KERESÉS search-close

család

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "család"

 Így motiválják gyermekeiket az RTL sztárjai

Sarkalljuk jobb teljesítményre a gyerekeinket. Megismerhetik Varga Izabella, Mérai Kata és Papp Gergő motivációs technikáit.

Tokár Tomi szerint ők még nem értek meg a gyermekvállalásra

Tokár Tomi már évek óta szeretne gyereket, de úgy érzi, hogy Dórival még nem állnak készen a családalapításra. Dórit azonban a villába költözés és a többi lány gondolkodása még jobban megerősítette abban, hogy babát szeretne.

Pintér Tenya fia lett az ország legszebbje!

Pintér Tibor kisfia elindult élete első szépségversenyén - és meg is nyerte!

Karesz rátámadt a nevelőapjára

Karesz és Lili elmentek a fiú szüleihez, hogy megtudják, hol lakik Karolina, Karesz kishúga…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Orsi az anyjának: „Te tetted tönkre az életem…”

Orsi meglátogatta az édesanyját. Isabel békülni próbált Evelinnel. Karesz elhatározta, hogy felkutatja a húgát.

Chris Hemsworth-nek nincs ideje unatkozni!

Chris Hemsworth-nek és Elsa Patakynak három gyereke van, a 6 éves India, és az ikerfiúk, Tristan és Sasha. A színész rengeteget posztol róluk Instagramjára, és van is miről: igazán elevenek a picik.

Miller Zolitól kiakadt a humormérőnk!

Miller Zoli sikerének titkáról mesélt nekünk, de közben olyan poénokat durrogtatott, hogy fogtuk a hasunkat a nevetéstől!

Trokán Anna mindennél jobban élvezi az anyaságot!

Trokán Anna már egy éve anyuka - nemcsak otthoni tapasztalatairól, hanem karrierjéről is mesélt nekünk!

Farkasházi Réka örökbefogadott!


szerző:
2018.09.11. 07:26
Farkasházi Réka örökbefogadott!

Itt a Reggeliben hétről hétre igyekszünk segíteni a Vigyél Haza Alapítvány áldásos munkáját azzal, hogy olyan kutyusokat mutatunk be, akik még várják igazi gazdájukat. Manci és Franci már gazdára is talált, méghozzá nem is akármilyen helyre kerültek - Farkasházi Rékáék fogadták örökbe a két édes kutyakölyköt!

Karesz az édesanyjának: „Takarodj, amíg szépen mondom…”

Karesz beleegyezett, hogy újra beszéljen az édesanyjával, a beszélgetés azonban durva fordulatot vett…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Karesz önmagából kikelve üldözte el az anyját

Tamara összetalálkozott Joe új barátnőjével. Lili megpróbálta kibékíteni Kareszt az édesanyjával. Laura elutasító levelet kapott a Playboytól.

Beyoncé: „Szeretlek titeket!”

A popsztár most ünnepelte 37. születésnapját és ennek apropójaként egy szívhez szóló posztot tett ki a közösségi oldalára.

Mit titkolnak Oláh Gergőék?

Oláh Gergő már az X-Faktorban megmutatta nekünk hatalmas szívét. Két gyerekes apukaként érzékeny tehetségével a szebb, biztosabb jövőért küzdött, hogy családját végre jólétben tudhassa, és soha többé ne kelljen nélkülözniük. Nem csoda hát, hogy három évvel ezelőtt a harmadik gyermekük érkezéséről olyan szépen beszélt, mint ahogyan csak nagyon ritkán hallani egy erős apukát.

Hajas László fia Amszterdamba költözött

Hajas László fia, Dávid Amszterdamban tanul tovább, így a mesterfodrász az elmúlt napokat a fia költöztetésével töltötte.

Nagyon cuki Eva Longoria kisbabája!

A színésznő több mint két hónapja adott életet kisfiának, akiről igazán megható képeket posztol a sztáranyuka.

Balatonon az egész család!


szerző:
2018.08.31. 16:20
Balatonon az egész család!

Oláh Gergő vasárnap beleveti magát a Szenzációs Négyes küzdelmeibe csapattársaival, de előtte még egy kicsit lazított a magyar tenger partján.

Nem fogod elhinni, kivel nyaral a Beckham-család!

