KERESÉS search-close

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "család"

Lilu a ma esti Keresem a családom epizódról!

A Keresem a családom új évada ma este folytatódik az RTL Klub-on 21:30-tól: most Lilu volt vendégünk, aki az új epizódról mesélt!

Milyen édesapa Sipos Peti az Irigy Hónaljmirigyből?

Sipos Peti idén lesz 51 éves, de ez egyáltalán nem látszik rajta - Peti karrierjéről és családjáról is mesélt nekünk!

„Otthon, édes otthon” - Istenes Bence itthon

Istenes Bence hazatért a trópusi forgatásáról. 50 napig 40 fokban forgott a Survivor második évada. Bence elmondja, hogy vészelte át családjától távol.

Kökény Attila kisfia apja nyomdokaiba lép?

Kökény Attila kisfiával, Lalival érkezett hozzánk, hogy többek között családjukról meséljenek nekünk!

Az Éjjel-Nappal Budapest Barbija boldog anyuka!

Egy évvel ezelőtt a Fókusz stábja látogatást tett az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat Barbijánál, akiről kiderült, hogy a való életben immáron anyukaként kell helytállnia. Barbi nagyon büszke volt rá, hogy harmincéves kora előtt teherbe esett, és azt is elmesélte, hogy kislányt hord a szíve alatt, amivel teljes a boldogság. A kicsi neve már akkor megvolt, de azt még saját édesanyjának sem árulta el, hogy meglepetés legyen mindenki számára.

Mit jelent Istenes Bencének az apaság?

Istenes Bence egy rövid videóban mondja el, számára mit jelent az apaság - ne felejtsétek, vasárnap apák napja!

Vasárnap apák napja!

Egy apa sokkal több, mint a kettes számú szülő, vagy egy segítő kéz. Az édesapák szerepe a gyermekek életében megkérdőjelezhetetlen és létfontosságú. Az ő csodálatos munkájuknak köszönhetően vagyunk azok, akik vagyunk. Június 17-én Apák napja!

Oláh Gergő lett a Múzeumok Éjszakájának arca!

Oláh Gergőt nemcsak hangjáért imádjuk, hanem azért is, mert csodálatos apa. Sőt! Most ő lesz a Múzeumok Éjszakájának arca is, a részleteket ő árulja el!

Mire számíthatnak Kiss Gergely lányainak udvarlói?

Kiss Gergely nemcsak háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, hanem háromszoros lányos apuka is! És hogy mit válaszolt a címben feltett kérdésre? Most kiderül!

A lányomat elrabolták?

Mária ma sem tud belenyugodni, hogy a lánya, Szandi egy hónap után összeköltözött újdonsült barátjával. Ráadásul az elkeseredett anyuka úgy gondolja, hogy Szandi a fiú befolyása alatt áll.

Beatrix köddé vált

Mikor Marianna lánya, Beatrix egyik napról a másikra felköltözött Budapestre, az édesanya szíve teljesen összetört, ráadásul el sem tudta érni a lányát.  Sőt, öngyilkosságot is megkísérelt…

Egy családi titok nyomában! – Kéki Zsófi igaz története!

A kiegyensúlyozott és vagány Zsófit mindig is nyomasztotta egy ősrégi családi rejtély, melynek már a végére akart járni: ki az ő igazi édesapukája, és miért tagadta meg őt úgy, hogy még meg sem született, és ezek után miért nem kereste őt sohasem?

 

„Nem törődtek velem, mindig csak bántottak!” – Nyíri Veronika igaz története!

Vera egy igen különleges lány, fiatal kora ellenére igen erős, bátor és küzdő szellemű, pedig a sors nem adott neki könnyű gyerekkort. Nem, Verának nem volt gyerekkora, és most mikor betöltötte 18. életévét, úgy döntött, kezébe veszi a dolgokat, és utánajár, hogy kétévesen miért hagyta el őt az édesanyja.

Kérem vissza az anyukám!

Zsuzska az édesanyjával, Zsuzsával szeretné rendezni viszonyát, hiszen a lány mostohaapja sokszor generált vitákat. Zsuzska egyetlen vágya, hogy egy valódi anya-lánya kapcsolat alakuljon ki közöttük.

