KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "család"

Egészséges szenvedély?

Laci apukája feliratos golyóstollakat gyűjt, és közel tizenötezer darab van már a birtokában, ráadásul olyannyira lelkes, hogy sokszor észre sem veszi, hogy órákon át rendezgeti a gyűjteményét. De vajon mit szól hozzá Laci?

Hűha! Egy anyuka száz gyerekkel?

Bár Katika alig néhány hónapja kezdett el porcelánbabákat gyűjteni, mára már közel 100 babára tett szert. A család kezdetben furcsállta a családanya újdonsült hobbiját, de jelenleg teljes a béke. Vagy mégsem?

Csonka András családot alapítana

Csonka András 53 évesen is biztos benne, még nem késett le arról, hogy gyereke legyen.

Anikó: „Tudod-e, hogy ki az a hölgy, aki ott ül melletted?”

Gina 25 év után szeretné megismerni nagymamáját, Emmát, akivel most az Anikó Show stúdiójában találkozhatott. A lány alig várta a nagy pillanatot, viszont Emma fel sem ismerte őt…

Csaba: „Ez az, amikor az embert a sírás kerülgeti”

Csaba mindössze 5 éves volt, mikor édesapja, István elhagyta a családját. Az elkeseredett férfi csak nagy ritkán találkozik édesapjával, de sosem kapott választ fájdalmas kérdéseire. Vajon most fény derül a titokra?

Kornél elkötelezte magát Rózsa mellett

Lili és Rózsa terve összejött. Kornél térdre ereszkedett, a gyűrű pedig felkerült a lány ujjára. Most már jöhet a menyegző!

A teljes adásért kattints IDE!

Családi idill: Cooky megmutatta nekünk 3 hetes kisfiát!

A műsorvezető negyvennyolc évesen lett apuka, ezért is beszóltak neki, meg azért is, hogy kisfia anyukája csak huszonegy éves. Debóra és Cooky most együtt fogadtak minket otthonukban, hogy megmutassák szerelemük egyértelmű bizonyítékát, Kevint.

Bianca: ˝Én most az apával alszom...˝

Az énekesnő épp kiosont Márk szobájából, amikor váratlanul összetalálkozott Noémivel az előszobában, aki szerette volna, ha anyukája vele aludnia. Biancának azonban más tervei voltak az estére.

Guszti döntött, hogy Béla vagy az Erdész család oldalára áll

Angéla a lovászfiú segítségét kérte, hogy nyomozhasson édesapja és Béla után. A srác két tűz közé került, de végül meg kellett hoznia a döntést.

A teljes adásért kattints IDE!

Keresem a családom: apa nélkül soha!

A dokureality műsorvezetője pont egy évvel ezelőtt mesélt a harmadik évad azon részeiről, ahol a szereplők az édesapjukat keresték. Kiderült, két olyan lányról volt szó, akik a húszas éveik elején jártak, és akik nem tudtak, és nem akartak belenyugodni abba, hogy apa nélkül nőttek fel. Mind a ketten meg akarták találni azt a férfit, akiről álmodoztak óvodásként, iskolásként, aki a fantáziájukban és a szívükben biztonságot nyújtott.

VV Kinga soha nem volt ilyen boldog

VV KingaV Kinga élete legszebb időszakát éli. Az egykori valóságshow hősnő első kisbabáját hordja a szíve alatt. A negyedik hónapban van, és már a kicsi nemét is tudja.

A Kingával készült interjút ide kattintva nézheti meg hosszabban.

Madonna újabb két árvát fogadott örökbe?

Pont egy évvel ezelőtt mutattuk be, hogy újabb két afrikai árvát fogadott örökbe Madonna. Ismét Malawiban járt, ahonnan most sem tért haza üres kézzel és adoptált egy lány ikerpárt, Esthert és Stellát, így saját két gyerekével együtt már 6 csemetéje van.

Berényi Attila nemcsak tolvaj, hanem gyilkos is?