A sztárcsalád a francia Riviérát választotta célpontnak, ahova végül két barát is elkísérte őket…

Peller Mariann igazi szuper anya!

A Reggeli műsorvezetője azokat a mai hölgyeket testesíti meg, akik úgy gondolják, nem kell lemondani a karrierépítésről akkor sem, ha egy nő gyermeket vállal.

Kirk Douglas és dédunokája között 100 év van!

Tündéri családi fotót posztolt Michael Douglas fia, a balhéiról miatt is hírhedt Cameron Douglas. Kirk Douglas szerencsére jó egészségnek örvend, ezért ő is érdeklődve figyeli dédunokája fejlődését - ezekről a pillanatokról pedig a büszke apuka szuper fotókat is készít a követőknek. 

Szabó Győző és a „Stokiság”

Pár napon belül indul A mi kis falunk 3. évada - vendégünk Szabó Győző, alias Stoki volt!

Hajdú Péter apaságról és karrierről!

Hajdú Péter nyaralásáról és karrierjéről is mesélt nekünk, sőt még vércukorszintet is mért!

Evelin elutasította Bécy békülési ajánlatát?

A múltkori veszekedésüket követően Bécy békülni szeretett volna Evelinnel és munkát ajánlott a lánynak…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Roland az anyjának: „Megmondtam, nem vagy az anyám…”

Rolandot meglepte az édesanyja feltünése. Teó behálózta Karolát. Lili és Karesz összevesztek a baba nevén.

Megrázó családi történetről írt V. Kulcsár Ildikó

Ha valaki elolvassa az újságíró írását, összeszorul a szíve. A történet egy családról szól, ahol az édesanyától elvették mind a hét gyermekét. Segítség nélkül még az is elképzelhető, hogy az utcára kerül és a család egyesülésének esélye örökre szertefoszlik.

Weisz Fannit nem hatották meg édesanyja könnyei?

Tovább folytatódik a szépségkirálynő körüli botrány. Fanni édesanyja kétségbeesésében már a Fókuszhoz fordult, hátha lánya végre meghallgatja…

Teó végleg egyedül maradt, miután lebukott Szofiék előtt

Bár Teó megkérte Marcit, hogy tartsa titokban azt, hogy életben maradt, a fiú besokallt és kitálalt családjának…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Álomutazás Budapesten


2018.08.22. 19:35
Álomutazás Budapesten

Miskolcon több ezer olyan ember él, akik még sosem jártak Budapesten. A város szegényebb részén még a betonút sincs kiépítve. Üresek az utcák, sokan csak akkor jönnek ki a házukból, ha nagyon muszáj. A Fókusz stábja az egyik miskolci családot álomutazásra invitálta a fővárosba.

 

Weisz Fannit nem érdeklik édesanyja könnyei

Könnyes szemmel kérlelte Weisz Fannit anyukája a Fókuszban: vegyék fel a kapcsolatot - a modell viszont úgy tűnik, nem hajlandó erre. A Blikk úgy tudja, újdonsült férjével felhőtlenül boldogok és már a gyerekvállalást tervezik.

Ivott a kisfia, leszállíttatták

Rendőrt hívott a buszsofőr, hogy leszállíttasson egy családot a menetrendszerinti járatról vasárnap Miskolcon. Az anya visszazárható palackból inni adott a buszon a négyéves kislányának, ezért a buszvezető a végállomáson nem indította el a buszt, és kötelezte a családot, hogy szálljanak le. A vitájukat rögzítette egy utas. A közlekedési cég azt állítja, a család nemcsak ivott, hanem evett is a buszon, ez viszont tilos.

Az utas felvételét ide kattintva nézheti meg.

 

Weisz Fanni édesanyja összetört: a Fókuszban üzent lányának!

A szépségkirálynő évek óta nem beszél családjával, édesanyja szerint új párja (és azóta férje) miatt. A család már nem bírja tovább, kétségbeesetten üzentek a lánynak.

A magyarok többsége egyáltalán nem nyaral

Pontosan egy évvel ezelőtt számolt be arról az RTL Klub Híradó, hogy 40 ezer forintot költ egy átlagos magyar nyaralásra. Ezzel a sereghajtók közé tartozunk az Európai Unióban - a közösség statisztikai hivatalának felmérése szerint. A szlovákok ennek dupláját fordítják üdülésre, az osztrákok a négyszeresénél is többet. Az Eurostat szerint egyhetes nyaralást a magyarok több mint fele nem engedhet meg magának.

