KERESÉS search-close

csúfolás

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "csúfolás"

Eldurvult cikizések, zaklatások az iskolában

Az iskolai csúfolások, zaklatások akár örökre nyomot hagyhatnak egy gyerekben. A Tanár legújabb epizódjában egy kissé duci lányt közösítenek ki az osztálytársai…

Noémi: ˝Az anyukám a magyar Amy Whinehouse˝

Bianca meggondolatlan húzása komoly hatással van kislányára is, hiszen az iskolában semmi sem maradhat titok. Vajon Noéminek sikerül megállítania a csúfolódásokat?

A teljes adásért kattints IDE!

Csúnya atrocitás érte ÉNB Kristófot!

Hiába, bizony még azokat az embereket is utoléri a csúfolás, akikről azt gondolnánk, sosem volt bajuk a külsejükkel. Az Éjjel-Nappal Budapest egyik sztárja, Kristóf elmesélte, nem volt mindig ilyen izmos, és kiskorában hangot is adtak ennek.

Józan Lászlót csúfolták az iskolában

A Barátok Közt Tóbiása testképzavarral küzdött gyermekkorában, mostanra azonban sikerült leküzdenie komplexusait. Mivel sokszor kinevették őt vékony testalkata miatt, ezért edzeni kezdett és új elfoglaltságot talált magának, a színészetet.

Éjjel-Nappal Kristófot csúfolták kiskorában

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Kristóf nem titkolja, hogy nem volt mindig ilyen izmos. A nőcsábász fiú mára azonban kidolgozta izomzatát. Szinte minden nap gyúr, úgyhogy kézenfekvő volt, hogy az edzőteremben találkozzunk vele.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való