KERESÉS search-close

családtagok

19 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "családtagok"

Ma este már csak hárman küzdenek meg a Konyhafőnökben

Ma este már csak hárman küzdenek meg a Konyhafőnökben, a döntősöknek pedig nem egyedül, hanem a családtagok segítségével kell megbirkózniuk az akadályokkal. Hogy hátráltatni vagy inkább segíteni fogják a döntős versenyzőket a családtagok a Konyhafőnökben, az ma este a Fókusz után kiderül.

Anyukák, nagyapák és egy ikertestvér az X-Faktor nézőterén

Anyukák sírtak, nagyapák büszkélkedtek, mi meg nem hittünk a szemünknek, amikor az X-Faktor versenyzőjének ikertesóját megláttuk. Tamáska Gabi nővére akár a színpadra is felmehetett volna, ha a hajszíne nem árulja el. Hogyan reagált Kiss Ramóna, amikor megleptük, és miféle csalódás húzódik a Stolen Beat klipjének hátterében a riportból kiderül. (Ide kattintva a fiúk elmesélik, hogyan született meg "Hol vagy" című daluk.)

Keresem a családom: ez ám a sikertörténet!

Gyerekeiket, szüleiket, testvéreiket keresték, volt aki évtizedekig hiába kutatott rég, vagy soha nem látott családtagja után. Több mint ezren fordultak segítségért a novemberben induló műsor készítőihez. Három évvel ezelőtt pedig a „Keresem a családom!” csapata hónapokon át nyomozott az elveszett rokonok után.

Miért nem kért még bocsánatot M. Richárd?

Megszólal a brutális Dózsa György úti autóbaleset egyik áldozatának családja, és a gyanúsított M. Richárd is.

Újabb nagy állami megbízást kapott Mészáros Lőrinc családja

Újabb nagy állami megbízást kapott Mészáros Lőrinc családja, az erről szóló közleményt a Klubrádió vette észre.

 

Sikeresen vállalkozó családtagok

Szárnyaltak a jegybankelnök fiának cégei tavaly, és sikeresen vállalkoztak Kósa Lajos családtagjai is. Ez a friss mérlegadatokból derül ki. A fideszes politikus feleségének kft-je például egyetlen év alatt megtizenötszörözte a befektetett hat millió forintot, így 91 millió forint nyereséget ért el – írja a Népszava.

 

ITTHON A BAJNOKOK!: így ünnepelték az olimpikonokat

Szurkolók és újságírók hada fogadta a hazatérő olimpikonokat a reptéren, majd a Jégcsarnokban. Óriási tapssal és ovációval köszöntötték a sportolókat. Megmutatjuk, hogyan ünnepelte őket a közönség, hogy ölelték családtagjaik és mit mondtak a sportolók kameránknak.

Fókusz 2017-10-12


szerző:
2017.10.12. 17:20
Elszabadultak az indulatok a tárgyalóteremben!

A vádlott családtagjai kiabáltak és dörömböltek, miközben a bíró ítéletet hirdetett, sőt stábunkra is rátámadtak. Azt kifogásolták, hogy életfogytiglanit kapott a családtagjuk, aki a vádirat szerint vascsővel vert agyon egy idős asszonyt, majd elvette 90 ezer forintját. A férfi tagadta mindezt, de a bíróságot nem sikerült meggyőznie.

 

„Egy ellenségünk van, a közöny” – Ilyen egy nap a „Keresem a családom!” stábjával

Abba a szerencsés helyzetbe kerültem, hogy eltölthettem egy egész napot az ismert műsor hazai készítőivel. Azzal a stábbal, akik két éve keresik az elveszett családtagokat, akik eggyé válnak nap, mint a nap a szívszorító történetekkel, akik fáradtan és akár betegen is forgatnak. Milyen erő hajtja őket, honnan ez a szenvedély? Mi a titkuk? – ezekre a kérdésekre kerestem a válaszokat!

