KERESÉS search-close

burkini

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "burkini"

Piktogramok a helyes fürdőruhákról

Piktogramokat helyeznek ki a budapesti gyógyfürdőkben, hogy a vendégek tudják, milyen a helyes fürdőruha viselet. Egy hete Széchenyi fürdőben két burkinit viselő nőt küldtek ki a medencéből, mert nem a házirendben előírt fürdőruha volt rajtuk. A gyógyfürdő szóvivője azt mondta, nem vallási, hanem közegészségügyi okokból kell szabályozni fürdőruha méretét. A magyar iszlám közösség vezetője szerint egyre többször zaklatják Magyarországon a muszlimokat.

Heves vita a burkini körül

Fegyveres rendőrök kényszerítettek egy burkiniban napozó muszlim nőt a nizzai tengerparton, hogy vegye le az egész testet takaró fürdőruhát. Az eset óriási vitát váltott ki Franciaországban. A burkinit egyre több helyen tiltják be azzal az indoklással, hogy az nem összeegyeztethető az európai értékekkel. Sokan tartják azonban felháborítónak, hogy a hatóságok szabják meg, miben strandolhat egy nő.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való