KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "család"

A „Keresem a családom!”  stábja előtt nincs megoldhatatlan feladat

Tucatnyi megható történetet, valódi családegyesítést láthattunk már a „Keresem a családom!” évadjaiban. A műsor készítőiről többször kiderült, nem ismernek lehetetlent. De hogyan találják meg a rokonokat a világ egy távoli zugában? Mit csinálnak, amikor a nemzetközi szervezetek, a családkutató cég, és a magánnyomozók is csődöt mondanak? Nézd meg a Fókusz riportját, melyet egy évvel ezelőtt, ezen a napon mutattunk be.

Az összeomlás szélén találtak rá Karolára

Boriék megtalálták Karolát. Teót számon kérte a volt felesége. Evelin és Totó ugyanazért az állásért versenyeztek.

Félix úgy dönt, sarokba szorítja Emíliát!

A pszichológus megpróbálta az elmúlt eseményeket eltitkolni, de mint mindig, az igazság most is kiderült.

Csodák márpedig léteznek! – Mariann, Rajmund, Gyula és Benedek története

Hat év rengeteg idő, főleg, ha az rettegéssel, félelemmel és próbálkozással telik. Ennyi idő kellett, hogy Mariann és Gyula babája megfoganjon, és beteljesüljön a vágyuk.

Hova tűntek a nővérek?

Szandra apa nélkül nőtt fel, és csak 20 éves korában kereste fel édesapját. Ekkor tudta meg, hogy van két féltestvére is, akikkel meg is ismerkedett, de az idő múltával megszakadt közöttük a kapcsolat. Mi lehetett ennek az oka?

Stella: „Akkor most el fogtok válni Lacival?”

Úgy tűnik, Gizi nem bírta tovább, és egy súlyos titkot árult el a nevelt lányának.

Novák Laci: „Tudod mit, váljunk el!”

Az egyik vita hevében Laci olyat mond a feleségének, amit nem szabadott volna.

István megtudja, hogy Noémi az ő unokája!

Miután Noémi elmesélte Márknak, hogy anyukája kedvéért már többször is letagadta, hogy ki is ő valójában, az "újdonsült" apuka úgy döntött, ő felvállalja lányát.

Krisztián messze esett a fájától?

Krisztián mindössze néhány hónapos volt, amikor a szülei elváltak, így csecsemőkora óta egyszer sem találkozott édesapjával. A férfi most 34 éves, és a nagy találkozás alkalmával minden kérdésére választ szeretne kapni...

János végre kibújik anyukája szoknyája alól?

János közel 40 évesen is az édesanyjával, Erikával él együtt, aki a mai napig reméli, hogy fia talál majd magának egy jóravaló nőt. Ennek ellenére hallani sem szeretne arról, hogy János felvigyen valakit a „pindurka lakásukba”. Na de akkor mégis hogyan csajozzon be?

Sebestyén Balázs kisfiával állt a kameránk elé

Balázs két évvel ezelőtt, ezen a napon mutatta meg először a kamerának az akkor nemrég született kisfiát, Noelt. Akkor volt majdnem egy éve, hogy a RTL Klub műsorvezetője két gyermekes apuka lett, pedig párjával, Vikivel Benett születése után úgy gondolták, nem lesz több gyermekük.

„Hátha fiú lesz!” – Az Elekes család története!

Emese a nyugalmat találta meg a nála 10 évvel idősebb Mihályban, és az elején ez nem is volt másképp. Aztán minden megváltozott, mikor szép sorban megszületett a pár négy gyermeke. Az ötödik pedig épp úton van!

Coming out a nagynéninek

Norbi már kamasz fiúként tisztában volt vele, hogy a saját neméhez vonzódik, és bár a családja egy pillanatig sem ítéli el őt, nagynénje „befásultsága” miatt a fiú sosem merte elárulni neki a titkát. Egészen ezidáig…

Valóban Gáspár Laci az altatás nagymestere?

