KERESÉS search-close

csúszik

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "csúszik"

Tucatnyi helyen csúszik a tanítás

Nem lettek kész nyáron az iskolafelújításokkal, Híradónk kérdésére a minisztérium elmondta, országszerte 12 általános iskolában kellett elhalasztani a tanévnyitót, mert a felújítási munkákat nem tudták befejezni.

Késik a Dagály strand felújítása

Már át kellett volna adni, de még mindig nem tudni, mikor nyit ki a Dagály. A strandot két éve zárták be, miután területén elkezdték építeni a vizes világbajnokságra a Duna Arénát. A korábbi tervek szerint tavaszra el kellett volna készülni a munkával, de még most is zajlik a felújítás, amelyet Garancsi István cége, a Market végez - írta ma az Index.

 

Milliárdos kötbérről mondott le

Nem készül el időre az új szombathelyi stadion, a kivitelezőnek mégsem kell kötbért fizetnie. Az MSZP azt mondja: a beruházással megbízott városi cég igazgatója szabálytalanul döntött az átadás elhalasztásáról, amivel egyben lemondott másfél milliárd forint kártérítésről is. A polgármester szerint viszont minden rendben van, a kötbér pedig amúgy sem a városé lett volna.

 

KISELEFÁNT: Csúszdázva közlekedik

Akár egy kisgyerek, aki felfedezi, mennyire mókás lehet a világ, úgy viselkedett egy kiselefánt Kínában. Gondozója vette videóra, amint egy esőtől felpuhult, erdei lejtőn csúszdázik a hasán  a bolondos kedvű állat.

MÁTRA, MÁTRA, MÁTRA: Téli gumi nélkül el se induljon!

2017. április 19-én, kedden kora délután készültek ezek a felvételek a Mátrában. Téli gumi nélkül az 500 méternél magasabb hegyekbe nem érdemes elindulni, pár napig még nem lesz hozzánk kegyes az időjárás.

Halálos baleset a csúszós úton


szerző:
2010.09.26. 09:36

Itt a hideg, hogyan autózzunk?


szerző:
2009.10.16. 17:20
Itt a hideg, hogyan autózzunk?

Megkérdeztük, mire kell odafigyelni, mikor csúszósak az utak és rosszak a látási viszonyok.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való