KERESÉS search-close

burtális

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "burtális"

Barátnője előtt végeztek vele

Figyelem, megrázó történet következik!

Karddal és tucatnyi késszúrással négyen végeztek ki egy férfit - most emeltek vádat ellenük. A brutális gyilkosság februárban, a Borsod megyei Putnokon történt, két nőnek és két férfinak kell bíróság elé állnia. A vád szerint kocsmai vita után végezték ki a férfit. Élettársának végig kellett néznie a brutális gyilkosságot.

Elütötték, cserbenhagyták, kirabolták

A huszonnégy éves fiú múlt szombaton egy koncertről tartott haza. Leszállt az éjszakai buszról, és nem ment el a zebráig, hanem a járdáról - mint mondja, óvatosan lelépve bátorkodott átkelni: még nem látott közelgő autót. Az út közepénél járt, amikor elgázolták. Azt mondja, a sofőr segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. 

A teljes adást ITT nézheti meg!

Látványos: ámokfutó autóst üldöztek egy dél-afrikai autópályán

Ámokfutó autóst üldöztek többen egy dél-afrikai autópályán. A történet úgy kezdődött, hogy a száguldozó sofőr nekiment hátulról egy autónak, amely a tetejére borult. A balesetet okozó férfi, mintha mi sem történt volna, megkerülte a felborult autót és elhúzott mellette.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Szembe akar nézni anyja gyilkosával

Szembe akar nézni anyja gyilkosával. Ezt mondta az RTL Híradónak az az asszony, akinek két évvel ezelőtt kegyetlenül halálra késelték 85 éves édesanyját Tatabányán. A család azóta sem tudta feldolgozni a szörnyű tragédiát. Az ügyészség most vádat emelt a 20 éves román férfi ellen, aki azért ölt, mert mindenáron pénzt akart szerezni. A támadó még húsz éves sem volt a gyilkosság napján, ezért a törvények szerint nem ítélhetik életfogytig tartó börtönre.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való