KERESÉS search-close

csúszás

39 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "csúszás"

Csúszhatnak a BMW és a Mercedes Magyarországra tervezett fejlesztései

Csúszhatnak a BMW és a Mercedes Magyarországra tervezett fejlesztései a két autógyár vártnál rosszabb eredményei miatt – derül ki egy német üzleti lap cikkéből. A Handelsblatt azt írja, a BMW-nél intenzív tárgyalások zajlanak a Debrecenbe tervezett új gyár ütemezéséről, a Mercedesnél meg is született a döntés: legalább egy évvel elhalasztják a kecskeméti üzem bővítését. Az autógyártók nem kommentálták a hírt.

 

A csúszás miatt drágulni fog Paks2?

A Paks2 beruházás csúszásáról is beszélt csütörtöki sajtótájékoztatóján a miniszterelnök. Azt, hogy mikor lehet az eredetileg 2025-re tervezett átadás, azt nem árulta el, ahogy pénteken kérdésünkre a bővítésért felelős tárca nélküli miniszter sem. A Párbeszéd szerint már legalább 3 éves a csúszás, emiatt pedig drágul a beruházás, amit újra kellene gondolni.

Csúszik Solti Ádámék esküvője

Solti Ádám és kedvese idén még nem házasodik össze - tovább spórolnak, hogy egy hatalmas lagzit tarthassanak később. Egy elő nászút azért már szóba került: nyáron mindenképp elutaznak valahova.

 

Videó: Nyári Dia hatalmasat esett az egyik forgatáson!

A Barátok közt színésznője a bakiról készült felvételt saját maga osztotta meg.

Bundy Gergő: „Ennél tudok jobbat”

Gergő magát is meglepte, hogy mennyire elcsúszott az idővel. Annyira későn tette be a mártásnak szánt paprikákat a sütőbe, hogy egyáltalán nem volt biztos, hogy elkészül vele. Nem érezte jól magát főzés közben.

Évi csodáért fohászkodott, miközben a karajt kutatta

Évi nem eszik disznóhúst, így azt sem tudta, hogy néz ki a karaj, amíg a Séf nem segített neki egy picit. A nagy tanácstalanság azonban annyira elhúzódott, hogy a köretre is alig maradt ideje.

A kék csapatnak beintettek a buggyantott tojások?

Andris és Topi nagyon elúsztak az idővel, az utolsó 10 percben nemhogy egy, de kétféle tojásos ételük is hiányzott a tányérról. A séf ráadásul figyelmeztette őket, hogy a japán omlettel elszámolták magukat.

Gorbunov Dmitrij mellett elszaladt az idő! Nem tudott kitálalni!

Az énekes házi tésztával készült, azonban annyira elcsúszott az idővel, hogy az utolsó öt percben még csak a tésztát nyújtotta... nem tudta feltenni a tányérra.

Mire kell figyelni egy hólánc vásárlásakor?

Amikor a havas úton elakadtunk és már nem segít a szuper téligumink és az óriási vezetési rutin, akkor jön a megoldás: a hólánc. 

CSÚSZIK: Ha tehetik, ne induljanak útnak!

Ónos eső miatt másodfokú figyelmeztetést adtak ki Budapestre és nyolc megyére. Az OMSZ előrejelzései alapján havazás és jelentős mennyiségű ónos eső nehezítheti a közlekedést országszerte. A közútkezelő felhívja a figyelmet, hogy lehetőleg ne induljanak útnak, hiszen amíg nem áll el a csapadék, a síkosságmentesítés sem teljesen hatásos.

JÓTANÁCS: Hogyan essünk el sérülés nélkül?

Dobrotka Béla, az Esések Iskolájának az alapítója megmutatta a Híradó riporterének, hogy hogyan kell védeni magunkat esés közben. A technika elsajátítása nagyon fontos, ugyanis a halálos balesetek 38%-át a fejre mért csapások okozzák.

Segítene a katasztrófavédelem

A katasztrófavédelem készen áll arra, hogy a segítse a tömegközlekedést, ha le kell állítani a 3-as metrót. Ezt mondta Lázár János miniszter azután, hogy Tarlós István főpolgármester trágár szóval beszélt a felújítás csúszásáról. A késés oka, hogy újabb közbeszerzéseket kell kiírni, mert az előzőek a vártnál jóval drágábbak voltak. A munkát novemberben kellett volna elkezdeni, de legkorábban jövő júniusban indulhat.