Görgényi Fruzsinát eljegyezték?!

A Kifőzde mai vendége Görgényi Fruzsina, a Barátok közt színésznője volt, aki őrületes Sziget-kalandokban vett részt - a részletekről ő mesélt nekünk!

Megszületett Istenes Bencéék második kisfia!

„Nagyon vártunk már kisfiam!!! Hála Istennek egészséges a kis kukac és édes mint az apja. Anyuci pedig most is egy hős volt, köszönöm Neked szerelmem.” - Ezekkel a szavakkal osztotta meg az örömhírt Istenes Bence, második gyermeke érkezéséről. Ma délelőtt pedig egy videóüzenetet is küldött az elfoglalt apuka. Bence és Adél mindennapjairól nagyon sokszor forgattunk már, nézd meg riportjainkat  ITT, ITT és ITT!

Miért sírták el magukat a Reggeli vendégei?

Hogy miért sírta el magát Nyertes Zsuzsa, Vándor Éva és Papadimitriu Athina? Most kiderül!

Nyertes Zsuzsa imád lányos anyuka lenni!

Nyertes Zsuzsa nemcsak vércukrot mért, hanem családjáról és karrierjéről is mesélt nekünk!

Papadimitriu Athina lányairól mesélt!

Papadimitriu Athina tehetséges lányairól mesélt nekünk, és pár régi emléket is felidézett Rozina édesanyjával, Kánya Katával!

Vendégünk Kánya Kata, Rozina anyukája!

Csodálatos édesanya, kiváló színésznő, és a szívügyekhez is nagyon ért - ő Kánya Kata, Rozina mamája!

Hétköznapi hős: ismeretlen mentette meg az életüket

Könnyeivel küszködve sétál háza udvarán a kétgyermekes édesanya. Berepedt ablakok, leszakadt gerendák őrzik az egy évvel ezelőtti történt tűz nyomait. A budafoki házzal együtt a család élete is romokban hevert, de ők maguk is majdnem a tűz martalékává váltak azon a délutánon. Ám egy titokzatos hős életét kockáztatva menekített ki mindenkit.

Csak az RTL stábja forgathatott Pinkkel!

Vagány öltözék, tiszta hang, még akkor, ha éppen repül és pörög a közönség felett – Pink hatalmas show-val nyitotta meg a jubileumát ünneplő Sziget fesztivált az egy évvel ezelőtti éjszakán. Magyarországon csak az RTL Klub kapott engedélyt, hogy forgasson az amerikai énekesnő koncertjén. Pink lemezt dedikált és elkérte egy rajongója telefonját is, amivel lefotózta magát.

Fresh Wiki kisfia nemsokára 1 éves!

Gyulai Viki, alias Fresh Wiki élete legboldogabb időszakát éli: nemsokára 1 éves lesz kisfia, Samu! A terhességről, és a szülés óta eltelt időről mesélt nekünk az énekesnő.

Kiss Ramóna babát vár

Óriási örömhírt jelentett be Kiss Ramóna és Lékai Máté: hamarosan közös gyerekük születik. A válogatott kézilabdázó tavaly nyáron kérte meg a műsorvezető kezét, azóta pedig többször is beszéltek arról, hogy boldogan vállalnak kisbabát.

 

Jakupcsek Gabriella új életéről


szerző:
2018.08.02. 07:42
Jakupcsek Gabriella új életéről

Bár mindenki a tévék képernyőjéről ismeri, az elmúlt években egy teljesen új dologba vágott bele: könyveket ír!

Pataki Zita őszintén mesélt sikertelen lombik programjairól

Pataki Zita 20 éve dolgozik az RTL Klub-nál, a munka mellett pedig növényt termeszt, sportol és diétázik, valamint lombik programokban is részt vett - a részletekről ő mesélt nekünk!

Babát vár Julia Stiles?


szerző:
2018.08.02. 05:00
Babát vár Julia Stiles?

A Riviéra című sorozat sztárja közösségi oldalán egy fotóval jelentette be a hírt, pontosan egy évvel ezelőtt. A 37 éves amerikai színésznő 2001-ben tűnt fel a mozikban A szívem érted RAPes című alkotásban, később pedig a Bourne filmekben szerepelt Matt Damon oldalán.

