KERESÉS search-close

cseh andi

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "cseh andi"

Mélypontok és könnyek a Mentorház után

Bordás Anasztázia, Cseh Andi, Karacs Balázs, Sallai László és Horváth Ági kiestek a Mentorházban. Nehéz pillanatokat és egyben könnyes időszakot kellett legyűrniük magukban. Kiesésükről és legnehezebb emlékeikről meséltek Barabás Évinek.

Egy mentor négy versenyzővel is harcba szállhat a végső győzelemért

Az X-Faktor 2014 legnagyobb újítása, hogy a Mentorházból a három biztos továbbjutón kívül minden mentor kijelölhet még egy versenyzőt, a négy tiszta lapos közül pedig a nézők dönthetik majd el, hogy ki lesz az élő show-k tizenharmadik résztvevője.

Cseh Andrea


szerző:
2014.10.11. 21:55
Benji és Andi az X-Faktorhoz fűzött reményeikről

Hétvégén ért véget Magyarország legnépszerűbb tehetségkutatójának tábora. A 8:08 – Minden reggel stúdiójában két mentorházba jutott versenyzőt láttunk vendégül, Cseh Andit és Benjit, akik a versenyben eddig nyújtott teljesítményükről meséltek, és azt is megosztották műsorvezetőinkkel, hogy mit várnak az X-Faktortól.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való