Csak februárban kezdődhet a metrófelújítás

Újabb időpont - Tarlós István szerint február végén indulhat a 3-as metró felújítása. A főpolgármester reggel találkozott a miniszterelnökkel. Szerinte Orbán Viktor megígérte, hogy a kormány kifizeti azokat a költségeket, amiket uniós pénzből nem lehet fedezni. A metró felújítását eredetileg már idén ősszel el kellett volna kezdeni, de a kormány és a főváros között több kérdésben is vita volt. Az MSZP szerint, ha a késlekedés miatt balesetek lesznek, azért a kormánynak és a városvezetésnek kell vállalni a felelősséget. 

Tarlós: a kormánynál a labda

Nem rajtunk múlik, így reagált Tarlós István főpolgármester Híradónknak adott interjújában arra, hogy csütörtökön Lázár János bejelentette, csúszik a 3-as metró felújítása. A miniszterelnökséget vezető miniszter szerint a fővárosnak közbeszerzési eljárást kellene kiírnia, Tarlós István szerint viszont a kormánynak kellene összeszednie magát. Az MSZP és DK attól tart, hogy a vita elhúzódása miatt egyre nő a baleset kockázata az elavult metróban.

Biztosan csúszik a 3-as metró felújítása

Még el se kezdődött, de már csúszik a 3-as metró felújítása. Egyelőre csak néhány hónapról beszélnek, mivel a fővárosi közgyűlés szerdai ülésén sem tudott dönteni arról, hogy milyen buszokkal pótolják a metrókocsikat. A döntés egy hónap múlva várható. Budapestnek ezen a metróján egy nap alatt többen utaznak, mint a MÁV összes vonatán 24 óra alatt. A felújítást évek óta sürgetik.

Csak jövőre kezdik felújítani a 3-as metrót

Idén csak a 3-as metrópótló-buszainak megállóit és a buszfordulókat jelölik ki a felszínen, a földalatti munka csak jövőre kezdődik. Ezt mondta Híradónknak a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára, miután több helyen is megjelent, hogy csúszik a legforgalmasabb - és legrosszabb állapotú - metróvonal felújítása. A városháza szerint a befejezés 2019 őszi határideje nincs veszélyben, az uniós támogatás viszont - a Metróért Egyesület szerint - igen.

Miklós Editet és Nyári Diát az osztrák lejtőkön érte az április

Újabb sikeres szezonon van túl Miklós Edit. Minden idők legeredményesebb magyar síelője még egy utolsó „levezető” síelésre utazott az ausztriai Innerkremsbe, ezúttal már tét nélkül, felszabadultan.

Cicaharc: berezelt az Avatar a Star Warstól!

Mindenki 2017 karácsonyára lőtte be a filmjeit, így viszont ütközött volna a nagy visszatérő Avatar, a szinte mindent elpusztító Star Wars nyolcadik részével. James Cameron inkább megadta magát, és nem vállalta a mozikasszás összecsapást.

Még mindig nem kaptak fizetést


szerző:
2015.12.02. 18:50
Még mindig nem kaptak fizetést

Sok tanár még mindig csak vár a fizetésére a KLIK-től. Most a szombathelyi tankerületről derültek ki olyan információk, amelyek szerint az óraadó pedagógusok a mostani tanévben még nem kaptak fizetést, és most is csak a szeptemberire és az októberire számíthatnak. A számlát adó tanárok pedig egyelőre semmit sem kapnak. A köznevelési államtitkár hétfőn Baló György műsorában azt mondta, a KLIK már átutalta a szeptemberi és októberi béreket.

Késik a felcsúti kisvasút befejezése

Nem lett kész időre a felcsúti kisvasút, emiatt a Mészáros Lőrinc vezette alapítvány halasztást kért - tudta meg az RTL Klub. A 3 megállós kisvasút megépítésére majdnem 900 millió forintot kapott az alapítvány. A csúszásról Mészáros Lőrinc nem nyilatkozott, a szocialisták szerint felháborító az egész beruházás.

600 millió forintról mondhatott le a főváros

600 millió forint kötbérről mondott le a BKK a Széll Kálmán tér átépítésének csúszása kapcsán - állítja az Együtt. Az ellenzéki párt belenézhetett a szerződésbe, és feljelentést tett. A közlekedési központnál a kötbér összegéről nem beszélnek, de szerintük nem a mostani vezetés ideje alatt csúszott meg a felújítás, ettől függetlenül nem keresik a felelősöket.