„Légy részese az életemnek”

Gergő az apukájával, Miklóssal szeretne kibékülni, ám nem lesz ez olyan egyszerű, hiszen a férfi szerint a fia nem tud bánni a pénzzel, ráadásul nagyon felelőtlen is.

Ma este indul a Keresem a családom új évada!

Hadas Kriszta, a Keresem a családom főszerkesztője, és Korn Anita felelős szerkesztő a népszerű családegyesítő műsor új évadáról mesélt nekünk, ami szerda este 21:30-kor kezdődik az RTL Klub-on!

„Innentől nem vagy a fiam!”

Miután Hanna és Milán nevelőanyukája, Erika a férje halála után más férfi mellett találta meg a boldogságot, a testvérpár úgy érzi, hogy Erika elhanyagolja őket. A nő viszont azt állítja, nevelt fia kezet emelt rá…

Attila két hete csak a mamára gondol

Józsi mindig próbálta jó útra terelni a nevelt fiát, Attilát, de a fiú az iskolát is otthagyta, és munkát sem keresett. Az állandó vita addig fajult közöttük, míg Attila el nem költözött otthonról, ám honvágya azóta is fogva tartja őt.

Sváby András a Reggeliben!

Sváby András nemrég tért haza az Adriáról, ahol többek között a Quimby tagjaival hajózott. A részletekről ő mesélt nekünk!

Megszólal a dombóvári tragédia egyetlen túlélője

Mi okozhatta a dombóvári tragédiát, amiben négyen haltak meg? Mit tehetett volna a család, és lehet-e egyáltalán védekezni ilyen helyzetben? Megszólal a szerencsétlenség egyetlen túlélője, aki az autóban ült, mikor rájuk dőlt a fa.

Istenes Bence újra magához ölelhette szerelmeit!

Hiába a rengeteg izgalmas kaland, a műsorvezető már nagyon várta, hogy végre hazatérhessen a Survivor forgatásáról. Kíváncsi vagy, mivel teltek az első napjai itthon?

52 ezer forint: tényleg ennyit ér, ha egy szülő mindent megtesz beteg gyermekéért?

Magyarországon 12 ezer családban nevelnek súlyosan beteg gyermeket. Az őket ápoló édesanyák nem hagyományos munkahelyen, hanem otthon dolgoznak: a háztartási feladatok mellett például tornáztatnak és fejlesztenek. Ápolónők, gyógytornászok, dietetikusok egy személyben, mégsem munkabér jár nekik, hanem segély, és abból sem valami sok.

Dolhai Attila egyszerre négy nővel él együtt!

A színész a Reggeliben mesélt arról, hogy milyen együtt lakni négy nővel, és hogy milyen apának tartja magát.

Polyák Lilla titokzatosan fogalmazott vőlegényével kapcsolatban!

Polyák Lilla a Reggeliben mesélt vőlegényéről, akivel már tervezik, hogy komolyabb szintre emelik a kapcsolatukat. Továbbá arra is fény derült, hogy milyen a kapcsolata Máténak a két fiúval.

KESZTHELYI VIVIEN:

Keszthelyi Vivien a világ egyik legfiatalabb női gyorsasági autóversenyzője. A 17 éves lány rendkívül szűkszavú, ha szerelméről kérdezik, most a Fókusznak azonban kivételt tett. Elmeséli, milyen érzés egy kicsit a Schumacher családhoz tartozni.

Gergő vissza akarja kapni keresztszüleit

Judit és Attila fontos részei voltak Gergő gyerekkorának, azonban egyik napról a másikra eltűntek az életéből. A fiú sosem tudta meg édesanyjától, hogy mi történt. Keresztszüleivel most végre újra találkozhatott, és mindent megbeszéltek.

A gyűlölet szétválaszthat egy családot?

Brigitta és Zoli féltestvérek, viszont lassan már egy éve nem látták egymást. Brigi szerint a testvére barátnője miatt romlott meg ennyire a kapcsolatuk, pedig korábban együtt is éltek. Zoli azonban nem volt hajlandó engedni…

Apa, én vagyok a fiad!

Dávidot az anyukája egyedül nevelte fel, hiszen édesapja, Attila csecsemőként elhagyta őket. Bár a fiú próbálta felkeresni apukáját, sosem járt sikerrel. Sőt, Dávid abban sem biztos, hogy Attila felismeri őt.

