KERESÉS search-close

bulibáró

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bulibáró"

Kis Grófo is meghozta a saját nyári slágerét!

A bulibáró is beszállt a nyári slágerbizniszbe, ti hallottátok már a Kameszitót?

Fókusz 2018-01-16


szerző:
2018.01.16. 18:55
Azt állítja: Kis Grófo és testvére verte meg

Garázdaság miatt nyomoz a rendőrség. Ebben az ügyben érintett Kis Grófo. Nem a Bulibáró nézése vagy a járása nem tetszett valakinek. Egy családi ügy van a rendőrség által is megerősítetett csetepaté mögött. A sértettek nyilatkoztak, ők egy fegyverről is beszélnek. A Grófo család üzenetet juttatott el a Fókusznak és felháborodott a sértettek nyilatkozatán.

 

Kis Grófo újra menővé tette a mulatós zenét

Amióta Kis Grófo elénekelte a Nézését, meg a járását, Magyarország nem ugyanaz a hely többé. A fesztiválok állandó szereplője lett. Híres színészek szavalják el dalszövegét. A magyar nyelvbe pedig lassan beépül a mulatási kifejezés is. Vajon mi lehet a titka?

Autóbalesetet szenvedett Kis Grófo!

A bulibáró szombat hajnalban egy fellépéséről tartott hazafelé a csapatával, amikor Abonynál megcsúszott az autója és egy bútorüzlet kerítésének csapódott. Nem ő vezetett: a baleset pillanatában a hátsó ülésen aludt, és az ütközésre riadt fel. Szerencsére nem esett senkinek semmi baja.

Fókusz 15-07-23


szerző:
2015.07.23. 19:25
Fókusz 15-07-23

Fókusz: Megszólal! - Három héttel majdnem végzetes motorbalesete után elsőként a Fókusznak adott interjút Rékasi Károly! Meztelenül a strandon - Milyen fertőzésekkel számolhatunk, ha nem adunk fürdőruhát néhány éves gyermekünkre? Az igazi bulibáró - Itt az újabb verses paródia: Kis Grófo szerzeményét Gálvölgyi János szavalta el!

Gálvölgyi, a bulibáró


szerző:
2015.07.23. 19:05
Gálvölgyi, a bulibáró

Amikor már azt hittük, hogy az őrület nem fokozható tovább, megérkezett Gálvölgyi János. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ő minden idők egyik legnagyszerűbb komikusa, és van annyira jó fej, hogy örömmel vállalta, hogy a nyár két nagy slágerét is „behúzza” egyszerre. Egyrészt ő is csatlakozott azokhoz a színészekhez, akik egy popdal elszavalásával mutatják meg, mi is a versmondás.

Gálvölgyi János emelte a tétet, elszavalta a Bulibárót

Amikor már azt hittük, hogy az őrület nem fokozható tovább, megérkezett Gálvölgyi János. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ő minden idők egyik legnagyszerűbb komikusa, és van annyira jó fej, hogy örömmel vállalta, hogy a nyár két nagy slágerét is „behúzza” egyszerre. Egyrészt ő is csatlakozott azokhoz a színészekhez, akik egy popdal elszavalásával mutatják meg, mi is a versmondás magasiskolája, másrészt igen bátor volt, hiszen egy friss és rendkívül népszerű számot választott magának. Süle László riportja.

A Bulibáró sikere az alkotókat is meglepte

Az idei nyár bombaslágerének szerzője, Pixa tavaly a világhírű amerikai rapperrel, Snoop Doggal forgatott, mostanában azonban sokkal büszkébb arra a sikerre, amit a Kis Grófóval közösen előadott Bulibáróval elért.

Reflektor 15-07-17


szerző:
2015.07.18. 01:45
Reflektor 15-07-17

Reflektor: Solti Ádám mindent megtenne a szerelméért. A Bulibáró sikere az alkotókat is meglepte.

Völgyesi Gabi boldogtalan?

Völgyesi Gabi őszintén beszélt az anyaság nehézségeiről. Vendégünk volt Pixa is aki elárulta, mit keres egy kecske a Bulibáró című klipben. Valamit azt is megtudhattuk, hogyan óvjuk értékeinket a nyári pihenés alatt. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Így kell nyári slágert írni! - Bulibáró

Már több, mint 1 millió 745 ezren látták két hét leforgása alatt az idei nyár legnagyobb slágerét: Kis Grofó és Pixa előadásában, a Bulibáró c. szerzeményt. De kik állnak mögötte? Ki az ismeretlen srác Kis Grofó mellett? Az is kiderült, hogy mi volt a produkció alapvető célja.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való