KERESÉS search-close

cseuz lászló

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "cseuz lászló"

Baleset érte azt a kerékpárost, aki hét olimpiára is eltekert

Cseuz László egy magyarországi túrán volt, amikor egy motoros elgázolta Székesfehérváron. A 74 éves sportolót súlyos sérülésekkel vitték kórházba. Egyelőre nem tudni, hogy mikor ülhet újra nyeregbe, de a 2020-as tokiói olimpiát nem akarja kihagyni. A péceliek egy nap alatt összegyűjtötték a pénzt új biciklijére.

Hazatért Rióból a péceli biciklis

Hazatért Rióból a péceli biciklis. Több mint ötezer kilométert tekert a 72 éves Cseuz László, akinek ez volt a hetedik olimpiája, mindegyikre kerékpárral ment ki. Másfél hónapos utazás után érkezett meg Pécelre, ahol már sokan várták.

RIÓBÓL BICIKLIVEL: Élményeiről mesélt Cseuz László

Hazaért Rióból az a 72 éves péceli nyugdíjas, aki biciklivel tekert az olimpiai játékok helyszínére. Cseuz Lászlónak ez volt a hetedik olimpiája, ahová két keréken jutott el. Idén több mint 5000 kilométert pedálozott. 

Biciklivel megy a riói olimpiára

Biciklivel indult Rióba egy 72 éves nyugdíjas a Pest megyei Pécelről. Ez azt jelenti, hogy csaknem 5000 kilométert teker, amíg eljut az olimpia helyszínére. Cseuz László már nem először kerekezik a játékokra, ez lesz a hetedik olimpiája, ahova biciklivel jut el. Tervei szerint négy év múlva, már csak, mint turista megy el Tokióba.

72 évesen kiteker az olimpiára

Hetedik olimpiájára készül a 72 éves Cseuz László - biciklivel. A nyugdíjas tornatanár a barcelonai olimpiára tekert el először a lányával együtt 1992-ben, azóta egyetlen nyári játékot sem hagyott ki. Folyamatosan edz, és július végén Rióba is elindul. Addig is év elejétől júliusig összesen 10 ezer kilométert biciklizik.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való