Nóra: „Te mégis mit képzelsz magadról?”

Az ügyvédnő döbbenten veszi tudomásul, hogy lánya egyáltalán nem olyan jókislány, mint amilyennek mutatja magát.

A kaszinó fogságában

Gábornak elege van a vejéből, Dávidból, aki szinte az összes pénzét elherdálja. Az apuka egyre inkább dühösebb, hiszen ő maga is támogatja anyagilag a fiatalokat. Van kiút a szenvedélyből?

Íme az Anyósok Házirendje!

Alexa nem bírja tovább az anyósa, Erzsébet viselkedését, aki nem csak a gyereknevelésbe szól bele, de még a fiatalok párkapcsolatába is. A lány most egy házirenddel érkezett, ami 7 pontot tartalmaz…

Az öcsém a barátnőmmel bújt ágyba

Krisztián egy házibuliban lefeküdt a saját bátyjának a párjával, ráadásul az alvó testvére mellett. Bár másnap reggel mindent bevallott, a fivérek csúnyán összevesztek. Mindennek 4 éve már, így épp itt az ideje a békülésnek.

Ilyen volt Dobó Ágiék álomutazása

A szépségkirálynő és családja nemrég értek haza a tengerpartról, és tele vannak élményekkel. Ezt nektek is látnotok kell!

Bodrogi Gyula nagy csibész volt, 17 fegyelmit is kapott!

Nagy örömünkre stúdiónkban köszönthettük Bodrogi Gyulát, a Nemzet Színészét, Kossuth- és kétszeres Jászai-díjas színművészünket!

Így lett álriporter Beleznay Endréből

Ahol megjelenik, ott humorból nincs hiány. A jókedv mellett az egészséges életmód és a sport is fiatalon tartja. Ma Esztergályos Cecília mellett Beleznay Endre garantálja nekünk a jókedvet és a humort!

„Szeretnék vele kibékülni”

Gabriella körülbelül tíz éve nem beszél az édesapjával, Jánossal, és hiába is próbálja keresni, alig kap választ. A lánynak meggyőződése, hogy János egyáltalán nem kíváncsi rájuk, főleg mióta új párja lett.

Örömhír: Újra képernyőn a Keresem a családom!

Kiderült, mikor debütál az RTL Klub legsikeresebb doku-reality műsora!

Június 13-án új évaddal folytatódik a Keresem a családom!

Június 13-án debültál a doku-reality legújabb évada, melyet nagy izgalommal várt már a közönség. A családegyesítő sorozat minden szerdán lesz látható az Éjjel-Nappal Budapest után.
 

Istenes Bence szívhez szóló üzenete

A Survivor műsorvezetője április elején jelentette be közösségi oldalán, hogy közel két hónapra elhagyja otthonát, hogy újra a Fülöp-szigetekre utazzon a túlélőshow házigazdájaként. Tudta, hogy nem lesz könnyű számára ez az időszak, ám erre talán ő sem tudott felkészülni előre…

Magyar nők: szolgasorban?

Mit gondolunk a nőkről és mit gondolnak ők magukról egy országban, ahol az országgyűlési képviselők 12 százaléka nő, fekete afrikai országok is megelőznek minket, s ahol a Magyar Tudományos Akadémia tagjainak alig 6 százaléka nő, a női vállalatvezetők aránya pedig a padlót súrolja?

Egyedülálló szülőknek segítenek

Megnyílt Magyarország első, egyedülálló szülőket segítő központja, az Egyszülős Központ. A jogi és pszichológiai segítséget is nyújtó szolgálatot az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány hozta létre, azért, hogy a válás vagy halál miatt egyszülőssé váló családok mindennapjait, traumafeldolgozását segítse.

Janza Kata bomba formában!

Az elbűvölő Janza Kata kirobbanó formában van! A színésznő a színpadon és anyaként is a maximumra törekszik. Hogyan sikerül összehangolnia a karriert és az anyaságot? Most kiderül!

Dobó Ági egzotikus nyaralásáról mesélt

A Konyhafőnök VIP legutóbbi évadának győztese, Dobó Ági a napokban ért haza a Seychelle-szigetekről - a részletekről ő mesélt nekünk!

Nagy Ervin kiíratta kislányát az iskolából!

