KERESÉS search-close

csalódottság

25 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "csalódottság"

Greg megsértődött a lányokra?

A fiú kissé zokon vette, amiért Reni és Zsuzsu nem hívták magukkal a közös vlogukba, ám nem rejtette véka alá érzéseit, és szemtől szemben megbeszélte a dolgot a lányokkal...

VV Krisztián:

A fiú mindvégig bízott benne, hogy vissza fog térni a Villába, így nem is palástolta csalódottságát. De vajon kinek szurkol a továbbiakban?

Hogyan bírja ki Vivi Radics nélkül?

Radics távozása után a lány teljesen maga alá került, és az egyik buli alkalmával az alkoholba fojtotta bánatát. Reni próbálta vigasztalni a lányt. 

Alexandra nem tudja hova tenni Gábor viselkedését

Amikor Alexandráék visszatértek a wellnesselésből, a közhangulat változatlan volt a Bayani törzsben. Gábor úgy tűnt, hogy csalódott, amiért nem őt vitte Szandra a feltöltődésre, ráadásul Fannival is összebalhézott a srác.

Béremelés: csalódott egészségügyi dolgozók

Egy műtőssegéd fizetése az emelés előtt 161 ezer forint volt, az emelés után pedig: szintén 161 ezer. Még sorolhatnánk a csalódott egészségügyi dolgozók panaszait, akik hittek a kormánynak, hogy valóban megkapják a beígért 12 százalékos béremelést. A Nem értem című sorozatunk legújabb részét láthatják!

 

Csalódottság Katalóniában

Nem kér menedékjogot a Madrid által menesztett katalán miniszterelnök. Azt mondta a katalán függetlenedés fő kezdeményezője, hogy akkor megy haza, ha megkapja a lehetőséget a tisztességes eljáráshoz, mivel zendüléssel vádolta meg Madrid.

Óriási csalódás a kóstoláson: egyik csapat sem kapott fakanalat?

A csapatoknak tengeri alapanyagokból kellett főételt csinálniuk, azonban úgy tűnt, elvesztek egy kicsit. A zsűri csalódottan kóstolta az ételeiket.

Feri csalódottan tért vissza a kórházból...

Feri kórházi látogatása után visszatért új törzsébe, ahol egy igencsak rossz hírrel fogadták a többiek... Barbarának azonban sikerült őt felvidítania tervével!

Klaudia:

A második védettségi játékot is a Buwaya nyerte meg, az Ibon törzs csalódottságát pedig csak tetézte, hogy a megoldókulccsal a kezükben vesztették el a játékot...

Ti kinek adtok igazat: Aliznak és Krisztiánnak vagy Tóbiásnak?

Úgy tűnik, már elkerülhetetlen volt ez az óriási vita...

Robi eldobta a gyűrűjét:

A férj a tantrában bízott, hogy közelebb hozza feleségéhez. Ám sajnos ez a módszer sem úgy sült el, ahogy szerette volna. Kinga elutasítása az utolsó csepp volt a pohárban.

Karesz úgy érzi, nincs értelme az életének!

A fiú már egy halvány reménysugarat sem látott a horizonton, amikor Milán azt tanácsolta neki, vessen már véget a nyomorúságának és kezdje újra. Karesz ekkor már tudta, mit kell tennie...

Tivy megmutatta a

A kieső nagyon örült, hogy végre viszont láthatja a nővérét Juditot, akivel már a következő lépést tervezgetik, többek között, hogy felkeresi a már kiesett játékosokat.

Paula közölte Tamással: köztük mindennek vége!

A lány reggel rájött, hogy a flörtölés Márkkal kimondottan jót tett az önbizalmának, de eléggé kilátástalannak tűnik a folytatás. Közben Tamás ismét felbukkant, hogy egy hozzá írt szerelmes verssel kibékítse…

Barbi megtudja, hogy az albérlet lakói tudtak a megcsalásról

Miután a lány anyja, Ildikó sajnos elszólja magát, hogy nemcsak ő, de Paula és Gábor is tudtak Joe félrelépéséről, Barbi kiborul, és csalódottságában jelenetet rendez…

Bori új lovagja feledtetni tudja vele Tamást?