 A tiltott szerelem hajszolta a halálba a királynőt?

Magyarország első szocialista szépségkirálynője volt, aki egy évig sem uralkodhatott. 1986. július 10-én öngyilkos lett. Hogy mi történhetett, az a mai napig rejtély, azok segítenek most megfejteni, akik a legközelebb álltak hozzá.

Ötezer vagyonnyilatkozatba lehet belenézni

Nyaraló a gyerek, cég a feleség nevén. És ez csak két módja annak, hogy valójában sosem derüljön ki, milyen vagyonnal rendelkeznek a politikusok. A jelenlegi vagyonnyilatkozati eljárás szerint nem kell nyilvánosságra hozni, mi van a hozzátartozók nevén. A direkt36 és a Transparency International által indított portálon, a vagyonkereso.hu-n már több mint ötezer vagyonnyilatkozatba lehet belenézni.

Milliókkal tartoznak a családtagoknak

Leadták idei vagyonnyilatkozatukat az országgyűlési képviselők. Ezekből az derül ki, hogy a 199 képviselő közül minden ötödik kapott kölcsön kisebb-nagyobb összeget magánszemélytől. Lázár János például 36, Rogán Antal 15 millió, a szocialista Velez Árpád 19 millió forinttal tartozik valakinek.

Egyedül pokol a karácsony?

A karácsony a Valentin nap mellett a másik olyan időszak, amikor azokra, akik éppen egyedülállóak, sokszor rátör a kétségbeesés: ők márpedig egyedül fognak meghalni, biztos bennük van a hiba, hogy körülöttük mindenki megtalálta már az igazit, kivéve ő, és persze ehhez hozzájön még a családtagok kínos kérdése is: „Mi a helyzet? Mikor lesz már valakid? Mikor állapodsz végre meg?” Nem könnyű elfogadni a helyzetet, de miért? Ezekről a kérdésekről beszélgettünk Somával.

Gazdának tanulnak a politikusok


szerző:
2015.10.29. 18:35
Gazdának tanulnak a politikusok

Politikusok és családtagjaik is sorra végzik el az aranykalászos gazda tanfolyamokat, hogy ezáltal licitálhassanak az állami földekre, ezt írta a Vs.hu. A portál szerint néhány hét alatt megszerezhető az a képesítés, amivel már részt lehet venni az árveréseken. Információik szerint a „Földet a gazdáknak” programot kilobbizó Győrffy Balázs fideszes képviselő családtagjai is elvégezték egy ilyen tanfolyamot. Az MSZP a lehetséges visszaélésekre figyelmeztet.

Megtalálták az eltűnt családtagokat

Gyerekeiket, szüleiket, testvéreiket keresték, volt aki évtizedekig hiába kutatott rég, vagy soha nem látott családtagja után. Több mint ezren fordultak segítségért a novemberben induló műsor készítőihez. A Keresem a családom csapata pedig hónapokon át nyomozott az elveszett rokonok után.

Gyermekkarácsony a Parlamentben


szerző:
2014.12.28. 20:10
Gyermekkarácsony a Parlamentben

Milyen értékben kaptak ajándékot a gyerekek? Ceglédi Zoltánt megihlette a kérdés, és összefésülte az aktuális hírekkel, amik a politikusok családjairól szólt.

Megvizsgálnák a politikusok rokonait

Az LMP és az Együtt is benyújtja saját javaslatát az Országgyűlésnek, hogy ne csak a képviselők és kormánytagok vagyonnyilatkozata legyen nyilvános, hanem a velük egy háztartásban élőké is.

Fókusz 12-03-01


szerző:
2012.03.01. 20:45
Fókusz 12-03-01

Fókusz: Minden, ami szép volt... - Lilu és Balázs felidézik a VV5 legjobb pillanatait, és ami kimaradt az adásból. Mennyit ér az élet? - Harc a hatóságokkal. Kire számíthatnak a hurghadai áldozatok családtagjai?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való