Nagy Ervin, A Tanár című sorozat főszereplője elárulta, hogy elhozta kislányát az állami oktatásból, és magániskolába íratta - vajon miért? Most kiderül!

Eva Longoria a legszerencsésebb nőnek érzi magát

Eva Longoria első kisbabája heteken belül megszülethet, az izgalom mellett viszont kis ünneplésre is volt okuk férjével. Két éve kötöttek házasságot Jose Antonio Bastónnal, aki ezért egy hatalmas csokorral köszöntötte szerelmét.

Berényi Miklós: „Bárcsak hazudtam volna inkább!”

Többször megtapasztalhattuk már, hogy a híres Berényi apa-fia páros elég makacs ahhoz, hogy könnyen vitába szálljanak egymással. Hét évvel ezelőtt azonban Balázsnak rá kellett jönnie arra, hogy Miklós kivételesen nem akarta átvágni őt, és egy igen fontos dologban mégsem hazudott.

Milán megoldást talált Ayse családjának kibékítésére

Milánnak megszakadt a szíve, mert Ayse reggel megint nagyon szomorú volt a családja miatt. Megesküdött magának, hogy megcsinálja a lehetetlent, és kibékíti a családot. Murat bácsikája, Hassan felajánlotta a segítségét, és azt mondta, hogy Cüneyt, egy idős török férfi, akit Nihat nagyon tisztel, szólhatna egy pár jó szót az érdekében, ez ugyanis így megy a törököknél. Milán nagy nehezen meggyőzte Cüneyt-t a segítségről, Ayse szemében pedig újra felcsillant a remény.

Sanya tényleg megváltozott Annáért?

Anna meglepetésére Sanya újra megjelent Budapesten. Tamara Joe-hoz fordult segítségért. Milán tervet szőtt Ayse családjának a kibékítésére.

Szabadítsátok ki Veronikát!

Bernadett a mai napig sem tudja feldolgozni a tényt, hogy lánya, Veronika a barátjához költözött. Az elkeseredett anyuka egy bőrönddel érkezett a stúdióba, és elhatározta: most megszöktetni a lányát!

Vége! Berényi Timi nem hazudhat többé!

Amióta itthon van Miki és Nóra lánya, nem áll másból az élete csak hazugságból…

Segítség, kígyók a lakásban!

Panni bátyja kígyókat és hüllőket tart a szobájában, amik nem igazán a lány „idegeinek valók”. Ráadásul nem egyszer előfordult már, hogy a kígyók szabadon mászkáltak a lakásban…

Hiányzik az apukám

Zsolti az édesapjával, Zsolttal szeretné rendezni a viszonyát, akivel sosem alakult ki az az igazi apa-fia kapcsolat. Bár a fiú ajándékokat mindig kapott Zsolttól, „pont a lényeget nem kapta meg.”

A híres énekesnő elárulta születendő kisbabája nemét

Leszállt a bombázó: megállapodott a 2000-es évek első számú szexbálványa. A Fresh együttes barna hajú szépsége másfél évtizeden keresztül a férfimagazinok kedvence volt, egy évvel ezelőtt viszont már gyűrű volt a kezén és egy csöppség a pocakjában. Az énekesnő a Fókuszban mesélte el csodálatos élményeit.

Ilyen egy csodálatos apa-fia békülés a Barátok köztben

Hat évvel ezelőtt Bokros Ádám egy óriási döntést hozott, ami az egész életére kihatott. Úgy döntött, megbocsát édesapjának, és elhívja egy találkozóra.

A nagymamától az unokáig mindenki benne volt a drogbizniszben

A család minden tagja részt vett a kábítószer termesztésében illetve kereskedelmében annál a niklai családnál, amely ellen most emelt vádat az ügyészség. Egy férfi és élettársa közösen termesztették a vadkendert, a nő fiai árulták a drogot, a bevételt pedig a nagymama tartotta nyilván és kezelte. Ha a bíróság bűnösnek találja őket, fejenként akár 20 év börtönt is kaphatnak.

A falu legvagányabb nagymamája

Emese és Gyula a nagymamájukat, Klára nénit szeretnék újra látni. Miután megromlott a kapcsolatuk, alig beszéltek egymással, most viszont eljött a nagy találkozás ideje. El is döntötték: hamarosan meglátogatják Klára nénit, akit a faluban a legmenőbb nagyinak tartanak!

