KERESÉS search-close

csapódás

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "csapódás"

Patakmederbe csapódtak Miskolcon

Ha nem lassítja le a villanyoszlop a kocsit, nem élik túl. Ezt mondta Híradónknak annak a lánynak a barátja, aki autójával a Szinva patakba esett Miskolcon. Egy ismerősével utazott. A fiatalok egy kanyarodó autóval ütköztek. A balesetben a két fiatal súlyosan megsérült, a másik autó vezetőjének eltört a karja.

Azt állítja, nem vette észre

Nem a pótkerekét hagyta el a hétfői halálos trélerbaleset okozója. Az abroncs az utánfutó alól szakadt ki a felnivel együtt menet közben. Úgy tudjuk, hogy a szerb férfi ezután még kilométereket tett meg. Azzal védekezett, hogy nem vett észre semmit. A híradónknak nyilatkozó szakértő szerint ez kizárt.

Apa és lánya halt meg a motoron

Családi tragédia az autópályán, apa és lánya halt meg egy motoros balesetben szombaton az M7-esen. A Siófokhoz közeli útépítésnél egy fékező kisbuszba csapódtak. Mindketten lerepültek a motorról. Az apa a helyszínen életét vesztette, lánya a kórházba szállítás közben vesztette életét. Még vizsgálják, mennyivel hajthattak.

Várakozók közé csapódott az autó

Buszra váró utasok közé vágódott egy autó Orgoványban. A kocsi két embert ütött el, egyikük a kórházba szállítás után meghalt. Miután átszáguldott a járdán, az autó kidöntött egy kerítést, és félig egy ház udvarán állt meg.

 

Virágboltba rohant a kukásautó

Másodperceken múlt annak a nőnek az élete, akinek a virágüzletébe csapódott egy kukás kocsi, kedd reggel Budapesten. Úgy tudjuk: a jármű vezetője infarktust kapott, ezért rohant neki fékezés nélkül az újpesti üzletsornak. 

VIRÁGÜZLETBE CSAPÓDOTT: másodperceken múlt az eladó élete

Másodperceken múlt annak a nőnek az élete, akinek a virágüzletébe csapódott egy kukás kocsi. Úgy tudjuk: a jármű vezetője infarktust kapott, ezért rohant neki az újpesti üzletsornak – fékezés nélkül. A balesetben nem csak ő, de a mellette ülő társa, és a virágboltban dolgozó nő is megsérült, őket kórházba vitték. 

Négyes karambol a sztrádán

Négyes karambol történt az M5-ös autópályán. Autószállítóba rohant egy kocsi szombat hajnalban, Szatymaznál. Az autó felborult és az út menti szalagkorlátnak csapódott. Az utánuk haladó busz meg tudott állni, de a mögötte lévő már későn fékezett és a buszba csapódott. Ketten sérültek meg. A busz egyik utasa elmesélte, hogy álmukból riadtak fel.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való