KERESÉS search-close

cég

85 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "cég"

Álcázott vezetők és cég tulajdonosok épülnek be alkalmazottaik közé

Új műsor indul az RTL Klubon!
Április 29-től jön a Főnök inkognitóban: az álcázott vezetők és tulajdonosok elsősorban cégük fejlődése érdekében épülnek be alkalmazottaik közé: hogy testközelből megtapasztalhassák, mi hogyan működik, vagy épp nem működik akkor, amikor ők nincsenek a közelben.

Már közel százmilliót fektettek be a Cápák

A Cápák között még csak két hete megy, de már most közel százmilliót fektettek be a Cápák. A ma esti adás egyik bátor vállalkozója a mindössze 18 éves Bence, aki különleges okoskesztyűjét mutatja be a befektetőknek. De érkezik majd az Amerikából származó Zakariás is, aki már több, mint húsz éve gyártja különleges szemüvegkereteit. Hogy a Cápák beszállnak-e Bence, vagy Zakariás vállalkozásába... ma este kiderül!

Újabb építőipari cég lehet Mészáros Lőrincé

Újabb építőipari céget vásárol Mészáros Lőrinc. Ha a Gazdasági Versenyhivatal is jóváhagyja, akkor a volt felcsúti fideszes polgármester érdekeltségébe kerülhet a ZÁÉV Zrt. A céggel együtt jár egy csaknem 190 milliárdos állami megrendelés, a Puskás Ferenc Stadion építése is. A kormány szerint a tulajdonosváltás semmilyen módon nem befolyásolja az építkezést.

Schmidt Mária cégétől bérli az irodaházat a kormány

Schmidt Mária kormánybiztos érdekeltségébe tartozó cégtől bérel irodaházat a kormány az Agrár-minisztériumnak, erről a HVG.hu írt. A tárcának azért kell költöznie, mert a Kossuth téri épületüket felújítják. Hogy mennyi közpénz kerül így Schmidt Mária családi cégéhez, nem árulták el.

Versenyképesebbek a nyitott szemléletű cégek

Egyre több cégnek fontos a nyitottság, vagyis az olyan munkahelyi légkör, amelyben a dolgozókat kizárólag tetteik és teljesítményük alapján ítélik meg. A Nyitottak vagyunk kezdeményezés öt éve indult, három magyar cégvezető ötletére. Azóta több mint ezer magyar és nemzetközi vállalat csatlakozott hozzájuk, köztük az RTL Magyarország is. A ma kezdődött budapesti konferencián arról is szó volt, hogy a befogadó cégek sokkal versenyképesebbek, mint kevésbé nyitott társaik.

Kisebb volt a hitele a cégnek

Mégsem volt több mint 100 millió forintos hitele annak a cégnek, amelyet Kósa Lajos felesége vett meg 6 millió forintért tavaly márciusban. Ez derül ki a cég friss pénzügyi beszámolójából - ezt a Népszava szúrta ki.

Berényi Miklós vs. Berényi Attila

Hiába, két Berényi nem fér el a Mátyás király téren, főleg, ha a cég sorsáról van szó.  A két testvér között többször adódott már konfliktus, sőt olykor az is előfordult, hogy Miklós szó nélkül becsapta Attilát, pont, mint három évvel ezelőtt.

Berényi Miklós ismét megmutatta, hogy a család neki a legfontosabb!

Miki újra bebizonyította, hogy számára mi az értékesebb, az üzlet, vagy a család.

Júlia szembeszáll a szexista üzleti partnerrel?

A Berényi Kft. egy igen fontos tárgyalás előtt állt, mikor egy váratlan helyzet mindent összekuszált.

Júlia döntött, és szembeszáll Miklóssal!

Már egy ideje Berényi Juli a Kft. vezetője, és ha rajta múlna, szívesen maradna is a főnöki székben.

Illés Juli szembeszáll Berényi Miklóssal?

Az ex-cégvezető egyre nehezebben viseli, hogy nem az ő szava dönt a Kft. ügyiben, és ennek csúnyán hangot is ad.

Veintraub Barna: „Mocskos, szemét állatok!”

