KERESÉS search-close

buszmegálló

43 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "buszmegálló"

Elbontják a buszmegállót

Öt napot adott a szombathelyi önkormányzat a Magyar Kétfarkú Kutya Pártnak, hogy vigye el a csaknem fél éve épített színes buszmegállóját, különben lebontják, és a költségeket kiszámlázzák. A párt megyei elnöke azt mondta az RTL Híradónak: öt nap alatt nem tudnak eleget tenni a felszólításnak. Az önkormányzat Híradónknak azt írta: a buszmegállót engedély nélkül állították fel, és arra a helyre korábban már kért építési engedélyt egy cég.

Furcsa buszmegállók versenye

Az úttest felé zárt oldalú, vagy éppen omladozó váró, esetleg a hiányzó padot wc csészével pótló buszmegálló. A legkülönfélébb buszvárókat gyűjtötte össze a Kétfarkú Kutyapárt, akik a napokban indítottak versenyt a témában. Eddig több mint 30, gyakorlatilag használhatatlan megállóról kaptak fotót az ország különböző pontjairól. A párt azt tervezi, hogy a legtöbb szavazatot kapó buszmegállókat átalakítják.

Puskás buszmegállót csinált a székes feladatból

A mentorok remélték, hogy Peti idén nem ültet le mindenkit a székekre - hiába! A fiúk mentora azt ígérte versenyzőinek, hogy mindenki helyet kap, aki odateszi magát a színpadon. Íme az eredmény...

Lett helye a felcsúti buszmegállónak

Felcsútnak nem kellett, Hódmezővásárhelyen befogadták. A Kétfarkú Kutyapárt fedett buszvárót épített Felcsúton a polgámester-választási kampányban, de a helyi önkormányzat lebontatta azt. A megállót ezután ajánlották fel Hódmezővásárhelynek, ahol örömmel fogadták.

ÖSSZETÖRT MEGÁLLÓ: A homlokban és a hátamban is volt üvegszilánk

Összetörte a megállót a helyi járatú busz Szegeden, egy 19 éves lánynak a hátába, fejébe szúródtak a pavilonból az apró üvegszilánkok. A lány állítása szerint a buszsofőr nem segített neki, az utasok vették észre, hogy megsérült. A rendőrök vizsgálják, mi történt.

Szemeteszsákokkal dobtak célba a buszmegállóba

Céltáblának használták a buszmegállót a szemetelők a Győr-Moson-Sopron megyei Maglócán. A faluban két hónapon át rögzítették a térfigyelő kamerák, amint az arra haladó autókból szemeteszsákokat dobálnak a buszmegálló ajtaja elé.

Vissza kell állítaniuk a kátyúk eredeti állapotát

Vissza kell állítaniuk a kátyúk eredeti állapotát - ezt írta a felcsúti városvezetés a Kétfarkú Kutya Pártnak, amelynek aktivistái a polgármesteri választási kampányban kijavítottak néhány úthibát a településen. Székesfehérváron pedig azért számíthatnak pénzbírságra, mert színesre festették az öszetöredezett járdát. Az ottani városgazdálkodási cég feltörte a kiszínezett útszakaszt és újraaszfaltozták - de csak ott, ahol festék volt rajta. Azt ígérik, jövőre az egész járdát felújítják.

El kell bontaniuk a buszmegállót

Három napot kapott a Kétfarkú Kutya Párt, hogy elbontsa a Felcsúton épített buszmegállóját. A Magyar Közút szólította fel őket az engedély nélkül felhúzott fabódé eltüntetésére. Közben Rákosrendezőn, ahol a viccpárt bicikliutat építene, a MÁV biztonsági emberekkel őriztet egy harminc méteres járdaszakaszt. Az állami cég arra hivatkozik, hogy a vasút veszélyes üzem, ezért nem építkezhet ott bárki.

Kovács Gergellyel készült interjút itt nézheti meg hosszabban.

 

MKKP: „Reméljük, a betömött kátyúban az aszfalt ott maradhat!”

Három napot kapott a Kétfarkú Kutya Párt, hogy elbontsa a Felcsúton épített buszmegállóját. A Magyar Közút szólította fel őket az engedély nélkül felhúzott fabódé eltüntetésére. Közben Rákosrendezőn, ahol a viccpárt bicikliutat építene, a MÁV biztonsági emberekkel őriztet egy harminc méteres járdaszakaszt.

Olvass novellákat, amíg a buszra vársz!