Hat éve, hogy kiderült, a neves zenész nem orvosi pályára készült, csupán arról volt szó, hogy ő ért legjobban a családjában ahhoz, hogyan kell szakszerűen álomba ringatni egy kisgyermeket.

Timi: „Úgy beszél velem, mint a kutyával”

Timi mindent elkövetett, hogy lányának, Barbinak jó élete legyen, a lány végül mégis állami gondozásba került. Mikor betöltötte tizennyolcadik életévét, a saját útjára lépett, és anyukájával úgy megromlott a kapcsolata, hogy szinte teljesen kizárja őt az életéből.

Sylvester Stallone a világ legviccesebb apukája?

A színész leginkább a lányait szereti ugratni, amit előszeretettel meg is oszt a saját közösségi oldalán.

Videó: Ilyen helyzetben még sosem láttuk Justin Timberlake-et!

Az eseményt pedig maga az énekes felesége osztotta meg közösségi oldalán!

Megszoksz vagy megszöksz?

Kincső a túl szigorú édesanyját, Mariannt szeretné változásra bírni, aki úton-útfélen a lánya nyomában jár. Annyira félti Kincsőt, hogy nemcsak a bulikba, de még a randikra is elkíséri őt. A lány szerint Mariann miatt nincs párkapcsolata, és meg is fogadta: ha édesanyja nem változtat bosszantó viselkedésén, el fog költözni tőle…

Viktor harcba száll a fiáért

Viktor az ex feleségét, Anitát szeretné számon kérni, aki miatt a 16 éves fiuk egyre inkább eltávolodik a férfitől.  Anita ugyanis sehogy sem hagyja, hogy apja és fia találkozzanak egymással, így kizárólag „Messenger-kapcsolat” van közöttük. Viktor viszont úgy érzi, fia szívesen találkozna vele, hiszen ő is keresni szokta apukáját.

Ilyen az igazi Berényi-módszer!

Öt éve már, hogy Miklós megint a megérzésre hallgatott, és hogy valóban kiderítse, testvére, Attila ágyba bújt-e valakivel, a kezébe vette a nyomozást. A végén természetesen bebizonyosodott, hogy jól érezte, viszont az is kiderült, hogy Attila biztos nem Nórával töltötte az éjszakát.

˝Nem kell félni az előítéletektől!˝- Viki, Bálint, Kristóf és Boldizsár története

Adott egy harmincas egyedülálló anyuka, és egy fiatal húszas éveiben lévő, laza srác, akik egy szórakozóhelyen pillantották meg egymást először. Akkor és ott megpecsételődött a sorsuk: most közös gyermeküket várják.

Barátok közt: bizony a drog rossz!

Hat évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon a Mátyás király tér Vandája egy átmúlatott éjszakaz után arra ébredt, hogy nem a saját ágyában van. Kiderült, hogy Szabi segített a szőke lánynak, aki előző éjszaka csúnyán szétcsapta magát. A legrosszabb még ekkor hátra volt, ugyanis Vanda táskájában a fiú talált egy kis drogot.

A Jön a baba következő része lebontja a sztereotípiákat!

A holnapi adásban bemutatunk egy igaz történetet arról, hogy a korkülönbség egyáltalán nem számít egy boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban, ahol épp úton van a baba.

Berényi Miklós: ˝Teljesen alkalmatlan vagy”

Juli sejtette, hogy magára haragította Miklóst, de hogy ennyire, azt senki se gondolta volna.

Natasa súlyos döntést hoz édesanyjával szemben!

Emília nem akar hinni a fülének, és nem akarja elhinni lánya kérését.

Ludwig szelleme ismét kísért?

Ágnes és Liza azt hitte, örökre búcsút mondhatnak a rémálmoknak, de most úgy tűnik, mégsem.

Dobó Ági szívszorító titkot árult el a múltjáról

A szépségkirályő most először mesélt a nyilvánosság előtt megrázó családi problémáiról. Bár a Story Extrával kivételt tett, életének ez a része továbbra is tabu marad. Mutatjuk!