Bori pénteken nagyon berúgott Vincével – a házban maradandó nyomai lettek a pénteki éjszakának. Hajnalban a fiú lelépett, Bori pedig egész hétvégén hallgatta a lakótársai szidalmait. Vince azonban ismét megjelent…

Evelin mellőzve érzi magát Levi dobszerkója mellett

Este Evelin ki akarja panaszkodni magát Levinek Tildáról és a munkáról, de Levi csak a dobolásra tud koncentrálni. A lány pedig ezen kiakad…

LŐRINCZ TESTVÉREK:

Lőrincz Tamás és Viktor még mindig a pár nappal ezelőtti történések hatása alatt állnak. Lőrincz Viktor birkózó érmét ugyanis sokak szerint maguk a bírók vették el. A fiúk azt mondják, nagyon nehéz megemészteni a történteket, de az mindenképpen erőt ad nekik, hogy nemcsak a birkózó társadalom, hanem a laikus szurkolók is egy emberként álltak ki mellettük.

Csalódott és dühös Quaestor-károsultak

Csak a töredékét kapják egyelőre a remélt összegnek, ezért sokan csalódottak a Quaestor károsultjai közül. A legtöbben arra számítottak, hogy 6 millió forintig már most megkapják a pénzüket. Csakhogy a Befektető-védelmi Alap egymillió forintig fizeti a teljes kárösszeget, egy és hatmillió között pedig csak a betét 90 százalékát. Ráadásul a Quaestor esetében csak a fiktív, vagyis nem létező kötvények után. Így van, aki a befektetett összegnek a töredékét kapja. A Buda-Cash-ügy károsultjai még rosszabbul jártak: sokan eddig egyetlen fillért sem kaptak.

Exkluzív: Zalatnay Sarolta perre megy!

Zalatnay Cini közösségi oldalán fejezte ki csalódottságát, amiért golopi fellépését nem tudta befejezni a technikai bakik miatt. Most úgy döntött kiáll az igazáért és beperli a golopi polgármestert! Ügyvédjével együtt érkezett hozzánk.

Szuflé - Gelb Tatyana

Tatyana csalódottan vitte a szuflékat a zsűri elé, hiszen nem sültek meg, pedig háromfélét is készített.

Nem hagyják abba a tiltakozást a ságvárisok

Passzív ellenállásra készülnek a szülők Szegeden, ezt mondta a Ságvári Gimnázium szülői munkaközösségének elnöke, miután kiderült, hogy mindenképpen átnevezik, sőt, az általános iskolával össze is vonják a gimnáziumot. Hevesi Éva azt mondta híradónknak, nagyon csalódottak, de abban bíznak, hogy egy következő kormány visszaadja majd az iskolájuk nevét. A minisztérium azért kezdeményezte a névváltozást, mert szerintük nem helyén való, hogy a negyvenes évek illegális kommunista mozgalmának, egyik tagja a névadó.

DENNIS:

Dennis csalódott, hogy nem ő nyerte a VV7-et, de tele van tervekkel: zenei pálya felé akar elmozdulni, le akar érettségizni és a jogosítványt is szeretné megszerezni.

Sok devizahiteles jobb megoldásra számított

Rengetegen évek óta várják, hogy végre megoldódik a helyzetük, és leveszik a nyakukból a devizahitelük terhét. Lehetőségek eddig is voltak, a végtörlesztés vagy az árfolyamgát, de ezek messze voltak a tökéletes, mindenki számára elérhető és vonzó megoldástól. A tétet nemrég magasra emelte a kormányzat: a banki elszámolási törvény és a forintosítás sokak számára megnyugtató megoldásnak tűnhetett. De a helyzet mégsem ilyen egyszerű. Egyáltalán nem az. Ezért érzi magát csalódottnak rengeteg devizahiteles. Moskovics Judit riportja.
 

Benkős párna és a Sors keze


szerző:
2009.11.02. 20:53
Benkős párna és a Sors keze

Csalódottak a feleségjelöltek, akik ezentúl csak kintről nézhetik, amint kiszemeltjük arát választ.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való