Hét évvel ezelőtt Attila nehéz időszakot élt ét, ugyanis Berényi Claudia teljesen meg volt győződve arról, hogy a kedvesét, Valtert a férfi tette el lábalól.

Berényi Júlia: „Mekkora egy bunkó vagy!”

Tóbiás jól érezte, hogy Juli igazából nem Balázsra haragszik, hanem Miklósra, és most az is kiderült, hogy pontosan mi a harag oka.

Gizi: „Volt Stella, nincs Stella!”

Úgy tűnik, Laciék egyre nehezebbe viselik, hogy nevelt lányuk teljesen eltávolodott tőlük, és ez ellen nem tudnak mit tenni.

Nézettségi rekordot döntött a „Jön a baba Hadas Krisztával” harmadik évada!

Az RTLII-n futó dokusorozat egyszerűen letarolta a szombat délutáni idősávban futó műsorokat, megtöbbszörözte a csatorna nézettségét abban az időszakban. A legújabb epizódok számtalan fordulatot, izgalmat, könnyeket, megható jeleneteket, és felejthetetlen pillanatokat tartogattak.

 Elképesztő hasonlóság

Mintha csak három lány testvért látnánk Kiss Ramóna Instagram-fotóján és csak egy kicsit tévedünk, ha így gondoljuk. A műsorvezető ugyanis tényleg családtagjaival pózolt a hétvégén. Húgával és anyukájával álltak össze egy közös képre.

Berényi Miklós családja újabb taggal bővül?

Hét évvel ezelőtt egy csodálatos meglepetés érte Mikit, ugyanis kislánya, Timi őszintén előállt azzal, mi lenne, ha hozzáköltözne. Az örömhír hallatán Miklós szinte táncra perdült, mikor szinte azonnal jött a következő jó hír: Berényi Balázs is az apjához költözne.

Otthon, édes otthon!

Az ikerlányok nagy boldogságot hozott Dóriék életébe, de Szonja és Zsombi életébe is.

Milánnak szörnyű hírrel kell szembesülnie!

A fiatal fiú épphogy kezdte jól érezni magát a Mátyás király téren, mikor egy váratlan dolog mindent felborít az életében.

Eljött az igazság pillanata: Ki Viki valójában?

Miután megsemmisítették a bizonyítékot Janival, rászánta magát, hogy mindent bevall az Erdész családnak. A baj csak az, hogy mire összeszedte a bátorságát, már lehet, hogy túl késő...

A teljes adásért kattints IDE!

Új lakó érkezett Tamásék lakásába

Joe és Gábor összevesztek. Teóhoz meglepő vendég érkezett. Lili szülinapot ünnepelt.

Berényi Miklós ismét megmutatta, hogy a család neki a legfontosabb!

Miki újra bebizonyította, hogy számára mi az értékesebb, az üzlet, vagy a család.

Bianca ultimátumot adott Márknak

Márk besokallt Biancától, aki mindig ügyesen és éppen időben játsza ki a "Noémi ütőkártyát". Ha a zenei producer látni akarja saját lányát, annak mostantól megvannak a feltételei.

A teljes adásért kattints IDE!

Nyári Diána babát vár

A Barátok közt színésznője, Nyári Diána anyai örömök elé néz. A Story Extra nézői láthatják először a picit.

Bianca teljesen szétesett a féltékenységtől

Szűkkörű családi ebédet tervezett az énekesnő, de lánya felülírta terveit, és meghívta Angélát, aki láthatóan nagyon jól elvan Márkkal és Noémivel is...

A teljes adásért kattints IDE!

P!nk egész családja a vörös szőnyegen hódított!

Tegnap este megejtették az év egyik legfontosabb zenei díjátadó gáláját, ami azon túl, hogy kiemelten Bruno Mars-ról szólt, a fellépők családjait is összehozta. P!nk ráadásul az egész famíliát meglepte a gálával.

Iliász még idén megkéri a barátnője kezét!