Ismét a megállókba költözött a kortárs irodalom. Már Budapest és a megyeszékhelyek legforgalmasabb busz- és villamosmegállóiban is olvasható a JCDecaux novellapályázat legjobb 20 alkotása. Tudj meg mindent a pályázatról és magáról a kezdeményezésről.

RTLII Híradó 2018-01-10


szerző:
2018.01.10. 21:30
Csak kilátóra lehetett pályázni

Buszmegálló és kilátó, kettő az egyben! Ezt mondták Híradónknak a nyugotszenterzsébetiek a faluban lévő építményről. A megállóról a hvg közölt képet. A településen élők buszmegállót szerettek volna, de arra nem volt pályázat, így az önkormányzat egy kilátót építtetett, amire kaptak állami támogatást. Ide kattintva kívül-belül megnézheti a különös kilátót.

Buszmegálló helyett kilátó vagy fordítva?

Mintha magasles volna, úgy néz ki a nyugotszenterzsébeti buszmegálló. Tetején korlát is van, nehogy leessen valaki. A baranyai település lakói új buszmegállót szerettek volna, de erre nem volt semmilyen pályázati pénz. Kilátó építésére viszont igen.

 

Házon kívül 2017-09-20


szerző:
2017.09.20. 23:50
Buszmegállóban várakozók közé hajtott

Újabb tömeges gyalogosgázolás. Ezúttal a franciaországi Marseille-ben hajtott két buszmegállóban is a várakozók közé furgonjával egy férfi. Egy ember meghalt, egy másik súlyosan megsérült. A rendőrség szerint nem terrortámadásról van szó.

Nincs árnyék a megállókban

Hiába a modern busz- és villamos megállók, semennyi árnyékot nem adnak a várakozóknak. A főváros egyes megállóiban ugyanis olyan váróhelyek vannak, amelynek átlátszó üvegteteje van – erről a 24.hu írt. Azaz a nap, akadálytalanul süti az ott állókat. A BKK azt mondja, szerződés írja elő, hogy nézhetnek ki a megállók, ettől csak egyedi esetekben térhetnek el.

A kecskeméti maffiaper egyik vádlottja volt az egyterűbe rohanó sofőr

Munkatársak haltak meg a tegnap délutáni Dózsa György úti balesetben. Mindkét férfi a Fővárosi Vízműveknél dolgozott, ráadásul ugyanazon az osztályon. Egyikük már a helyszínen életét vesztette, míg az idősebb férfi később a kórházban halt meg. A fehér kabriót vezető férfi könnyebben sérült – ő rohant bele autójával az egyterűbe. A férfi korábban a kecskeméti maffiaper egyik vádlottja volt és úgy tudjuk jelenleg is van ellene nyomozás. Ő azt mondta a Velvetnek, hogy vétlennek érzi magát, mivel neki lett volna elsőbbsége és az egyterű bekanyarodott elé. Az autót - állítása szerint - barátnőjének vette nem sokkal korábban, és egy autómosóba igyekezett vele.

MEGRÁZÓ!: Így vágták szét a roncsokat a tűzoltók

Megrázó felvételeket közöltek a katasztrófavédők a hétfői buszmegállóban történt balesetről. A tűzoltóknak kellett kiszabadítani a sérülteket az egyik gépkocsiból, miután a várakozó utasok közé csapódott két autó. Egy férfi azonnal meghalt, ketten életveszélyesen, négyen könnyebben sérültek meg. Részletek itt!

Durva baleset: buszra várók közé csapódott

Egy ember meghalt ketten életveszélyesen négyen pedig könnyebben megsérültek, amikor megállóban várakozó utasok közé csapódott egy kocsi délután a XIII. kerületben. A szemtanúk szerint a balesetet okozó autó rendkívül gyorsan jött és fékezés nélkül nekiütközött az előtte lévő kocsinak, ami a megállóban várakozó emberek közé csapódott.

Megtiltotta a padon üldögélést a kakucsi önkormányzat

Kakucson nemrég elfogadtak egy fura rendeletet. A buszmegálló közelében levő padokon egy óránál többet nem lehet ülni, mert az már szabálysértés, amiért bírság jár. Hogy, miért? Csak. Es miért pont ott? Mert. És miért pont egy órát? Ki tudja? De a Pest megyei településen nemcsak ezt a fura szabályt hoztak, hanem jópár másikat is, amiknek az okát szintén nehéz megérteni. Moskovics Judit es a Házon kívül stábja most megmutatja Önöknek, hogyan kell rendesen viselkedni Kakucson.