Meddig tart még a válóper?

A 18 éves Gergőt olyannyira megviseli a szülei 2 éve húzódó válópere, hogy sajnos a tanulásra sem tud úgy koncentrálni, ahogy szeretne. A bíróságon neki kellett döntenie, hogy kinél szeretne maradni, de nem tudott választani szülei között, és a mai napig bízik benne, hogy újra visszaszáll a béke a családi házra…

A fiú, aki apa nélkül nőtt fel

Jocó az édesapjával, Józseffel szeretné rendezni viharos kapcsolatát. A fiú az egy kezén meg tudja számolni, hányszor találkozott a 22 év alatt apjával, aki 18. születésnapja alkalmából egy kocsival lepte meg fiát, de Jocó ezt azon nyomban visszautasította, ugyanis a mai napig nem érti, hogy édesapja miért hagyta el őt. A fiú reméli, hogy ezúttal választ kap megválaszolatlan kérdéseire.

Ismerd meg A Fal első játékosait!

A Fal november 19-i premier előtti adásában egy anya és fia tették magukat próbára. Nézd meg Zsuzsa és Peti bemutatkozó kisfilmjét!

Segítettek, hazavihette babáját

Két hónap után, egy egyesület segítségével kerülhetett családjához egy miskolci kisbaba. A gyámhivatal nem engedte, hogy az anyja szülés után a kórházból hazavigye, szerintük nem voltak megfelelőek a körülmények a gyerek neveléséhez. A család 6 gyereket nevel, nagyon nehéz körülmények között. Az egyesület segítségével viszont új szobát építettek a meglévők mellé, bútorokhoz, ruhákhoz jutottak.

Így született Zétény!

Gábor és Kriszta nem úgy tervezték, hogy végül császármetszéssel jön világra kisfiuk. Az operáció közben kiderült, miért lett volna életveszélyes, ha természetes úton születik meg Zétény.

Probléma adódott a szülőszobán!

Hiába vajúdott aktívan Kriszta, a baba csak nem akart előbújni. Az orvos szerint ennek sajnos több oka is lehet. 

Szombaton debütál a Jön a baba! első része

Hadas Kriszta vadonatúj műsora minden szombaton 15:00-kor várja a nézőket az RTLII-n. A Jön a baba! tíz részében tíz anyuka terhességének utolsó trimeszterét követhetjük végig. A műsorvezető most a kulisszatitkokba is beavatta a nézőket.
 

Az apa az Anikó Show-ban szembesült lánya titkos munkájával

Gabi táncosként tevékenykedett, de egy idő után „egyre jobban kibővült a repertoárja”, így jelenleg webkamerán szórakoztatja az éppen odaklikkelő férfinézőket, akik kiéhezve lesik az erotikus táncot lejtő Gabit. Bár a lány családjában mindenki tisztában van Gabi foglalkozásával, édesapja ezidáig nem tudott róla…

Lilu édesapja sukár így is, úgy is!

Lilu Instagramon mutatta be követőinek édesapját, aki nemrégiben változtatott a fizimiskáján. A szakáll őrület elérte őt is, de a műsorvezető ezt egyáltalán nem bánja. Ahogy Lilu fogalmaz “Sukár így is, úgy is” - és büszkén hajtja fejét a vállára a fotón.

Nórát szexuális zaklatással vádolják?

Az ügyvédnő hihetetlen dologba keveredett...

Laurence Fishburne benyújtotta a válókeresetet

A CSI: A helyszínelők sztárja és párja már tavaly különköltöztek, azonban csak idén ősszel hozták nyilvánosságra, hogy házasságuk zátonyra futott. Laurence pedig a minap a válókeresetet is benyújtotta.

Itt vannak az újabb képek Beyoncé ikreiről!

A két baba ennél cukibb már nem is lehetne.