A 2017-es Survivor győztese a Reggeliben mesélt a tervezett lánykérésről és a családalapításról. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen romatikus módját választaná az eljegyzésnek a szexi túlélő, és milyen problémákba ütközik a gyermekvállalásuk, nézd meg a videót!

Így fogadta Istenes Bence, hogy kisfia lesz!

Két évvel ezelőtt, pont ezene a napon a műsorvezető és énekes szerelme, Csobot Adél első közös babájukat várták, akiről kiderült, hogy kisfiú lesz. A Fókusz megkérdezte a párt, mit szól a nagy hírhez.

Újrakezdeni sosem késő! – Kriszta, László és családjuk igaz története!

A gyermek akkor boldog, ha az anyuka is az, mondják. De mi van akkor, ha az édesanya már nem érzi jól magát a gyermekei apjával, és közben váratlanul rátalál az igaz szerelem? Erről mesél Kriszta és László, akik harmadik közös babájukat várják épp most.

Idősek otthonába kerül Pintér Tenya édesanyja?

A Nemzeti Lovas Színház igazgatója nem bírja tovább egyedül! Pintér Tibor sajnos munkái miatt egyre nehezebben tudja ellátni betegeskedő édesanyját. 

Lilu: „Képtelenség feldolgozni egy-egy megrázó történetet”

A műsorvezető elárulta, hogy az elmúlt években mennyit változott a doku-reality sorozatnak köszönhetően, és mi a legnehezebb a forgatások alatt.

Csobot Adéléknál nem tabu a pucérkodás

A ma reggeli téma kapcsán Adél élőben jelentkezett be a stúdióba, és elmondta saját véleményét.

Szabó Zsófiék sok mindenben másként képzelték el a gyereknevelést

Mendel nappal alszik és éjjel van ébren. De Zsófi és Zsolt eddig jól bírják a gyűrődést, a Story Extra stábja pedig elkísérte a családot egy könnyed sétára.

A napfogyatkozás elhozta a palota legsötétebb perceit

A gyönyörű, de egyben félelmetes égi jelenség mögött mindenki a rosszat sejti. A nappali sötétséggel sajnos a baj is valóban elérkezett: Musztafa sorsa egyre szomorúbb fordulatot vesz, Szulejmán teljesen összetört lelkileg, és Cihangir aggódása, hogy a herceggel valami történik, teljesen felemészti. 

Natasa döbbenten szembesül Emília tettével!

A fiatal lány teljesen összetörik, mikor megtudja, hogy az egész ösztöndíj dolog az édesanyja műve.

A ruhájukon kívül nem maradt semmije a kétgyerekes családnak

A ruhán kívül, ami rajtuk volt, semmijük sem maradt – kiégett egy kétgyerekes család otthona Vas megyében. Az anya volt otthon tegnap dél körül, amikor a fürdőszobában felcsaptak a lángok, még idejében ki tudott menekülni. A helyiek gyűjtést szerveznek nekik.

DOBÓ ÁGI:”Nem szerettem volna pocakos esküvőt!”

Dobó Ági és párja 8 éve vannak együtt. Már van két gyermekük, eddig mégsem tartották meg az esküvőt, hogy miért alakult így? Azt ők maguk mondták el a Fókusz kamerájának!

A Szulejmán sztárja megdöbbentő titkot árult el a magánéletéről!

Meryem Uzerli nemrég őszintén vallott félelmeiről, érzéseiről és arról is, miért érzi úgy, hogy ismét belevágna az anyaságba.

Laky Zsuzsi két gyerkőc után is bombaformában

A gyönyörű szépségkirálynő nemcsak a gyermekkoráról mesélt, de azt is elárulta, hogyan ismerkedett meg férjével, Gusztival. Zsuzsi azóta már kétgyermekes családanya, de még most is csodaszép. Vajon hogyan tartja formában magát?

Berényi Júlia a nap hőse!

