KERESÉS search-close

csapatkapitány

34 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "csapatkapitány"

Lali letolt gatyával vázolta tervét csapattársainak

A 30+-osok csapatkapitány nem akármilyen feladatot hozott kortársainak. A lányok először talán nem is hittek a szemüknek, de az is lehet, hogy egyszerűen csak sokkot kaptak...

Meghalt Davide Astori


szerző:
2018.03.04. 18:50
Meghalt Davide Astori

A focista az olasz Fiorentina focicsapat kapitánya volt. A 31 éves sportolót az Udinese elleni meccs előtti éjszaka, a szállodában érte a halál. Meg nem erősített hírek szerint szívleállás okozta a tragédiát.

Story Extra 2016-12-09


szerző:
2016.12.09. 17:25
Kovácsovics Fruzsi: „Csak táncmozdulatokkal tudnám elmondani, mi van bennem”

A Kisördögök csapatkapitánya duplán örülhetett a Fináléban, hiszen nemcsak Olívia, de Peti is megnyerte a saját kategóriáját. És hogy mi a legkedvesebb emléke a Kicsi Óriásokból? Azt is elmesélte nekünk.

Oláh Gergő a könnyeivel küszködve mesélt a Fenegyerekek győzelméről

A kapitány nagyon meghatódott, hogy az ő csapata nyert a döntőben, végtelenül büszke volt a gyerekeire. Ráadásul rengeteg emlék előtört belőle az X-Faktoros időszakából.

Kovácsovics Fruzsi: „Remélem, hogy a szeretet kifelé tud majd sugározni”

A Kisördögök csapatkapitánya mesélt egy picit a gyerekek produkcióiról és a pontokról. Illetve, az este különleges produkciójáról is: a közös duettjéről Petivel. Vajon milyen érzés egy gyerekkel duettezni? Megosztotta velünk!

Kiss Ramóna ráhozta a frászt a Kicsi Óriások zsűrijére! - VIDEÓ

A színésznő vérbeli csapatkapitánya a Lázadóknak, és ezt most vasárnap ismét bebizonyította. Olyan táncot és koreográfiát láthattunk, amitől még a szavunk is elállt.

Oláh Gergő új projektbe fogott!

A Kicsi Óriások csapatkapitánya sosem unatkozik, ezúttal pedig ismét olyan dologba vágott bele, ami a rajongóit is megörvendezteti majd! Mi lehet ez? Mutatjuk!

Így cukiskodtak a Kicsi Óriások csapatkapitányai!

Már két adásban is megcsodálhattuk, hogy mennyire ügyesek a színpadon a tehetségmutató versenyzői, akik mellett mindig ott vannak a csapatkapitányaik, hogy segítsék őket a felkészülésben.

Kiss Ramóna: „Bízunk abban, hogy eljutunk, ameddig csak tudunk!”

Ugye, a második adásban még egyetlen csapattól sem kellett búcsúznunk, azonban elkezdődött a pontgyűjtés. Ramóna, a Lázadók csapatkapitánya többek között erről és a gyerekek produkcióiról is mesélt.

Story Extra 2016-09-09


szerző:
2016.09.09. 16:55
Kovácsovics Fruzsina: „A csapatomat már most imádom”

Mielőtt még kialakult volna a végső csapata az első adás során, a Kisördögök kapitánya a válogatókon kiválasztott csapatáról és a műsorról is mesélt egy kicsit. Az interjú közben pedig egy meglepetés vendég is betoppant, aki nem más volt, mint kistehetsége, Olívia!

Kiss Ramóna: „Mindannyian egy nagy játékként éljük meg!”

Az első adás előtt Ramóna elárulta, hogy a válogatón kiválasztott tehetségeken érezte, hogy nagyon céltudatosak. Sőt, akarva-akaratlanul olyan gyerekeket válogatott ki, akik olyan, mint ő… vagy éppen ő hasonlít rájuk?

Kovácsovics Fruzsina: „Ez a szerep most nekem lett kitalálva!”

A hétköznap óvónéni, hétvégén koncertező énekesnő igazán magáénak érzi a csapatkapitány szerepet, hiszen így mindkét énje egyszerre érvényesülhet.

Oláh Gergő: „Egy picit, mintha én is hozzátennék, hogy elinduljanak ezen a pályán”

Gergőt az első meghatározó élménye még az óvódában érte, és már ekkor eldöntötte, hogy énekelni szeretne. Aztán jött az X-Faktor! Akkor ő állt a mentorok előtt, most viszont neki kell egyengetnie a gyerekek útját.

Kiss Ramóna: „Nyerni szeretnék”

Ramóna már gyerekként is nagyon szeretett szerepelni. A műsorban természetesen nyerni szeretne, de olyan gyerekeket akar a csapatába, akik nem a társaikat akarják legyőzni, hanem meg akarják mutatni, mennyire tehetségesek.

Kovácsovics Fruzsina: „Már csak egyet kell aludni!”

A többi csapatkapitányhoz hasonlóan, Fruzsi is mindenkit arra buzdít, hogy szombaton 18:50-kor nézzék a Kicsi Óriásokat az RTL Klubon! Ti is várjátok már?

TÓTH VERA:

Tóth Verának a Kicsi Óriások csapatkapitányaként többször is leesett az álla, attól hogy mennyire tehetséges a fiatal generáció.