Visszakaptak három gyereket az ötből

Három gyerekét visszakapta az ötből az ormánsági, besencei család. Tavaly nyáron vitték el tőlük a gyerekeket ideiglenesen nevelőszülőkhöz. A házuk ugyanis életveszélyes volt, és saját bevallásuk szerint a szülők sem figyeltek igazán a kicsikre.

9 gyermek mellett az élet sosem unalmas

Áll egy apró ház Tengelicen, ahol 9 gyermeket nevel az 58 éves Kiss Istvánné, vagy, ahogy a faluban ismerik, Csöpi. 5 vér szerinti csemetéje már kirepült, akikkel mi találkoztunk, ők mindannyian örökbe fogadott gyerekek, akik valamilyen hátránnyal küzdenek.

Barbara anyaoroszlánként védelmezi a lányát

Bár Barbi és az anyukája, Barbara nagyon közel állnak egymáshoz, a lány már a falra mászik attól, hogy édesanyja mennyire félti őt. Barbara bulizni sem engedi el egyedül a lányát, hiszen attól tart, hogy valamilyen baj érheti őt, ráadásul a moziban sem engedi horrorfilmet nézni a nyugodt alvás érdekében. Sőt, egy alkalommal még egy fiúnak is neki ment, csakhogy megvédje Barbit, aki 19 évesen már változtatni szeretne anyukája viselkedésén…

Dani meglőtte a sógorát

Dani az augusztus huszadikai ünnepségen egy kissé felöntött a garatra, és mikor egy céllövöldében díjat szerzett magának, úgy fellelkesült, hogy a nem várt siker hevében – és enyhén ittas állapotában – tarkón lőtte sógorát a kezében tartott játékpuskával. Dani nem is érti, hogy egy ilyen parányi tréfa miatt sógora miért szakított meg vele minden kapcsolatot…

Nóra: ˝Ha még egyszer hozzám érsz, úgy kiváglak innen˝

Sajnos Mirkó nem tudja, hol a határ és újra kikezd az ügyvédnővel.

Újabb családtaggal bővült a Peller-família!

Évek óta dédelgetett álma vált valóra Lukács Mikinek, de vajon mit szólnak az új jövevényhez a családtagok?

Tibor: „Pokolnak hívom az életemet”

Tibornak nehéz gyerekkora miatt felnőttként is adódtak nehézségei. Édesapja halála után édesanyját is elvesztette, és mivel idősebb testvéreire sem számíthatott, teljesen magára volt utalva. Nikivel az interneten ismerkedett meg, aki egész végig ott állt mellette, és „testvére helyett testvére volt”.  A két éves virtuális lelki támasz után Anikónál találkoztak először személyesen.

Fény derül Mihrimah sötét titkára!?!

A szultána úgy tűnik, mégsem tudott megbocsátani Fatmának és Elkas Mirza hercegnek. Mivel Mihrimah tudja, hogy az uralkodó áldását adta Fatmáék házasságkötésére, érzi, hogy nincs más lehetősége, csak az, ha megkéri Zalt, hogy ölje meg Erkast.

Veintraub Barna a Berényi vizet akarja?

A férfinak kész terve van arra, hogy csődbe vigye Miklósékat.

„Úgy szeretném meghálálni…”

Gabriella tinédzserként folytonosan vitázott a szüleivel, így alig várta, hogy betöltse a 18-at, hogy elköltözhessen a kis faluból a nyüzsgő fővárosba. Mióta kiszakadt a családi fészekből, sokkal határozottabb lett, és felnőttként már rájött arra, hogy családja csak a legjobbat akarta neki. Most egy spanyol dallal készült szüleinek, akik most hallhatták lányukat először énekelni.

Igaz a hír: ismét apuka lesz a 60 éves színész!

Alec Baldwin felesége, Hilaria az Instagramján tette közzé a nagy hírt.