Hat évvel ezelőtt, ezen a napon Juli megmutatta, ha kell, akkor egy nehéz helyzetben is higgadt tud maradni. Egy csúnya vérző seb láttán sem esett kétségbe, sőt pánikba sem, teljesen józanul tudott cselekedni, és bátran viselkedni. Nosztalgiázzunk együtt a Barátok közt egyik izgalmas emlékezetes jelenetével.

Dobó Ági a sípályák legszexibb királynője!

A Konyhafőnök VIP győztese, az „Igaz Anya” most ismét elmenekült kis hazánkból, hogy a családjával lehessen. Újra a hófödte csúcsokat választották, és meg kell hagyni, nem a havas táj volt a legszebb látványosság az útjukon.

Még szükségük van a segítségre

További segítségre van szükség, hogy egy súlyosan beteg kisfiú családja megfelelő otthonhoz juthasson. Augusztusban láthatták az RTL Híradóban a hejőpapi Rátkai családot. Kilenc négyzetméterrel kellene bővíteni bérelt otthonukat ahhoz, hogy állami támogatáshoz juthassanak, és megvehessék a házat.

„A gyermekeim a legfontosabbak” – Viki, Attila, Tomi, Marci és Milán története

Van úgy, hogy egy kapcsolat tönkre megy, még úgyis, ha már több gyermek van a családban. De mit tehet ilyenkor egy édesanyja, aki tudja, romokban a házassága, jön a harmadik baba és egyszerűen nincs mit tenni, így kell tovább csinálnia, az élet megy tovább…

Lilu: „Gyakran találkozom örökbefogadó szülőkkel”

A „Keresem a családom!” műsorvezetője egy igen szívbe markoló posztot osztott meg a minap közösségi oldalán, mely garantáltan téged is megérint.

Esély a boldogságra!

Pécsi Ildikó családjáról mostanában csak szomorú híreket lehetett hallani, de az új unoka érkezése fényt jelenthet az alagút végén. A Kossuth-díjas színésznő fia és Pártos Csilla válása után a többéves vagyonelosztási vita és annak következményei a család széthullását okozták. A színművésznőt lelkileg és testileg is nagyon megviselte, hogy 19 éves unokája megszakított vele minden kapcsolatot - már 5 éve nem találkoztak egymással.

Roland: „Bori anyja úgy bánik Zoltánnal, mintha egy kutya lenne...“

Bori elcsalta Rolandot az anyja pasijának születésnapjára, ahol a fiú észrevette, hogy Zoltán mekkora papucs Éva mellett. Úgy döntött, hogy kiáll a férfi mellett és elhívta őt a klubba a táncoslányok próbájára, ami miatt jól összevesztek Borival.

Tamara és Joe kapcsolata váratlan fordulatot vett

Lali kiszúrt Joe-val és Tamival. Dani nem volt hajlandó beszélni Evelinnel. Roland megismerte Bori szüleit.

Ezek voltak Barack Obama elnöki 8 évének legjobb pillanatai!

Ezen a napon, pont egy évvel ezelőtt egy igazi rocksztár távozott a Fehér Házból.  Barack Obama nem az első elnök volt, aki kilépett a szerepéből és a szabad világ vezetőjeként is bizonyította, hogy nem csak a kormányzáshoz ért, de minden elődjénél többször jelent meg meglehetősen extrém módon a médiában.

Joe Lalinak: „Képes voltál megint kamuzni nekem?”

Lali Nikivel és Tamarával megérkezett Nyírparasznyára, majd később megjött Joe is, aki feszült lett, amiért Tamarát is ott találta. Míg a lányok főztek, a fiúk fát vágtak, és tanúi voltak egy a szomszédban zajló veszekedésnek. Vilmát ünnepelte az egész vendégsereg, amikor a szomszéd lány – Lali egykori szerelme -, hozzájuk menekült. Az esti buli hevében végül Joe megkockáztatott egy csókot Tamarával, de a lány visszautasította őt.

Júlia döntött, és szembeszáll Miklóssal!

Már egy ideje Berényi Juli a Kft. vezetője, és ha rajta múlna, szívesen maradna is a főnöki székben.