A férfi egy pillanatra azt hitte, hogy a markában van a Berényi család, mikor egy váratlan dolog történt.

Berényi Miklós olyat ígért, amit még soha!

Öt évvel ezelőtt a Mátyás király tér Rózsájában a cégvezető épp kislányával tölti a szabadidejét, mikor Timinek olyat ígért az apukája, mint még soha. Berényi Miklós sokszor tett már felelőtlen ígértet, és sajnos a mostani sem tudja megtartani.

Berényi Ágnes most aztán nagy bajban van!

Veintraub Barna úgy dönt, nem hagyja annyiban a dolgot, és mindenképp kikezd a Berényi családdal.

Ez történik, ha a Berényi testvérek összefognak!

Budai Valentin azt hitte, hogy nagyon ügyesen játszik, és senki nem sejti, hogy ő valójában Veintraub Barna.

Berényi Miklós: ˝Teljesen alkalmatlan vagy”

Juli sejtette, hogy magára haragította Miklóst, de hogy ennyire, azt senki se gondolta volna.

Ilyen az igazi Berényi Miki módszer!

Miklós nem viccel, ha a cég sorsáról van szó. Még akkor sem, ha Bandival kell szembemennie.

Itt az alkalom, dönts te a Berényi Kft. sorsáról!

Szerinted ki a legalkalmasabb arra, hogy a kezébe vegye a cég irányítását, amíg Miklós nem épül fel?

Klapka Sandy átvette a birodalmat!

Hivatalosan is Klapka Sandy igazgatja a nagy értékű Klapka-örökséget, az Aranyember cégcsoportját. A 27 éves lány testvéreivel együtt egyezett meg úgy, hogy ő kezeli az ügyeket ezután. Az eddigi 8 hónapban is ő felelt ezekért, a gyakorlatban nem sok minden fog minden változni ezen a téren. Bár hatalmas a felelőssége, közgazdász végzettségével és tapasztalatával áll elébe a feladatnak. Klapka György családi házától özvegye valószínűleg megválik: túl sok emlék köti hozzá.

Százból tíz startup lesz sikeres

Közel 150-200 startup cég indul évente Magyarországon. Egyre többen vannak közöttük a hölgyek. Rájuk is külön fókuszálunk, na meg azokra, hogy kik lehetnek közöttük a hősök!

Juli szerint Peti lehetne a Berényi cég örököse

Juli szerint a fia, Peti lenne a legalkalmasabb arra, hogy egyszer átvegye a Berényi cég irányítását. A kérdés csak az, hogy ezt Miklós is így gondolja?

Peti vs. Bandika! Kié legyen egyszer Berényi Miklós cége?

Egy komoly ellensége van Miklósnak, az pedig nem más, mint az idő, ugyanis egyszer mindenki megöregszik. Így az üzletember komolyan a fejébe vette, hogy örökös után néz.

Nem lesz olcsóbb az online kassza díja

400 millió forint osztalékot vett ki tavaly Garancsi István a pénztárgépek online kapcsolatáért pénzt szedő cégéből, a minisztérium szerint mégsem lehet csökkenteni a kereskedők által fizetett kötelező havi díjat. Arra hivatkoznak, hogy a díjat beszedő vállalkozások között vannak veszteségesek is. Az MSZP szerint pofátlanság, hogy a kisvállalkozók pénzéből tömik ki a kormányközeli vállalkozók zsebeit.

Nóra: „Lefeküdtem Attilával”

Az ügyvédnő kezd felépülni, és lassan, de biztosan elengedni Róbertet. Semmiképp sem tesz neki jót, mikor a Kft. tagjai őt kezdik el hibáztatni a félresikerült üzlet miatt.

Miklós szellemet látott? – Berényi Claudia meglepte a társaságot

Egy váratlan vendég zavarja meg a Berényi Kft. 25. évfordulójára szervezett partit. Ő pedig nem mást, mint Berényi Claudia.

Miklós saját tervébe fog belebukni?

Miklós mindent megtesz azért, hogy újra ő legyen a Berényi Kft. cégvezetője. Semmi sem állíthatja meg, a terve szépen alakul, csak egy valamivel nem számolt.

Miklós mellényúlt? – Nem hiszünk a szemünknek!