Dobó Ágiék mesebeli tájon nyaralnak

Dobó Ágiék családi nyaralásuk helyszínéül egy mesebeli tájat választottak: napok óta a Seychelle-szigeteken pihennek. Instagram feltöltött fotóit mintha csak egy magazin számára komponálták volna meg.

 

Kökény Attila Amerikából tért vissza!

Kökény Attila nemrég Amerikában járt. Az utat feleségétől kapta születésnapjára, és egy felejthetetlen koncertélményben is része volt. Sikerült maximálisan feltöltődnie, a hétvégén pedig már teljes gőzzel koncertezik. A részletekről ő mesélt!

Ayse kiállt Milánért és kiosztotta a testvéreit

Ayse rosszkedvű volt a családja hiánya miatt, ezért barátai egy élményfürdőzéssel próbálták feldobni. A lány jól érezte magát, egészen addig, amíg el nem hagyta a fürdőruha felsőjét. Mindennek a tetejébe még a fivérei is felbukkantak. Bár mindent megpróbált, hogy jól jöjjön ki a helyzetből, Hakan és Fatih észrevették és rögtön csúnyán ki is osztották. Ayse-nál betelik a pohár és határozottan leszámolt a fivéreivel.

Joe és barátai visszatértek az albérletbe

Joe megpróbálta visszaszerezni az albérletet. Tamara és Teó szembesültek azzal, hogy nem kapnak kölcsön Joe-tól. Ayse kiállt testvéreivel szemben.

Teljesül Vili bácsi álma?

Bözsi és Vilmos olyan információhoz jutnak, ami teljesen felforgatja a körülöttük lévő dolgokat…

Marci összezárta Teót és Bencét

Teót sokkolta, mikor Bence szó nélkül el akart menni, és azt mondta, hogy nem kíváncsi Teóra soha többé. Marcinak sikerült rávennie a bátyját, hogy egy napot még maradjon Pesten. Egy trükkel még az is sikerült neki, hogy összehozza Teót és Bencét, és bezárja őket a tánciskolába. Teó ott érzelmes beszédet intézett a fiához, de Bence este még így is el akart utazni.

Less be te is Dobó Ágiék álomutazásába!

A Konyhafőnök VIP győztese pár hete már mesélt róla, hogy hamarosan nagy kalandra indulnak a családjával. Akkor még csak a terveiről mesélt, mostanra viszont már bőven benne vannak az utazásban.

Tragédiák a családban: Kislánya tartja életben Henriettát

Pár nappal ezelőtt egy családapa a hétvégi faházban barkácsolt, miközben feltehetőleg rosszul lett és beleesett a tóba. A családanya szinte teljesen egyedül maradt ápolásra szoruló kislányával, Jázminkával.

"A testvérem meghalt, Édesanyám a karomban, ő szó szerint elfogyott, majd az első kislányom, utána született a kis csodánk, Jázminka, most a férjem..." - részlet Szita Henrietta írásából.

Gyermeke hallásának elvesztése motiválta a fiatal anyukát

Igazi példakép lehet bárki számára Debreczeni Dóra, aki kisgyermekes anyukaként futónagykövet és az egészséges élemtód hírnöke. A sportoló elárulta, ő sem szeretett futni korábban, de kisfia, teljesen megváltoztatta életét.

Apa és lánya halt meg a tűzben

Élete végéig börtönben maradhat az a férfi, aki tavaly nyáron rágyújtotta a házat egy családapára és három gyermekére a Borsod megyei Mezőcsáton. Most emeltek vádat ellene, az ügyészség újabb részleteket közölt a tragédiáról. Az édesapa és másfél éves kislánya meghalt a tűzben.

 

Az első találkozás az anyukával

Beatrix a nagyszülei mellett nevelkedett fel, és sosem találkozott édesanyjával, Ágnessel. A lánynak fogalma sincs, hogy Ágnes miért dobta őt el magától, és mivel apukájától sem tudott meg semmit, most szemtől szemben vonhatta kérdőre édesanyját.

