KERESÉS search-close

buszsáv

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "buszsáv"

Ámokfutó sofőrt füleltünk le

Többször átment a piroson, olyankor is, amikor a gyalogosoknak már zöld volt a lámpa és sokan leléptek a zebrára. És ez még nem is minden szabálytalanság, amit egy autó fedélzeti kamerája rögzített a napokban egy sofőr hajmeresztő manővereiről Budapesten. Buszsávban is előzött és sosem használt indexet. A felvételt megmutattuk egy vezetéstechnikai oktatónak. Szerinte az ilyen sofőrt egyszerűen nem érdeklik a szabályok.  

Sok minden változik a KRESZ-ben, de nem kell újravizsgázni

Akár 150-nel is lehet majd hajtani az autópályákon, ha elfogadják az új KRESZ-t. Azt is tervezik, hogy a közlekedési lámpák visszaszámolják a piros vagy zöld jelzésekből hátralévő időt. Az elektromos autóknak pedig engedélyeznék a buszsávok használatát. Ha lesz új KRESZ, az autósoknak nem kell új vizsgát tenniük - mondta az RTL Híradónak a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szóvivője.

Tarlós: ez a radikális bicajosok terrorja

A kerékpárosok radikális kisebbségének gátlástalan terrorjáról beszélt Tarlós István, amiben az őt ért kritikákra reagált. A főpolgármestert a bringás érdekvédelmi szervezetek azért támadják, mert kiszivárgott egy utasítása, amivel korlátozná a bicikliseket az egyirányú utcákban és a buszsávokban. A nyilvánosságra került dokumentum szerint kevesebb helyen lehet majd kerékpározni.

X-elték a buszsávot a Budaörsi úton

Négy nappal a bevezetése után a főváros csütörtökön megszüntette a buszsávot a Budaörsi úton.

Buszsáv után most balesetek miatt volt dugó

Szerda reggelre javult a helyzet az M1-es, M7-es autópályák bevezető szakaszán, viszont több baleset nehezítette a forgalmat.

Buszsáv-bitorlókra vadásznak


szerző:
2010.07.07. 16:54
Buszsáv-bitorlókra vadásznak

Együtt ellenőrzi a budapesti buszsávokat a BKV és a rendőrség.

A buszsávban gyalogolok, mert van bérletem

A civilek fel akarják hívni a figyelmet: minél előbb egyezzenek meg a tárgyalásokon a felek.

Lehet-e a buszsávban közlekedni?


szerző:
2010.01.13. 10:14
Lehet-e a buszsávban közlekedni?

A rendőrség szerint csak ott és akkor használhatják az autósok a buszsávokat, ahol azt a rendőrök karjelzésekkel jelzik.

Január 1-től változik a KRESZ


szerző:
2009.11.26. 14:54
Január 1-től változik a KRESZ

Összesen több mint 60 ponton módosulnak a szabályok.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való