Puskás Peti: „El kellett engednem Líviát”

Peti bevallotta, hogy bár szomorú Lívia kiesése miatt, mégis tudja jól, hogy mentoráltja így lesz igazán boldog, hiszen végre visszatérhet a családjához. A mentornak így már csak egyetlen versenyzője, Dani maradt, akivel nagy tervei vannak.

Házi őrizetben a horror balesetet okozó sofőr

A kamion pótkocsija leszakadt, átsodródott a szemközti sávba, és letarolt egy autót. A kocsiban egy család három tagja és kutyájuk utazott, mindannyian szörnyethaltak. A kamion sofőrjét megviselték a történtek, a bíróság pénteken döntött arról, hogy házi őrizetbe helyezik. Az ügyészség fellebbezett a döntés ellen.

Fitnesz anyukák, akik mindent megtesznek a tökéletes testtért

Kockás has, kerek popsi. Egy fitneszverseny, ahol az édesanyáké a főszerep. Nekik tényleg van akaraterejük. Mindannyian azt mondják, nem könnyű összeegyeztetni az edzéseket az anyai szereppel, ám ha a család mellettük áll, nincs akadály.

Ilyen cuki fotót még biztos nem láttál Sebestyén Balázsról!

A műsorvezető egy nem mindennapi képet osztott meg magáról közösségi oldalán.

Ilyen egy csúnya veszekedés a Mátyás király téren!

Hét éve, hogy Gizella karaktere titokban ugyan, de újra inni kezdett. A házból Vilmos és Kinga észrevették, hogy a nővel megint nincs minden rendben, és mikor Vili bá ezt szóvá teszi Gizinek, hatalmas botrány kerekedik ki belőle.

Ilyen egy összeesküvés-elmélet a Barátok köztben!

Emlékeztek még a Mátyás király tér rosszfiújára, Kertész Gézára, és Berényi Claudiára? Nos hét évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon történt, hogy Claudia egy teljesen félreérthető helyzetben látta meg Gézát. Hogy pontosan, mit is látott, az a videóból kiderült!

Nem mennek férjhez az Erdész nővérek!

A lányok fogadalmat tettek egymásnak, miután Béla közölte velük a nagy családi tervet. Vajon állják a szavukat az Erdész lányok?

A teljes adásért kattints IDE!

A fiú, aki feljelentette saját édesapját

Roland és testvérei évekig nézték tehetetlenül, ahogy édesapjuk, János fizikailag bántalmazta anyukájukat. Viszont ahogy Roland felcseperedett, gondolt egyet, és a rendőrséghez fordult segítségért, akik elvitték Jánost. A fiú ma sem bánta meg tettét, ennek ellenére nagyon szeretné, ha képesek lennének rendezni viszonyukat édesapjukkal.

Könnyekbe tört ki a nagy Berényi Miki?

Négy évvel ezelőtt, pont ezen a napon egy olyan dolog történt a Mátyás király téren, ami mindenkit ledöbbentett. Kiderült ugyanis, hogy Miki fia, Balázs bizony egyáltalán nem halt meg, sőt nagyon is életben van, így a fiú mindenkit csúnyát becsapott. A végén maga Balázs csöngetett be Miklóshoz.

Ádám borít mindent és bevallja az igazságot Lucáról?

A kérdés csak annyi, Aliz hisz-e majd a fiúnak?

Gábor az édesapjárt harcol

Gábor az édesapját, Tibort szeretné visszaszerezni, akivel évek óta annyira megromlott a kapcsolata, hogy csak nagy ritkán találkoznak egymással. A fiú a mai napig nem kapott egyenes választ arra, hogy szülei miért váltak el, és édesapja új családjával sem jön ki igazán. Tibor és élettársa, Vera viszont azzal vádolják Gábort, hogy ő a hibás, amiért nem keresi őket, ráadásul már a bizalmukat is eljátszotta…

Hosszú évek után találkoztak a fivérek

Márió rég nem látott testvéreivel szeretné rendezni viszonyát. A fiúknak nem volt egyszerű gyerekkora, hiszen „furcsa, iszákos” édesapjuk miatt széthullott a család. Gábor ezután gyámságába fogadta öccseit, de mivel ő is inni kezdett, elvették tőle a fiúkat. Öccseivel azóta sem tartja a kapcsolatot, de most Anikónál sor került a nagy találkozásra!