KISS RAMÓNA: "Kell valami plusz!"


szerző:
2016.09.02. 17:20
KISS RAMÓNA:

Kiss Ramónát már gyerekkorában megbabonázta a színpad, ezért maximálisan tud azonosulni a Kicsi Óriások szereplőivel. A színésznő nagyon szeret a gyerekekkel együtt dolgozni, hiszen, ami a szívükön az a szájukon, és ez az őszinteség sokszor örömkönnyet csal a csapatkapitány arcára.

20 évvel ezelőtti közös képen a Tóth lányok

A Kicsi Óriások csapatkapitánya, Tóth Vera egy legalább húsz évvel ezelőtti közös fotót posztolt húgáról az Instagramra. Az azóta sztárénekessé vált csajokra rá sem lehet ismerni - éppen húsvéti tojásvadászatra indultak ártatlan és picit még álmos arccal. Gabi elérzékenyült és kommentben reagált a régi emlékre: Újra gyerek szeretnék lenni! - írta a fotó mellé.

 

Trap Kapitány: „Már csak két nap!”

Múlik hét, fogynak a napok. Már csak kettőt kell aludnunk, hogy végre elkezdődjön a Kicsi Óriások! Ahogyan azt Trap Kapitány, alias Molnár Tibi is elbeatboxolta: szombat, RTL, 18:50!

Tóth Vera: „Már csak hármat kell aludni, hogy elinduljon a Kicsi Óriások!”

A csapatkapitány már izgatottan várja a műsort, megígérte, hogy mindenki nagyon sokat fog nevetni, és talán sírni is, hiszen a szombat este 18:50-kor induló Kicsi Óriásokban megható pillanatok részesei leszünk majd.

Kiss Ramóna: „Most már csak négyet kell szundizni! Figyeljetek!”

Egyre kevesebb napot kell már várnunk, hogy elkezdődjön a Kicsi Óriások! Kiss Ramóna is tűkön ül, hogy végre szombat 18:50 legyen!

Tóth Vera hihetetlen átalakuláson ment keresztül

Az utóbbi napok az énekesnő magánéletéről szóltak, azonban nem szabad megfeledkeznünk róla, hogy Vera a rengeteg munka és az új kihívások mellett egy másik álom útjába is eredt. Erről emlékezett meg egyik új posztjában.

Oláh Gergő: „Szombaton, 5 nap múlva találkozunk az RTL Klubon!”

Megkezdődött a visszaszámlálás! A csapatkapitány gyerekei társaságában buzdít mindenkit arra, hogy szeptember 3-án kapcsoljanak az RTL Klubra, hiszen 18:50-kor kezdődik a Kicsi Óriások.

Trap Kapitány új videóval sokkolta követőit!

A Kicsi Óriások csapatkapitánya még az X-Faktorban tűnt fel a Tha Shudras frontembereként, és már akkor kiderült róla, hogy igazi beatbox mester. Ezt most halmozottan bizonyította.

Szigetlakó mentorok és csapatkapitányok!

Tóth Gabi az X-Faktort, Tóth Vera és Trap Kapitány a Kicsi Óriások című tehetségkutató versenyt képviselte a hétvégén, a Sziget Fesztiválon. Vera több képet is feltöltött Instagramjára az estéről, amin bomba jól érezték magukat.

KISS RAMÓNA: „Ilyet még nem láttak a nézők!”

Kiss Ramónát a legtöbben a Barátok Közt Zsófiaként ismerik, pedig már láthattuk a Szombat Esti Lázba, és megmutatta magát a Gyertek át szombat este című műsorban is. A fiatal színésznő azonban most egy teljesen új szerepben próbálhatja ki magát, hiszen ő lesz az RTL Klub legújabb tehetségkutató műsorának a Kicsi Óriásoknak az egyik csapatkapitánya. Zsófi számára az egyik legfontosabb dolog az az, hogy a gyerekek feltétlenül megbízzanak benne.

OLÁH GERGŐ:

Oláh Gergő azt a megtisztelő feladatot kapta, hogy ő lehet az RTL Klub új tehetségkutató műsorának a Kicsi Óriásoknak az egyik csapatkapitánya. Gergő jól kijön a gyerekekkel, hiszen ő maga is édesapa. Az énekes nagyon felelősségteljesnek érzi a tehetségkutatóban betöltött szerepét, ezért is az a legfontosabb célja, hogy a gyerekek minél inkább összefogjanak, ne pedig versengjenek egymással.

Kicsi Óriások: Vége a találgatásoknak!

Végre lehull a lepel és fontos részletek derülnek ki az RTL Klub új szuperprodukciójáról, a Kicsi Óriásokról. Tehát vége az eddigi találgatásoknak, mi most megmutatjuk Önöknek, hogy kik lesznek a csapatkapitányok, és a műsorvezetők!

 

Újabb hihetetlen nevek a Kicsi Óriások háza táján!

Ha már megvan a zsűri és a műsorvezetőnk is felkészülten várja a kis tehetségeket, akkor már csak egy utolsó részlet hiányzik: a csapatkapitányok! Hogy kik ők, és mi lesz a szerepük a műsorban? Most végre kiderül!

Megműtötték Gerát


szerző:
2011.07.08. 15:10
Megműtötték Gerát

Csütörtökön bokaműtéten esett át Gera Zoltán, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya.

Melegebb éghajlatra küldte csapatkapitányát

Hazaküldték a vébéről a francia csapat csatárát, miután szidalmazta a csapatkapitányukat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való