Az ötlet pedig zseniálisnak tűnt, csőbe húzni a Kft. tagokat, majd úgy rendezni az egészet, mintha a saját döntésükön múlt volna, hogy feladják a céget. A terv jól alakult, csak egy dologgal nem számolt Miklós...

Kitüntették, majd lehet, hogy betiltják

Kövér László jelenlétében, innovációs díjjal tüntették ki a Parlamentben azt a céget, amelynek nemzetközileg is elismert termékét éppen most akarja betiltani a kormány, ha terrorveszély fenyeget. A cég okostelefonokra fejlesztett alkalmazásával olyan beszélgetéseket lehet folytatni, amelyeket nem tudnak lehallgatni. A vállalkozás azt mondja, ha betiltják őket, elérhetetlenné teszik a szolgáltatást Magyarországon.

Berényi Miklós: „A kft. én magam vagyok!”

A Berényiék cégében szinte sosem volt teljes egyetértés, általában Miki volt az, aki önkényesen, szemrebbenés nélkül hozott döntéseket. Ez jelenleg sincs másképp, csak a dolgok most valóban véresen komolyra fordultak.

Itt a bizonyíték, hogy Ákos tényleg mindenhez ért!

Ma kiderült: a Telekom és az Ákost megvédeni szándékozó magyar állam közti csörte egyetlen igazi vesztese valójában a zenész, ugyanis míg ő jelentős támogatástól esett el, amikor a Telekom kihátrált mögüle, addig az állam végül mindössze 50 ezer forintnyi mobilnet-szerződést mondott fel a szolgáltatónál. A keretszerződéseket ráadásul épp aznap hosszabbították meg, amikor  Kovács Zoltán bejelentette a felmondásukat. De egyet se féljünk, Ákos ugyanis ezután is biztosan talál majd üzleti partnereket, a Vállalkozása ugyanis a cégkivonat alapján mindennel, de TÉNYLEG MINDENNEL foglalkozhat, a húskereskedéstől az ingatlanügyekig. Lássuk, mi mindenhez ért Ákos!

Istvántól több, mint egy milliárd forintot követel a NAV

Istvántól egy milliárd öt millió forintot követel a NAV. A férfi másfél milliárd forintot vett fel egy cég megbízottjaként különböző bankfiókokból, de bizonyítani nem tudja, hogy a pénzt átadta a cég vezetőjének, ezért a NAV szerint ez az ő jövedelme.

Ezer évig kell törlesztenie

Istvántól egy milliárd öt millió forintot követel a NAV. A férfi másfél milliárd forintot vett fel egy cég megbízottjaként különböző bankfiókokból, de bizonyítani nem tudja, hogy a pénzt átadta a cég vezetőjének, ezért a NAV szerint ez az ő jövedelme.

Karácsonykor sem lesz fűtésük

Fűtetlen lakásban, melegvíz nélkül, így töltik az ünnepeket egy miskolci társasház lakói. Nehéz helyzetbe kerültek, miután a ház tulajdonosa, egy cég felszámolás alá került. Mivel a lakók a felszámolás előtt az önkormányzat bérlői voltak, tavasszal ki is írtak két pályázatot a 70 lakó számára, hogy elköltözhessenek. A többség már meg is tette, de négy család még nem jutott lakáshoz.

Előző rész (2015. december 14.)

Attila Ágnes érdekében letesz a Ludwiggal való konfrontációról. De vajon ezzel mennyire szolgáltatja ki magát és a céget? Rudi reménytelenül próbál szabadulni a Róbert-féle pénzügyi zsarolás terhe alól. Liza és Ottó fontos döntést hoz, mely teljesen új szintre emelheti a kapcsolatukat.

Ez történt a 46. héten


szerző:
2015.11.13. 21:15
Ez történt a 46. héten

Ludwig beismeri, hogy bosszúból miként próbálta nehéz helyzetbe hozni Róbertet, de az eredmény még őt magát is meglepi.  László nem tud megszabadulni, az őt behálózni készülő hölgytől, ami egyre komolyabb gondokat okoz neki. Timi rájön, hogy Tóbiás hogyan próbálja gyógyítani magát. Egy rosszul sikerült interjú miatt Hanna és Ádám is elveszíti a munkáját. Mihez kezdenek most? A kft. bajban van, és Attila Miklós segítségét kéri, aki természetesen semmit sem akar tenni pusztán a cég érdekei miatt. Milyen ára lesz a segítségének?
 