Berényi Miklós vs. Berényi Attila

Hiába, két Berényi nem fér el a Mátyás király téren, főleg, ha a cég sorsáról van szó.  A két testvér között többször adódott már konfliktus, sőt olykor az is előfordult, hogy Miklós szó nélkül becsapta Attilát, pont, mint három évvel ezelőtt.

Istenes Bence a világ legboldogabb apukája

A Survivor műsorvezetője két évvel ezelőtt életének egyik legfontosabb óráiról mesélt, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Egy héttel azután, hogy megszületett a kisfia, kezdte csak elhinni, hogy tényleg apuka lett és szép lassan kialakult a hétköznapjaik ritmusa is.

Ullmann Mónika felnőtt fiával szerepel A Tanárban!

Ha szombat, akkor A Tanár! A legújabb részben Ullmann Mónika és fia, Miller Dávid is szerepel - a részletekről ők meséltek nekünk!

Hesna második babáját várja!

Al Ghaoui Hesna számtalan országban járt már. Több, mint 20 ország háborús övezetéből tudósított is. Most karrierről, családról, és várandósságáról is mesélt nekünk!

Som-Balogh Edina boldogabb, mint valaha!

A Barátok közt egykori szereplőjének kislánya, Lilien már több mint egy éve látta meg a napvilágot. Edina tavaly a Fókusznak elmesélte, hogy szerencsére hírből sem ismeri a szülés utáni depressziót. Eleinte izgult, hogy túl sok lesz a gyerekek közötti négy év korkülönbség, de egyből kiderült, hogy Noel egyszerűen imádja a húgát.

Szelim: „Az ártatlanság korának vége!”

Hürrem egyszerűen nem érti, hogy szeretett fia miért szövetkezett Bayezid ellen. Mikor kérdőre vonja a herceget, még nem is sejti, hogy igazából szinte mindenről csak ő tehet. Kiderül, Szelim nem tudja feldolgozni Musztafa halálát, vagyis azt, hogy a saját apjuk tette ezt, és a halálfélelme erősebb a testvéri szeretetnél. Musztafa halálért pedig tudjuk, hogy Hürrem a felelős.

Nihat Ayse-nak: „Ha kiteszed a lábad a házból, kitagadlak a családból…”

Hakan az egész család szeme láttára szembesítette Aysét azzal a kosárlabdás videóval, amin ő és Milán csókolóznak. A csalódott és dühös Nihat végérvényesen el akarta küldeni a lányát Törökországba, ezért Ayse elszökött. A lány azonban nem tudta elfogadni a családja széthullását, és belátásra akarta bírni az apját, de az érzelmes kérlelése süket fülekre talált Nihatnál.  Ezek után Ayse úgy döntött, hogy Milánt és a szabadságát választja családja helyett.

Bartha Zsolt vs. Nagy Tóbiás?

Úgy tűnik, a Rózsa ex-tulajdonosa most emberére talált…

Madár őszintén mesélt családjáról, gyermekeiről és válásáról

Nehéz időszakon van túl Erdei Zsolt. A profi ökölvívó nyíltan mesélt gyermekeiről és küzdelmeiről Barabás Évinek, Papp Gergőnek és Lukács Mikinek a Reggeliben.

Mogács Dániel: „Bármit megtenne az ember a gyerekéért”

Részlet a 21. évad ötödik részéből:

A humorista nem pusztán a levegőbe beszél, hiszen az aktivitás napja alkalmából talicskával vitte kisfiát az óvodába! Mivel Dániel egy „éjszakai lény”, nehezen indult az a bizonyos reggel, de a kávé gyorsan a segítségére sietett. Azonban a nagy kapkodás hevében egy kis baleset is megzavarta a boldog családot…

A teljes adást itt tudod megnézni!

Mit csinált Zola és Fördős Zé a hegyekben?!

Ujvári Zoltán Szilveszter, azaz Zola, a New Level Empire frontembere hihetetlen energiákkal érkezett hozzánk - és többek között azt is elmesélte, mit csinált Fördős Zével a hegyekben!

Hogyan egyeztethető össze az anyaság a karrierrel? Malek Andrea és Jakupcsek Gabriella válaszol!

