KERESÉS search-close

cégvezető

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "cégvezető"

A cégvezetőt vádolják mulasztással

Felelősségre vonhatják azt a férfit, akinek miskolci péküzemében tésztadagasztó gép szakította le egy munkás karját két évvel ezelőtt. Az ügyészség a napokban emelt ellene vádat. Szerintük a cégvezető több munkavédelmi előírást is megszegett, amikor olyan gépen dolgoztatta alkalmazottját, amelyen nem működtek a biztonsági berendezések. A szerencsétlenül járt munkásnak a baleset óta szinte mindent újra kellett tanulnia, dolgozni sem tudott, és családja is nehéz helyzetbe került.

Júlia döntött, és szembeszáll Miklóssal!

Már egy ideje Berényi Juli a Kft. vezetője, és ha rajta múlna, szívesen maradna is a főnöki székben.

Berényi Miklós olyat ígért, amit még soha!

Öt évvel ezelőtt a Mátyás király tér Rózsájában a cégvezető épp kislányával tölti a szabadidejét, mikor Timinek olyat ígért az apukája, mint még soha. Berényi Miklós sokszor tett már felelőtlen ígértet, és sajnos a mostani sem tudja megtartani.

Budapest Pride: Nyitottság kordonok nélkül

Minden második magyar tapasztalta már a munkahelyén, hogy valamiért hátrányosan megkülönböztették. Hogy nem a teljesítménye, hanem a neme, kora, esetleg származása, bőrszíne, vagy szexuális hovatartozása miatt ítélték meg. Azok a nagyvállalatok, világcégek, amelyeknek vezetői, dolgozói a Budapest Pride-on felvonultak csak a tudásuk, kreativitásuk, a munkájuk alapján szeretnének bárkit értékelni. Nyitottak. Egyébként a tizennyolc évnél idősebb magyar fiatalok több, mint nyolcvan százaléka is ilyen, nyitott munkahelyen szeretne dolgozni. Nézze vissza a teljes adást ITT!

 

15 millió óvadékért hazamehetnek a börtönből

Fejenként 15 millió forintért házi őrizetbe kerül a Buda Cash Brókerház két volt vezetője. A bíróság pénteken döntött arról, hogy óvadék ellenében kijöhetnek a börtönből. Az egykori cégvezető ügyvédje az RTL Híradónak azt mondta: a pénzt a család és ismerősök dobják majd össze. A Buda Cash volt vezetőit egyebek mellett összesen 115 milliárd forintos sikkasztással vádolja az ügyészség.

Tíz nap munkáért közel félmillió forintot kapott

10 nap munkáért kapott több mint 450 ezer forintot tavaly az állami Szerencsejáték egyik cégének vezetőjeként Zsiga Marcell. Ő az a volt fideszes képviselő, aki 2012-ben azt mondta: meg lehet élni havi 47 ezer forintból. A Zsiga által vezetett társaság adományokat ítél oda, egy friss kimutatás szerint több esetben fideszes politikushoz köthető céget támogattak. Az LMP szerint a Fidesz kifizetőhelyként használja a Szerencsejáték Zrt.-t. A cég és Zsiga Marcell nem nyilatkozott.

Lassan gyarapítják a krízisalapot

Az állami cégvezetőknek csak a harmada utalta át tavalyi jutalma felét a krízisalapba.

Meneszthetik a vagyonkezelő vezérét

Tátrai Miklós nem hajlandó elárulni, kik azok az állami cégvezetők, akik nem adták vissza a prémiumuk felét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való