KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "csikidám"

R-GO: a csikidám sikere 3 évtizede töretlen

32 év telt el, és az R-GO még mindig lázba hozza a közönséget. Szikora Robi és az R-GO több ezernyi rajongó előtt léptek fel, ezúttal Agárdon. Megszólalt a trombita, a szaxofon, pörgött a dob, pengett a basszus, és amikor a hangmérnök mindennel elégedett volt, felcsendült az ismerős zenei alap.

Fókusz 14-08-04

Fókusz: Csaló volt a túlélő? - A lezuhant maláj gép túlélőjéről kiderült, hogy száz rendbeli csalás vádlottja volt, milliókkal tartozott másoknak! Megelőzhették volna? - Mindenkit megrázott a combinós gyilkosság. Hogyan védhetjük meg magunkat egy elmezavarodottal szemben? Go, Robi, go! - A BytheWay és az MDC is tiszteletét tette Szikora Robi színpadán, csatlakoztak a csikidám-őrülethez.

A lázadó, üldözött, tiltott csikidámkirály

A Hungáriával sztár lett, aztán fellázadt. Hogyan akadályozták az R-GO beindulását és melyik volt az a dal, amelyet megjelenése után rögtön betiltottak? Szikora Róbert, a csikidamkirály, a XXI. században.

XXI. század 13-10-08

XXI. század: Cigaretta, totószelvény, újság és édesség – ezt jelentette mindenkinek a trafik. Amikor még szabad volt reklámozni a cigarettát, hadirokkantak és árvák megélhetése volt. Meggazdagodni nem lehetett belőle, de legalább biztos jövedelmet jelentett.

Fókusz 13-08-06

Fókusz: Cipő-ünnep - Megható pillanatok, még a külföldieket is elvarázsolták a legnagyobb magyar előadók. Megszólal! - Elsőként a Fókusznak vallott a lányok közvetítéséről a meggyanúsított szépségguru. Robi nyomában - 30 éves az R-Go. Elkísértük az X-Faktor új mentorát saját jubileumi koncertjére.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!