Miért laknak szállodában Németh Kristófék?

Németh Kristóf nemrég tért haza a családi nyaralásból - erről és még sok érdekességről faggattuk!

Béres Alexandra nyáron sem pihen!


szerző:
2018.08.01. 07:24
Béres Alexandra nyáron sem pihen!

Béres Alexandra rengeteget utazik, és nyáron sem pihen - a munka mellett pedig mindig szakít időt a családra is!

Kiderült: ő Chris Pratt új barátnője!

A jóképű színészt a nyílt utcán látták csókolózni, ráadásul nem is akárkivel…

VÁGATLANUL: Rúzsa Magdit sokan a kismamaságról faggatják

Nemrég közösségi oldalán jelentette be Rúzsa Magdi, hogy 2020-ig már csak egyetlen budapesti koncertje lesz. A Story Extra stábja ott volt a Budapest Parkban, ahol Magdi a koncert előtt elárulta, hogy igazak-e a találgatások azzal kapcsolatban, hogy visszavonulásának oka a várandósság.

Lélegeztetőgépen van az elütött kislány

Túl van az életveszélyen, de továbbra is lélegeztetőgépen tartják azt a 4 éves kislányt, akit családjával együtt tegnap gázoltak el Keszthelyen. Strandra menet egy zebrán történt velük a baleset. Anyja és nővére is kórházba került. Egy 86 éves német férfi volt a gázoló, ő azt mondta, nem vette észre az úton átkelő családot.

 „Van egy nagyon komoly betegségem”

Marcsi az édesanyjával szeretné rendezni a kapcsolatát, akit már több mint tíz éve nem látott. Ráadásul egy komoly betegség miatt az orvosok hét évet jósoltak neki, így leghőbb vágya, hogy minél több időt töltsön anyukájával.

„Egész gyermekkoromban csak fájdalmat okozott”

Ricsi több mint tíz éve nem látta édesapját, Róbertet, akivel hosszú idő után ismét találkozhatott. A fiúnak rengeteg kérdése van apukájához, és reméli, válaszokat is kap majd rá.

Istenes Bence megint kiütött a cukiságmérőt

A jelenleg Kölnben élő műsorvezető éppen Magyarországon tartózkodik és igyekszik minden szabadidejét családjával tölteni.

Viszály a mostohaanyával


szerző:
2018.07.25. 18:00
Viszály a mostohaanyával

Anita mostohaanyja kijelentette, hogy nem hajlandó a lánnyal többé egy fedél alatt lakni, ráadásul Anita édesapja sem állt ki a saját gyermeke mellett. Az összetört lány minden este a régi családi fotókat nézegeti, és reméli, hogy ismét béke lesz a családban.

Horgas Eszter művészként bejárja az egész világot

Igazán pörgős és erős évet tudhat maga mögött Horgas Eszter. Rengeteget koncertezett, utazott és megannyi élménnyel gazdagodott. Persze, a szakmai kalandjain túl lányairól, és a családjában öröklődő tehetségről is mesélt.

Anya, miért dobtál el magadtól?

Györgyi intézetbe adta gyermekeit, akik a mai napig sem kaptak egyenes választ az édesanyjuk döntésére. Egyik fia, Ádám most feltehette kérdéseit.   

Anikó: „Hogyan lehet ilyet tenni anyaként?”

Zoli évek óta nem találkozott az édesanyjával, de most békülésre adta a fejét. De vajon szemet tud hunyni afelett, hogy anyukája egykor az élettársát választotta helyette?

A féltestvérem az unokatestvérem?

Mikor Dani apukája kiköltözött Angliába, egy ideig semmilyen életjelet nem adott magáról, ám rövidesen nagy titokra derült fény: összejött Dani anyukája testvérével. Ráadásul már közös gyermekeik is vannak!

Barabás Évi fogszabályzót kapott!

A Fókusz és a Portré műsorvezetője nemcsak arról mesélt nekünk, milyen volt vidékről felkerülni a nagyvárosba és érvényesülni, hanem arról is, miért kelett most fogszabályzót kapnia!

