KERESÉS search-close

csülök

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "csülök"

Csocsesz „teljesen leteperte” Marikát

Marika hatalmas Csocsesz rajongó, és ahogy a nő fogalmaz: az énekes „teljesen leteperte” őt. Marika csülköt készített legnagyobb kedvencének, és semmi mást nem kér cserébe, csak a „Kocsma dalt”.

Nem volt malacuk... IV. rész


szerző:
2015.12.03. 22:25
Nem volt malacuk... IV. rész

Üdv! Csülök vagyok a minesotai törpemalac lakótársa ennek a három figurának, jelen pillanatban épp egy  gépkocsiban száguldok Szonjával, ugyanis… hát, hogy is fogalmazzak, lenyúlt Jocótól. Mindig én voltam a zsarolási alap ebben a kapcsolatban, de most inkább az eseményekről, amikre nyilván az este látottak alapján következtetek:

Bemutatjuk Körtét, a Válótársak híres malacát

Csülök malac a Válótársak egyik kulcsfigurája. A fiúlak elképzehetetlen lenne nélküle: ki nyalogatná reggelente Dávid lábát, kinek panaszkodna Bálint, amikor épp nem érti meg senki, és persze ott van Joci, aki úgy tekint Csülökre, mintha a saját gyereke lenne. De ki is ez a kedves párosujjú patás a valóságban?

TraBarna és Aranyosi illedelmesen alázták egymást

Részlet a 15. évad 3. részéből:

TraBarna megnyílt és egy pöppet mesélt kedves barátja, Aranyosi Peti fösvénységéről: csülköt ígér, csirkét ad, és még a lejárt alkoholmentes söröket is a haverokkal itatja meg. Mi ez, ha nem szeretet?

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Csülök pékné módra


szerző:
2014.12.08. 09:10
Sikerült a magyar répás világrekord

Sikerült a világrekord-kísérlet: 1500-nál is többen laktak jól csülkös-babos répából Nagykanizsán.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való