakácsok a szerdai versenynapon, így büszkén feszíthettek benne a pult mögött. A zsűri szerint varázsa a teljesítményekre is hatással volt. De ki szerezte a legtöbb fakanalat? 

Chilis-kukoricás csirke, és villámgyors gyömbéres sertés

Mautner Zsófi képviseli az újszerű és könnyedebb, „csajosabb” fogásokat, míg Nagy-Britannia neves konyháit is megjárt séf, Pataky Péter a nehezebb, magyarosabb, „férfiasabb”, ételeket készíti el, méghozzá kicsit újragondolva a hagyományos recepteket.

Padlizsános paradicsomos csirke, tészta és pirítós

Mautner Zsófi képviseli az újszerű és könnyedebb, „csajosabb” fogásokat, míg Nagy-Britannia neves konyháit is megjárt séf, Pataky Péter a nehezebb, magyarosabb, „férfiasabb”, ételeket készíti el, méghozzá kicsit újragondolva a hagyományos recepteket.

KIGYULLADT: Egy csirkéket szállító kamion, a sofőr is meghalt

Kormos, félig összeolvadt műanyag ládák az út mentén. A csirkéket szállító teherautó Budapest felé tartott az M1-es autópályán, amikor pótkocsiján tűz ütött ki. Az állatok egy része a tűzben, sok pedig a ponyva alatt a füstben pusztult el. A sofőr maga hívta a tűzoltókat és próbálta megfékezni a lángokat. Közben lett rosszul.

Ismét Jen száll harcba a bennmaradásért

Jen mivel csak három kanállal készült el, ismét párbajozni kényszerűl. Ellenfele a déli származású Joe, aki alulmaradt a versenyben.

200 tonna fertőzött csirkehús


szerző:
2015.03.21. 18:30
200 tonna fertőzött csirkehús

Fertőzött csirkehús került Magyarországról az ukrán piacra. Körülbelül kétszáz tonnányi. Ez a mennyiség öt telepakolt kamionnak felel meg. Az ukrán főügyészség közleményt adott ki, ebben azt írják: a hús egy magyar magángazdaságból származik, de hogy melyikből, azt egyelőre nem árulták el. A csirkehús szalmonellával és lisztériával fertőzött. Azt nem tudni, hogy magyar polcokra került-e ezekből.

Laci is megkapta a magáét


szerző:
2015.02.21. 16:14
Laci is megkapta a magáét

Laci nem viselte férfiasan a feladatot, de azért sikerült megcsinálnia.

12 ezer családon segítenek


szerző:
2012.04.02. 19:20
12 ezer családon segítenek

Magyarországon 12 ezer családnál bevált a terv: ők azok, akik hosszútávon is tudtak élni a nekik kiosztott állatokkal, vetőmaggal. A Minden gyerek lakjon jól alapítvány munkatársai azonban lázasan folytatják a munkát.

Tonnányi csirkét és kacsát koboztak el

Egy tonna ismeretlen eredetű baromfiszállítmányt foglaltak le az állategészségügyi hatóság emberei.

Csirkelopásért állózárkában tartotta fiát

Liftfülkénél szűkösebb házi zárkában tartotta 21 éves fiát 8 héten át egy férfi Bolíviában, mert az ifjú ellopott 3 csirkét.

Rejtélyeket is tartogatnak a kínai büfék

A kínai büfék sláger-fogásait tesztelte a Kosár magazin csapata.

Tízből hét csirke szalmonellás


szerző:
2009.11.16. 17:26
Tízből hét csirke szalmonellás

A baktérium hő hatására elpusztul, vagyis a megfőzött hús nem veszélyes az emberre.

Kígyómarta csirke az étlapon


szerző:
2009.06.02. 10:55
Kígyómarta csirke az étlapon

Egy kínai vendéglátóhely szerint a kígyómarta szárnyasból készült étel egészséges.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való