Szívszorító! Nelli nem tudta visszafojtani könnyeit…

Nelli édesapa között sosem volt meg az igazi apa-lánya kapcsolat, ráadásul a nő egész életében úgy érezte, mintha nem is lenne édesapja. Van még esély a békülésre?

A Beckham-családban is akad egy ifjú Justin Bieber?

A híres famíliában mindenki tehetséges valamiben, kíváncsi vagy, hogy a legkisebb Beckham-fiú mennyire jól énekel? Victoria felvette és megosztotta!

Gábort részegen szedték ki kocsijából a rendőrök

Tamás és Szofi szülei először találkoztak. Gábor és Dalma háborúja tovább dúlt. Roland kiszolgáltatott helyzetben segített Anna segítségére.

Lilu igazán megható képet posztolt kisfiáról

A Keresem a családom! műsorvezetője végre a családjával tölthetett el pár napot a tengerparton, amiről csodálatos fotók készültek.

Családot mentettek a Drávából

Rendőrök mentettek ki egy bajba jutott családot a Drávából. Az anya három gyerekével és azok barátaival fürdőzött, de a nagy sodrás és a hirtelen mélyülő meder miatt elszakadtak egymástól. Legnagyobb fia és a gyerekek barátai ki tudtak úszni a partra, a nő és 5 éves kisfia pedig egy kőgátra menekült. Harmadik gyereke, egy 12 éves fiú azonban csak az egyik faágba kapaszkodva tudott a felszínen maradni, egy horgász hívott segítséget.

Az édesanyával készült interjút ide kattintva megnézheti teljes hosszában.

Ezért szeretné Lilu megállítani az időt

Lilu újra családjával utazott nyaralni pár napra. A tengerparton csodás fotók készültek a Keresem a családom műsorvezetőjéről - talán a legszebb az volt, mikor a lassan 8 éves Dávidot öleli a habokban.

 

VÍZBŐL MENTÉS: Azt vettem észre, hogy a gyerekem fulladozik

Két gyereket és anyjukat kellett kimenteni a Drávából. A meleg miatt mentek fürdeni a folyóhoz, de a gyors sodrás és a hirtelen mélyülő meder miatt veszélybe kerültek. Az édesanya meséli el, hogy mi történt.

A Barátok közt színésznője megmutatta gyönyörű alakját!

Mérai Kata most ünnepelte 46. születésnapját, amit nem nagyon hiszünk el, ugyanis a híres sorozat szereplője kirobbanó formában van.

Feri: „Ő vele egy percet nem akarok találkozni!”

Esztert 10 év után megcsalta párja, amikor egy éve minden kiderült, a férfi összepakolt és lelépett. A három gyereküket se látogatja azóta. Most újra találkoztak, azonban a békülés helyett csak egymásnak estek…

Móninak elege lett édesanyjából!

Móni nevelőszülők mellett nőtt fel, édesanyja ugyanis lemondott róla, nem volt pénze rá, hogy őt is felnevelje. Később sem törődött lányával, amikor megismerkedtek. Móni most válaszokat és változást akar!

Anikó kétszer is elvesztette édesapját

Anikót kisbaba korában hagyta el édesapja, akit egészen 16 éves koráig nem is látott. Azonban az első találkozás után újra megszakadt a kapcsolatuk. Nem érti, Sándor miért hagyta megint magára.

Akkor most mi van: megcsali vagy nem csali?

Krisztián 8-9 évvel ezelőtt hibázott, amikor egy bulin lefeküdt unokaöccse, Feri barátnőjével. Utána évekig nem is beszéltek, egészen mostanáig. Vajon kibékülhetnek ezek után?

Madonna összehozta az egész családot!

Nehéz összehozni a családot egy helyre, főleg ha sok tagból áll - Madonnának mégis sikerült. Összesen 6 gyereket nevel a világsztár, és sikerült nemcsak a kicsiket, hanem a tinédzsereket is rávennie, hogy kísérjék el őt egy afrikai kórházba.

Úszólecke a Sziklától


szerző:
2018.07.17. 16:50
Úszólecke a Sziklától

A filmforgatások között pihenni szeretne Dwayne Johnson, akkor az első dolga, hogy a családjával töltsön egy kis időt. Legutóbb kislányát, a 3 éves Jasminet tanította úszni.

A Barátok közt színésznője 5 év után újra láthatja az édesapját!

