KERESÉS search-close

cross-funkcionális edzés

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "cross-funkcionális edzés"

Újra divat a súlyemelés!

A cross-funkcionális edzésformák térhódításával a súlyemelés ismét nagy divat lett, talán nem is teljesen véletlenül: felkészít testünket a hétköznapi terhelésekre, mozgásokra és nem utolsó sorban megtanít a helyes mozdulatokra. Ráadásul nem is gondolnánk, hogy szinte a nap minden órájában végzünk a súlyemeléshez hasonló gyakorlat: emelgetjük a táskánkat, a gyermekünket, a bevásárlókosarunkat, vagyis a súlyemelés az életünk szerves része. Vendégünk volt Medvés Tímea.

Aurélio új hitvallása: egészséges lélek, egészséges testben

Aurélio nem rég elhatározta, hogy diétázni és edzeni fog, szinte minden nap lejár a terembe és újra focizik is, reggel elmesélte, hogy miért döntött az egészséges életmód mellett. A petefészekrák világnapja kapcsán Simó Vivien mesélt nekünk, aki legyőzte a betegséget. Valamint azt is megtudhattuk, hogy miért olyan népszerűek ma a cross-funkcionális edzések. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

A medicinlabda evolúciója

Az elmúlt években hatalmas fejlődésen mentek keresztül ezek a labdák és a manapság oly divatos cross-funkcionális edzések egyik fő eszközei lettek. Vendégünk volt Szűcs Petra - Sumo európabajnok, cross-funkcionális edző és Medvés Tímea életmód-tanácsadó,a megafit.hu Tímea szakértője.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való