Bemutatkozik a kisebbik Grófo

Szinte nincs is olyan, aki ne ismerné Kis Grófot, a mulatós zene császárát, akinek nagyobbik fia, az ötéves Cino Grófónak becézett Lacika szintén énekesi babérkora szeretne törni. A Fókusz stábja ott volt a stúdiófelvételen.

Teó csókkal hálálta meg Tamara segítségét

Joe megtalálta Marcit. Lali leégette Orsit. Karola félt visszatérni a tetováláshoz.

Kiderült Manfréd titka: Nem veheti feleségül Angélát!

Márk nem adta fel a nyomozást. Kálmán után, lánya segítségét kérte, hogy közelebb kerülhessen riválisának titkához. Noémi színjátékának pedig meg is lett az eredménye...

A teljes adásért kattints IDE!

Bemutatkozik Szabó Zsófiék szeme fénye

Nem könnyű ismert kisbabának lenni. Ha az ember fia sírdogál a kamerák előtt az a baj, ha nem sírdogál az a baj. Szabó Zsófiék Mendelje inkább aludt, ő ugyanis egyelőre az éjszakai életformát részesíti előnyben. Szülei még jó formában, ébren fogadtak minket otthonukban, ahol amióta a trónörökös megszületett éjjelente nagy a jövés-menés.

Jöhet a kilencedik gyerek! – Ismerjétek meg a Joób családot!

Az ötödik gyermekáldás után Dóri és Marci úgy érezte, innentől kezdve már bármennyi baba jöhet. A kívánságuk teljesült, megérkezett hozzájuk a kilencedik csoda, akinek a születése azonban nem úgy alakult, ahogy azt tervezték.

Marci Teónak: „Te nevezed magadat apának?”

Teó annyira tartott a fiával való beszélgetéstől, hogy leitta magát, amivel viszont magára haragította Szofit és Tamarát. A két nő úgy döntött, hogy ők beszélnek inkább Marcival, aki azonban nem hallgatott rájuk. Teó végül mégis rávette magát, hogy elbeszélgessen a fiával, aki azonban letámadta őt azzal, hogy mennyire rossz apaként viselkedik. A vita után Marci eltűnt, Teó pedig összeomlott Tamara előtt.

Teó: „Soha nem tudtam, hogy kell jó apának lenni…”

Teó összeomlott. Gusztit eltiltották a fiúktól. Bori és Roland szexbalesetet szenvedtek.

Joe Orsinak: „Örülök, hogy kiálltál anyukád mellett…”

Tamara kételkedett Teó apai képességéiben. Evelin kellemetlen felismerésbe ütközött egy randin. Orsi verekedésbe keveredett.

Teó fia otthagyná az iskolát

Miután Teó azt bizonygatja, hogy mennyire ragaszkodik a fiaihoz, Tamara arra a következtetésre jutott, hogy Marci tegnapi berúgása ellenére Teó igenis jó apa. Tamarának az volt a benyomása, hogy Marcit nyomasztja valami, és hogy a fiú szeretne beszélni az apjával. Felkarolta a fiút és megtudta, hogy Marci éppen most szúrta el a félévét, és abba akarja hagyni az iskolát. Tamara és Szofi megijedtek, és azt akarták, hogy Teó erélyesen lépjen fel Marcival szemben. Teó azonban nem tudta kezelni a helyzetet és másnapra halasztotta a problémát.

Bartha Zsolt támadásba lendül?

A Rózsa tulajdonosa úgy dönt, nem hagyja annyiban a börtönben szerzett maradandó lábsérülését, és perelni fog. 

Teó leitatta a saját fiát

Teót meglátogatta fia, Marci. Niki bajba került Lali miatt. Rolandnak problémái voltak a nyilvános érzelemkifejezéssel.

Szofi Teónak: „Te nem a haverja vagy, hanem az apja!”