Görgényi Fruzsinára idén különleges nyaralás vár, ugyanis fél évtized után meglátogatja Cipruson élő édesapját.

Iszak Eszti kiégett?!


szerző:
2018.07.17. 07:23
Iszak Eszti kiégett?!

Iszak Eszter nemrég tért haza családi nyaralásáról Szicília közeléből - a pihenésről, munkáról és magánéletről a modell és műsorvezető mesélt nekünk!

Meghan Markle édesapja nem bírja tovább

Meghan Markle édesapja egy amerikai lapban azt mondta: mivel lánya az esküvő óta nem áll szóba vele, felkerekedik és maga utazik Angliába. Már képtelen elviselni, hogy nem tud lányáról semmit, ezért próbálkozik személyesen.

 

A sok gyerek egyenlő a boldogabb családdal?

Vajon, hogy működik a sok gyermekes családokban a logisztika és mi motiválja a szülőket arra, hogy egyre több és több gyermeket vállaljanak? Ha igaz az az állítás, hogy a sok gyerek egyenlő a boldogsággal, akkor Magyarország egyik legboldogabb apukája válaszolta meg a Story Extra stábjának kérdéseit.

MEGLEPETÉS: ezeket az ajándékokat kapta Csuja Imre születésnapjára

Csuja Imre, A mi kis falunk egyik főszereplője betöltötte az 58 évet. A színész szerdán ünnepelte a születésnapját, de miután az aznapi forgatásait elmosta a nyári eső, így a jeles napot a szerettei körében töltötte, de később természetesen kollégái is felköszöntötték Pajkaszegen.

Legyünk újra egy család!


szerző:
2018.07.12. 18:00
Legyünk újra egy család!

Józsi és Juli a sok veszekedés miatt külön utakon folytatták, de a férfi még mindig szereti az exét. Ráadásul egy közös kislányuk is van, akit nem is látott a szakítás óta…

Antal egy másik bolygóról jött?

Antal szerint az összetartó család a boldog élet titka, ezért nem szeretne haragot tartani, és mindent megtenne azért, hogy végre-valahára kibéküljön unokahúgával, Dorkával. A nő szerint viszont Anti olyan furcsa, mintha nem is a Földön született volna…

„Apának sem szólítom őt”

Erika férje fél éve költözött el a családjától az új barátnőjéhez, Hajnalkához, és alig tartja a kapcsolatot saját gyermekeivel. Erika arra gyanakodik, hogy Hajnalka a ludas a dologban…

Ki ügyel a gyerekre nyáron?

Javában tombol a nyári szünet, ilyenkor pedig minden szülőnek nagy dilemma, hogyan oldja meg gyermeke felügyeletét. Megoldások és dilemmák a riportban!

Torkig vagyok az anyósommal!


szerző:
2018.07.09. 18:00
Torkig vagyok az anyósommal!

Hortenziának elege van az anyósából, Anitából, aki az apró összeveszések mellett azzal vádolja a menyét, hogy nem is a fiától terhes… Mi az igazság?

Így szelik a hullámokat Németh Kristófék a Dunán

Vízisíelni kísérte a Story Extra stábja Németh Kristófékat, akik bebizonyították, hogy nem csak a havas lejtőkön tudnak siklani.

 

Csodálatos dallal lepte meg rajongóit Gáspár Laci

Az énekes legújabb szerzeménye legkisebb fiáról és az iránta érzett határtalan szeretetről szól.

Gáspár Laci legkisebb fia a főszereplő

Az X-Faktor mentora már többször is becsempészte szeretteit a dalaiba. Volt, hogy kislányáról énekelt, legutóbb pedig a felesége tűnt fel a klipjében. Most pedig egy igazán rendhagyó videoklip készült, amiben eddig, soha nem látott fotókkal a legkisebb fia a főszereplő.

„Legyen végre béke!”


szerző:
2018.07.06. 18:00
„Legyen végre béke!”

Mónika áprilisban már járt Anikónál, amikor Delhusa Gjon lepte meg őt. Az elkeseredett lány most a testvérével, Jánossal szeretné rendezni a kapcsolatát.

GÁSPÁR LACI: legkisebb fia ihlette legújabb dalát

Meghitt intim családi pillanatok Gáspár Laci és kisfia, Noel életéből. Rendhagyó dalt és videoklipet készített az X-Faktor mentora legkisebb fiáról.