Széll Kálmán tér – hónapokat csúszik a felújítás

Késik a Széll Kálmán tér felújítása - jövő májusig kell kerülgetnie az építkezést az autósoknak, és a tömegközlekedést használó utasoknak. A téren a tábla azt ígéri, hogy jövő év február 9-éig teljesen befejezik a felújítást, de a határidőt május 10-éig tolták ki. A Budapesti Közlekedési Központ azzal indokolja a csúszást, hogy a kivitelező cégekkel csak késve tudták aláírni a szerződést a közbeszerzési eljárás elhúzódása miatt.

A felújítás után sem lesz sokkal gyorsabb

Másfél éves csúszás után átadták a Budapest–Esztergom közötti vasúti vonal Pilisvörösvárig közlekedő, 14 kilométeres szakaszát. A teljes, 46 kilométeres pálya felújítására 44,7 tized milliárd forintot költöttek. Cserébe az eddigi 90 perces menetidő 5 perccel rövidül.

Hiába várnak az ösztöndíjukra?

Hiába várják hetek óta, nem kapták még meg az ösztöndíjukat azok a tanár hallgatók, akik részt vesznek a Klebelsberg Képzési Ösztöndíj Programban. A híradónknak nyilatkozó egyetemisták szerint rendszeresen csúsznak a kifizetések, most éppen három hete várják a pénzüket. Az ösztöndíjprogramot tavaly azért indította a KLIK, hogy népszerűbbé tegyék a tanári pályát.

Tovább csúszik a löszfal


szerző:
2015.04.02. 18:27
Tovább csúszik a löszfal

Nem segít az évekkel ezelőtt épített támfal abban, hogy ne omoljon tovább a dunaszekcsői löszfal. Ez derült ki egy friss vizsgálati eredményből. A méréseket végző szakember az RTL Híradónak azt mondta, mára kiderült, nem úgy mozog a talaj, ahogy eddig sejtették.

A Pont és TraBarna találkozása:

Részlet a 15. évad 1. részéből:

Ha a feleséged talpmasszázs kupont ad, akkor elmész. Mármint nem úgy, de lehet, hogy mégis. Van az a Pont ugyanis, ami nem kevés örömöt vagy éppen fájdalmat okozhat.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

CSÚSZOTT: Hajnalra sok helyen jégpáncél borította az utakat

Kamionok, buszok az árkokban, tömegbaleset és csúszkáló gyalogosok. Ez fogadta a péntek reggel az ország középső részén útnak indulókat.

A falevelek is veszélyesek


szerző:
2014.10.19. 15:37
A falevelek is veszélyesek

Autósok és motorosok figyelem! Sokan nem tudják, hogy legalább olyan csúszosak az útra hullott falevelek, mint a jég. Ezt mondta a Híradónknak nyilatkozó vezetéstechnikai tréner az őszi lombhullás kapcsán.

Tovább csúszik a Várkert Bazár felújítása

Leghamarabb év végéig fejeződhet be teljesen a Várkert Bazár felújítása, és a Lánchíd utca hétfői átadása is bizonytalanná vált - értesült az RTL Híradó a beruházóktól.

Csúszhat a Margit híd befejezése

Egy cég jóval olcsóbban vállalta a szobrok felújítását, a hoppon maradt cégek perelnek.

Részeg pilóták miatt nem szállt fel a gép

A Costa Ricába tartó százegy utasnak huszonnégy órát kellett várnia, míg a társaság új pilótákat talált.

A Cetről vitáznak


szerző:
2011.01.28. 19:05
A Cetről vitáznak

Május végén megnyithat Budapest új kulturális és szórakoztató központja a CET.

Bírságot sózhatnak a sózókra


szerző:
2010.12.03. 18:43
Bírságot sózhatnak a sózókra

Az idén hatályba lépett törvény szerint százezer forintos birságot kaphat az, aki nem környezetbarát anyaggal sózza a járdát vagy az utat.

Lefújták az első Balatonátcsúszást

A rendőrök szerint veszélyes lett volna a kísérlet, a szervezők szerint hisztériakeltés történt.

Még nem okoz gondot a hó Budapesten

A fővárosban késő este kezdődött havazás, hétfő reggelre 3-4 centiméternyi hó hullott.

Estére javult a buszhelyzet


szerző:
2010.01.06. 19:39
Estére javult a buszhelyzet

A kora esti 31 vonal helyett már csak 19 járat vonalán vannak késések.

Kicsúszott a kifutóról egy gép Dortmundban

Egyelőre nem tudni, hogy a repülő miért hagyta el a pályát. Az utasoknak nem esett bajuk.

4 hónapot csúszik a Margit híd felújítása

A kivitelező azt állítja, későn kapták meg az engedélyeket. A hidat "kettévágják".

Csúszik a Margit híd felújítása

A tervek szerint viszont átadják a forgalomnak határidőre.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való