Drága lehet a pihenés a padon

Könnyen súlyos bírságot kaphat az, aki például elbeszélgeti az időt a Pest megyei Kakucson. Egy új rendelet szerint ugyanis egy nap alatt, összesen maximum egy órát lehet a falu buszmegállóiban, a padon tölteni. Aki ezt megszegi, akár 150 ezer forintos bírságot is kaphat.

Felismerte a kislány a támadót

Továbbra sem találja a rendőrség azokat a mentális problémával küzdő betegeket, akik megszöktek egy tatabányai intézetből. A férfi és nő fotóját az interneten is közzétették. Egy szülő azt írta az RTL Híradónak, hogy gyermeke felismerte egyiküket. 11 éves kislányát és iskolatársait még csütörtökön támadták meg egy környei buszmegállóban. A szülők feljelentést tettek, a rendőrség egyelőre ismeretlen tettes ellen nyomoz.

9 év fegyház késelésért

9 év fegyházra ítélték a Bosnyák téri késelés vádlottját. A támadó – a bíróság szerint – 57-szer szúrta meg a buszmegállóban várakozó áldozatát, aki a helyszínen meghalt. Hogy min vesztek össze, nem tudni, a támadó sem emlékszik, annyira részeg volt. Ugyanakkor azt mondta: sajnálja, amit tett és bocsánatot kér a gyilkosságért. Az ítélet azonban nem jogerős, mert fellebbezett ellene.

Keresik a „zsombói fantomot”

Nem tudják elkapni a zsombói fantomot, pedig eddig már 17-szer kente körbe az egyik buszmegállót emberi ürülékkel. A Csongrád megyei település lakóit megdöbbenti a férfi viselkedése, nem értik, miért használja valaki vécének az új buszmegállót. A polgármester szerint, ha megépülnek a térfigyelő kamerák, meglesz a fantom is.

Aluljáróba szorult egy autó a 44-es úton

Gyalogos aluljáróba szorult egy autó szombaton este a 44-es főúton. Előtte átrohant egy buszmegállón is. Az autó sofőrjét a tűzoltók szabadították ki a roncsból. Az aluljáró és a buszmegálló is üres volt, amikor a baleset történt, így gyalogosok nem sérültek meg a balesetben.

Gödör felett nyílt ki a busz ajtaja

Másfél méter mély gödörre nyílt a buszok ajtaja az egyik budapesti buszmegállóban – értesült a 444.hu. A Bartók Béla úton felújítási munkák miatt bontották fel a burkolatot. Az egyik megállóban a buszok utolsó ajtaja épp egy munkagödörnél nyílt ki. A balesetveszély miatt a megállót péntekre néhány méterrel arrébb helyezték, de még mindig van olyan sofőr, aki a lyuknál áll meg. Tavaly Kaposváron meghalt egy utas, miután beesett a busz alá, mert egy fa miatt, nem tudott akadály nélkül leszállni a járműről.

Örök élet után árnyékoló

Újra akcióban a Magyar Kétfarkú Kutyapárt. Az abszurd kampányáról és városmegújító gerillaakcióiról ismert párt aktivistái tavasszal kopott padokat festettek Budapesten. Most egy olyan új józsefvárosi buszmegállóra tettek árnyékolót a fővárosban, amelynek se teteje, se oldala nincs, pedig több mint egymillió forintba került.

Eltört a lába a buszmegállóban


szerző:
2015.09.30. 18:00
Eltört a lába a buszmegállóban

Buszmegállónak szorított egy lányt egy karambolozó autó kedden kora este a Fogarasi úton, csak a tűzoltók tudták kiszabadítani. A kocsi néhány másodperccel korábban egy másik autóval ütközött, ezután rohant bele a megállóba, ahol a fiatal lány ücsörgött.

Előzetes: Buszmegállónak szorított egy utast egy karambolozó autó

Néhány másodperccel korábban egy másik kocsival ütközött, ezután csapódott a megállóba, ahol egy fiatal lány ült éppen. Hogy mi okozhatta a balesetet elmondjuk 18:00-kor az RTL Híradóban.

Egyenetlen járda miatt eshetett a busz alá

Busz alá zuhant egy idős nő csütörtök délután Kaposváron. Az asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban belehalt sérüléseibe. Az RTL Híradónak nyilatkozó szemtanú szerint, az asszony a megállóban álló fa miatt nem tudott a járdára lépni, megbotlott és így esett a busz alá.