Teó borzasztóan boldog volt, amikor hirtelen megjelent nála a fia, Marci. Szofi azonban aggódott, mert úgy gondolta, hogy a fiúnak problémái vannak az iskolában. Amikor Teó ex-felesége telefonált, kiderült, hogy Szofinak volt igaza: Marci elszökött otthonról a féléves dolgozatai előtt. Teó azonban nem vette komolyan a dolgot, sőt elment bulizni a fiával, aki megpróbált neki megnyílni. A férfi képtelen volt mit kezdeni ezzel, és elhessegette a témát, majd addig itatta a fiát, míg az el nem hányta magát. Ezek után Tamara és Szofi durván kiosztották Teót, amiért ennyire felelőtlen apaként viselkedett.

Végre hazavihette a gyerekét

Még mindig nem hiszi el, hogy velük lehet a kislánya, ezt mondta stábunknak az a miskolci anya, aki gyámhivatali döntés alapján nem vihette haza újszülött gyermekét a kórházból. A hivatal szerint ugyanis nem voltak megfelelőek a körülmények. A család hat gyereket nevel, nagyon szegények, szinte semmijük sincs.

 

Teó durván beolvasott Tamara unokatestvérének

Tamarát a fodrászatban váratlanul meglátogatta gyűlölt unokatestvére, Dóra, aki folyton Tamara orra alá dörgöli a tökéletes életét. Tami azt hazudta, hogy jelenleg van barátja, unokatestvére pedig elhívta őt és a párját egy közös vacsorára. Nagy nehezen rávette Tamást, hogy játssza el a barátját, este azonban Tomi helyett Teó jelent meg. A botrányos „randit” követően Tami lebukott, de Teó kiállt mellette és beolvasott Dórának.

Joe Orsinak: „Rohadtul szégyellem, hogy megbántottalak…”

Joe ideges volt, mivel sürgősen találnia kellett egy új műhelyt és nem akart pénzt adni Orsinak arra, hogy a lány vásárolgasson. Amikor nem sokkal később pénz tűnt el az albérletben, Joe rögtön Orsit gyanúsította meg, és az iskola előtt kérdőre vonta a lányt. Orsi megbántva és mérgesen tagadta, hogy ő vette volna el a pénzt, később pedig kiderült, hogy Orsi valóban ártatlan volt. Joe bocsánatot akart kérni unokahúgától, de süket fülekre talált.

Bori döntött: Dávid vagy Roland?

Bori időt kért Rolandtól. Tamarának kellemetlen vendége érkezett. Joe lopással vádolta Orsit.

Kiderült Bartha Zsolt egyik súlyos titka!

Emília teljesen véletlenül botlott bele a Rózsa tulajdonosába, akiről elég hamar kiderült, nagy bajban van.

SZILVESZTER GAZDA:

Kornél Medvegy Szilveszter, vagy, ahogy mindenki ismeri, Szilveszter gazda kisfia. Az apa nagyon büszke rá. A kisbaba minden szempontból megváltoztatta az életét. Az éjszakái egyelőre nyugodtak, de ez elsősorban az édesanyán múlik.

Egy kérése volt, egyszer láthassa az édesapját, erre összefogott érte a világ!

Jette Collins talán álmában sem gondolta volna, hogy a története bejárja majd az egész világot, és emberek milliói lesznek azon, hogy segítsenek megtalálni sosem látott édesapját.

Láttad már sírni Berényi Miklóst?

Öt éve történt, pontosan ezen a napon, hogy a Berényi Kft. cégvezetője nem bírta visszatartani a sírást, mikor halott testvérére, Andrásra gondolt. Az emlékek nemcsak András hiánya miatt voltak fájók, hanem azért is, mert a testvérének haláláért Miklós volt a felelős.

Bálint Zsófit okolja a kialakult helyzet miatt?

Bálint és Zsófi együtt vacsoráztak, azonban a harmónia csak addig tartott, amíg a gyerekek is velük voltak. Később kettesben maradtak, szóba került Peti, Zsófi pedig felvilágosította Bálintot, hogy sokkal többet tud róla és a mocskos félrelépéseiről, mint gondolná.