Ezen a héten a Reggeliben is az anyáké a főszerep, olyan szuper anyukák a vendégeink, akik sikeres, ismert és elismert nők is egyben. Hogyan tarthatja egy nő egyensúlyban a munkát és a magánéletet? Mire tanít az anyaság? Kinek, mi volt, vagy mi a legnagyobb kihívás az anyuka
létben? Erről beszélgettünk Jakupcsek Gabriellával és Malek Andreával!

Jakupcsek Gabriella unokája már öt hónapos!

Fiatalon lett nagymama Jakupcsek Gabriella, aki beavatott minket, hogy milyen érzés nagyszülőnek lenni!

Daráló: szülők, akik összeöltöztek a gyermekükkel

Vannak, akik nem csak a párjukkal, hanem a gyerekükkel is szeretnek összeöltözni. Ami, ha eltalálják, akkor lehet nagyon aranyos és szellemes, bizonyos esetekben viszont erőltetett és hát valljuk be, akár vicces is… Hogyan tudunk jól összeöltözni a családdal? Holdampf Linda segített nekünk!

Keleti Andrea:

Keleti Andrea gyermekei már 12 és 17 évesek, így bátran otthon meri hagyni őket felügyelet nélkül, hogy férjével kettesben romantikázhassanak.

Eltévedt a család az erdőben

Eltévedtek, és az erdőben éjszakázott a háromgyerekes család a Bakonyban. Különváltak és szem elől tévesztették egymást. Az apa és 8 éves kislánya már csak az anya segélykiáltását hallotta, de rájuk sötétedett, és nem találták meg egymást. Végül a férfi a gyerekkel másnap reggel eljutott egy vendégházhoz, ott kértek segítséget. Az asszonyra, valamint 5 és 10 éves gyerekeikre a rendőrök találtak rá. Komolyabb sérülés nélkül megúszták a kalandot.

Viviből nem lesz semmi?

Vivi az édesanyjával, Évával szeretne kibékülni, akivel annyira összeveszett, hogy anyukája a szalagavatójára sem ment el. Sőt, állandóan azt hangoztatja, hogy Viviből semmi sem lesz…

Hűha! Ez bizony a furfangos lánykérés…

Patrik 21 évesen már két gyermek apukája, és most nagy vallomással készült párjának, Nikinek. Egy alkalommal ugyanis megcsalta őt, de mielőtt feltárta titkát, megkérte barátnője kezét.  

Vivi visszakapja apukáját?

Vivinek éveket kellett ismételnie az iskolában, hiszen annyira megviselte a szülei válása. Mióta édesapja elköltözött, hiába próbálta keresni, nem nagyon járt sikerrel. Most viszont ismét találkoztak!

Mennyire erős a testvéri szeretet?

Csaba a bátyjával, Ádámmal szeretné rendezni kapcsolatát, akivel egy ideje eltávolodtak egymástól. Ráadásul a férfi egyedülálló apaként neveli gyerekeit, és nagy szüksége van egy szerető testvérre.

David Beckham megható szülinapi ajándékot kapott

David Beckham szerdán ünnepelte 43. születésnapját és egy olyan meglepetést kapott, amelyre ő maga sem számított. Egy londoni étteremben ünnepelt feleségével, Victoriával, mikor egyszer csak megjelent legnagyobb fia, a 19 éve Brooklyn is.

 

Kertész Vilmos: „Köszönöm, Magdusom!”

Úgy tűnt, Vilmos végképp lemondhat a díszpolgári címről, és engednie kell a zsaroló Urbánnak. Aztán egy váratlan csoda hirtelen mindent megoldott…

Ezért nem vállalnak még egy gyermeket Ábel Anitáék!

Papp Gergő kíváncsiságból rákérdezett, hogy Ábel Anita kislánya szeretne-e kistesót, a színésznő pedig elárulta, hogy miért állnak meg egy gyereknél.

Az összeköltözés megrontja a párkapcsolatot?

Emilie már nagyon össze szeretne költözni a párjával, Rolanddal, hiszen az eljegyzés előtt kíváncsi rá, barátja mit fog kezdeni az édesanyja pátyolgatása nélkül…

A karriered miatt lemondanál a saját lányodról?

Nikit a nagyszülei nevelték fel, mert édesanyja a zenei karrierje miatt eldobta őt magától. Bár anya és lánya hébe-hóba találkoznak egymással, mikor Niki bevallotta másságát, anyukájának „ő volt számára a világ legrosszabb embere”.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!