November 18-tól Jön a baba Hadas Krisztával az RTLII-n!

Anyák és apák, akik mind mások, a közös bennük, hogy gyereket várnak. Szorongás, fájdalom, és végül határtalan boldogság. November 18-tól, 15:00 órakkor Jön a baba Hadas Krisztával az RTLII-n!

Istenes Bence apa lesz?

A műsorvezetőtől megszoktuk, hogy minden pillanatban megállja a helyét, hogy minden pillanatot poénná tudja formálni. Pontosan két évvel ezelőtt, azért annál a bejelentésénél, hogy apa lesz, egyáltalán nem viccelt Bence.

Ajaj! Nórának nem lesz könnyű dolga!

Az ügyvédnő most megtapasztalhatja, milyen egy csoport kamasszal szembeszállni.

Bálint Ádám bundás kenyér megszállott volt

A színész nem nagyon főz otthon a gyerekei miatt, hiszen szabadideje nagy részét szívesebben tölti a csemetéi társaságában. Ádám azonban már gyerekkorában is kacsingatott a főzéssel, és élete legelső étele egy bundás kenyér volt!

Zsolt: „Mindennap velük vagyok gondolatban”

Zsolt egy motorral ajándékozta meg feleségét, akinek mindig is hatalmas álma volt egy motorkerékpár. 2 éve viszont egy balesetben elvesztette feleségét és 12 éves kislányát. A férfi nem érzi magát felelősnek a tragédia miatt, és azóta sem nyúlt elhunyt családtagjai tárgyaihoz. Nevelt lánya, Katalin rengeteget segített Zsoltnak, hogy átvészelje ezt az időszakot, most pedig egy ajándékkal lepte meg őt.

Henrietta:  „Egy drogos csöves vagy ”

Márió sosem érzett semmit Henrietta iránt, közös gyermekük miatt mégis együtt maradt a lánnyal. Nem csoda hát, hogy a kapcsolatuk lassacskán annyira megromlott, hogy a fiú már 1 éve nem láthatta a kislányát. Márió segíteni, és támogatni szeretné a családját, de volt barátnője nem hajlandó a békülésre, hiszen szerinte exe egy „drogos csöves”.

Kálmán Olga halálos szilvásgombóccal szállt hadba

A műsorvezető már hetedikes korában is szívesen főzött a családjának, bár állítása szerint főztje nem mindig aratott sikert. Egy alkalommal olyan szilvásgombócot készített, amivel „embert lehetett ölni”...

Jakupcsek Gabi egyetlen dologra vágyik igazán

A műsorvezető számára mindig is fontos volt a főzés, hiszen gyerekei elé mindennap meleg ételt tett le az asztalra. Mégis, ez inkább sport volt, mint élvezet, és most ezen szeretne változtatni. Arra viszont nagyon büszke, hogy fiai saját háztartásaikban már önállóan főznek.
 

Horgas Eszter: így neveld a lányaidat!

A Hungary”s Got Talent fuvolaművész zsűrije a Reflektor kameráinak elmesélte, hogy bizony két nagylánya van, akik szintén művészpályára léptek. Többek között az is kiderült, hogy Eszter egyik lánya, Lili operaénekesnek készül, Anna pedig színész-rendező lett.

Nézd meg te is Berényi Bandi ámokfutását!

Miklós biztosan nem sejti, hogy egy szörnyű lavinát indított el.

Ilyen az igazi Berényi Miki módszer!

Miklós nem viccel, ha a cég sorsáról van szó. Még akkor sem, ha Bandival kell szembemennie.