Vizsgálják, ki lopta az áramot

Lopás gyanúja miatt kötötték ki az áramot egy három gyerekes család tanyájáról a Bács Kiskun megyei Páhiban. Azt állítják, a ház korábbi tulajdonosa építhette ki a lopásra alkalmas vezetéket a padláson, ők nem is tudtak a létezéséről. Ha kiderül, hogy ártatlanok, akkor is legalább két hónapot kell várniuk az áramra, a visszakötésért pedig 250 ezer forintot kell fizetniük, de erre nincs pénzük.

 

˝Meg akartam halni!˝- Petronella, Balázs, Lotti és Abigél igaz története

A szülési utáni depressziót nem szabad félvállról venni, és beszélni kell róla, pont úgy, mint Petra és Balázs, akik megjárták már egyszerre a poklot és a mennyet, és most újra belevágtak a gyermekvállalásba. Persze bonyolultabb ennél a történet, mert azt nem gondolták, hogy ismét szembe kell nézniük a kórral.

Kósa: „Édesanyám nem közszereplő”

150 millió forint állami támogatást nyert a Kósa Lajos édesanyjának résztulajdonában lévő sertéstelep az elmúlt két évben - erről a Népszava írt. Vagyis azóta, mióta a 82 éves, nyugdíjas védőnő bevásárolta magát a vállalkozásba. Az MSZP szerint ez erkölcstelen és vissza kellene fizetnie a cégnek az állami támogatást. Kósa Lajos úgy reagált: édesanyja nem közszereplő, így nem kommentálja a magánügyleteit. A cég pályázataihoz pedig semmi köze nincs.

Egy újabb szörnyű titokra derül fény a Berényi családban!

Miklós eddig jól titkolta, ki lökte le a Kisszék teraszáról, de egy óvatlan pillanatban mindent elárul.

Ezeket fogadták meg kedvenc sztárjaink 2018-ra!

Itt az újabb év, vele együtt pedig az újabb fogadalmak, amiből a sztárok sem maradhatnak ki. Vajon kinek, mi az ígérete? Mutatjuk!

Egy újabb súlyos tragédia történt a Berényi családban!

Öt évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon nyomozók csöngettek be az özvegy Berényi Júliához. A fiatal nő teljesen összetörve nyitott ajtót, ugyanis előtte nem sokkal történt a tragédia, András lezuhant egy tetőről és azonnal meghalt. A rendőrök viszont egy újabb ténnyel álltak elő, kiderült, András halála nem véletlen baleset volt.

Illés Juli szembeszáll Berényi Miklóssal?

Az ex-cégvezető egyre nehezebben viseli, hogy nem az ő szava dönt a Kft. ügyiben, és ennek csúnyán hangot is ad.

Tamás hazudott apja kilétéről?

Tamás megkapta a teszt eredményét. Milánt átverték. Lali megérkezett Budapestre.

Bartha Zsolt: „Esküszöm, hogy minden piszkos ügyemet lezártam!”

A két testvér évek óta nem látta egymást, így megható pillanatnak lehetünk tanúi, mikor Krisztián és Zsolt végre megölelhetik egymást.

Ádám Bécynek:

Tamás még mindig sértődött volt, amikor reggel Ádám beállított a lakásba és közölte, hogy vele szeretné tölteni a napot. Mivel másnapra várta az apasági teszt eredményét, talán ez volt az utolsó lehetősége, hogy együtt legyenek apa és fiaként. Tamásnak eleinte nem sok kedve volt az egészhez, de aztán belement a dologba, és a nap során meglepetten konstatálta, hogy egyrészt Ádámnak van egy igen vagány oldala is, másrészt pedig sokkal jobban megérti őt, mint azt korábban gondolta volna. Este még egy nagyon bensőséges pillanatra is sor került köztük.

Tamás Ádámról:

Joe összehozta Orsit és a barátnőit. Tamás közös napot töltött el az apjával. Milán és Karesz bulizni indultak.