Előző rész (2015. november 12.)

Milyen következménye lesz a rosszul sikerült interjúnak Hanna életében? Miben mesterkedik Attila a céggel kapcsolatban? Milyen titkot fedez fel Timi Tóbiás lakásában?

Következő rész (2015. november 12.)

Milyen következménye lesz a rosszul sikerült interjúnak Hanna életében? Miben mesterkedik Attila a céggel kapcsolatban? Milyen titkot fedez fel Timi Tóbiás lakásában?

Előző rész (2015. október 29.)

Luca nem hajlandó anyukájával egy légtérben élni. Vajon Nóra meg tudja-e nevelni Timit? Ludwig és Ágnes ráveszik Róbertet, hogy kémkedjen Nórán keresztül a cég után.

Következő rész (2015. október 29.)

Luca nem hajlandó anyukájával egy légtérben élni. Vajon Nóra meg tudja-e nevelni Timit? Ludwig és Ágnes ráveszik Róbertet, hogy kémkedjen Nórán keresztül a cég után.

Dagad a Volkswagen-botrány!


szerző:
2015.09.22. 18:45
Dagad a Volkswagen-botrány!

Akár 38 milliárd dollárnyi büntetést is kiszabhatnak a cégre az Egyesült Államokban, a német autógyár részvényei két nap alatt csaknem 40 százalékot estek, a vezérigazgató - pedig lapértesülések szerint - pénteken távozik a cégtől.

Előző rész (2015. július 9.)

Péter tényleg ki tudja vásárolni a közös cégből Hannát? Vajon mire készül Ágnes? Folytatja-e Zsófi és Tóbiás a gyerek projektet?

Következő rész (2015. július 9.)

Péter tényleg ki tudja vásárolni a közös cégből Hannát? Vajon mire készül Ágnes? Folytatja-e Zsófi és Tóbiás a gyerek projektet?

Gyurcsány Ferenc cége nyilvános tenderen nyert

Nyílt, nyilvános, nemzetközi tenderen nyerte el Gyurcsány Ferenc cége az uniós pályázatok véleményezésének jogát - ezt mondta Brüsszelben az Európai Bizottság regionális szóvivője. Arra a kérdésre azonban nem válaszolt, tudták-e hogy egy ellenzéki pártelnök cégéről van szó.

Könyvbirodalom: kire dől, ha beborul?

Egy baranyai fiatalember utcai könyvárusításból Alexandra néven könyvkiadói és terjesztési birodalmat épített magának. Mára övé a magyar könyvpiac egy teljes harmada. Kérdés, meddig. Milliárdos tartozásai vannak, versenytársai erősödnek, felszámolás indult ellene és üzlethálózata vagy tucatnyi fontos darabját be kell zárnia. Ha jól értjük, erről hallani sem akar. A Magyarul Balóval vendége Matyi Dezső.

A férfi célközönség a nagymárkák számára

A Brandmánia második részében annak jártunk utána, hogy a férfiak mennyire fontosak a nagymárkák számára. Hiszen kiemelt figyelmet fordítanak az öltözködésükre és a kozmetikai cikkek használatára. A magára valamit is adó férfi odafigyel külsejére, és sokat is költ rá.

Magyarországi sportsztárok a legkapósabbak

Fontos tudni a nagy cégeknek, hogy az adott márka történetéhez mennyire illik az adott hazai sportoló személyisége, karaktere és, hogy mennyire fér meg egymás mellett. A Figyelő az év emberénak Hosszú Katinkát választotta, aki már saját brandet alakított ki: az ironlady-t, melyet folyamatosan ápol, azért, hogy példaként tudjon kiállni a következő generáció elé.
 

Ügyfélkapcsolatok a nagy cégeknél

A nagy márkák számára fontos, hogy fenntartsák a vásárolók lojalitását és ehhez számos eszközt használnak. Azonban még mindig van mit fejleszteni a brandeknek ezen a területen.