19 éve szerelmes egymásba a Beckham házaspár

Mindig számíthatunk rá, hogy a Beckham család valamilyen cukisággal tesz minket boldogabbá, így volt ez most is, amikor David és Victoria megünnepelték az évfordulójukat.

Feke Pál először mesélt magánéletéről!

A Kifőzde mai vendége a Junior Príma Díjas színész-énekes, aki nem csak azt árulta el, mi a mai menüjének titka. Feke Pál nem sűrűn beszél családjáról, ám ma nagyon megható történeket mesélt Annának és Mariannak kislányáról.

“Neked nincs szíved”


szerző:
2018.07.05. 18:00
“Neked nincs szíved”

Mikor Renátó hazalátogatott a családjához, akkor szembesült a megdöbbentő ténnyel, hogy édesanyja felköltözött Budapestre, maga mögött hagyva két kiskorú testvérét. A fiú nem szeretne mást, csak válaszokat!

Miért utál a sógorom?


szerző:
2018.07.05. 18:00
Miért utál a sógorom?

Attila a testvérével, Mónival szeretne kibékülni, akivel mostanság alig-alig találkozik. A férfi úgy véli, hogy a sógora befolyásolja a nővérét. Vajon mi lehet a háttérben?

Harc a mostohaanyával


szerző:
2018.07.05. 18:00
Harc a mostohaanyával

Zsolti az édesapjával, Zsolttal szeretné rendbe hozni a kapcsolatát, akivel közel két éve nem beszélt már. Apa és fia akkor távolodtak el egymástól, mikor Zsoltnak új nő lett az életében, aki hallani sem szeretne mostohafiáról…

Dobó Ági érzelmes vallomása


szerző:
2018.07.05. 16:50
Dobó Ági érzelmes vallomása

Érzelmes és őszinte sorokat posztolt Dobó Ági Instagramjára szerdán. A Konyhafőnök nyertese kisebbik fiát magához szorítva beszélt kötődésről, babaillatról és a közös pillanatokról, amelyeket sosem fog elfeledni anyaként.

 

Péter, az eltitkolt testvér


szerző:
2018.07.04. 18:00
Péter, az eltitkolt testvér

Ági és testvérei intézetben cseperedtek fel, ráadásul mind a hárman három felé szakadtak el egymástól. A lány azonban nemrég szembesült vele, hogy egy negyedik édestestvére is van a nagyvilágban. Most személyesen találkozhatott „újdonsült” öccsével, Péterrel.

Miért kerül a saját testvérem?

Juliett a testvérével, Bettivel szeretne kibékülni, akivel a szüleik válása után elkerültek egymástól. Juli akárhányszor próbálkozott találkozni a húgával, mindig volt valami kifogása…

Polgár Kriszta cuki történetet mesélt kisfiáról

A fiatal anyuka Houstonban él családjával, ezért a Reggeli házigazdáit a texasi élet rejtelmeibe is beavatta. A nyarat viszont most itthon töltik majd, és habár eddig a fesztiválozás kimaradt az életéből, hiszen hat éve szülői feladataira koncentrál, idén kilátogat majd az egyik nagyszabású hazai rendezvényre is.

„Minden tönkrement”


szerző:
2018.07.03. 18:15
„Minden tönkrement”

Sem fizikailag, sem pedig lelkileg nem tudja kiheverni a balesetet. Ezt mondta Híradónknak az asszony, aki 20 éves lányát és férjét vesztette el egy közlekedési balesetben Tóalmásnál. A csaknem 4 évvel ezelőtti karambol ügyében most született jogerős ítélet. A baleset okozója 3 év 10 hónapot kapott. Az asszony kevesli a büntetést.

 

„Aki egyszer elárult, az másodjára is meg fogja tenni”

Miki szülei három évesen váltak el egymástól, miután apukájának szeretője lett. A húsz éves fiúnak a mai napig sincs jó kapcsolata édesapjával, és kérdései is vannak hozzá...

 Így pihen Peller Mariann gyermekeivel

Peller Mariann Instagram posztjában mutatta meg, hogy mi az egyik legnépszerűbb családi program náluk. Sok minden közül választhatott volna, de a Reggeli műsorvezetője ezúttal az alvást emelte ki.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!