 A zavarodott Szonja pontot tesz Joci és Leonóra kapcsolatának végére

Szonja egészen Leonóra lakásáig követi Jocit. Amikor Leonóra és a kisfia kettesben maradtak, Szonja csengetett, hogy elmondja az ügyvédnőnek: miután a gyerekek megszületnek, Joci és ő egy család lesznek. Leonórában ekkor tudatosul, hogy a férfi még mindig nem tudja elengedni Szonját.

Lakást kaptak a tűz után

Új lakásba költözhetett az a pécsi család, amelynek otthona karácsony első napján teljesen kiégett. A lángok pusztításáról az RTL Híradó is beszámolt, a család négy tagja épp vendégségben volt, amikor riasztották őket, hogy tűz van náluk. Rengeteg segítséget kaptak, miután bemutattuk történetüket.

Három gyerek maradt árván

Arra ébredtek, hogy anyjuk nem reagál. Három gyerek maradt árván a Jász- Nagykun -Szolnok megyei Fegyverneken, közülük a legidősebb 9 éves. Édesapjuk még tavasszal halt meg. Anyjukkal éltek, aki valószínűleg epilepsziás rohamot kapott karácsony második reggelén.

Dominik otthon tölthette a karácsonyt

Most először karácsonyozhatott otthon az a 9 éves kisfiú, aki tavaly teljesen összeégett, mikor megpróbált eloltani egy lángoló bozótost a Borsod megyei Sályon. Dominik életéért hónapokig küzdöttek az orvosok, azóta is kórházban kezelik, most is csak az ünnepekre engedték haza.

 

Kiégett az otthonuk, egy önkormányzati bérlakás

Mindene odalett hétfőn egy négytagú pécsi családnak, amikor kiégett az otthonuk, egy önkormányzati bérlakás. Néhány napra még meg tudják húzni magukat a rokonoknál, de azt mondják, csak segítségben bízhatnak. A tüzet elektromos hiba okozta, a rendőrség és az áramszolgáltató vizsgálódik.

 

A nap legcukibb videója: egy kutya lett a beteg kiscica barátja!

Két évvel ezelőtt mutattuk be a nézőknek annak a cicának a történetét, akit az utcáról mentettek meg, azonnal életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani - csak így maradt életben egy háromlábú, majdnem teljesen vak kiscica Miskolcon. A legjobb barátja pedig egy kutya lett, akivel mindent közösen csináltak. Kiderül az is, hogy új tagja is lett a túlélő-falkának: Sámli, a szintén kidobott, megmentett és befogadott háromlábú kutyus.

Győzike: „Ne az ajándékok miatt szeressük egymást!”

Győzike idén a „felesleges tárgyak” helyett igyekszik a családi békére és a szeretetre koncentrálni, és egy pillanatig sem bánja, hogy az ajándékozás már kezd kimenni a divatból.

Várkonyi András idén különleges ajándékkal készül a feleségének!

A színész, mint minden évben, idén is családi körben tölti az ünnepeket. Viszont szilveszterre egy varázslatos meglepetéssel készül, amiről párja még mit sem sejt.

Mégis van remény Tamás és a szülei számára?

Reggel Tamást furdalta a lelkiismeret, amiért olyan durva volt a szüleivel. Szofi segítségével rájött, hogy ismét közelednie kell a szüleihez, mielőtt még megérkezik az apasági teszt eredménye. Tamás mindent megbeszélt a szüleivel és hosszú idő óta először az volt az érzése, hogy a szülei megértik őt. Ám már aznap este ismét összevesztek, amikor kritizálták Tamást a klubban.

Joe könnyek között ünnepelte a karácsonyt

Joe úgy érezte borzalmas éve volt, ezért karácsonyozni sem akart. Evelin azért mégis rávette, hogy legalább Orsi kedvéért ünnepeljenek. A karácsonyi készülődés persze hatalmas káoszt eredményezett a lakásban, és Joe napja később csak még rosszabbra fordult…

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!