Az MNB 18 milliárdos üzletéről kérdez az LMP

Az LMP szerint gyanús volt az Eiffel Palace irodaház megvásárlása. Szerintük a jegybank a vételárat egy offshore hátterű cégnek fizette ki.

Offshore céghez van köze Vajnának?

Az LMP szerint elfogadhatatlan, hogy állami pénzek vándorolnak offshore cégekhez.

Az álommunkahely márpedig létezik

Munkahelyek, amelyekről nem szívesen mennek haza az ott dolgozók. Nehéz ezt elképzelni, pedig van már Magyarországon is pár olyan cég, amely mindent megtesz az alkalmazottak komfortjáért.

Házon kívül 12-12-12


szerző:
2012.12.12. 23:20
Házon kívül 12-12-12

Házon kívül: Karancslapujtőn a szegénység mellett is álmok születnek. A cégek ígéretet szegve árat emelnek, az ügyfél pedig fizethet, és egy bank, amely a mélyszegénységben élőket segíti.

A semmiből jutottak újra egy boldog élet küszöbéig

A 62 milliárdos beruházással megépült Megyeri hidat és a hozzá kapcsolódó útszakaszt 2008-ban helyezték forgalomba. Az elvégzett munkájuk ellenére azonban csaknem 30 gazdasági társulást nem fizetett ki a Ganz Zrt.

A szerelem rabjai 12-05-23

A szerelem rabjai, 136. rész - Paz féltékeny Sandrára. Victoria ki akar békülni Carlosszal, de a férfi a láthatást akarja tisztázni. Ruben megzsarolja Carolinát és Alejandrót. Barbara riportereket hív a céghez, Paz mérges, hogy nem szólt erről neki.

A szerelem rabjai 12-04-10

A szerelem rabjai, 107. rész - Milagros megrendezi, hogy meglőjék, és így Nicolas mellette lesz. Juan eljátssza, hogy ő Emilia unkaöccse és hogy meleg, Charlíe beindul rá. Charlie aláírja a szerződést Rosarioval. Paz elkezd kötni, és köt Juannak egy sapkát és egy sálat. Alejandro megtudja, hogy Carolina Tangoval él. Elma elmondja neki, hogy a nő még őt szereti, így kibékülnek. Pascullit kirúgják otthonról és a cégéből, ezért Paz felveszi őt.

Használt könyveket adnak az új helyett?

Vészforgatókönyvet dolgoztak ki a Pest megyei önkormányzatnál, ha nem tudnak megegyezni a tankönyvterjesztőkkel.

Hol tanyáznak a legnagyobb adósok?

Az adósok feketelistáján az első 10 helyezett több mint 21 milliárd forinttal tartozik. A pénzek behajtására nagyon kicsi az esély, a Fókusz azonban nem adta fel, hogy legalább kiderítse, kik az adósok.

Újból válságos a helyzet a Saab-nál

Már a svéd adósságkezelő hatóságok vizsgálják az autógyártó fizetésképtelenségét.

Számlagyáros csalókra csapott le a NAV

Csaknem 900 millió forintot csaltak el a fiktív számlákkal üzletelő cégek.

A kormány határozná meg a béreket

Két évig a kormány határozná meg, hogy mennyivel kell emelni a 300 ezer forint alatt keresők bérét.

Kiszáll a kormány a Budapest Airportból

Eladja a kormány a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőteret üzemeltető Budapest Airport ZRT.-ben még megmaradt tulajdonrészét.

Pénzért árulták az álnyereményt

Termékbemutató keretében ígértek nyereményt a résztvevőknek egy nem létező cég nevében Nagykanizsán.

Sikert aratott babáival az anyuka

Egy háromgyerekes anyuka kapta idén az Év Anyavállalata címet.

Brüsszelhez fordult a Magyar Posta

Mentességet kaphat a közbeszerzések alól a Magyar Posta, ha megvizsgálják piaci versenyhelyzetét.

Nem kaptak pénzt, ezért bontottak volna

Fegyveres biztonsági őrök akadályozták meg, hogy az eddig kifizetetlen vállalkozók bontsanak a gárdonyi vasútállomáson.