Tűzcsap a buszmegállóban


szerző:
2015.04.09. 18:29
Tűzcsap a buszmegállóban

Egy tűzcsapot kell kerülgetniük az egyik budapesti buszmegállóban a le- és felszálló utasoknak. A balesetveszélyes tűzcsap évek óta nehezíti a közlekedést, a problémára azonban csak néhány hete hívta fel a figyelmet az egyik internetes oldal. A vízművek szerint előbb volt a tűzcsap és csak később a megálló, a Budapesti Közlekedési Központ pedig azt mondja, hogy a tűzcsap nem akadályozza a forgalmat, mert mindig úgy állnak meg a buszok, hogy ki lehessen nyitni az ajtót.

Leteperte a késelőt, és hívta a rendőröket

Ráugrott a késelőre és leszorította a csuklóját. Így tette ártalmatlanná a zuglói gyilkost a tragédia szemtanúja. Ezt saját maga mesélte el az RTL Híradónak. Megrázó felvétel!

SZEMTANÚ: „Segíteni kell, mert egy embertársunk életéről van szó”

Ráugrott a késelőre és leszorította a csuklóját. Így tette ártalmatlanná a zuglói gyilkost a tragédia szemtanúja. Varga Gábor azt mondja: minden nagyon gyorsan történt, ideje sem volt átgondolni azt, hogy megsérülhet. A késelőt azóta már kihallgatták. Hogy miért szúrt, még pontosan nem tudni. Emberöléssel gyanúsítják. A rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását. 

Előzetes: Ráugrott a késelőre


szerző:
2015.03.15. 15:21
Előzetes: Ráugrott a késelőre

Ártalmatlanná tette a zuglói támadót egy szemtanú. Szombat hajnalban a Bosnyák téren egy buszmegállóban halálra késeltek egy férfit. A támadást látta egy fiatalember, aki épp barátnőjével buszozott hazafelé. Megállította a buszt, leugrott róla, majd rávetette magát a késelőre. Azt mondja, ideje sem volt gondolkodni, minden percek alatt történt. Hogy pontosan mit tett, azt ő mondja el hat órakor az RTL Híradóban.

Fókusz 12-11-22


szerző:
2012.11.22. 20:55
Fókusz 12-11-22

Fókusz: Mi az igazság? - A Zámbó család tényleg kihátrált Krisztián mögül? Jimmy testvérei most színt vallanak. Menő vagy ciki? - Krumplipüré, bogárinvázió, vagy buszmegálló! Jönnek azok a fura táncok, amelyek egykor megőrjítették a világot! Nem fél semmitől - Már gyerekkorában is odavoltak a hangjáért. Most pedig a mentorokat ríkatja meg. Antal Timi egykor és most.

Házon kívül 12-05-16


szerző:
2012.05.16. 23:05
Házon kívül 12-05-16

Házon kívül: Benzinár - A drágulás tette tönkre a családot. Tragédia - A halálba menekült az ellenőrök elől. Önellátás - Olcsóbb, idő is van rá, mégsem csinálják.

Buszmegállóban robbant a bomba Isztambulban

Egy elektromos kerékpárra erősített pokolgép okozta a detonációt Isztambul belvárosában. Hét embert sérült meg.

Fémpadhoz nyomta autójával a várakozó nőt

Rosszul lett, és egy buszmegállóba hajtott egy autós kedden Szombathelyen. A balesetben egy 30 éves nő súlyosan megsérült.

Húsz sérült a jeruzsálemi bombarobbanásban

Az izraeli belbiztonsági miniszter szerint bombatámadás történt, a robbanóanyagot a buszmegállóban hagyott táskába rejtették.

Buszmegállóba rohant egy autós


szerző:
2010.11.07. 11:44
Buszmegállóba rohant egy autós

Ketten sérültek meg súlyosan: egy idős pár egyik tagjának a lába, másikuknak a csigolyája tört el.

Busz alá szorult a sofőr


szerző:
2009.12.02. 20:00
Busz alá szorult a sofőr

A szerencsétlenül járt férfi 15 percet töltött a busz alatt.

Tizenévesekre lőttek egy buszmegállóban

Az egyik férfi a lövöldözés előtt állítólag azt mondta: "Tudjátok, hogy kit keresünk".

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való