Kik lehetnek egy zöld manó szülei? Pimaszúr megismerhette őket

Honnan is jött ez a sokoldalú zenész, aki grafikusként is dolgozott? Édesanyja, édesapja és nagymamája meséltek egy kicsit a gyerekkoráról, és persze a női kezek jól meg is tisztogatták a fiatalembert a zöld festéktől.

Ne ítélkezz a külső alapján!

Dávid és édesapja viharos kapcsolata évek óta keseríti meg a fiú életét, ami leginkább Dávid extrém külseje miatt alakult ki közöttük. A fiú rendezni szeretné vitákkal teli viszonyukat, ráadásul egy nagy titkot is be szeretne vallani édesapjának…

Pink hogy lehet ennyire jófej? – VIDEÓ!

Nézd meg te is a világ egyik legcukibb interjúját, ami az énekenővel készült.

Ez volt a Survivor eddigi legmeghatóbb pillanata!

Szandihoz az anyukája, Ferihez a legjobb barátja, Sanyi, Barbihoz pedig a férje, István érkezett. Mivel Iliász csak nemrég tért vissza a Holtak szigetéről, ezért ő nem részesült a meglepetésben.

Madonnának ez most biztos nem esett jól!

Az énekesnő egyre távolabb kerül nagyfiától, és semmit sem tud tenni ellene.

Kautzky Armand gyerekei kezdetben szégyellték, hogy az édesapjukat felismerik az utcán

Sárközi Ákos és Heiszler Olivér után egy újabb Michelin-csillagos séf az e heti gasztro felelősünk. Nevezetesen: Rácz Jenő, a legfiatalabb magyar séf, aki birtokolja az 5 csillagos kitüntetést. Reggelikhez állított össze nekünk alapanyagokat, de ki készíti el ebből a mai reggelinket?
A mai Kifőzde vendége egy Jászai Mari-díjas magyar színművész. Játszik, rendez és nem utolsó sorban szinkronizál. Karakteres hangja miatt mai napig sokan megszólítják az utcán, amit büszkeséggel fogad. Most azt is kiderítjük, Kautzky Armand hogyan boldogul a konyhában!

A köddé vált apuka visszatér hamvaiból

Evelin helyre szeretné hozni az évek óta tartó rossz kapcsolatát az édesapjával, Károllyal. A lány azt hiszi, hogy nem fontos apukájának, és úgy érzi, hogy öccsét mindig is jobban szerették nála. Apa és lánya évek óta nem beszélnek egymással, de Evelin mégis szeretné, ha rendeznék zűrös viszonyukat, és ezentúl Károly rendszeres részese lenne unokája életében.

Madonna fia kizárja életéből édesanyját

Madonna válása után nehéz helyzetbe került nagyfiával. A 17 éves Rocco inkább apjával osztja meg magánéleti titkait.

Nem fogtok hinni a szemeteknek: Sümbül visszatért!

Az aga, mikor váratlanul meglátogatja őt Hürrem, először nem is hisz a szemének. A szultána és Sümbül között igen szoros kötelék alakult ki az évek során, egyszerűen vakon megbíznak már egymásban.

Így változtatta meg Teréz és Katalin életét a „Keresem a családom!”

Az ikertestvérek 53 év kihagyás után már a harmadik születésnapjukat ünneplik együtt.

Edinánál eltörött a mécses

Dorina édesanyjával, Erzsivel szeretné rendezni tönkrement kapcsolatát. Mivel régóta nem talál munkát, és az iskolát is abbahagyta, nem telik el úgy nap, hogy szülei ne vágnák a fejéhez, hogy mennyire haszontalan. Dorina úgy érzi, nem kapja meg tőlük azt a szeretetet, amire vágyik, ráadásul azt hiszi, hogy öccsét is jobban szeretik nála. Az elkeseredett lány semmi másra nem vágyik, csakhogy meglelje a családi békét.

Szandi:

Szandi az édesanyjától kapott levelet, ami mindennél boldogabbá tette a lányt. Nézd meg az adásból kimaradt jelenetet!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!