Megakasztják a gazdaságot is a kátyúk

Befektetők, üzleti partnerek pártolnak el a zempléni térségtől, mert rendkívül rossz az oda vezető egyetlen főút állapota.

Te vagy az életem 11-03-03

Te vagy az életem, 171. rész - Quique összeomlik, mikor rádöbben, hogy mindenki tudott Martin és Monita viszonyáról. Kimberly beviszi a kisbabát a céghez. Debora egy óvatlan pillanatban elviszi magával sétálni. A gyerek felébreszti az anyai ösztöneit, és irigyli Constanzát, amiért annak három is van. Martin és Monita megtalálják Cristinát és végül lefülelik a gyermekrablókat. A kisbaba visszakerül az édesanyjához.

Szétlopta munkahelyét, a neten meg árulta

A férfi az interneten próbált meg túladni a munkahelyéről ellopott holmikon. A cég kára csaknem nyolcmillió forint.

Megéri lemondani az iparűzési adóról?

Úgy tűnik bejött Tápszentmiklósnak, hogy ettől az évtől eltörölték az iparűzési adót.

Nem jut hozzá 40 millió forintjához

Nem juthatott hozzá a pénzéhez egy cég, mert a Jógazda Takarékszövetkezet elkülönítette a számlájáról.

Megtalálták a dioxin-botrány felelősét?

Nagy valószínűséggel „illegális tevékenységek” miatt került rákkeltő dioxin a német állateledelekbe.

Te vagy az életem 10-10-26

Te vagy az életem, 86. rész - Monitáéknál megjelenik Turca unokaöccse, Ricardo. Quique azt hiszi, hogy a fiú elcsábította a lányt, elkeseredik, és visszakönyörgi magát a céghez. Martin visszaveszi őt. Tano és Martin megegyeznek, hogy keresnek egy sofőrt a versenyautójukhoz. Constanza szervezi az esküvőt Martinnal, bevásárol, és közben ellop egy-két dolgot az üzletből. A biztonsági őrök elkapják, egy riporter pedig lefotózza…

Közös fedél alatt a MÁV és a Volán?

A holding a jövő év végére állhat fel, de már előtte megszűnhetnek a párhuzamosságok a Volán és a MÁV menetrendjében.

800 millióval tartozik a Ganz-Röck dolgozóinak

A kiskunfélegyházi gyár munkásai már nyolcadik napja sztrájkolnak, van akinek már élelemre sincs pénze.

150 millió csörgött össze a károsultaknak

150 millió forint gyűlt össze az árvízkárosultak javára a 1749-es segélyvonalon.

Sorra dőlnek be a cégek


szerző:
2010.08.03. 14:17
Sorra dőlnek be a cégek

Sok céget döntenek be a hitelezők,és több cégvezető maga is gyakran dönt a bezárás mellett.

Újra áfamentesek lehetnek az adományok

2 éve kell áfát fizetni a cégeknek a tárgyi adományok után, ez most 25 százalék.

Újabb számlagyárat buktattak le

A csoport feltételezett vezetőjét 200 millió forintos adócsalással gyanúsítják.

Kutyáknak szánt pacalt adtak el éttermeknek

Az importáló cég újracsomagolta a nyersanyagot, mintha emberi fogyasztásra alkalmas lenne.

Bonyolult cég gyanús ügyletekkel

Több mint másfél milliárd forintot foglaltak le a vámosok a Sciennettől.

Őrizetbe vették Overdose tulajdonosát

Haza akarta szállítani csődbe ment cége elárverezésre váró gépsorát.

Piramisjáték volt a gyémánt-biznisz

Több száz embernek adtak el szennyezett, hibás gyémántot, 20–50 %-os hasznot ígérve.

Ez aztán az átverés!


szerző:
2009.06.05. 23:49
Ez aztán az átverés!

Amerikai termékként kínálta a magyar étrend-kiegészítőket a cég.

Stop az adóparadicsomoknak!


szerző:
2009.05.24. 18:12
Stop az adóparadicsomoknak!

A kormány azt tervezi, hogy különadót vetnének ki azokra a cégekre, amelyek külföldön és nem itthon akarnak adót fizetni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való